مشاهده نسخه کامل
: معرفی لپ تاپ برای کارهای گرافیکی
graphic01
29-05-2013, 22:53
سلام به همه دوستان حرفه ای !! :n05:
لطفا لپ تاپی معرفی کنید که این ویژگی ها رو داشته باشه
- صفحه نمایشگر 15 یا 15.6 بسیار با کیفیت و با زاویه دید بالا و مات + Full HD
- صفحه کلید: با کیفیت و با فاصله بین کلید ها
- پردازشگر: C i7 بریج یا بهتر از اون
- رم: حداقل 6گیگ
- گرافیک: قوی و مناسب برای بازی
- دارای باتری قوی (مثلا 6 سلولی و از این حرفا)
- اگه از برند Asus باشه خیلی بهتره
بودجه: حدود 3.000.000 یا 200 بالا/پایین
موارد مهم استفاده: کارهای گرافیکی و مالتی مدیا / برنامه نویسی / تا حدی هم گیم
خیلی خیلی ممنون میشم که هرچه زودتر منو راهنمایی کنید :n16:
فکر کنم دنبال همین می گردی Sony Vaio F23B9E
asus k55 vm i7
asus n53 i5
من اگه جای تو بودم asus s550 i5 می گرفتم.
graphic01
30-05-2013, 09:59
خیلی ممنون. در مورد این مدل هایی که معرفی کردید:
- Sony Vaio F23B9E که گرافیک و رم ضیعیفی داره
- asus k55 vm i7 رم پایینی داره و سرعت هاردش 5400!! که پایینه(سرعت هارد برام مهمه ولی ظرفیتش زیر یک ترا اشکالی نداره)
- asus n53 i5 سی پی یو یکمی ضعیفه
- توی اینها Asus VivoBook S550 به نظرم مناسب تر رسید!
در مورد سری k ایسوس هم خیلی بد شنیدم! حالا در مورد این مدل اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی داره لطفا منو راهنمایی کنه
البته قیمتش حدود 3.600 هست!
Asus VivoBook S550:
CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci7 3630QM| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF 635M 2GB IIIII Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 6GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 1000 GB+24 SSD | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Free Dos
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): DVD RW
parsicola
30-05-2013, 11:53
asus s550 که صفحه تصویرش با نیاز شما مطابقت نداره. اون یه صفحه تاچ براق و hd هست نه فول
با گرافیکش هم میشه بازی کرد اما مخصوص بازی نیست و شما باید کارتهای 645m یا 730m به بالا مد نظرتون باشه.
graphic01
30-05-2013, 13:45
آره حق با شماست ! ولی من صفحه مات می خوام
گرافیک 635 هم برام کافیه! بازی خیلی برام مهم نیست، در حد PES13 ، من خودم زیاد بازی نمی کنم ولی می خوام یه چیزی باشه که بازی های نسبتا گرافیک بالا رو رو جواب بده
حالا شما چی رو پیشنهاد می کنید با توجه به این بودجه؟
خیلی ها Z 500 رو پیشنهاد می کنند ولی صفحه براقه!!
k56 CB
CPU Model : Ci5 3210M| VGA : GF 740M 2GB IIIII Memory : 6GB III |
HDD : 750 GB | Display : 15.6" | OS : W8 org
ODD : DVD RW
البته کمتر از یک ماهه اومده گارانتی سازگار نداره خیلی از z500 بهتره باتریش جدا میشه dvd هم داره USB2*2 USB3*1 کیفیت صفحه اچ دی باتری 4 سلولی 2950 میلی امپر تو رنج اولترا بوک ها خیلی شاخ.
graphic01
30-05-2013, 15:23
ممنون!!
یعنی تو این رنج قیمت یه i7 خوب پیدا نمیشه ؟! حتما می خوام i7 باشه - رم حداقل 6گیگ - گرافیک 635کافیه
k56 CB: اینطور که شما گفتید تازه اومده و هنوز آزمایشش رو پس نداده! از اونجایی که توی همین سایت خوندم که سری k خوب در نیومده!! (این درسته؟)
می ترسم اینو بگیرم! تازه قیمتش رو هم ندیدم...
از نظر ظاهر بد نیست ولی با اون فضای خالی زیر صفحه نمایش نمی تونم کنار بیام!!
