مشاهده نسخه کامل
: مشاوره جهت تبدیل گیربکس دنده ای به اتوماتیک
Milad4171
28-05-2013, 20:23
سلام دوستان!
من میخواستم ببنم کسی اینجا تجربه ی تبدیل کردن گیربکس دنده ای به اتوماتیک رو داشته واسه ماشین سمند!؟؟؟
اینکه کاراییش چطوریه؟
کاربردی هست برای داخل شهر و بیرون شهر؟؟
چون من هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم میخوام ببینم مکانزمش چطوریه هست و اصلا کاربردی هست یا نه
کسی اگه اطلاعات داره در این مورد راهنمایی کنه.
ممنون
:n11:
rami_hemi
29-05-2013, 06:21
مدل ماشینتون و موتور ماشینتون چی هست بگید تا راهنمایی کنیم
اگه موتور ماشین 1800 سی سی هست باید دنبال گیربکس های اتوماتیک پژو 405 بگردید اونم شیفتر (دسته دنده ) و پانل مربوط به کنسول وسط رو باید خودتون بسازید چون برای سمند پیدا نمیشه .
Milad4171
30-05-2013, 18:03
مدل ماشینتون و موتور ماشینتون چی هست بگید تا راهنمایی کنیم
اگه موتور ماشین 1800 سی سی هست باید دنبال گیربکس های اتوماتیک پژو 405 بگردید اونم شیفتر (دسته دنده ) و پانل مربوط به کنسول وسط رو باید خودتون بسازید چون برای سمند پیدا نمیشه .
واسه سمند ال ایکس میخوام.الان تو ذهنم نیست که ۱۸۰۰ هست یا ۱۶۰۰.
چطوری یعنی خودم بسازم؟ به صرفه هست؟
کلا چند تا مدل تبدیل به اتوماتیک داریم. یه مدت هست که کلاج و دنده رو کنترل میکنه ولی میشه به حالت دستی هم استفاده بشه. اینم هممون حالت رو داره یا کلا گیربرکس عوض میشه؟؟
:n11:
rami_hemi
30-05-2013, 19:09
دوست عزیز مدل ماشین شما برای نصب گیربکس مناسب مهم هست
سمند ال ایکس تا الان با سه نوع موتور تولید شده
1800 ،1600 ، 1700
موتور 1700 که موتور ملی هست هماهنگی با هیچ گیربکس اتوماتیکی رو نداره ولی دو موترو اولی هر کدوم حداقل یک نوع گیربکس اتوماتیک دارن
در مورد ساخت پانل روی کنسول وسط باید بدید بسازن برای سمند چون موجود نیست ولی اول از همه باید گیربکس مناسب رو پیدا کنید
واسه ۴۰۵ حدود قیمتش چنده اگه بخام اتوماتش کنم ؟
Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
Tapatalk
saeed_amiri
22-08-2013, 14:54
سلام دوستان
اینکارو نکنید چون پشیمون میشید !
من قبلا سمند 82 داشتم که اتوماتش کردم ولی اینقدر اعصابم رو خرد کرد که دوباره گیربکس قبلی رو انداختم روش
به چند دلیل :
1 صدای موتور بیش از حد داخل ماشین میاد
2 قدرت ماشین خیلی کم میشه (تقریبا در حد پراید ! )
3 به دلیل تعویض رادیاتور اصلی با رادیاتور آهنی معمولا تو تابستون زیادی موتور گرم میشه (اگه کولر بگیری که سه سوت!)
4 مصرف به صدی 15 میرسه !
5 دور موتور معمولا بالاست که باعث استهلاک بیشتر میشه
و...
خلاصه به نظرم اشتباه منو نکنید
(تازه من با کلی گشتن کنسول شبه فابریکی گذاشتم که ظاهر داخل و خراب نکنه بازم جا سیگاری باز نمیشد!)
