مشاهده نسخه کامل
: بعد از نصب ویندوز 8 در درایو c درایو F,G,H پاک شدن چیکار کنم؟کمک فوری.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام بعد از نصب ویندوز 8 در درایو c (قبلا هم 8 نصب بود روی سیستمم در درایو c... مشکل داشت دوباره خواستم عوضش کنم) درایو F,G,H پاک شدن که اطلاعات حیاتی روی اونا داشتم .... ویندوز xp زدم گفتم شاید برگرندن اما نشد...مشکل اینه که در disk management هم رنگش رو سبز نشون میده (چیزی رو دستکاری نکردم فقط نصب ویندوز) و نوشته 250 گیگ فضای خالی هست......حالا چیکار کنم....کمک فوری....؟؟؟؟؟؟؟ الان هم ویندوز 8 دوباره زدم و فرقی نکرد میشه درایوهام برگردن به همون حالت؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز فکر کنم پارتیشن بندیت رو بهم ریختی و درایو هات رو حذف کردی:|
البته بازم نمیدونم ولی نظر شخصی من اینه
ممنون که جواب دادین ولی هیچ چیزی جز درایو c رو فرمت نکردم که ویندوز رو نصب کردم. درایو D,E اطلاعاتشون باقی موندن ولی F,G,H پاک شدن و نگاه کردم در دیسک منیجمنت هر سه یکی شده بودن و رنگشون سبز بود و نوشته بود Free Space
SA.JJ.AD
30-05-2013, 19:02
یه نوع پارتیشنی هست که چند درایو در واقع یکی هستن اما در ظاهر جدا از هم هستن !! ( نمیدونم اسمشو چی میزارن :n27:) منم این مشکلو داشتم و اگه الان بخوام ویندوز عوض کنم و درایو c رو فرمت کنم درایو P که عکسام توشن هم فرمت میشن و یه درایو خالی از مجموع حجم جفتشون درست میشه ! :n29:و خدارو شکر نسخه ی پشتیبان داشتم و دارم ...
+
دوستان دلیل این مشکل و درواقع روش جدا کردن واقعی اینجور پارتیشن ها رو اگه میدونن ممنون میشیم راهنماییی کنید تا ما هم استفاده کنیم این وسط :n02:
ata.royalfalcon
30-05-2013, 20:45
یه نوع پارتیشنی هست که چند درایو در واقع یکی هستن اما در ظاهر جدا از هم هستن !! ( نمیدونم اسمشو چی میزارن :n27:) منم این مشکلو داشتم و اگه الان بخوام ویندوز عوض کنم و درایو c رو فرمت کنم درایو P که عکسام توشن هم فرمت میشن و یه درایو خالی از مجموع حجم جفتشون درست میشه ! :n29:و خدارو شکر نسخه ی پشتیبان داشتم و دارم ...
+
دوستان دلیل این مشکل و درواقع روش جدا کردن واقعی اینجور پارتیشن ها رو اگه میدونن ممنون میشیم راهنماییی کنید تا ما هم استفاده کنیم این وسط :n02:
1. اینها درایو های logical هستند که در فضای extended ساخته میشوند .
2. میتونید پارتیشنها رو بصورت Primary بسازید . البته دقت کنید که در حالت MBR فقط 4 پارتیشن Primary میتونید بسازید . اگر پارتیشن بیشتری میخواهید بسازید پس 3 پارتیشن Primary بسازید و آخری رو بصورت Extended در نظر بگیرید که میتونید چند درایو logical بسازید .
البته نکته ای که باید دقت کنید اینه که در هنگام نصب win7 ، بطور اتوماتیک در هنگام پارتیشن بندی 100MB فضا برای system reserved که بصورت primary هست میسازه و در نتیجه امکان ساخت حداکثر سه پارتیشن primary برای شما باقی میمونه .
SA.JJ.AD
30-05-2013, 23:08
1. اینها درایو های logical هستند که در فضای extended ساخته میشوند .
2. میتونید پارتیشنها رو بصورت Primary بسازید . البته دقت کنید که در حالت MBR فقط 4 پارتیشن Primary میتونید بسازید . اگر پارتیشن بیشتری میخواهید بسازید پس 3 پارتیشن Primary بسازید و آخری رو بصورت Extended در نظر بگیرید که میتونید چند درایو logical بسازید .
البته نکته ای که باید دقت کنید اینه که در هنگام نصب win7 ، بطور اتوماتیک در هنگام پارتیشن بندی 100MB فضا برای system reserved که بصورت primary هست میسازه و در نتیجه امکان ساخت حداکثر سه پارتیشن primary برای شما باقی میمونه .
ممنون بابت اطلاعات :n11:
+
اخه نکته ی عجیب همینجاست که این دو درایو بنده که همزمان فرمت میشن جفتشون Primary هستند !!
.
این عکس رو که گرفتم ببینید متوجه میشید !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایو اصلیم که توش سیستم عامل هستش رو وقتی فرمت کنم اون درایو 10 گیگ کناریش که مخصوص عکس هستند هم فرمت میشه ! :n29:ویه درایو خالیه 60 گیگی باقی میمونه ! :n29:
mohammadi_4u
30-05-2013, 23:16
ممنون بابت اطلاعات :n11:
+
اخه نکته ی عجیب همینجاست که این دو درایو بنده که همزمان فرمت میشن جفتشون Primary هستند !!
.
این عکس رو که گرفتم ببینید متوجه میشید !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایو اصلیم که توش سیستم عامل هستش رو وقتی فرمت کنم اون درایو 10 گیگ کناریش که مخصوص عکس هستند هم فرمت میشه ! :n29:ویه درایو خالیه 60 گیگی باقی میمونه ! :n29:
درایوها با روش sharelink از هم جدا شدند .قیافه جدا از هم اما بیس یکی هستند.
خود ویندوز از دیسک متیجر این قابلیت رو داره .قبلا که برنامه خاصی نبود برای حفظ ویندوز ارجینال اکثر افراد حجم درایو ویندوزو با این روش جداسازی میکردند.
Sent from my GT-N7100
SA.JJ.AD
31-05-2013, 00:55
درایوها با روش sharelink از هم جدا شدند .قیافه جدا از هم اما بیس یکی هستند.
خود ویندوز از دیسک متیجر این قابلیت رو داره .قبلا که برنامه خاصی نبود برای حفظ ویندوز ارجینال اکثر افراد حجم درایو ویندوزو با این روش جداسازی میکردند.
Sent from my GT-N7100
حالا تکلیف چیه و چجور باید این دو درایو رو از هم جدا کرد ! به معنای واقعی ! :n13:
با برنامه ریکاوری پارتیشن ها تونستم G,H رو برگردونم ولی F که اصلیه و مهمه برام هنوز نتونستم برش گردونم چون بعد از اینکه کلا این 3 درایو پاک شده بودن برادرم همون موقع یه درایو خالی روی اون فضای پاک شده ایجاد کرده بود ولی هیچ اطلاعاتی روش کپی نکرده ......منم همون درایو رو دوباره پاک کردم و زدم که دوباره پارتیشن رو برگردونه اما فقط اسم آخرین پارتیشنی که پاک کردم رو میاره نه پارتیشن F رو .......نظرتون چیه؟؟؟؟
من هم مثل شما یکی تمام درایوهای هارد دومم رو از دست دادم و تنها تونستم با ریکاوری برشون گردونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.