بازهم ممنون
اگه میشه بازهم راهنمایی کنید
دوستان با تجریه، نظرتون راجع به این مدل ها چیه؟
Asus N56 VMCPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci7 3610QM| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF 630M 2GB III Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 8GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 1000 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Free Dos
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): DVD RW
و با این کانفیگ:
CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci7 3610QM| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF 630M 2GB III Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 4GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 750 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" Full HD| OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): W8
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Blu R
قیمت : حدود 3.760
----------------------------------------------------------------------------------
Asus N56 VZ
CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci7 3610QM| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF 650M 2GB IIIII Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 8GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 1000 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 7HP
قیمت: 3.890
دوستان اگه این آخری رو تایید می کنید بخرمش ! چون از همه چیزش خوشم اومد، البته صفجه نمایش براقه! به نظر شما مشکلی ایجاد می کنه؟ !!!!
parham511
30-05-2013, 15:38
k56 CB
CPU Model : Ci5 3210M| VGA : GF 740M 2GB IIIII Memory : 6GB III |
HDD : 750 GB | Display : 15.6" | OS : W8 org
ODD : DVD RW
البته کمتر از یک ماهه اومده گارانتی سازگار نداره خیلی از z500 بهتره باتریش جدا میشه dvd هم داره USB2*2 USB3*1 کیفیت صفحه اچ دی باتری 4 سلولی 2950 میلی امپر تو رنج اولترا بوک ها خیلی شاخ.
قیمت این K56CB با کانفیگی که گفتید رو دارید دوست عزیز؟
graphic01
30-05-2013, 15:58
Asus N56 VZCPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci7 3610QM| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF 650M 2GB IIIII Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 8GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 1000 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 7HP
این چطوره دوستان؟ کسی تجربه استفاده از این مدل رو داره؟
صفحه ی براق واقعا مشکل سازه؟
Persian-swag
30-05-2013, 16:01
ببیینید این کانفیگی که شما می خواین نمیشه گفت خیلی Custom ( سفارشی ) هست اما خوب چون تو ایران نمایندگی رسمی ( مثلا اچ پی ) نیست شما نمی تونید هر چی رو که مدنظرتون هست انتخاب کنید و تو یه مدل پیدا کنید !
به هر حال باید قسمتی از این کانفیگ فدای بقیه قسمت ها بشه حالا یا صفحه یا گرافیک !
شما نمی تونید با 3 تومن هم گرافیک 650 داشته باشین ( فرق 650 با 630 نزدیک 150 دلار هست ! ) و هم صفحه FHD ( بازهم اختلاف 150 دلار با HD ) !
مطمئنا هم i7 جزء گرما برای شما چیزی نداره ! همون i5 کافی هست !
اینا یه سری مواردی هست که تو انتخاب اهمیت داره !
اما در مورد مدل اون z500 خوبه ولی خوب لنوو پنل های خوبی استفاده نمی کنه کلا جالب نیست مدلاش اچ پی هم که مدل های مالتی مدیاش بالای 3600 هست ...
probook 4540 رو هم بررسی کنید !
پ.ن : منتظر باشید مدل های جدید تو راهه ! با پردازنده های جدید !
قیمت این K56CB با کانفیگی که گفتید رو دارید دوست عزیز؟
عذر می خام سی پی یو این مدل 3317u هستش و قیمتش بین2.650 تا 2.700 است.
graphic01
30-05-2013, 18:40
ببیینید این کانفیگی که شما می خواین نمیشه گفت خیلی Custom ( سفارشی ) هست اما خوب چون تو ایران نمایندگی رسمی ( مثلا اچ پی ) نیست شما نمی تونید هر چی رو که مدنظرتون هست انتخاب کنید و تو یه مدل پیدا کنید !
به هر حال باید قسمتی از این کانفیگ فدای بقیه قسمت ها بشه حالا یا صفحه یا گرافیک !
شما نمی تونید با 3 تومن هم گرافیک 650 داشته باشین ( فرق 650 با 630 نزدیک 150 دلار هست ! ) و هم صفحه FHD ( بازهم اختلاف 150 دلار با HD ) !
مطمئنا هم i7 جزء گرما برای شما چیزی نداره ! همون i5 کافی هست !
اینا یه سری مواردی هست که تو انتخاب اهمیت داره !