یاسین ذکاوت
03-12-2014, 12:54
سلام دوستان گرامی من یک پرشا 90 دارم نمیدونم 1800cc یه یا 1600cc از ایناست که سنسور دنده عقب داره داشبورد اونم چوبیه تنظیم پشتی راننده و شاگرد دستیه(اگه میدانید بگید ممنون میشم) میخوام اتوماتش کنم لطفاً راهنمایی کنید معایب و مزیت هایی داره لطفاً توضیح بدید. ممنونم از شما بزرگواران
rahmani1
11-01-2015, 21:51
سلام دوستان
اینکارو نکنید چون پشیمون میشید !
من قبلا سمند 82 داشتم که اتوماتش کردم ولی اینقدر اعصابم رو خرد کرد که دوباره گیربکس قبلی رو انداختم روش
به چند دلیل :
1 صدای موتور بیش از حد داخل ماشین میاد
2 قدرت ماشین خیلی کم میشه (تقریبا در حد پراید ! )
3 به دلیل تعویض رادیاتور اصلی با رادیاتور آهنی معمولا تو تابستون زیادی موتور گرم میشه (اگه کولر بگیری که سه سوت!)
4 مصرف به صدی 15 میرسه !
5 دور موتور معمولا بالاست که باعث استهلاک بیشتر میشه
و...
خلاصه به نظرم اشتباه منو نکنید
(تازه من با کلی گشتن کنسول شبه فابریکی گذاشتم که ظاهر داخل و خراب نکنه بازم جا سیگاری باز نمیشد!)
دوست عزیز بنظر میرسه اتومات کردن ماشین رو جای خوبی انجام ندادید . رادیاتور اصلی ماشینتون رو با رادیاتور دیگه عوض کردند ؟! یکی از آشناها که پراید داره سال گذشته اتوماتش کرد و بنظر راضی هستش و رادیاتور ماشین رو هم عوض نکردند و همون رادیاتور سابق روش هستش . چرا باید رادیاتور ماشین شما رو در فرایند اتومات کردن عوض کنند ؟
من خودم یک ریو دارم و قصد دارم اتوماتش کنم و دنبال یه جای معتبر برای اینکار میگردم .
kasra2002
12-01-2015, 12:08
دوستان تا اونجا که من می دونم موتور 1800 xu7 اتوماتیک نداره و خوروندن گیرباکس دیگه به اون به هیچ عنوان توصیه نمی شه شاید زانتیا مدل جدید اتوماتیکی داشته باشه ولی این موتور چون از رده استاندارد اروپا خارجه گیرباکس مناسبی نداره
از کلاچ های برقی می تونید استفاده کنید اما اون هم خیلی جالب نیست و تا مجبور نشدید استفاده نکنید
ریو و پراید دارای این گیرباکس هستند
amir3852
15-02-2015, 17:32
من با نظر دوست عزيزمون كسري 2002 و رحماني 1 كاملا موافقيم
1- اولا اون دوستي كه سمند رو اتومات كرده فقط 1600 و 1800 اتومات ميشه اونهم با گيربكس خوروندني يعني كلي كار تراشكاري و غيره دارين كه بعدش هم خوب از آب درنمياد
2- گيربكس اتومات هم چند نوع داره و من يك جايي رو توي كرج ميشناسم طرف كارش گيربكس اتومات ميدان ساساني به سمت مصلا همون كوچه مصلا رو ميريد داخل و بعد از آموزشگاه نويد يك نمايندگي ايران خودرو هستش 100 متر بعد از اون يك تعميرگاه گيربكس تخصصي ماشينهاي خارجي هست
3- من رفتم براي سورن 1800 گفت حداقل 3.5 هزينه و دستمزد و پول گيربكس خودمه اونهم نه نو دست دوم كاركرده اگرهم بخوام گيربكس خودتو بردارم 400 بيشتر پول نميدم
4- شما بهترين كه ماشين گيربكس اتومات بخرين و اون هم خارجي نه ايراني 206 اتومات داره و 207 هم اتوامت داره به شرطي كه گيربكس فرانسه باشه نه تعميري بهت بندازن
5- در كل ماشين سمند به دليل وزن بالايي كه براي محافظت سرنشين درنظر گرفته شده اين امكان رو نداره كه گيربكس خوبي بتونيد براش پيدا كنيد
من خيلي دنبال اين موضوع گشتم يك شخصي رو هم ارمني توي تهران معرفي كردند كه از آشناهاي قديم خودمون بودش و 40 سال كارش اينه بهش گفتم گفت ماشين هر چي باشه غير از سمند ميشه براش اتومات درست كرد و خوروند ولي سمند بعدش اينقدر اذيت داره كه خودت پشيمون ميشي
در هر صورت آلمانيها بهترين سازندگان گيربكس اتومات دنيا هستند كه ميدونيم اولين بار شركت بي ام دبليو درستش كرد و توسط چند شركت آلماني ديگه با مدلهاي مختلف گسترش پيدا كرد و بدون شك و بدون شك ماشين داراي گيربكس اتوماتيك يكي از كم استهلاك ترين و به شدت كم هزينه ترين هستش
اگر يادتون باشه دوران قبل از انقلاب ماشينهاي آلماني و آمريكايي اونهايي كه واقعا پول داشتن و ميخريدن همگي اتومات بودند از دوج و پونتياك و شورلت و كاديلاك و بنز و بي ام دبليو گرفته تا ...
