مشاهده نسخه کامل
: مشکل سیستم با رم کینگستون
ghomeishi
27-05-2013, 22:45
سلام دوستان
من یه سیستم قدیمی دارم سی پی یو 2.4 امروز رفتم یه رم 1 گیگ کینگستون خریدم بعد از روشن کردن سیستم شروع به بوق زدن میکنه
مشخصات رم : 1گیگ pc3200
مشخصات سی پی یو : fsb 133 و multiplier : 18 و bus speed : 534
2.4 سلرون
ضمنا وقتی یه رم قدیمی تو اسلات دیگه میذارم توی cpuz مقدار رم جدیدی را که خریدم 4 مگ و max bandwith را 2700 نشون میده
با تشکر
Altairezio
28-05-2013, 05:20
سلام دوستان
من یه سیستم قدیمی دارم سی پی یو 2.4 امروز رفتم یه رم 1 گیگ کینگستون خریدم بعد از روشن کردن سیستم شروع به بوق زدن میکنه
مشخصات رم : 1گیگ pc3200
مشخصات سی پی یو : fsb 133 و multiplier : 18 و bus speed : 534
2.4 سلرون
ضمنا وقتی یه رم قدیمی تو اسلات دیگه میذارم توی cpuz مقدار رم جدیدی را که خریدم 4 مگ و max bandwith را 2700 نشون میده
با تشکر
به احتمال زیاد مادر بردتون ساپورت نمیکنه شما مشخصات مادربردم کاش میزاشتی!:n06:
ghomeishi
28-05-2013, 09:34
دوست عزیز ممنون از جوابتون
این عکس از CPU-Z
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Altairezio
28-05-2013, 12:40
دوست عزیز ممنون از جوابتون
این عکس از CPU-Z
اسم دقیق میدادی بهتر بود!
ولی فک کنم با این مشخصات intel sd i865pe هست مدل مادربردتون!
خوب با این مشخصات معلومه که رم شما رو ساپورت نخواهد کرد!(احتمالا" هم رمتون DDR3 هست؟!)
ghomeishi
28-05-2013, 16:24
دوست عزیز باز هم ممنون
مدل مادربرد albatron px865pe lite pro هستش با سوکت 478
مدل سی پی یو هم intel celeron 2.4
مدل رم هم kingston kvr400x64c3a/1g
امروز رم را بردم پیش خریدار روی یه سیستم تست کرد سالم بود و سیستم بوت شد به من گفت باید کیس را بیاری ببینم بهش گفتم این سیستم خرج می تراشه ! به نظرتون ببرم یا بیخیال رم بشم ؟ خودم حدس می زنم سی پی یو ضعیف هستش !
راستی از یکی از خدمات کامپیوتری ها پرسیدم گفت این چیپ ssi هستش ببر اینتل بگیر ! من که نفهمیدم چی گفت تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم
Altairezio
28-05-2013, 20:32
دوست عزیز باز هم ممنون
مدل مادربرد albatron px865pe lite pro هستش با سوکت 478
مدل سی پی یو هم intel celeron 2.4
مدل رم هم kingston kvr400x64c3a/1g
امروز رم را بردم پیش خریدار روی یه سیستم تست کرد سالم بود و سیستم بوت شد به من گفت باید کیس را بیاری ببینم بهش گفتم این سیستم خرج می تراشه ! به نظرتون ببرم یا بیخیال رم بشم ؟ خودم حدس می زنم سی پی یو ضعیف هستش !
راستی از یکی از خدمات کامپیوتری ها پرسیدم گفت این چیپ ssi هستش ببر اینتل بگیر ! من که نفهمیدم چی گفت تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم
رم که سالمه 100 % ولی نمیدونم ایراد از سی پی یوتونه یا از مادر بردتون!
خوب شما یه سر ببرین دیگه ضررر که نداره همون جا هم ازتون نمیخواد که خرج کنی!:n02:
یه 400 تومنی خرج کنید راحتتر خواهید بود!:n11::n06:
ghomeishi
28-05-2013, 22:26
دوست عزیز با توجه به عکس زیر که توی دفترچه مادربرد نوشته و چون سی پی یو من باسش fsb 130 هستش به نظرتون مشکل از سی پی یو می تونه باشه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.