اما در مورد مدل اون z500 خوبه ولی خوب لنوو پنل های خوبی استفاده نمی کنه کلا جالب نیست مدلاش اچ پی هم که مدل های مالتی مدیاش بالای 3600 هست ...
probook 4540 رو هم بررسی کنید !
پ.ن : منتظر باشید مدل های جدید تو راهه ! با پردازنده های جدید !
ممنونم از راهنمایی های خوبتون
- گفتید i7 جز گرما چیزی نداره؟ مثلا برای رندر گرفتن از یک فیلم یا یک پروژه 3d ، برنامه های سنگینی مثل Visual Studio یا همین بازی میشه فرقی با i5 نداشته باشه؟ اگه واقعا تفاوتی نداره i7 نمیگیرم!!
- گرافیک 635 و630 با 650 توی بازی هایی در حد pes 13 چقدر تفاوت داره؟ آیا ارزش داره اختلاف قیمتش رو پرداخت کنم؟ با توجه به اینکه بازی زیاد برام مهم نیست البته کار گرافیکی انجام می دم...
لطفا در مورد Asus N56 VZ نظرتون رو بگید؟
راستی چقدر باید صبر کنم که مدل های جدید بیاد
به نظر شما مدل های جدید که هنوز توی عمل آزمایش نشده خریدنش برای من به صلاح هست؟
Persian-swag
30-05-2013, 18:52
ببینید لپ تاپ مناسب کاربری شما نیست اگر بخواین دائما رندر بگیرین و نرم افزار های سنگین اجرا کنین از طرفی می دونم دستگاهی می خواین که Portable باشه و بشه همه جا بردش !
پس احتمالا Pc نمی تونه مد نظر باشه !
ببینید i5 هم همه اینارو جواب میده ولی خوب اگر قرار باشه کار حرفه ای واقعا انجام بدین i7 مناسب تره !
per اصلا گرافیکی نداره و 610 هم واسش خیلی زیاده اما مثلا اختلاف 630 با 650 خیلی زیاده از لحاظ عملکرد ! 150 دلار هم اختلاف قیمت تو کمپانی های مادر دارن ! نه در بازار آزاد !
یعنی موقع سفارش دادن لپ تاپ اچ پی این قیمت رو میده به شما بیرون ممکن بالاتر هم باشه !
N56 خیلی عالیه امکانات خوبی داره و همچنین کیفیت بالا اما خوب از لحاظ طراحی و یک سری امکانات از اچ پی ضعیف تره ...
مثلا هارد SSD نمی خوره ولی اچ پی میخوره /اچ پی دیزاینش بهتره تو کل سری ها و به خصوص envy dv6 !
ببینید صبر کنید بهتره چون الان تایم خرید نیست همه جنس ها قدیمی شده مثلا پردازنده ivy bridge مال یکسال پیشه و درست نیست دقیقا قبل اینکه پردازنده هاسول ( 4-3 روز دیگه ) معرفی بشه برید و لپ تاپ بخرید !
مدلاش زود میاد تو ایران و اختلاف قیمت بالایی هم با همین مدل های فعلی ( مدل ها هم سطح ) ندارن ...
مثلا تصو کن Asus N57 بیاد تقریبا همون قیمت N56 هست این طور نیست که 1 میلیون اختلاف داشته باشه !
hossein pc 2011
30-05-2013, 18:53
Asus N56 VZ
CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci7 3610QM| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF 650M 2GB IIIII Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 8GB III |
این چطوره دوستان؟ کسی تجربه استفاده از این مدل رو داره؟
صفحه ی براق واقعا مشکل سازه؟
من n56vz رو دارم ازشم کاملا راضیم. من نوش مشکلی ندیدم و همین حالاشم جز بهترین لپ تاپ های بازاره.فقط مدلای موجود تو بازار back light نداره!:n05:
3aman021
31-05-2013, 17:36
دوستان اولترابوک های ایسوس سری k وs پردازندشون 3317 است و سایت آرنا بیشتر اطلاعات رو اشتباه وارد میکنه
graphic01
31-05-2013, 18:20
دوستان اگه میشه در مورد LED BackLight توضیح بدید! این ویژگی به چه کاری میاد و آیا برای من که مهمترین چیز کیفیت صفحه نمایش هست مفیده؟
دوستان اولترابوک های ایسوس سری k وs پردازندشون 3317 است و سایت آرنا بیشتر اطلاعات رو اشتباه وارد میکنه
خوب اگه میشه بفرمایید که این مدل (3317) چه معایب و مزیت هایی داره نسبت به بقیه؟!
