مشاهده نسخه کامل
: مناسبترین راه دسترسی به اینترنت
سلام من 1 راه دسترسی به اینترنت میخوام با سرعت 256 و هزینشم خیلی کم باشه تا جاییکه امکان داره هزینشو یکجا بدم واس چندین ماه یا یکسال در ضمن ی مودمم از مخابرات گرفتم ک مدلشو اینارو نمیدونم اطفا راهنماییم کنین دقیق :n12: میسی
italodance
28-05-2013, 12:38
118
:n29:
matr!x_2008
28-05-2013, 12:43
بهترین راه و ارزان ترین راه ADSL هست. شرکتای زیادی این خدمات رو میدن ولی ارزون ترینش خود مخابرات هست. من که از مخابرات راضیم هرچند جدیدن سرعتش هی بالا پایین میشه... نوسان داره ولی خب نسبت به قیمتش خوبه
میشه توضیح بدین همین مخابرات شرایطشو هزینه هاشو ایناش چجوریه؟
اگه نمیخای دانلود زیاد داشته باشی و فقط میخای تو اینترنت بچرخی و آهنگ و عکسو ... بگیری - پیشنهاد میکنم سراغ مخابرات نری
از شرکتای خصوصی با محدودیت گیگ ای خرید کنی -
مخابرات همیشه بدترین فیلترینگ و داره -
اگه میخای دانلود کنی مخابرات - وب گردی هر دانلود کم شرکتای خصوصی
hossein019940
28-05-2013, 21:40
دوستان درست میگن البته الان پینگ و وبگردی مخابرات خوب شد دانلود هم سرعتش بالاست چه محدود چه نامحدود.
ولی شرکت های خصوصی حجمی بخری که سرعتت بالا بشه ترافیکت زود تموم میشه.نامحدود هم که سرعتش پایینه و قیمت بالا.در هر حال مخابرات ارزون تر هست مطابق شرکتای خصوصی
personal
29-05-2013, 09:35
دوستان درسته جاهای مختلف با هم فرق میکنند اما مثلا دانلود محدود مخابرات چجوری هست ؟ شبانش چطوره؟ با بالاترین سرعت؟
and-roid2
29-05-2013, 09:40
دوستان درسته جاهای مختلف با هم فرق میکنند اما مثلا دانلود محدود مخابرات چجوری هست ؟ شبانش چطوره؟ با بالاترین سرعت؟
هر شهر وضعیتش فرق میکنه
شما بگو کدوم شهری تا بچه های شهر خودت راهنماییت کنن...
یا به 2020 زنگ بزن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.