ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتباط با دوستان نزديك

Mnoire
26-05-2013, 22:32
سلام ! خواب همونطور كه از عنوان پيداست من مشكل دارم با يه سري از دوستام ، من الان دارم پيش دانشگاهي رو تموم ميكنم ، ميتونم بگم از نيمه هاي سال دوم اين مشكل رو تحمل كردم تا الان و ... ، مشكل منم چيزي نيست جز اسم گذاشتن روي من، من روي ارتباط و برخورد با ديگران مخصوصاً با دوستام خيلي حساسم يعني دوست دارم همونطور كه باهاشون خوب و صادق هستم باهام صادق باشن ، بهم احترام بزارن ، اما اين انتظارات من براورده نشده .
در كل هم تا به حال به جز يه دفعه به كسي نگفتم كه روي من اسم نزاره كه همون دفعه هم داشت دعوا ميشد . همين مشكل هم باعث شده زياد توي جمع ها شركت نكنم و اگر هم بكنم خيلي هم ساكت ميمونم ، يه مشكل ديگه هم اينه كه نميتونم سريع بعد از حرف ديگران پاسخ مناسبش رو بدم ، يعني طول ميكشه پاسخ درستش رو بتونم بدم كه ... ، همين موضوع هم باعث تنفر من نسبت به يه عده شده ، حالا كه تصميم گرفتم با عده خيلي زيادي قطع رابطه بكنم و ... . مثلاً يه مشكل ديگه منم اينه با يكي از دوستام زياد ميگردم و تابع اونم ، بهش اعتماد زيادي دارم ، مثلا يه عده تا يه چي ميشه به لحن مسخره آميزي ميگه برم دنبالش ، يا ميگن "داره ميره اونور نميخواي بري دنبالش !؟" و باقي ماجرا ...
حالا چي كنم كه تو محيط دانشگاه در آينده اين مشكل رو نداشته باشم ووو نحوه ارتباط با همين دوستان فعليم رو چي كنم .

ممنون

VAHID
27-05-2013, 22:33
سلام

دوست عزیز تو این تاپیک بهتر به جوابتون میرسین

آداب معاشرت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shahinfarasystem
31-05-2013, 15:57
سلام
دوست من مساله اي كه خيلي مهمه اينه كه بتوني با مطالعه يه كتاب خوب اعتماد به نفست رو بالا ببري
يه كم بايد تقويتش كني تا اين مسايل برات ايجاد نشن

مساله بعدي اينه كه تو مسخره كردن دو راه براي مقابله داري

1) بي خيال بشي طوري كه انگار حرف طرف رو نفهمدي و به روزي خودت نياي

2) خودت شروع كني باهاش بخندي و همراهيش كني... (اگه با دقت انجام بدي اين بهتر جواب ميده) چون طرف يه جورايي خوشش مياد لج شما رو دراره اما وقتي ببينه تو هم همراهشي ارضا نميشه و ول ميكنه.

دوست من خودتو جدا نكن سعي كن يه جوري بتوني جمع دوستانت رو منتخب كني و باهاشون بگردي
اينجور مسايل تو همهجاي جامعه وجود داره و بعدا تو دانشگاه خانواده همسر و محيط كار ميتونه برات مشكل ساز باشه

روش كار كن و حوصله داشته باش

سعي كن فيلم هايي رو كه قهرمان دارند رو زياد تر ببيني به قصد اينكه ببيني اون قهرمان ها تو مشكلاتشون چجوري با ديگران برخورد ميكنن تو هم همونا رو پي بگيري
اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم