مشاهده نسخه کامل
: لپتاپ مخصوص فیلم دیدن با کیفیت صفحه خووووب
سلام
اساتید محترم
بنده یک لپتاپ تا نهایت قیمت 2.5M میخواستم مخصوص فیلم و مولتی مدیا و اینترنت
صفحه نمایش عالی
سبک
هارد 1t
کیفیت ساخت خوب
باتری قوی
گیم هم اصلا مهم نیست
هم اینک نیازمند یاری سبزتان هستیم.. :دی
Persian-swag
26-05-2013, 23:03
اول بگم که ویژگی های سخت افزاری لپ تاپ ها و کلا کانفیگ اون ها باهم پیش میره ! این طور نیست که مثلا شما یه اپ تاپ بخری که تو سری اداری هست بعد روش هارد 1 ترا باشه !
مگر اینکه کانفیگ سفارشی باشه !
اما در مورد کاربری شما چون بیشتر روی فیلم تمرکز دارین می تونین به مدل های سونی نیم نگاهی داشته باشید ! به دلیل اینکه صفحه خیلی خوبی همیشه رو لپ تاپ های سونی هست اما کانفیگ های جالبی نداره اینم به لحاظ اینکه کاربری گرافیگی برای شما نیاز نیست اهمیش کمتره !
از اچ پی هم مدل 4540 هست که زیر 2500 هست و می تونم بگم واقعا عالیه از کانفیگ عالی و نیمه گیمینگ تا صفحه خوب و مات و ....!
مدل های دیگه هم هست که باید دید نظر خود شما چی هست !
اول بگم که ویژگی های سخت افزاری لپ تاپ ها و کلا کانفیگ اون ها باهم پیش میره ! این طور نیست که مثلا شما یه اپ تاپ بخری که تو سری اداری هست بعد روش هارد 1 ترا باشه !
مگر اینکه کانفیگ سفارشی باشه !
اما در مورد کاربری شما چون بیشتر روی فیلم تمرکز دارین می تونین به مدل های سونی نیم نگاهی داشته باشید ! به دلیل اینکه صفحه خیلی خوبی همیشه رو لپ تاپ های سونی هست اما کانفیگ های جالبی نداره اینم به لحاظ اینکه کاربری گرافیگی برای شما نیاز نیست اهمیش کمتره !
از اچ پی هم مدل 4540 هست که زیر 2500 هست و می تونم بگم واقعا عالیه از کانفیگ عالی و نیمه گیمینگ تا صفحه خوب و مات و ....!
مدل های دیگه هم هست که باید دید نظر خود شما چی هست !
مرسی
پس از برند سونی کدوم مدل هاش رو پیش نهاد میکنید با این رنج قیمت؟
در قیاس با acer v3 این مدل اچ پی که گفتید باز هم کیفیت صفحه ی بهتری داره؟؟
Persian-swag
27-05-2013, 00:14
اگر صفحه دیگه خیلی مهمه سونی بگیر ! ولی من سونی رو در حد پیشنهاد می دونم و عمل نشه بهتره !
انتخابت بین 4540 و v3 باشه چون هردوشون عالین !
باتوجه به این که گرافیک 4540 کمی ضعیف تره و شما به گرافیک نیازی نداری به اون صورت 4540 پیشنهاد میشه !
اما کیفیت ساخت اچ پی بالاتره و اینکه صفحه مات داره شاید بعضی ها بگن واسه فیلم مناسب نباشه ولی من کار کردم واقعا خوبه برای فیلم !
اما v3 صفحه glossy داره و مثل آینه بازتاب داره و ....
ضمنا اگر می تونی صبر کن مدل های جدید تا چند روز دیگه تو بازار جهانی پخش میشه ! با پردازنده جدید + پروبوک 440 هم توراهه !
پ.ن: به سونی فکر نکن !
مرسی
پس از برند سونی کدوم مدل هاش رو پیش نهاد میکنید با این رنج قیمت؟
در قیاس با acer v3 این مدل اچ پی که گفتید باز هم کیفیت صفحه ی بهتری داره؟؟
کیفیت تصویر v3نسبت به 4540 بالاتره
کیفیت تصویر v3نسبت به 4540 بالاتره
کیفیت ساخت اچ پی بالاتره و اینکه صفحه مات داره شاید بعضی ها بگن واسه فیلم مناسب نباشه ولی من کار کردم واقعا خوبه برای فیلم !
اما v3 صفحه glossy داره و مثل آینه بازتاب داره و ....
ضمنا اگر می تونی صبر کن مدل های جدید تا چند روز دیگه تو بازار جهانی پخش میشه ! با پردازنده جدید + پروبوک 440 هم توراهه !
پ.ن: به سونی فکر نکن !
