ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس نرم افزارهای دولتی!

TimeWarp
28-05-2013, 22:38
سلام

برای چندتا کار اداری مجبور شدم از سایت مالیات و تامین اجتماعی نرم افزار مربوطه رو دانلود کنم . نصبشون کردم که آنتی ویروس آلارم میده که این تروجانه . می دونم که باید به لیست آنتی ویروس اضافشون کنم تا آنتی گیر نده ولی آیا واقعا این نرم افزارها ویروس هستن و تاثیرشون رو سیستم چیه؟
یعنی الان سیستم آلوده شده ؟ آخه این کرک هم نیست که بگیم آنتی اون رو ویروس شناسایی کرده؟:n13:

یا نه همراه این نرم افزار ، نرم افزار آلوده هم بوده و اون سیستم رو آلوده کرده؟آخه این که یه سایت دولتیه؟:n21:

Mr KING
28-05-2013, 23:30
دوست عزیز به دولتی خصوصی بودنشون توجه نکن
بیشترشون هیچی بارشون نیست
حجم نرم افزار کمه تو VT
اپلود کنید.
لینک بدید تست کنیم...

lvl@ster
01-06-2013, 23:19
در بعضی از برنامه ها برای جلوگیری از کرک شدن . برنامه نویس میاد فایل exe کامپایل شده را Protect می کنه و بخاطر تغییر در ساختار فایل اگزه . بعضی از انتی ویروس ها اونارو ویروس می شناسند . در حالی که برنامه نویس برای امنیت بیشتر این کار را کرده است. کاربر باید سطح اگاهیش در حدی بشه که بتونه این مورد را تمیز بده . اخه اگر فایل ویروس بود ، آیا سیستمت طوری شده ؟؟؟ ویندوزت طوری شده ؟؟؟؟ یا اگه میترسی برنامه اطلاعاتی را از طریق اینترنت بفرسته . میتونی fiddler و wireshark نصب کنی و داده های ارسالی و دریافتی را monitor کنی .هر وقت انتی ویروس هشدار بده معنیش این نیست که فایل صد در صد ویروسه . آنتی ویروس هوشمند و موجود زنده نیست که ساخته بشر هست و ماشینی فکر می کند و اشتباهش زیاد هست . شما فرض کن پلیس تو خیابون اومده یکی را گرفته . حالا ممکنه اشتباهی گرفته باشه . ما باید فکر کنیم اون طرف خلافکار است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معمولا منم در شغل خودم با کاربران مبتدی و ناآگاه از علم کامپیوتر این مشکلات را دارم

SURIV
03-06-2013, 20:37
آقا شما اول بگو آنتی ویروست چیه؟
بعد فایلو تو virustotal آپلود کن لاگشو بزار اینجا ببینیم مشکل چیه
بعدم اینکه به قول دوست عزیزمون ببین فایل تو سیستمت فعالیت مشکوک انجام میده یا نه؟
و در آخر اینکه از یک فایروال مطمئن مثل Comodo استفاده کن