مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خرید مانیتور تا 750 نهایت
ENZO 000
30-05-2013, 20:30
سلام دوستان من مجبور شدم دیگه اینجا تاپیک بزنم چون واغعن نمیدونم چه مانیتوری بگیرم حدودا 700 تا 750 نهایت بودجه دارم و یه مانیتور میخوام ک واسه وب گردی و فیلم و بازی خوب باشه میخوام یه چیزی پیشنهاد بدین ک دیگه از هیچیش دل نزنم بعد. خودم دوس داشتم مانیتور ایسوس بگیرم اما هرجا گشتم گیرم نیومد و این مدلو خوشم اومده بود ASUS ML239H - IPS.
اما چون گیر نمیاد دیگه در نظر دارم lg 226v ips رو بخرم اما نمیدونم واسه کارایی ک گفتم بدردم میخوره یا ک نه. و میخواستم ببینم این lg 226v ips چ فرقی با این مدل داره LG 2250T چون امکاناتشون یکیه تقریبا اما این خیلی ارزونتره . و بعد در مورد LG 2281VR نظرتون چیه؟ ممنون از راهنمایییاتون :n12:
بچه ها این مدل هم مانیتوره ؟اگه مانیتوره پس چرا اینهمه خوشگله نامرد؟S27B750V samsung
( من این تاپیک رو یه جا دیگم زدم اما نمیدونم کجا بود و فک کنم سر جای خودش نزده بودم واسه همین اینجا اوردمش دیگه):n16:
بهترین مانیتور فقط ASUS
البته اگه تونستی HP پیدا کنی محشره
gamekhor2007
31-05-2013, 05:56
اگر بتو نی LG E2391VR رو بخری چیز عالی هست
ENZO 000
31-05-2013, 08:54
بهترین مانیتور فقط ASUS
البته اگه تونستی HP پیدا کنی محشره
ایسوس ک گیر نمیاد میگن وارد نمیشه لامصب hp هم اطلاعی ندارم در مورد مانیتوراش اصن:n25:
Ali*Reza
31-05-2013, 11:58
به نظر من همون انتخاب خودتون از پنل ips گزينه خوبيه و مناسبه.
ایسوس ک گیر نمیاد میگن وارد نمیشه لامصب hp هم اطلاعی ندارم در مورد مانیتوراش اصن:n25:
از کی ایسوس وارد نمیشه؟
والا من یه دونه خریدم تو گیم یه موج های سفید نه خیلی زیاد تو تصویر در حرکت
در ضمن اصلا راجع به hp شک نکن یه مدل دو سه سال پیش دیدم ، کیفیتش باور نکردنیه
ENZO 000
31-05-2013, 21:50
به نظر من همون انتخاب خودتون از پنل ips گزينه خوبيه و مناسبه.
اخه خیلیا رو دیدم ک گفتن وقتی گرفتن واسه بازیای سریع جا میمونه تصویر و اینکه مانیتورای الجی چشمو اذیت میکنه
Ali*Reza
31-05-2013, 22:00
اخه خیلیا رو دیدم ک گفتن وقتی گرفتن واسه بازیای سریع جا میمونه تصویر و اینکه مانیتورای الجی چشمو اذیت میکنه
من به شخصه به همچین موردی بر نخوردم ، اتفاقا من با این مانیتور زیاد کار کردم ولی به نظر من خیلی خوب و مناسبه.
ENZO 000
31-05-2013, 22:02
از کی ایسوس وارد نمیشه؟
والا من یه دونه خریدم تو گیم یه موج های سفید نه خیلی زیاد تو تصویر در حرکت
در ضمن اصلا راجع به hp شک نکن یه مدل دو سه سال پیش دیدم ، کیفیتش باور نکردنیه
نمیدونم از کی وارد نمیشه اما هرجا گشتم گیرم نیمد . اچ پی هم ک دیگه اصلا گیر نمیاد تو این سرزمین گل و بلبل ادم فقط باس حسرت بخوره
Samsung LED S22B375H Plus
مدل خوبیه
کنتراست : 1000
سرعت پاسخ گویی : 2ms
ENZO 000
31-05-2013, 22:47
من به شخصه به همچین موردی بر نخوردم ، اتفاقا من با این مانیتور زیاد کار کردم ولی به نظر من خیلی خوب و مناسبه.