در هر صورت موفق باشين
09124269345
12-04-2015, 10:33
من ماشين خودم رو به كلاچ اتوماتيك تبديل كردم خيلي توي ترافيك راحت شدم و پاي چپم نيز كلا از كلاچ گيري خلاص شده است. راستي هزينه نصبش با بهترين موتور آلماني بوش 750 هزار تومان شد
masoud_m_bf_m_bf
11-05-2015, 10:23
من ماشين خودم رو به كلاچ اتوماتيك تبديل كردم خيلي توي ترافيك راحت شدم و پاي چپم نيز كلا از كلاچ گيري خلاص شده است.راستي هزينه نصبش با بهترين موتور آلماني بوش 750 هزار تومان شد
سلام
750 تومن کلاچ اتومات؟:n04:
اصلا این کلاچ اتومات چی هست؟
عزیز من فکر میکنم منظور شما کلاچ برقی بود!
اتومات اینه که شما هیچ کاری نکنید؛ وقتی شما یه شاستی رو فشار میدید که دیگه اتومات نمیشه!
amir3852
11-06-2015, 21:04
با سلام
من هم يك مدتيه كه چه عرض كنم كلا از هر دو تا زانو مرخصيم الان هم كه خدا خير اين كرج رو بده همش شده ترافيك و توي بيشتر جاها من ديدم تبليغ كلاچ اتوماتيك هستش كه روي دسته دنده نصب ميشه البته يك مدتي هم آپكو اين سيستم رو ارائه ميكرد من چند بار زنگ زدم الكي گفتند ديگه نصب نميكنيم ولي نمايندگي سرافراز روي 206 و رانا نصب ميكنه ولي روي سمند نصب نميكنند
در كل يك نفر اينجا اعلام كرده كه نصب كرده و راضيه
چون سمند به هيچ وجهي قابليت تبديل گيربكس اتوماتيك رو نداره و طبق صحبتهاي قبلي ارزش پول هزينه كردن رو نداره پس بهتر يك سيستم مناسب جايگزينش كنيم كه من هم توي فكر همين قضيه كلاچ اتوماتيك هستم
اين سايت خيلي ادعا و تبليغ داره و شايد هم درست باشه ولي اگر يك نفر اين سيستم رو نصب كرده و راضي بوده اينجا اعلام كنه كه ما هم همين كار و بكنيم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل هر سيستمي كه بتونه خستگي راننده رو در هر شرايطي كم كنه و استهلاك شديد ماشين رو پايين بياره خودش كلي ارزش داره
حالا گيربكس اتومات نشد كلاچ اتومات شايد بشه
ممنون
amir3852
11-06-2015, 21:14
تكراري ميشه ارسالهام
سلام دوستان
میشه گیربکس جک اس 5 اتومات کرد ؟ اگه میشه مشکلی واسه ماشین پیش نمیاد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
hashemi954
28-08-2015, 01:59
سلام دوست عزیز اینجا اتومات می کند کارش حرف ندارد آقای مرادی
کرج میدان امام حسین بعد از ساسانی کلینیک تخصصی پژو
بنده سمند ال ایکس اتومات کردم 5 سال سوارش شدم عالی بود
در ضمن برای اتومات سمند بهترین گیربکس آلمانی است
استوک آلمان بهتر از چینی وغیره است
در ضمن هیچ تغیری در موتور انجام نمی شود
من تا مشهد یکسره رفتم عالی بود یعنی 1000کیلومتر
بعدماشین را جاده هراز امتحان کردم حرف نداشت
من با همین ماشین حین تست گرفتن با 180کیلومتر سرعت یک قبض 100 هزاری جریمه دریافت کردم
من خیلی راضی بودم شما هم اگر می خواهید اتومات کنید یک سر هم به آقای مرادی بزنید
kasra2002
28-08-2015, 04:46
موتور tu5 ?
