PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهای جلوگیری از سرقت یک دستگاه ساختمان سازی

a6543210
29-05-2013, 19:23
سلام
سوالی داشتم خدمت شما عزیزان و متخصصین:n12:

یک دستگاه هست که واسه ساختمان سازی ازش استفاده می کنیم.این دستگاه هم بیشتر مواقع بیرون تو خیابون هست و با یه وسیله مثل ماشین خاور یا جرثقیل می شه جابه جاش کرد و روش قفل یا یه سیستم امنیتی که نزاره دستگاه جابجا بشه نداره و متاسفانه احتمال اینکه کسی بخواد این دستگاه رو شب بدوزدند زیاده.واسه همین می خوام روش یه سیستم امنیتی نصب کنم تا بتونم اگه دزدیده شد بفهمم جاش کجاست.مثل حالت gps.
ولی نحوه نصب رو دستگاه و وسایل مورد نیاز رو نمی دونم.ممنون می شم راهنمایی کنید چطور عمل کنم و این سیستم رو روش نصب کنم.
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون می شم.

با تشکر

MrDevil
29-05-2013, 22:58
سلام.

اینو در نظر بگیرید که اگر بعد از دزدیده شدن ، مکان دستگاه رو هم پیدا کنید ، فکر نکنم پلیس حاضر بشه کمکی در این زمینه بکنه و خودتون هم اگه اقدام کنید نباید انتظار داشته باشید قضیه با صحبت حل بشه.

a6543210
30-05-2013, 08:04
اینو در نظر بگیرید که اگر بعد از دزدیده شدن ، مکان دستگاه رو هم پیدا کنید ، فکر نکنم پلیس حاضر بشه کمکی در این زمینه بکنه و خودتون هم اگه اقدام کنید نباید انتظار داشته باشید قضیه با صحبت حل بشه.
نه این مشکل نیست .فقط جاش پیدا شه بعدا پلیس باید بیاد تحویل بگیره دیگه از دزدا!

با یه اطلاعاتی که پیدا کردم گفتن روش gps نصب می کنیم و می شه هر جا باشه جاشو مشخص کنی و نشون می ده برات جاشو.عین gps ماششین ها ولی هزینش گفت نزدیک 500 تومن می شه!
دنبال راه کم هزینه تری هستم!

a6543210
30-05-2013, 21:41
انتظار بیشتر از اینها رو داشتیما!!!:n15:

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-05-2013, 11:21
سلام . جائی نیست نگهبان داشته باشه ؟ یه چیزی هم ماهیانه بدین بهش .

ملا نصرالدین
31-05-2013, 16:33
ببینید اگر اون دستگاه سند نداشته باشه(مثل ماشین) اگر بدزدند و شما بتونی جایش رو پیدا کنی نمیتونی ثابت کنی که مال شماست....پلیس هم هیچ اقدامی نمیکنه
بهترین راه اینه که عوض اینکه به فکر پیدا شدن دستگاه بعد از دزدیده شدن باشید به فکر دزدیده نشدن دستگاه باشید

a6543210
31-05-2013, 17:58
سلام . جائی نیست نگهبان داشته باشه ؟ یه چیزی هم ماهیانه بدین بهش .
دستگاه همیشه در حال جابه جایی به ساختمان های دیگست.فقط نگهبان ساختمون ها می تونند تا حدودی مراقبت کنند...

بهترین راه اینه که عوض اینکه به فکر پیدا شدن دستگاه بعد از دزدیده شدن باشید به فکر دزدیده نشدن دستگاه باشید
فک کنم تا حدودی باید همین کارو بکنم و روش یه قفلی چیزی بزارم دیگه نشه جابه جاش کرد ...