مرسی گلم . من زیاد میشینم پای سیستم خیلی زیادا واسه همین میخوام ک چشامو اذیت نکنه چون اهل بازی فیلم وب گردی و کلا همه چی هستم واسه همین میخوام یه چیزی بگیرم ک از همه نظر مناسب باشه دیگه
ENZO 000
01-06-2013, 20:51
بچه ها من میخوام یه مانیتور تا 400 هم واسه بچه داداشم بگیرم یه مدل دست دوم سامسونگ با این مدل دیدم حدود 230 میده به نظرتون چطوره؟ synce msater sa300
این اداپتور هم نداره گفت . قیمت اداپتور چنده؟راهنمایی کنید سریعتر و اینکه با مانیتوری ک خودم میخوام بردارم خیلی فرق داره؟ چون بچه داداشم احتمالا میگه دست دو نمیخوام بچس دیگه اگه شد برا خودم برش دارم؟
ENZO 000
02-06-2013, 10:56
دوستان پیلیزززززز
ENZO 000
03-06-2013, 00:11
ای بابا چرا یکی راهنمایی نمیکنه چن روزه اینجا انگار کسی زنده نیس :n14:
مانیتور جالبی نیست
حالا چه استفاده ایی داره؟
ENZO 000
03-06-2013, 00:31
مانیتور جالبی نیست
حالا چه استفاده ایی داره؟
بچه داداشم میره کلاس پنجم و گفتن باس سیستم داشته باشن تو خونه ک مشق و این چیزا رو انجام بدن باش . گفتم اگه نخواد خودم بردارم یا نه؟ من میخواستم ips بردارم
اون ال جی که گفتید خوبه مخصوصا تو اتاق تاریک چشمو اذیت نمیکنه
ENZO 000
03-06-2013, 00:45
اون ال جی که گفتید خوبه مخصوصا تو اتاق تاریک چشمو اذیت نمیکنه
والا حالا موندم نمیدونم اخه بچه داداشم یهو میگه من مانیتور نو میخوام این ینی ارزششو ندارهخ ک واسه خودم برش دارم؟ چون حدود 700 گذاشتم واسه مانیتور و با این حدود 250 سر و تهش هم میاد اما از کیفیتش هیچی نمیدونم , و الان نوش حدود 350-70 هستش
مگه یه بچه دبیستان می خواد فوتو شاپ و 3D max و Maya کار کنه ؟! همون 300-400 تومن کافیه
ENZO 000
03-06-2013, 01:16
مگه یه بچه دبیستان می خواد فوتو شاپ و 3D max و Maya کار کنه ؟! همون 300-400 تومن کافیه
نه من واسه خودم میخواستم اون ips رو بگیرم خودم فقط بازی و فیلم و وب گردی میکنم و تو کار طراحی و اینا نیستم حالا یه چی میخوام ک همه نیازمو براورده کنه اما موندم چی بخرم . این دست دومه رو بیخیال بشم واسه خودم ینی؟
نه من واسه خودم میخواستم اون ips رو بگیرم خودم فقط بازی و فیلم و وب گردی میکنم و تو کار طراحی و اینا نیستم حالا یه چی میخوام ک همه نیازمو براورده کنه اما موندم چی بخرم . این دست دومه رو بیخیال بشم واسه خودم ینی؟
همون LG IPS من باهاش کار کردم خوبه
اون ASUS IPS هم دیدم فقط نورش بیشتره اما رنگ های lg زنده تره
razoramona
03-06-2013, 03:52
سلام دوستان من مجبور شدم دیگه اینجا تاپیک بزنم چون واغعن نمیدونم چه مانیتوری بگیرم حدودا 700 تا 750 نهایت بودجه دارم و یه مانیتور میخوام ک واسه وب گردی و فیلم و بازی خوب باشه میخوام یه چیزی پیشنهاد بدین ک دیگه از هیچیش دل نزنم بعد. خودم دوس داشتم مانیتور ایسوس بگیرم اما هرجا گشتم گیرم نیومد و این مدلو خوشم اومده بود ASUS ML239H - IPS.
اما چون گیر نمیاد دیگه در نظر دارم lg 226v ips رو بخرم اما نمیدونم واسه کارایی ک گفتم بدردم میخوره یا ک نه. و میخواستم ببینم این lg 226v ips چ فرقی با این مدل داره LG 2250T چون امکاناتشون یکیه تقریبا اما این خیلی ارزونتره . و بعد در مورد LG 2281VR نظرتون چیه؟ ممنون از راهنمایییاتون :n12:
بچه ها این مدل هم مانیتوره ؟اگه مانیتوره پس چرا اینهمه خوشگله نامرد؟S27B750V samsung
( من این تاپیک رو یه جا دیگم زدم اما نمیدونم کجا بود و فک کنم سر جای خودش نزده بودم واسه همین اینجا اوردمش دیگه):n16:
دوست عزیز هر چه که میخری فقط سامسونگ نخر :D
من یک مدل 23A560H الان روبرومه که شدیدا ازش ناراضی هستم! خیلی تصویرش نویز داره که البته در مناطق تیره و فیلم ها به راحتی قابل تشخیصه!
