ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کــــتـاب هـــای "دیـــجـــیـــتال" یا "ســـنــتی" ؟!!

S0R3N4
30-05-2013, 11:30
سلام دوستان

با پیشرفت علم و تکنولوژی در بیشتر کشور های دنیا تقریبا کتاب های کاغذی منسوخ شدن و جای خودشون رو به کتاب های دیجیتالی دادن....
حتی در خیلی از کشور های دنیا هم دیگه قلم و خودکار و کاغذ و کتاب به کنار رفته و جای خودشو به PDF ها و تبلت ها داده...!!

اما هنوز خیلی ها معتقد هستن که : "کتاب باید کتاب باشد؛کتابی که کتاب نباشید؛کتاب نیست!!!" :n02:
منظورم اینه که هنوز خیلی های دوست دارند که کتاب ها رو به شکل سنتی و قدیمی خودشون(جلد و کاغذ) نگه داری و خریداری کنند و علاقه ای به رو آوردن به کتابخوانی دیجیتال ندارن...

نظر شما چیه؟؟

کتاب ها دیجیتال و مزایا و معایب خودشون رو دارن...

خصوصا در کشور ما خیلی از دوستان با بی سلیقگی هر چه تمام تر PDF های فارسی رو منتشر میکنن...!!

اما از طرفی کتاب های آنلاین همیشه و همه جا در دسترس هست؛نگه داری آن ها راحت تره!میتونید تعداد بی نهایتی از کتاب ها رو داشته باشید در همه جا!

اما لذت داشتن کتاب های سنتی و کتاب خونه داری سنتی رو واسه خیلی ها نداره....

نظر شما چیه؟؟

کتاب داری و کتاب خوانی سنتی؟

یا

کتاب داری و کتاب خوانی دیجیتال؟

raana
31-05-2013, 18:43
سلام.....

خوب از نظر اینکه الان فضای خونه ها کوچیک شده و جا برای نگهداری کتاب نیست......PDF خیلی خوبه.....

ولی من به شخصه 2-3 تا کتاب دیجیتالی خوندم ..دیگه چشمام داشت در میومد.......:n02: و لذت کتاب فیزیکی یا همون سنتی رو نداره:n02:

ترجیح میدم کتابی که میخونم واقعا کتاب باشه....و همون سنتی باشه....

البته بخوایم نخوایم.....دیگه این سیستم کم کم جمع میشه . ... کتابداری دیجیتال جایگزین میشه......

*IN*
31-05-2013, 19:49
کتاب سنتی رو ترجیح میدم ولی pdf بهتره...
کتاب سنتی جا گیره و هرجایی نمیتونی بخونی ولی pdf یه کتاب 700-800 صفحه ایی نهایتا میشه هفت هشت مگ و آدم میتونی هر جایی که خواست کتاب رو بخونه...
ولی بازم پی دی اف،پی دی افه کتاب نیست...

S0R3N4
02-06-2013, 15:44
من خودم علاقه ی شدیدی به کتاب های سنتی دارم...
ولی این دلیل نمیشه که عاشق کتاب خونه داری باشم؛به کتاب های دیجیتال بی توجه باشم...
به نظرم هنوز خیلی راه مونده تا بخوایم کتاب های دیجیتال رو جایگزین کتاب های سنتی کنیم...

Atghia
02-06-2013, 20:51
داشتن کتاب بصورت پی دی اف خیلی عالیه چون شما میتونید تعداد خیلی زیادی کتاب رو طبقه بندی شده و منظم در حداقل مکان ممکن گرداوری کنید
دسترسی راحت، امکان سرچ و خیلی مزایای دیگه
اما من شخصا نمیتونم زیاد با کتاب دیجیتال ارتباط برقرار کنم :دی
کتاب که چه عرض کنم مقالات علمی رو هم حتما باید پرینت بگیرم تا بتونم راحت و مسلط مطالعه کنم:n06:

Йeda
03-06-2013, 21:18
با سلام و احترام به نظر تمامی دوستان

من راستش اصلا رقبت نمیکردم که کتاب دیجیتالی دانلود نم یا بخونم و

علاقه ی زیادی به کتاب های سنتی داشتم و دارم ولی در حال حاضر به خاطر مشغله و مدت زمان زیادی

که در راه صرف میشه من کلا ۹۰٪ کتاب هایی که میخونم دیجیتالی هستند ولی در صورتی که در خانه باشم سنتی رو

همیشه ترجیح میدم...

V E S T A
03-06-2013, 21:25
من برای کتاب های رمان و داستان یا کتاب های درسی که صفحات زیاد ندارن سنتی رو دوست دارم ولی برای کتابی که درسی هست یا علمی یا هر موضوع

دیگه ای که 500-600 صفحه داره و جابجایی و در دسترس بودنش سخت تر میشه pdf رو ترجیح می دم. اینجوری هم مطلبی که می خوایم رو راحتر می تونیم

سرچ کنیم هم مشکل دسترسی داشتن و جا به جایی رو نداریم .

shabe.saket
03-06-2013, 22:05
باسلام و احترام به همه عقاید
پی دی اف حال من و بهم میزنه.....

بوی کاغذ زرد شده و موریانه خورده کتاب لذت زیادی دارد.....

raana
03-06-2013, 22:25
از بین این دو گزینه..باز کتاب صوتی بهتره.....

مخصوصا برای وقتی که بیرون از خونه ای و مثلا تو مترو یا در حال پیاده روی هستی و..... که امکانش نیست..کتاب یاحتی گوشیتو بگیری دستت(با توجه به ازدحام جمعیت:n02:) و بخونی.......کتاب صوتی خیلی خوبه...

راحت هدفون میزاری تو گوش یکی برات میخونه....تو هم گوش میکنی:n02:

ولی برای کتاب های علمی و درسی واقعا با
V E S T A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عزیز
موافقم که pdf بهترین گزینه هست.........

SNOW PATROL
03-06-2013, 22:29
اگر از ای بوک ریدر استفاده کنید دیجیتال خیلی خوبه
اما هیچی کاغذ نمیشه

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

m.prodigy
10-06-2013, 23:21
منم با کتاب سنتی موافقم و اصلا نمیشه مقایسه کرد.

ولی PDF اگه با تبلت 10 اینچی خونده بشه هم خوب و میشه باهاش کنار اومد