SoheilDelfani
07-05-2019, 11:20
من پژو405 1800سی سی دارم و اتوماتش کردم. خیلی هم راضیم.شتاب عالی.تعویض دنده ها نرم و بدون تقه. بستگی داره ماشینوتو کجا اتومات کنید. برای 405 و پارس با موتور به اصطلاح زانتیا(2000) و خود زانتیا گیربکس zf موجوده که به سادگی بهش میخوره. چون فابریک همین موتور هاست. ولی برای سمند از همین گیربکس استفاده میشه ولی پوسته گیربکس عوض میشه و مقداری زمانبره. ولی انجام شدنیه.
تا جایی که میدونم 405 و پارس2000 فقط گیربکس و دسته دنده عوض میشه و کنسولش به صورت فابریک هست و نیاز به برش یا کار اضافه نداره.
شتاب ماشین هم کم میشه ولی میتونید موتورش رو ریمپ کنید و حتما باید ترموستات75 درجه بذارید و با نرم افزار آمپر فن رو کم کنید تا گیربکس خنک بمونه و سالم.
در کل این نوع گیربکس برای موتورهای با حجم بالا طراحی شده که خوراک زانتیاست در مرحله بعد پارس2000 و بعد405(هرچی حجم موتور و قدرتش بالاتر باشه بهتره.
ماشینو کرج اتومات کردم. سال97 با هزینه 6 میلیون و گیربکس خودمو 1 میلیون قبول کرد. کلا5 تومن.
سال ۹۰ یه پژو ۴۰۵ GLX خریدم موتورXU7 1800cc همون صفرشو گیریکس ZF آلمان معروف به زانتیایی به توصیه یکی از دوستان روش گذاشتم اونموقع به مبلغ دو میلیون !!!! گیریکس خودشم تو جعبه نو توخونه دارم اولش میترسیدم ولی خدا پدر مادر اون رفیقمونو بیامرزه صد هزار تا راه رفتم یه بار روغنشو عوض کردم فقط یه مسئله هست این گیربکسا استوکه واز دبی میاد اگه سالم باشه تا روزیکه زنده ای خراب نمیشه تو اینترنت سرچ کن دکتر خودرو برق آلستوم اون بهت همه چیو میگه چون الان قیمت نمی دونم چنده فکر کنم حدود هفتاد میلیون باشه ولی جون آدم راحت میشه اون موقع یادش بخیر پنجاه هزار تومن به مکانیکه دادم گفتم همه وشراشو عوض کن هی می گفت نمی خواد ولی با اصرارهمه رو نو انداختم خیال ادم راحت میشه هرگز تو زندگی تحت تاثیر کسانی که اطلاعات فنی ندارن و تجربه اون وسیله رو ندارن قرار نگیرید رو هر سه تا سمند پرشیا ۴۰۵با موتور XU7 1800 نصب میشه بقیه نه دسته دنده بقیه لوازم رو هم خودش داشت بله همون موقع یکی اومده بود با یه سمند آویزون مکانیکه گفت این همینجوری راه نمیره ذلیله میخوای اتوماتش کنی !!!!؟؟؟؟ ماشین خوب باشه هیچ مشکلی نداره در ضمن این کلاچ اتوماتیک و بقیه داستانها شر و وره الکی پول خرج نکنید !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.