مشاهده نسخه کامل
: هنگ لپ تاپ
perayd007
30-05-2013, 00:10
دوستان یه لپ ناپ اچ پی 4530 دارم گاهی اوقات درحین کار دچار افت سرعت میشه و هنگ میکنه اگه در این وضعیت آهنگم پلی باشه تیکه تیکه و با خش خش پخش میشه ویندوزم 8 چند بارم عوض کردم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟؟
عزیز رو ویندوز سون هم همینطوره
بهتره یه سون نصب کنید و جدید ترین اپدیت درایور ها رو دان و نصب کنید
یه انتی ویروس اپدیت شده نصب کنید و اسکن کنید
تست دما رو انجام بدید
با برنامه hd tune از هاردتون یه تست سلامت بگیرید
موفق باشید
perayd007
31-05-2013, 23:06
رو سون امتحان نکردم هارد سالم نشون میده با اچ دی تن . این مشکل با ریستارت یا اسلیب بصورت موقت حل میشه!
سعید1400
03-06-2013, 15:57
اگه می خوای که یه سیستم سالم و پر سرعتی داشته باشی سعی کن کارای زیر رو انجام بده
در سرچ ویندوزت تایپ کنmsconfigبعد به startupبرو بعد برنامه هایی که نیاز نداری موقعه اجرا بیاد بالا و مقدار رم و سی پی یو زیادی رو اشغال میکنه رو غیر فعال کن
در ضمن انتی ویروست رو اپدیت کن و یه اسکن از کل سیستم بگیر
نرم افزار ویندوز منیجر رو نصب کن و با برنامه هاش به خصوص 1-ClickCleaner سیستم رو تمیز کن
هیچ وقت فایل های نصب شده رو پاک نکن بلکه به وسیله فایل حذف برنامه حذفش کن
همیشه درایور هاتو اپدیت کن
دسکتاپت رو همیشه خلوت کن
سعی کن فایل ها رو تو هاردت با نظم خاصی بچینی
نرم افزار های اضافی که نیازی بهشون نداری رو حذف کن
اگه سیستمت نمیکشه بازی های سنگین تر از خودش روش نصب نکن و اگه نصب کردی حذف کن
perayd007
08-06-2013, 13:32
دوست عزیز ویندوزم هشت بود فکر کردم با هشت مشکل داره هفت نصب کردم اما بازم حل نشد بعید میدونم ایراد نرم افزاری باشه در task maneger میزان استفاده از قطعات (هارد- سی پی یو -رم) عادیه معمولا با تکون خوردن لپ تاب این مشکل پیش میاد در ضمن هارد رو هم تعویض کردم اکی نشد واقعا موندم دلیل این مشکل چیه؟؟؟؟:n03:
FC.Barcelona
08-06-2013, 15:25
دوست عزیز ویندوزم هشت بود فکر کردم با هشت مشکل داره هفت نصب کردم اما بازم حل نشد بعید میدونم ایراد نرم افزاری باشه در task maneger میزان استفاده از قطعات (هارد- سی پی یو -رم) عادیه معمولا با تکون خوردن لپ تاب این مشکل پیش میاد در ضمن هارد رو هم تعویض کردم اکی نشد واقعا موندم دلیل این مشکل چیه؟؟؟؟:n03:
دمای قطعات خصوصا سیپیو مواقع هنگ چقدر هست؟
perayd007
08-06-2013, 21:25
دمای قطعات خصوصا سیپیو مواقع هنگ چقدر هست؟
دمای کلی سیستم 34 درجه است
عزیز شاید از رم سیستم باشه
شما رم ها رو دربیار و یه بار تمیز کن بازم اینطوری بود
اگه دوتا رم داشتی دونه دونه تست کن یعنی یکی رو رو اسلات سوار کن و سیستم رو روشن کن ببین مشکل حل شده بعد برو یا اون یکی تست بگیر بعد اون یکی رم رو هم تست کن رو اسلات های دیگر
ضمنا بهتره با برنامه memtest یه تست از رم بگیری
بهتره اینه که با این روش که گفتم این کار رو بکنی منم پریروز رو سیستم مغازه یه رم 4 گیگ جدید انداختم وقتی اهنگی یا برنامه سنگینی باز میکردم قِیژ قیژ میکرد و باید سیستم رو ریستارت میکردم همه کار ها رو انجام دادم نشد تا رم رو درا وردم و در حالت عادی کار میکرد و مشکلی نداشت
یه رم از مارک معتبر انداختم درست شد
perayd007
12-06-2013, 10:12
نرم افزار memtest اسكنش چقدر طول ميكشه من 7-8 ساعت گذاشتم اسكن كنه اخرش نفهميدم چي شد؟
نرم افزار memtest اسكنش چقدر طول ميكشه من 7-8 ساعت گذاشتم اسكن كنه اخرش نفهميدم چي شد؟
خودش زیرش مینویسه pass
اگه قرمز شد خودش ارور رو میاره
perayd007
15-06-2013, 19:05
داداش اين كارايي كه گفتي رو انجام دادم 2تا رم 4 دارم جدا جدا تست كردم تاثيري نداشت با memtest هم اسكن كردم اروري پيدا نكرد ؟؟؟
فقط تو محیط ویندوز 8 این مشکلات رو داری ؟
Soroush-S
17-06-2013, 14:05
منم وقتی روی 5110 ویندوز 8 میریزم لپتاپ هنگ میکنه - حتی به نصب کامل هم نمیرسه هنگام نصب هنگ میکنه . بایوس لپتاپ هم به جدیدترین ورژن آپدیت کردم
perayd007
18-06-2013, 23:44
هفت هم نصب کردم این مشکل بود . میدونم که مشکل سخت افزاره هارد و رم رو چک کردم مشکلی نداشت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.