PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد یه شغل مناسب در خانه

softday
29-05-2013, 01:10
سلام دوستان . میخوام یه شغل معرفی کنین که کارش تو خونه باشه . + دست مزد . مثلا پارسال یه شرکت بود عکس میداد باید کات میکردی تحویل میدادی 600 تومن بود الان نمیدونم هست یا نه دوستان اگه چیزی اینجوری میشناسن بگن یه دنیا ممنون

esi222
30-05-2013, 11:36
سلام
اگه هست مارو هم باخبر کنید .منم دنبالشم:n01:

farid0485
30-05-2013, 12:47
یه سری کاها هست که هنری هستن واقعا ارزشمند ولی کنار هنر میشه درآمد هم داشه باشنت...

مثلا میشه توی خونه دار قالی زد و قالی بافی کرد،هم یک هنره هم یه منیع خوبی برای درآمد.

یا اگه خیاطی بلد باشین(در حد دوخت خیلی خیلی ساده)هستن خیاط خونه هایی که محصول شون از دست چندتا خیاط رد میشه هر خیاط براساس تخصصی که داره یه بخشی رو انجام میده.

میشه با یه پرس و جوی خیلی ساده توی سطح شهر سبک کار هایی مثل همون کات کردن رو هم پیدا کرد.

ولی مهمه که توی کدوم شهر هستی...

esi222
30-05-2013, 13:52
یه سری کاها هست که هنری هستن واقعا ارزشمند ولی کنار هنر میشه درآمد هم داشه باشنت...

مثلا میشه توی خونه دار قالی زد و قالی بافی کرد،هم یک هنره هم یه منیع خوبی برای درآمد.

یا اگه خیاطی بلد باشین(در حد دوخت خیلی خیلی ساده)هستن خیاط خونه هایی که محصول شون از دست چندتا خیاط رد میشه هر خیاط براساس تخصصی که داره یه بخشی رو انجام میده.

میشه با یه پرس و جوی خیلی ساده توی سطح شهر سبک کار هایی مثل همون کات کردن رو هم پیدا کرد.

اینا درست اما بیشتر کارای زنونه هستن... :n01:

softday
30-05-2013, 21:47

درست ولی اخه خیاطی :n02: یه کار که شرکتی باشه و با کامپیوتر سرو کار داشته باشه خوبه :n26:

Atghia
30-05-2013, 22:34
درست ولی اخه خیاطی :n02: یه کار که شرکتی باشه و با کامپیوتر سرو کار داشته باشه خوبه :n26:

اگه کمی با ورد و پاورپوینت اشنایی داشته باشید میتونید به بعضی از خدمات های کامپیوتر مراجعه کنید و قبول تایپ داشته باشید براشون
یا ساخت پاورپوینت برای دانشجوها

esi222
31-05-2013, 12:55
اگه کمی با ورد و پاورپوینت اشنایی داشته باشید میتونید به بعضی از خدمات های کامپیوتر مراجعه کنید و قبول تایپ داشته باشید براشون
یا ساخت پاورپوینت برای دانشجوها
مراجعه شده !
نمیدن خسیسا :n02:

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-05-2013, 14:09
سلام . بنده تو ایران خانومی رو دیدم که از یک کارگاه تولید پوشاک , ماشین بافتنی و سردوز گرفته بود و خودش و دختراش لباس نوزاد میبافتند و با چرخ سردوز تبدیل به شلوار و پیرهن و کلاه نوزاد میشد و بسته بندی میکرند . البته در مغازه های پائین شهر فروش میرفت . خیلی هم فروش داشتند .

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-05-2013, 14:12
در جنوب ایران هم خانومها با برگهای نخل هزار و یک چیز درست میکنند . از بادبرن تا حصیر و سبد و زنبیل و دمکنی و زیر قابلمه ای و کیف و غیره . با صدف و گوشماهی هم همینطور و گردشگرها میخرند .

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-05-2013, 14:15
اگر چرخ خیاطی هم باشه میشه با تکه های پارچه که در خیاطیها زیاد میاد , دستگیره های رنگارنگ و دمکنی و عروسکهای زینتی درست کرد . اینجا تو کویت چینی ها میارند میفروشند . مشتری هم زیاد داره .

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-05-2013, 14:18
کسب درآمد اینترنتی هم هست البته اگر کلاهبردار نباشند . کار خرید و فروش اینترنتی سهام و ارز هم هست اما تجربه ی زیاد میخواد وگرنه جز ضرر چیزی نمیاره

banii
31-05-2013, 15:22
حالا چرا تو خونه ؟
بسته بندی مواد غذایی و ...
ایجاد کردن یک سایت (فروشگاه) اینترنتی
خواندن قسمت نیازمندی های روزنامه

ملا نصرالدین
31-05-2013, 16:18
یک کار ارسال پیامک اینترنتی هم بود
فکر کنم هنوز هم توی روزنامه های همشهری باشه....(البته اگر کلا برداری نباشه)

یک سری کارهای دیگه هم هست..که بیشتر به درد خانم ها میخوره ...مثلا فروشنده لوازم مغازه ها در خانه

softday
31-05-2013, 22:27
یه کاری که بیشتز با کامپیوتر سرو کار داشته باشه خوبه . مرسی که از پیشنهاداتون مرسی . :n16:

GOLDFINCH
31-05-2013, 22:33
اگه سیستمت فوله

بزن تو کار انیمیشن

یاساخت کیلیپ برای عروسی ها

یا نوسندگی ...

Mahdi/s
31-05-2013, 22:36
یه کاری که بیشتز با کامپیوتر سرو کار داشته باشه خوبه . مرسی که از پیشنهاداتون مرسی . :n16:ســلام...
اگر حوصله اش رو داشته باشی رایت cd هم خوبه شما سفارش میگیری و تحویل میدی...اما خوب هرچه دستگاه هات بیشتر باشه بیشتر میتونی سفارش بگیری..ولی برای شروع پیشنهاد میشه و چون علاقه داری یواش یواش خودت هم شرکت نرم افزاری میزنی.

softday
31-05-2013, 22:40
ســلام...
اگر حوصله اش رو داشته باشی رایت cd هم خوبه شما سفارش میگیری و تحویل میدی...اما خوب هرچه دستگاه هات بیشتر باشه بیشتر میتونی سفارش بگیری..ولی برای شروع پیشنهاد میشه و چون علاقه داری یواش یواش خودت هم شرکت نرم افزاری میزنی.

این بد نیست خوبه . شما همجین حایی میشناسی ؟ من یه pc دارم سالی یه بارم روشن نمیکنم + لپ تاپ هم هست

Mahdi/s
31-05-2013, 22:54
این بد نیست خوبه . شما همجین حایی میشناسی ؟ من یه pc دارم سالی یه بارم روشن نمیکنم + لپ تاپ هم هستنه نمیشناسم اما با چنتا مغازه رفتن مشتریهاتون رو پیدا میکنید..نمیدونم توی همشهری آگهی داره یا نه بد نیست نگاه کنی...و البته با یه pcو یه لپ تاپ نمیشه یه سری کیس هست که مثلا 10-12 تا رایتر داره(اسمش یادم نیست دقیقا شاید بهش میگفتن رایتر ) حداقل یکی دوتا میخوایین....

banii
31-05-2013, 23:17
اگه آرشیو فیلم (از این فیلمای 700 مگابایتی) داری، میتونی بفروشی شون توی همین انجمن و سایر انجمن ها و وبلاگ و فیس بوک و ... هم میتونی مشتری هاتو پیدا کنی ... یک لیست باید از فیلمهات تهیه کنی تا بهت سفارش بدن چه فیلمی میخوان بعد 5 - 6 تا فیلم بریزی توی دی وی دی مثلا هر دی وی دی 2 - 3 تومن بدی به ملت البته باید فیلمهات کامل و جامع (تعداد زیاد باشند)

constant_boy23
31-05-2013, 23:36
ترجمه متون انگليسي :n12:

