مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی در مورد هاست رایگان
Miss Artemis
30-05-2013, 19:43
سلام
راستش من چیز زیادی در مورد وب سایت و ... نمیدونم برای همین احتیاج به راهنمایی و کمک شما دوستان دارم.
هدف سایتی که میخوایم بسازیم ، در واقع فقط اطلاع رسانی هست و چیز خاصی نداره. میخواستم بدونم برای این سایت میشه از هاست های رایگان استفاده کرد ؟
منظورم اینه که در کار به مشکلی بر نمی خوریم ؟
یه جا خوندم برای کسی که مبتدی هست مدیریت صفحات استاتیک سخته ، آیا این درسته ؟
یعنی من که تا حالا تجربه ش رو نداشتم از پسش بر میام یا خیلی سخت تر از این حرف هاست ؟
ممنون :n16:
Miss Artemis
01-06-2013, 22:07
کسی نبود جواب ما رو بده ؟
سلام
الان خرید هاست و دامین هزینه ای نداره و برای سکیال اگر حساب کنی شاید ماهی 4-5 تومن فوقش پات در بیاد.
بعدش هم نصب جوملا و تمام.
راحت میتونی باهاش کار کنی
Miss Artemis
02-06-2013, 10:57
بله در مورد هزینه هاش اطلاعات دارم.
راستش چون هزینه رو شرکت می پردازه خیلی برای من مهم نیست.
اما میخوام بدونم هاست رایگان چه جوریه و کافی هست برای ما یا نه.
سلام
بهتره هاست خریداری کنید
در هاست رایگان که نمیدانم کدام سایت منظورتان هست . هر کاری کنید دست و بالتان بسته هست و محدود هستید
تازه شرکت تعهدی هم نداره فدرا میبینی قطع شد. بک اپ نمیگیرن و ..
M o h a m m @ d
02-06-2013, 12:33
کافی هست ولی بدرد شما که برای یه شرکت میخوای مطلب بزارید ارزش نداره هروز ممکنه تمام زحمتاتون به باد بره .چیزی برای دانلود ندارید فقط مطلب چندتا عکس باشه تا 200 مگابایتم کافیه برای شما .
بهتره از سیستم محتوای وردپرس استفاده کنید که کار کردن باهاش خیلی راحته .
Thor God
11-06-2013, 14:08
هاست رایگان پیشنهاد نمی شه چون احتمال پاک شدن اطلاعاتتون هست و در ضمن هاستینگ های رایگان از کیفیت مطلوب برخوردار نیستن ، سرعتشون هم پایینه و محدودیت های زیادی دارن. پس فردا الکی اشراکتون به هاست محدود شد ، سایتتون بسته و به صطلاح ساسپند شد دست شما به هیچ جا بند نیست
اگر نمیخواید بودجه کنید از سرویس های وبلاگ دهی قوی مثله رزبلاگ استفاده کنید و یک دامین بهش وصل کنید
در مورد طراحی صفحات هم راحت بهتون بگم که اگر برنامه نویسی بلد نباشید اصلا غیر ممکنه که بتونید صفحه وب طراحی کنید مگر اینکه از نرم افزار های طراحی وب استفاده کنید که اونها هم کیفیت بالایی ندارن
در مورد ساخت وبسایت هم نمیدونم دید شما به این قضیه چه جوریه اما تو نگاه اول شاید ساده به نظر بیاد. شما باید به سئو و کمی برنامه نویسی و کار با یک مدیریت محتوا آشنا باشید مثل وردپرس یا جوملا و ...
Miss Artemis
12-06-2013, 11:50
در مورد طراحی صفحات هم راحت بهتون بگم که اگر برنامه نویسی بلد نباشید اصلا غیر ممکنه که بتونید صفحه وب طراحی کنید مگر اینکه از نرم افزار های طراحی وب استفاده کنید که اونها هم کیفیت بالایی ندارن
در مورد ساخت وبسایت هم نمیدونم دید شما به این قضیه چه جوریه اما تو نگاه اول شاید ساده به نظر بیاد. شما باید به سئو و کمی برنامه نویسی و کار با یک مدیریت محتوا آشنا باشید مثل وردپرس یا جوملا و ...
همون طور که عرض کردم بحث هزینه نیست چون اولا هزینه رو شرکت میپردازه ثانیا هزینه ی زیادی نداره.
فقط من به تبلیغ های هاست رایگان برخوردم خواستم بدونم چه تفاوتی داره که شما و دوستان راهنمایی م کردین.
سوتفاهم نشه من نمی خوام وب سایت رو طراحی کنم. بعد از طراحی سایت و کارهای لازم من فقط قراره مطالب سایت رو آپدیت کنم .
Thor God
12-06-2013, 14:35
من کلی گفتم! منظورم این بود که هاستینگ های رایگان رو بزارید گزینه آخر
هزینه این کار هم یک دامین com یا ir هست که 35 تومن یا 10 تومن هزینه داره و یک هاست مناسب که بر اساس نیازتون تو میتونید یک حجم معین بخرید
اگر وبسایت فقط برای کاربرای اون شرکت خاص هست ( مثلا اخبار رو قرار بدید یا عکس جلسات و دستاورد ها و ...) نیاز نیست که رو مباحثی مثله سئو خودتون رو خسته کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.