PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ هایی که هنگام خرید ویندوز دارند

m0fidi
27-05-2013, 12:07
اساتید برام سوال پیش اومده که این لپ تاپ ها با ویندوز هنگام خرید چه تفاوتی با بدون ویندوزها دارند ?اگر بعدها به مشکل بخورند و نیاز به تعویض ویندوز باشد حالت پیش فرض که به حالت اولیه برگردد وجود دارد?

hasanoooooooo
27-05-2013, 12:49
سلام هیچ فرقی نداره. یجور پولوتیک هست برای سرکیسه کردن مردم. بله اگه به مشکل بخورند در صورتی که ازشون ریکاوری گرفته باشید به حالت قبل بر میگرده.... حدود 100 هزار تومان تفاوت قیمت هست برا ویندوز....تازه برای ویندوز home

mohammad ahmadi
27-05-2013, 13:12
اساتید برام سوال پیش اومده که این لپ تاپ ها با ویندوز هنگام خرید چه تفاوتی با بدون ویندوزها دارند ?اگر بعدها به مشکل بخورند و نیاز به تعویض ویندوز باشد حالت پیش فرض که به حالت اولیه برگردد وجود دارد?

من با جفتش کار کردم سرعت ویندوز اورجینال تو لود شدن بیشتره دوام و ماندگاری بیشتری داره خود من ویندوز معمولیم رو مجبورم هر ماه عوض کنم چون خراب میشه اما ویندوز اورجینالم نزدیک به شش ماهه که مثل روز اولشه

majid_sd2009
27-05-2013, 14:36
ویندوز اورجینال توی ایران به درد نمیخوره و بدون ویندوز بگیرید بهتره! در ضمن خراب شدن ویندوز بستگی به استفاده فرد داره! امکان داره کارهایی رو که با ویندوز کرک شده میکنید رو با اورجینال نکنید!اون قضیه کپی نشدن بعضی فایلها توی رایت سی دی و خراب شدن زودتر ویندوز هم فک کنم مربوط به اکس پی بود(البته اونم معلوم نیست راست بود یا دروغ!) و توی سون و 8 فک نکنم همچین مشکلی وجود داشته باشه! این دو نوع ویندوز هم بدون سریال تا یه مدت فعال هستن و بعد از اون مدت بعضی از قسمتهاشون غیر فعال میشه. شاید شما توی کرک کردن ویندوز مشکل دارید؟!
کلا اورجینال توی ایران پول هدر دادنه! کی حاضره نرم افزار اورجینال بخره؟(این اورجینال مزخرف های ایرانی رو نمیگم!)بنده بدون ویندوز دارم و یکی از اقوام هم با ویندوز اورجینال! به هیچ وجه نمیتونه ویندوز دیگه ای نصب کنه(مگه اینکه درایورهاشو از اینترنت دانلود کنه! تازه اگه باشه)! در ضمن نرم افزارهایی مثل فتوشاپ، اتوکد، تری دی مکس و... خیلی چیزای دیگه رو نمیتونه نصب کنه! چون همشون کرک شده هستن و اصلش توی ایران نیست! اگرم باشه به قیمت خیلی بالاس.

mohammad ahmadi
27-05-2013, 16:03
ویندوز اورجینال توی ایران به درد نمیخوره و بدون ویندوز بگیرید بهتره! در ضمن خراب شدن ویندوز بستگی به استفاده فرد داره! امکان داره کارهایی رو که با ویندوز کرک شده میکنید رو با اورجینال نکنید!اون قضیه کپی نشدن بعضی فایلها توی رایت سی دی و خراب شدن زودتر ویندوز هم فک کنم مربوط به اکس پی بود(البته اونم معلوم نیست راست بود یا دروغ!) و توی سون و 8 فک نکنم همچین مشکلی وجود داشته باشه! این دو نوع ویندوز هم بدون سریال تا یه مدت فعال هستن و بعد از اون مدت بعضی از قسمتهاشون غیر فعال میشه. شاید شما توی کرک کردن ویندوز مشکل دارید؟!
کلا اورجینال توی ایران پول هدر دادنه! کی حاضره نرم افزار اورجینال بخره؟(این اورجینال مزخرف های ایرانی رو نمیگم!)بنده بدون ویندوز دارم و یکی از اقوام هم با ویندوز اورجینال! به هیچ وجه نمیتونه ویندوز دیگه ای نصب کنه(مگه اینکه درایورهاشو از اینترنت دانلود کنه! تازه اگه باشه)! در ضمن نرم افزارهایی مثل فتوشاپ، اتوکد، تری دی مکس و... خیلی چیزای دیگه رو نمیتونه نصب کنه! چون همشون کرک شده هستن و اصلش توی ایران نیست! اگرم باشه به قیمت خیلی بالاس.
کی گفته تو ویندوز اورجینال نرم افزار کرک شده نصب نمیشه لطفا اگه کار نکردین بیخودی نظر ندیدن من توی ویندوز اورجینالم فتوشاپ و اتوکد و تری دی مکس کرک شده نصبیدم هیچ مشکلی نداره.

Arash4484
27-05-2013, 18:10
1-هرنوع برنامه ای در هر دو ویندوز(اریجینال یا غیر اون) قابل اجراست.
2-ویندوز اریجینال مادام العمره و نیاز به سریال و چیزی نداره.
3-تمام درایورهای تمام لپتاپها(با ویندوز و بدون اون) روی اینترنت موجوده و گیر میاد.
4- بر روی سیستم عامل اریجینال میتونید نرم افزارهای کرک شده را بریزید.
5-بزرگترین حسن ویندوز اریجینال عدم درگیری با کرک و تضمین آپدیته چون هر زمان که مایکروسافت تصمیم بگیره میتونه آپدیت غیراریجینالها رو قطع و یا بطور کلی ویندوزشون رو غیر فعالشون کنه که چند بار برای XP و یکی دو بار برای 7 بوجود آمد. و همه بدنبال کرک جدید بودند... و درسته که براحتی قابل حله ولی با نرم افزار قانونی به تاریخ میپیونده!
حسن بزرگ دیگر، کانفیگ شرکتی ویندوز و درایورهاست که به بهترین و سازگارترین نحو آماده شده.
6-صد در صد و براحتی میتونید روی لپ تاپ با ویندوز ارجینال، ویندوز یا هر سیستم عامل دیگری رو چه کنار اون و چه بجای اون نصب کنید.
و هر زمان اراده کنید از روی پارتیشن و یا مدیای ریکاوری اریجینالش رو برگردونید. به همین راحتی.
7-هیچ درگیری با کپی رایت فایلهای بدون کپی رایت در ویندوز اریجینال نخواهید داشت و از این نظر هم تفاوتی با کرک شده ندارد.
8-قیمت ویندوز لپ تاپ نظر به قیمت جهانی نرم افزار و همچنین چندین برنامه ای که معمولن برروی لپتاپهای ویندوزدار ریخته میشه(که اگر نیازشون نداشته باشید براحتی قابل حذفه ولی اکثرشون بسیار مفیدند.) بسیار هم مناسبه. اما اگر ما به پول دادن به مولف نرم افزار عادت نکردیم مساله دیگری است...