Thor God
31-05-2013, 23:37
شما دختری یا پسر ؟
بهترین کار همین وب مستری هست که اگه یه سایت خوب راه بندازی با تبلیغات کلی پول میگیر برنامه نویسی تحت وب هم کاره آسونی البته اگر که علاقه داشته باشی میتونی پروژه بگیری و تحویل بدی و کلی پول بگیری مثلا همین ترجمه قالب وردپرس بالای 20 تومن پول میگری
ساخت قالب از نو که بالای 500 تومنه ! البته با سئو و تنظیمات خوب گر غیر حرفه ای باشه 300 تومن

پروژ های تایپ هم میتونی بگیری فروشگاه محصولات اپن سورس و خیلی چیزای دیگه

softday
01-06-2013, 01:29
شما دختری یا پسر ؟
بهترین کار همین وب مستری هست که اگه یه سایت خوب راه بندازی با تبلیغات کلی پول میگیر برنامه نویسی تحت وب هم کاره آسونی البته اگر که علاقه داشته باشی میتونی پروژه بگیری و تحویل بدی و کلی پول بگیری مثلا همین ترجمه قالب وردپرس بالای 20 تومن پول میگری
ساخت قالب از نو که بالای 500 تومنه ! البته با سئو و تنظیمات خوب گر غیر حرفه ای باشه 300 تومن

پروژ های تایپ هم میتونی بگیری فروشگاه محصولات اپن سورس و خیلی چیزای دیگه

سلام من پسرم . روی کار های پیشنهادیتون فکر میکنم . مرسی ممنون

SA.JJ.AD
01-06-2013, 02:07
سلام من پسرم . روی کار های پیشنهادیتون فکر میکنم . مرسی ممنون

سایت های تبلیغات کلیکی معتبر داخل کشور هم بدک نیستن برا شما ... فقط کمی سرمایه گذازی اولیه + صبر و اعصاب + برنامه ریزی و البته ریسک :)

softday
01-06-2013, 13:42
سایت های تبلیغات کلیکی معتبر داخل کشور هم بدک نیستن برا شما ... فقط کمی سرمایه گذازی اولیه + صبر و اعصاب + برنامه ریزی و البته ریسک :)

شما یدونه از این ساین های کلیکی معتبر به من بگو . من هر چی سایت رفتم کلاهبردار بودن :n02:

esi222
02-06-2013, 08:30
اگه سیستمت فوله

بزن تو کار انیمیشن

یاساخت کیلیپ برای عروسی ها

این مورد رو پایه م خودم کلی کار انجام دادم اما همشو رایگان دادم دوست و آشناها !!!:n15:
متاسفانه جایی که من هستم زیاد طلبه ی میکس و این چیزا نیستن وگرنه خودم یه فیلمبرداری با میکس مجالس میزدم که واقعا علاقه دارم بهش...

GOLDFINCH
02-06-2013, 11:24
از این به بعد ازشون پول بسون :n09:

esi222
02-06-2013, 12:12
از این به بعد ازشون پول بسون :n09:
:n02:
متاسفانه سال هاست دارم مفت بهشون حال میدم.چه میکس هایی و فیلم برداری هایی که رفتم تو مجالسشون اما هیچ!
باید یه فکر اساسی کنم.تا یه مغازه دست و پا نکنم نمیشه

Thor God
02-06-2013, 21:33

سایت های کلیکی اصلا توصیه نمیشه من به شخصه هیچ کسی رو ندیدم که از این راه درآمد داشته باشه