دوستم هم یک مدل 20 سامسونگ داره اون هم همین مشکل رو داره!!!
ML239H یک چیز خیلی خوبی هست که متاسفانه دیگه نیست، من چنتا شو حتی پیدا کردم که فروشنده بهم گفت فروشی نیست!!:((
و پیش نهاد میکنم اگر که 2281VR پیدا کردی حتمن حتمن بخر :D بسیار زیباست و وارداتی هست فکر کنم از این ایرانی های آشغال نویز دار بهتر باشه
من به خاطر اینکه مدل هایی که میخواستم پیدا نکردم مجبور شدم بخرم و الان مثل سگ پشیمونم
ENZO 000
03-06-2013, 14:03
دوست عزیز هر چه که میخری فقط سامسونگ نخر :D
من یک مدل 23A560H الان روبرومه که شدیدا ازش ناراضی هستم! خیلی تصویرش نویز داره که البته در مناطق تیره و فیلم ها به راحتی قابل تشخیصه!
دوستم هم یک مدل 20 سامسونگ داره اون هم همین مشکل رو داره!!!
ML239H یک چیز خیلی خوبی هست که متاسفانه دیگه نیست، من چنتا شو حتی پیدا کردم که فروشنده بهم گفت فروشی نیست!!:((
و پیش نهاد میکنم اگر که 2281VR پیدا کردی حتمن حتمن بخر :D بسیار زیباست و وارداتی هست فکر کنم از این ایرانی های آشغال نویز دار بهتر باشه
من به خاطر اینکه مدل هایی که میخواستم پیدا نکردم مجبور شدم بخرم و الان مثل سگ پشیمونم
والا بچه ها میگن ips واسه طراحا و گرافیستا خیلی عالیه اما من واسه بازی و فیلم میخوام و وب گردی به نظرتون همین 2281vr خوبه؟چشمو اذیت نمیکنه؟بعد ips همه مشخصات 2281 vr رو داره + پنل ips و فقط 30 تومن گرونتره حالا چی پیشنهاد میدین؟ کدوم؟با تشکر
ENZO 000
04-06-2013, 10:51
اگر بتو نی LG E2391VR رو بخری چیز عالی هست
این ورودی dvi نداره نمیخوام اما 2281 vr داره . حالا یه مانیتور ایسوس شاید بتونم پیدا کنم این مدلشو قراره ز بزنن اینم ips است نظرتون چیه؟ ML 229 H
ENZO 000
05-06-2013, 21:37
دوستان لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سومی رو پیشنهاد می کنم
ENZO 000
06-06-2013, 02:29
من سومی رو پیشنهاد می کنم
ممنون گلم . اما از نظر مشخصات این سومی چیزی بیشتر از ml 229 h نداره ک . حالا ک ایسوس اصلا گیر نمیاد و نمیدونم تا کی باید صبر کنم اگه بخوام بگیرم
شما کجا هستید که گیر نمیاد؟
ENZO 000
06-06-2013, 08:02
شیراز ...... تهران هم رفیق دارم تو بازار بزرگ کامپیوتر کار میکنه هر جا گشت گیرش نیومد
ENZO 000
06-06-2013, 08:09
شیراز ...... تهران هم رفیق دارم تو بازار بزرگ کامپیوتر کار میکنه هر جا گشت گیرش نیومد شما اگه جایی رو سراغ درای پ خ کن برام داداش
ENZO 000
08-06-2013, 11:32
:n13: پس من چی؟:n14:
ENZO 000
12-06-2013, 16:37
خیلی بدین :n22:
ENZO 000
23-06-2013, 14:00
سلام بچه ها من این مدل مانیتور ایسوسو گیر اوردم بهم زنگ زدن قیمتش هست 900 تومن بنظرتون میارزه؟ جون خودتون زودی ج بدین ک من در شرف خریدن هستم
ml239h
Ali*Reza
23-06-2013, 15:07
سلام بچه ها من این مدل مانیتور ایسوسو گیر اوردم بهم زنگ زدن قیمتش هست 900 تومن بنظرتون میارزه؟ جون خودتون زودی ج بدین ک من در شرف خریدن هستم
ml239h
از لحاظ قیمت اطلاعی ندارم ولی از لحاظ کیفیت تصویر و زاویه دید بسیار مناسبه.
ENZO 000
23-06-2013, 17:21
از لحاظ قیمت اطلاعی ندارم ولی از لحاظ کیفیت تصویر و زاویه دید بسیار مناسبه.
اره ایناش ک خیلی خوبه از نظر کیفیت هم همه میگن ایسوس خیلی خوبه کیفیت ساختش قبلا بچه ها میگفتن گرونتره از الجی و سامسونگ و ایناس .طرف میگفت توی دبی 20 اینچش 700 تومن هستش حالا بنظرتون خریدش کنم؟
اگه هنوز نخریدی بهت بگم که زمان پاسخ گوییش 5 میلی ثاتیه است اونم گری تو گری. امکان داره تو بازی اگه خیلی حساس باشی، اذیتت کنه.
ولی قیمتش انصافا مناسبه. از کجا گیر اوری اگه مدلای دیگه ای هم داره به ما اطلاع بده عزیز.
ENZO 000
28-06-2013, 13:57
اگه هنوز نخریدی بهت بگم که زمان پاسخ گوییش 5 میلی ثاتیه است اونم گری تو گری. امکان داره تو بازی اگه خیلی حساس باشی، اذیتت کنه.
ولی قیمتش انصافا مناسبه. از کجا گیر اوری اگه مدلای دیگه ای هم داره به ما اطلاع بده عزیز.
سلام گلم اقا ما یه جا سفارش دادیم بعد از یه ماه زنگ زدن ک یه دونه مانیتور مدلی ک سفارش دادین تو انبار دیده شده اگه میخواین تا براتون بفرستیم اما یک ساعت بعد ک رفتم زنگ بزنم ک بفرستن دیدم فروخته شده سریعا و بازم سر ما بی کلاه موند و خلاصه هیچی. بعد این گری تو گری ک گفتین چی هست کلا؟ والا من شنیدم 5 میلی ثانیه توی پنل ips برابری میکنه با 2 ثانیه بقیه مانیتورا. باشه چشم اگه خبری شد خبرت میکنم گلم مدل خاصی مد نظرت هس؟ایسوس خیلی کمیاب شده لامصب واردات نداره فعلا واسه همین سخت گیر میاد
سلام گلم اقا ما یه جا سفارش دادیم بعد از یه ماه زنگ زدن ک یه دونه مانیتور مدلی ک سفارش دادین تو انبار دیده شده اگه میخواین تا براتون بفرستیم اما یک ساعت بعد ک رفتم زنگ بزنم ک بفرستن دیدم فروخته شده سریعا و بازم سر ما بی کلاه موند و خلاصه هیچی. بعد این گری تو گری ک گفتین چی هست کلا؟ والا من شنیدم 5 میلی ثانیه توی پنل ips برابری میکنه با 2 ثانیه بقیه مانیتورا. باشه چشم اگه خبری شد خبرت میکنم گلم مدل خاصی مد نظرت هس؟ایسوس خیلی کمیاب شده لامصب واردات نداره فعلا واسه همین سخت گیر میاد
خدا هدایت کنه این فروشنده هارو. منم یه قضیه شبیه داستان شما برام اتفاق افتاد. یه فروشگاه اینترنتی بود که vs238h رو به قیمت 680 تومن موجود داشت . وقتی باهاش تماس گرفتم گفت یه ساعت پیش یه مشتری حضوری ازمون خریدش ما هم این طوری شدیم:n27:.
در مورد GTG یا grey to grey: به مدت زمانی که یه پیکسل صرف میکنه تا از رنگ خاکستری به رنگ خاکستری دیگه تبدیل بشه میگن . که کاملا با بلک تو وایت متفاوته .
در مورد اون ویژگی پنل ips من چیزی نشنیده بودم و یه سرچی هم تو نت کردم چیزی دستگیرم نشد. تا اونجا که من میدونم البته کلی نیست ، اینه که 5 میلی ثانیه گری تو گری مساوی با 12 میلی ثانیه بلک تو وایته. البته قضیه ی response time هم شده مثل قضیه ی کنتراست داینامیک، بازی با اعداد که سازنده ها ازش سو استفاده میکنن.
منم همین طور که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشتم بد جوری دنبالش بودم. مدلم که اینو در نظر دارم : vx238h که بعید میدونم گیر بیارم .البته به مدلای قدیمی تر هم راضی هستم ولی .....
دوستان نظرتون در مورد مانیتور های aoc را می خواستم بدونم
alilosting
29-06-2013, 14:47
دوستان نظرتون در مورد مانیتور های aoc را می خواستم بدونم
مدلای جدیدش واقعا" خوبه . مثلا" مدل e2243اش خیلی مدل خوبیه. هر ویژگی خوبی که یه مانیتور باید داشته باشه رو داره . کیفیت تصویرشم حرف نداره . از طرفی قیمتاش نسبت به بقیه برندها مناسب تره . با یه بودجه یکسان برای lg و samsung و asus و ... میتونی یه مدل جدیدتر با ویژگیهای قوی تر از aoc بخری .
مشخصات e2243:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.