ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد هارد اکسترنال adata HD 710

ali722
26-05-2013, 18:09
اخیرا من یه هارد اکسترنال با مارک زیر خریداری کردم ولی مشکل من این بود که usb 3 من نمی توانست هارد رو تشخیص بده ولی با یه آبدیت usb 3 حل شد ولی الان دوباره که به usb 3 میزنم نمیشناسه و هر بار که بخوام از usb3 اون استفاده کنم باید یبار ابدیتش رو نصب کنم که واقع رو عصابه جالب اونجاست کهusb 2 راحت می شناستش و حتی توی usb 3 چراغ هارد هم روشن میشه ولی تا ابدیتش رو دوباره نصب نکنی هارد رو تو my computer نشون نمی ده (فقط برای usb3 ) انگار هر سری که کامپیوتر روشن میکنم داره یادش میره که درایور رو نصب کردم.:n13:
مارک لب تاب من asus a53sm ولی مادر بورد k53 رو داره.
مارک هاردم هم adata HD710 هست.تصاویری از هارد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات هارد:

l

BrandADATASeriesDashDrive Durable Series HD710ModelAHD710-500GU3-CBL

ColorBlueInterfaceUSB 3.0Capacity1TB

Form Factor2.5"

FeaturesUSB Sepcification: SuperSpeed USB 3.0

Waterproof HDD (IEC 529 IPX7 tested)

Military-Class Shock Resistance - US Military Class MIL-STD-810G 516.5 drop test

Wrap-Around USB Cable

Blue LED Indicator

Free Download software:
- OStoGO Tool
- HDDtoGO Tool
- Norton Internet Security 2012 (60-day Trial)

Compatibility
- USB 2.0 Support / USB 1.1 Backward Compatible
- Windows XP, Windows Vista, Windows 7
- Mac: OS X 10.6 or Later

مشخصات برنامه ای که با اون هارد رو دوباره میشناسه:
Asmedia USB3 11.6.4

ویندوز من seven هست.
اگه اطلاعات بیشتری می خواستید بگید.
حالا باید چکار کنم؟!!!:n27:

ata.royalfalcon
27-05-2013, 19:50
سلام .

در سایت زیر که درایورهای Asmedia USB3 رو ارائه میکنه آخرین ورژن 1.16.4.0 هست (که احتمالاً شما همین رو نصب کردید) . پیشنهاد میکنم که ورژن قدیمتر رو نصب کنید مثلاً 1.16.2.0 و یا حتی 1.16.1.0 و بررسی کنید آیا مشکل برطرف میشه یا خیر .

ali722
28-05-2013, 09:28
کار که گفتی رو انجام دادم ولی متاسفانه جواب نداد اما چیزی که معلومه مشکل از لب تاب هست نه هارد چون هارد بدون نصب درایور usb3 روی سیستم های دیگه هم اومد و از طرفی مشکل من هم نرم افزاری هست نه سخت افزاری چون هر وقت هارد به usb3 وصل میکنم باید درایور usb3 رو یه repair کنم تا درست بشه :n27:

یه جا خوندم که نوشته بود باید بایوس سیستم رو ابدیت کنید ؟ بایوس چیه؟! چطور ابدیت کنم؟:n13:

ata.royalfalcon
28-05-2013, 09:58
کار که گفتی رو انجام دادم ولی متاسفانه جواب نداد اما چیزی که معلومه مشکل از لب تاب هست نه هارد چون هارد بدون نصب درایور usb3 روی سیستم های دیگه هم اومد و از طرفی مشکل من هم نرم افزاری هست نه سخت افزاری چون هر وقت هارد به usb3 وصل میکنم باید درایور usb3 رو یه repair کنم تا درست بشه :n27:

یه جا خوندم که نوشته بود باید بایوس سیستم رو ابدیت کنید ؟ بایوس چیه؟! چطور ابدیت کنم؟:n13:

آپديت كردن بايوس لپتاپ همراه با ريسك هست ولي اگر حرفه اي باشيد خودتون ميتونيد انجامش بديد ، اگر نه بهتره بديد به كسي كه اينكار رو بلده . هر گونه اشتباه در آپديت كردن بايوس لپتاپ باعث از كارافتادن آن ميشود . در هر حال بايد آخرين ورژن بايوس مربوط به همين مدل رو از سايت دانلود كنيد . براي آپديت كردن هم رو روش وجود دارد ...
1. روش ويندوزي كه نرم افزار مربوطه در DVD همراه لپتاپ موجوده و پس از نصب بايد فايل بايوس به برنامه داده بشه تا عمليات رو آغاز كنه . در روش ويندوزي بايد كليه برنامه ها مثل آنتي ويروس رو غير فعال كرد كه در كار آپديت تداخلي ايجاد نكنه و خرابكاري به بار نياره .
2. در روش دوم از داخل خود بايوس ميتونيد اينكار رو انجام بديد كه نيازي به نصب نرم افزار نيست .
من پيشنهاد ميدم اگر ويندوز اورجينال نيست مجدد ويندوز نصب كنيد (از جايي ريكاوري نكنيد) و سپس دوباره جديدترين ورژن درايورها رو نصب كنيد شايد مشكل حل بشه و نيازي به آپديت بايوس هم نباشه .