بهترین مورد همین هاستینگ هست که 100 تومن سرمایه می خواد برای شروع

softday
04-06-2013, 00:43
سایت های کلیکی اصلا توصیه نمیشه من به شخصه هیچ کسی رو ندیدم که از این راه درآمد داشته باشه

بهترین مورد همین هاستینگ هست که 100 تومن سرمایه می خواد برای شروع من اصن نمیدونم هاستینگ ینی چی :n02: میشه توضیح بدی مرسی :n16:

esi222
04-06-2013, 09:24

بهترین مورد همین هاستینگ هست که 100 تومن سرمایه می خواد برای شروع
واقعا 100 تومن هزینه میخواد؟
هاستش تو ایران باشه دیگه؟ یعنی هاست ایرانی 100 تومنه ؟

Thor God
04-06-2013, 12:34
من اصن نمیدونم هاستینگ ینی چی :n02: میشه توضیح بدی مرسی :n16:

خب اگه نمیدونی بی خیالش شو. چون به تخصص کافی احتیاج داره که فکر نمی کن با این اوصاف داشته باشین
هاستینگ در واقع مدیریت یک مقدار فضای اینترنی مثلا 10 گیگ و قسمت کردن اون بین چند تا کاربر هست که احتیاج به یادگیری خط فرمان لینوکس در حده کد های تخصصی و کانفیگ کردن و افزایش امنیت سیستم عامل سرور هست
البته از نمایندگی که سایر هاستینگ های بزرگ میفروشن هم میتونید استفاده کنید. ولی اگه سرور مجازی رو خودتون بخرید و کانفیگ کنید بهتره
سرور مجازی هم نوعی فضای اینترنتی هست که قسمتی هارد رو با مقدار سخت افزار مشخص و یک سیستم عامل با دسترسی روت به شما میدن که هر کاری میخواید بکنید. یک مورد دیگه هم داریم به اسم سرور اختصاصی که در واقع یک کامپیوتر کامل رو اجاره می کنید مثلا 64 گیگ رم و پردازنده سری زئون اینتل ( پردازنده سرور ) + هارد 3 یا 6 (یا هر چه قدر که بخوای) ترابایتی که خیلی هم گرون تموم میشه.

در کل من پیشنهادم رو پس میگیرم اما میتونی شروع به یادگیری کنی و سال بعد یه هاستیگ موفق بزنی

هزینه های دیگه هم مثله طراحی قالب داره.

واقعا 100 تومن هزینه میخواد؟
هاستش تو ایران باشه دیگه؟ یعنی هاست ایرانی 100 تومنه ؟

البته من کمی اغراق کردم اما برای یه کاربر حرفه ای با 100 تومن هم میشه هاستینگ راه انداخت اما فقط برای 2 ماه اول ...اما برای کسایی که برنامه نویسی بلد نیستن و تجربه ندارن حداقل 200 تومن بودجه میخواد.
یه سرور مجازی میخری با سرعت خوب ، 20 گیگ با قیمت 35 تومن. 20 گیگ هم سرور ویندوز میخری نخریدی هم مشکل نداره چون برای شروع مشتری کمی داری.
تمومه دیگه سایتت رو روش بنا می کنی قالب رو هم خودت طراحی می کنی اگر هم بلد نیستی یه سر به وردپرس.ارگ میزنی و یه قالب انگلیسی خوب رو میخری و ترجمه می کنی یا هم اگه قالب گرون بود از یه قالب رایگان استفاده می کنی. اگر هم بلد نبودی ترجمه کنی 25 تومن برات ترجمه می کنن

اینها البته برای ماه اول بود چون تقریبا تا 2 ماه شما هیچ در آمدی نداری و باید یه کم سختی بکشی که بعدش پول سرازیر میشه به جیبت. قدرت مشاوره دادن و صحبت درست با مشتری و اعصاب درست و درمون و اینترنت خوب و وقت زیاد و ... هم از خرج های پنهانش محسوب میشه

اما کاره سخت و طاقت فرسایی محسوب میشه