ممنون
graphic01
31-05-2013, 18:25
در مورد صبر کردن برای خرید لپ تاپ!
تا کی باید صبر کنم که مدل های جدیدتر وارد بازار بشن؟
البته من همین الان به این دو مدل علاقمند شدم: HP envy dv6 و ASUS N56 Vz
اگه مدت زیادی طول میکشه که سری های جدید وارد بازار بشن و یا تفاوت قیمتشون بالا 200 تومنه=> اگه دوستان با تجربه صلاح می دونن من یکی از این دو مدل رو بخرم!!(کدوم بهتره؟)
وگر نه تا یک ماه آینده هم می تونم صبر کنم...
خواهش می کنم راهنمایی کنید
3aman021
31-05-2013, 19:24
دوست عزیز ظاهرا این پردازنده فرکانس پایینی داره(معایب) و کم مصرفه(مزایا) .ولی من با این نوع پردازنده ها کار نکردم ببینم ضعفی نشون میدن یا نه:)
Persian-swag
31-05-2013, 19:46
در مورد صبر کردن برای خرید لپ تاپ!
تا کی باید صبر کنم که مدل های جدیدتر وارد بازار بشن؟
البته من همین الان به این دو مدل علاقمند شدم: HP envy dv6 و ASUS N56 Vz
اگه مدت زیادی طول میکشه که سری های جدید وارد بازار بشن و یا تفاوت قیمتشون بالا 200 تومنه=> اگه دوستان با تجربه صلاح می دونن من یکی از این دو مدل رو بخرم!!(کدوم بهتره؟)
وگر نه تا یک ماه آینده هم می تونم صبر کنم...
خواهش می کنم راهنمایی کنید
ببین الان دستگاه های مجهز به سخت افزار جدید آماده انتشار جهانی هست فقط میمونه کنفرانس کمپانی های مختلف به خصوص اینتل که 13 ام برگزار میشه !
بعد از اون دستگاه سریع وارد بازار میشه ...
چیزی هم طول نمیکشه به ایران میرسه ...
الان نباید بخری !
این envy dv6 هم که انتخاب کردی فراتراز عالی هست و اون اسوس راحت جلوش کم میاره !
graphic01
15-06-2013, 23:41
سلام دوستان
هنوز سری جدید Asus با پردازنده هاسول نیومده؟
همونطور که قبلا گفتم برای کارهای گرافیکی و کیفیت صفحه نمایش خیلی مهمه
راستی قیمت دلار اومده پایین! چه تغییری در قیمت لپ تاپ ها بوجود اومده؟!
Persian-swag
21-06-2013, 21:03
وارد شدنش صرف نر از انتشار جهانی بستگی به دوستان جنس خراب وارد کننده هم داره !
قطعا کاهش پیدا می کنه !
همین امروز یه مدل گوشی FlagShip تزدیگ 120 تومن قیمتش کم شد !
حالا لپ تاپ که بماند !
parsicola
22-06-2013, 09:40
قیمت دلار غیرعادی درحال سقوطه که یکم مشکوک میزنه. احتمال داره دلالها دارن ارز و جمع میکنن یه ماه دیگه قیمتو ببرن بالا . قیمت خرید هر دلار الان به زیر 3 تومن رسیده. امیدوارم این روند ادامه دار باشه.
پردازنده های جدید هسول هم خیلی توفیری با ایوی بریج نداره و ازلحاظ سرعت طبق نمرات سایتها حدود 10 الی 20 درصد سرعت پردازش بالاتر رفته. پس سطح انتظارات خودتو زیاد بالا نبر. این پردازنده ها در اصطلاح جزو مرحله تاک در پیشرفت پردازنده های اینتله. یعننی معماری پردازنده تغییر نکرده و همون 28 نانومتری ایوی بریج هستش. تبلیغات مربوط به کارت گرافیک مجتمع هسول هم قابل پیش بینی بود که مثل همیشه و مثل سالهای گذشته غلو زیادی و پروپاگاندا بوده. عین amd و انویدیا در سالهای قبل. کارت گرافیک مجتمع hd4600 که الان اکثر پردازنده های هسول روشون نصبه حداکثر 40 درصد بهتر از hd4000 فریم تو بازی میده که اگرچه پیشرفت خوبیه اما hd4000 اونقدر تو گیم ضعیف بود که 40 درصد هم دردی دوا نمیکنه (مثال : مک بوک ایر جدید اپل).
سریهای hd5000 و hd5200 هم بیشتر برای pc مناسبه و عملکرد اونها هم برخلاف تبلیغات قبلی که میگفتند 3 برابر hd4000 قویتره! اینطوری از آب درنیومده و در ضمن قیمتشون خیلی بالاست و فعلا توجیه استفاده در لبتاپ نداره و کانفیگی از پردازنده هسول با hd4200 درکنار یه کارت گرافیک جداگانه از انویدیا و amd فعلا خیلی قویتر و ارزونتره.
اگه خیلی نمیخوای معطل بشی شما همون n56vz رو بگیر وگرنه احتمالا چند ماه دیگه هم باید صبر کنی تا لبتاپ های جدید کاملا در بازار فراوان بشه و قیمتشون هم معقول بشه.
graphic1
01-11-2013, 14:30
سلام دوستان
از خبره های سایت میخوام لطفا منو راهنایی کنند
یه لپ تاپ مناسب برای کار گرافیکی میخوام قیمت 2.5تا 3 تومن
- سی پی یو قوی باشه (i5 هم باشه مشکلی نیست ولی فرکانسش بالا باشه)
- کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید خیلی خیلی مهمه
- رم حداقل 6 گیگ
- گرافیک هم خوب باشه
ازشرکت ASUS باشه بهتره !
با تشکر
3aman021
01-11-2013, 17:37
سلام دوستاناز خبره های سایت میخوام لطفا منو راهنایی کنندیه لپ تاپ مناسب برای کار گرافیکی میخوام قیمت 2.5تا 3 تومن- سی پی یو قوی باشه (i5 هم باشه مشکلی نیست ولی فرکانسش بالا باشه)- کیفیت صفحه نمایش و زاویه دید خیلی خیلی مهمه - رم حداقل 6 گیگ- گرافیک هم خوب باشهازشرکت ASUS باشه بهتره !با تشکرasus n56vm ci5,asus n46vz ci7
graphic01
26-11-2013, 00:57
لطفا نظرتون رو راجع به N56 Vz بگید!
باتری این لپ تاپ چند ساعت جواب میده؟(برای کارهای معمولی / برای کارهای گرافیکی)
چرا دی جی قیمتشو نمیزنه؟! انگار خیلی کمیاب شده؟
mosstafa2m66
26-11-2013, 08:47
دوست عزیز نمیدونم چرا lenovo y510 تو انتخابات نبود اما کاملا نیازهای گرافیک و برنامه نویسی شما رو برطرف میکنه . . .
رم بالا . . سی پی یو بسیار عالی و گرافیک خوب این لپ تاپ رو منحصر به فرد کرده . . .
لطفا نظرتون رو راجع به N56 Vz بگید!
باتری این لپ تاپ چند ساعت جواب میده؟(برای کارهای معمولی / برای کارهای گرافیکی)
چرا دی جی قیمتشو نمیزنه؟! انگار خیلی کمیاب شده؟
کلاً تموم شده فقط n56vm i5 و n46vz مونده
اما اگه n56vb پیدا کردین بخرین چون صفحه فول اچ دی داره
Xerxes-I
26-11-2013, 13:40
سلام.صبر کن لنوو z510 بیاد.تمام مشخصاتی که میخوای داره.پردازنده اش هم هاسول هست با رم ۸ گیگ و گرافیک ۷۵۰ جی فورس .i7 باید نزدیک ۲۷۰۰قیمت داشته باشه.الان تو بازار نیست.یکی دو ماه دیگه باید بیاد.فعلا وارد کننده ها برای جلوگیری از ضرر ناشی از کاهش قیمت دلار لپ تاپ وارد نمی کنند.کلا چه این لپ تاپ چه هر لپ تاپ دیگه ای میخوای بخری الان زمان مناسبی نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.