PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم رو صفحه بوت می مونه .

aaaammmm87
26-05-2013, 12:08
با سلام
وقتی سیستمم رو روشن میکنم رو صفحه بوت(همین که اسم مین رو مینویسه )میمونه و حتی امکان ورود به صفحه ستاپ رو هم ندارم و نمیره . هیچ گونه بوقیم نمیزنه . مشکل از کجاست >

EXTREME
26-05-2013, 21:30
با سلام
وقتی سیستمم رو روشن میکنم رو صفحه بوت(همین که اسم مین رو مینویسه )میمونه و حتی امکان ورود به صفحه ستاپ رو هم ندارم و نمیره . هیچ گونه بوقیم نمیزنه . مشکل از کجاست >

معمولا تو این حالت ها یک اروری داده میشود در post screeN که باعث میشه عملیات post screen ادامه پیدا نکنه
علت های زیادی هم داره میتونه از تنظیمات بایوس باشه با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید
میتونه از خرابی باتری مین باشه با یک باتری دیگه تست کنید
ارور روی فن سی پی یو باشه فن سی پی یو رو چک کنید
روی کیبورد باشه که باید با یک کیبورد دیگه تست کنید
میتونه مشکل از بایوس باشه
یک دور کابل هارد رو بکشین ببینید post screen رد میشه یا نه
جای رم هارو عوض کنید اسلاتشو تمیز کنید و با یک رم دیگه تست کنید
در آخر تست پاور

aaaammmm87
29-05-2013, 15:14
معمولا تو این حالت ها یک اروری داده میشود در post screeN که باعث میشه عملیات post screen ادامه پیدا نکنه
علت های زیادی هم داره میتونه از تنظیمات بایوس باشه با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید
میتونه از خرابی باتری مین باشه با یک باتری دیگه تست کنید
ارور روی فن سی پی یو باشه فن سی پی یو رو چک کنید
روی کیبورد باشه که باید با یک کیبورد دیگه تست کنید
میتونه مشکل از بایوس باشه
یک دور کابل هارد رو بکشین ببینید post screen رد میشه یا نه
جای رم هارو عوض کنید اسلاتشو تمیز کنید و با یک رم دیگه تست کنید
در آخر تست پاور
سلام
باتری مین چند وقته که خراب شده و با F1 ردش میکردم ولی الان دیگه نمیشه .باتری رو عوض کردم و لی درست نشد . کیبردمم عوض کردم ولی درست نشد .حدس خودم رو باتری هستش با اینکه عوض کردم بازم درست نشد باید چکار کنم ؟

hamidchi
29-05-2013, 15:50
منم بعضی اوقات این مشکل واسم پیش میاد ، یعنی گیر میکنه رو اولین صفحه (قبل از اون مرحله ای که صدای بوق میاد ) ولی با ریست کردن درست میشه و دفعه بعد معمولا رد میکنه
البته من سیستم رو به خاطر ریست شدن واسه تعمیر دادم بیرون ، میگفت مادربورد رو تعمیر کرده و یه رم نو هم جایگزین کرد ، یکم بهتر شد ولی بازم ریست میکنه و این مشکل شما رو هم گاهی اوقات ( خیلی کم) داره ، که بعدا که به تعمیرکاره گقتم گفت مشکل از هارده ، و باید عوض بشه که من دیگه عوضش نکردم
ولی خودم نظرم رو مادربورد و یا پاور هست . :n13:

EXTREME
29-05-2013, 15:53
سلام
باتری مین چند وقته که خراب شده و با F1 ردش میکردم ولی الان دیگه نمیشه .باتری رو عوض کردم و لی درست نشد . کیبردمم عوض کردم ولی درست نشد .حدس خودم رو باتری هستش با اینکه عوض کردم بازم درست نشد باید چکار کنم ؟

همه مواردی که گفتم به ترتیب تست کنید به نتیجه میرسین

FX
21-06-2013, 10:52
فکر کنم از مین باشه

FX
21-06-2013, 10:54
اگه رو همون صفحه موندین و کیبورد و ... کار نمیکنه احتمالا از مین هستش . راستش دلایل مختلفی میتونه باشه که بالا هم عنوان شد اما یه مورد چند وقت پیش مشابه مورد شما بود که مشکلش از چیپ بود