ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای مشکل در نصب ویندوز از طریق USB Flash

Mr.BeHRaD
31-05-2013, 15:11
سلام و درود.

دوستان دارم ویندوز نصب میکنم ولی مجبورم از طریق فلش مموری اینکارو کنم.همه ی کارا رو کردم و فلش رو هم بوتیبل کردم.الان وقتی میرم که ویندوز رو نصب کنم لودینگ فایل میاره و دستوراتشو بهش میدم(چه درایوی

نصب بشه و اینا) ولی وقتی نصب اول تموم میشه و میره ریستارت بشه که بره مرحله ی دوم بازم میره از اول مموری رو لود میکنه و میره واسه نصب از اول!

اگر لازمه تغییراتی در قسمت بوت بدم خواهشا کمک کنید!

ممنونم.:n12:

mohamad255
04-06-2013, 20:32
سلام و درود.

دوستان دارم ویندوز نصب میکنم ولی مجبورم از طریق فلش مموری اینکارو کنم.همه ی کارا رو کردم و فلش رو هم بوتیبل کردم.الان وقتی میرم که ویندوز رو نصب کنم لودینگ فایل میاره و دستوراتشو بهش میدم(چه درایوی

نصب بشه و اینا) ولی وقتی نصب اول تموم میشه و میره ریستارت بشه که بره مرحله ی دوم بازم میره از اول مموری رو لود میکنه و میره واسه نصب از اول!

اگر لازمه تغییراتی در قسمت بوت بدم خواهشا کمک کنید!

ممنونم.:n12:
شما باید first boot device و second .... و .... (اینا از طریق setup که با زدن DEL یا F2 قابل دسترسی ان) رو دست نزنین (یعنی همون هارد دیسک باشه) و برای نصب فلشو وصل کنین به سیستم برای اولین بار از boot menu فلشو انتخاب کنین و دیگه به هیچی دست نزنین.
boot menu هم با زدن یکی از دکمه های F میاد مثلا لپ تاپ من با F12 میاد. موقعی که کامپیوترو روشن میکنین همون اول کاری پایین مینویسه با کدوم F مثلا F12 Boot Menu یا یه چیزی شبیه این