بالاخره نفهمیدیم کیفیت تصویر کودوم از کودوم بهتره ؟؟؟:D :D
آقا نظرم برگشت سونی رو کلا بی خیال و گیمینگ هم تا حدودی مهم شد!!!!!
میخواستم بدونم msi cx61 i5 چجوریه...خوبه بده؟؟ معایبش و محاسنش چیان؟؟؟ مخصوصا معایب چون لپ تاب ها رو بیشتر از روی معایب اعصاب خورد کنشون میشه شناخت :D
مدل جدید؟؟؟ یعنی تا بشه از تو بازار خریدشون چقدر طول میکشه؟؟؟ چون مطمئنم بعد انتخابات قیمت ها باز دوباره میترکه خیلی عجله دارم :)
کجای حرف من و اون دوستمون همدیگه رو نقض میکنند?hp کیفیت ساخت بالاتر+نمایشگر مات acer نایشگر براق ولی تصویر بهتر
V3 بیشتر از msi پیشنهاد میشه ولی دومی رو میتونی با i5و گرافیگ 640 گیر بیاری ,acer هم i7 با640 داره ولی انگار کمیاب شده قیمت جدید هیچکدوم رو ندارم ولی احتمالا از بودجه ی شما بیشتر با بودجه ی شما v3با گرافیک 630 هست که برای بازی کم کم داره قدیمی میشه ولی جوابگوی شما هست
موفق باشید
کجای حرف من و اون دوستمون همدیگه رو نقض میکنند?hp کیفیت ساخت بالاتر+نمایشگر مات acer نایشگر براق ولی تصویر بهتر
V3 بیشتر از msi پیشنهاد میشه ولی دومی رو میتونی با i5و گرافیگ 640 گیر بیاری ,acer هم i7 با640 داره ولی انگار کمیاب شده قیمت جدید هیچکدوم رو ندارم ولی احتمالا از بودجه ی شما بیشتر با بودجه ی شما v3با گرافیک 630 هست که برای بازی کم کم داره قدیمی میشه ولی جوابگوی شما هست
موفق باشید
من هم همون کیفیت تصویر منظورم بود
چرا V3 بیشتر پیشنهاد میشه؟؟ من زیاد در این زمینه تجربه ندارم به تبلیغات و کانفیگ ها هم که نمیشه اعتماد کرد، ولی دوستانی که از نزدیک کار کردن و میدونن چی به چیه خیلی بیشتر در این زمینه کمک میکنن
ممنون میشم اگر میدونید کمک کنید
من هم همون کیفیت تصویر منظورم بود
چرا V3 بیشتر پیشنهاد میشه؟؟ من زیاد در این زمینه تجربه ندارم به تبلیغات و کانفیگ ها هم که نمیشه اعتماد کرد، ولی دوستانی که از نزدیک کار کردن و میدونن چی به چیه خیلی بیشتر در این زمینه کمک میکنن
ممنون میشم اگر میدونید کمک کنید
من شخصا با v3 کار نکردم ولی انقدر که از v3تعریف شنیدم از cx61 نشنیدم بعضا مشکلاتی هم داشتن (البته قابل چشم پوشی است) نکته ی دیگری که این موضوع رو تایید میکنه اینه که v3 قویترین سری لپ تاپ acer و طبیعتا شرکت بالاترین سطح توانش رو در اون پیاده میکنه .تمام اینا به این معنی نیست که cx61 خوب نیست .انتخاب بین خوب و خوبتره همین.باز دوستانی که شخصا کار کردند راهنمایی کنند تا موضوع روشنتر شود.
Persian-swag
27-05-2013, 18:11
سمت msi نرو ! تو سری گیمینگ عالیه ولی دلیل نداره تو سری های دیگه هم خوب باشه !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
کلا مثل این میمونه که می خوای گوشی بخری بعد اچ تی سی و اپل و ...رو ول کنی بری هواوی بخری ! در صورتی که هواوی هم عالیه ولی کسی اونارو ول نمی کنه بره اینو بخره !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
هرچیز رو از برند تخصصی بخر نه اینکه هرکی هرچیزی تولید کرد !
بهتره همون v3 یا 4540 یا صبر کن سری جدید اومد !
ضمنا v3 یه سری مشکلات بدنه داره مثل خیلی براق بودن / باقی موندن اثر انگشت /کیفیت کمی پایین تر از اچ پی / کلا 4540 کیفیت و طراحیش سرتره .
پ.ن : 4540
parsicola
27-05-2013, 22:34
msi سری کلاسیکش از جمله cx61 کاملا خوب و تائید شده ست. مخصوصا مدلهای سال 2012 به بعدش خیلی خرکار و محکم از آب درومدند هرچند که خیلی دیزاین قشنگی ندارند و کاملا مثل اسمشو کلاسیک هستند. از خود گارانتی ماتریس و فروشگاه های اون در تمام کشور بخری یه قیمت دارند و همشون هم کارت گرافیکشون 645m شده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.