مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در انتخاب
Dark_Night48
25-05-2013, 21:40
سلام
بودجه من تا 3200 میرسه یه لبتاپ دیدم برند acer با مشخصات زیر به قیمت 3250
V3-571G
2.2 CPU: i7-3632QM
GT 730M 4 gig
led hd
8 gig ram
1T
خوبه همین رو بگیرم :n13:
یا asus n56vm که 3600
i7 2.2
4gig ram
2gig-650m GT
full hd
+دیزاین محشری که داره:n02:
دوستانی که اطلاع دارند صفحه ایسر و ایسوس توی این رده از قیمت کدومشون بهتره؟؟؟ میدونم ایسوزه فول اچ دی هستش ولی در کل میخوام بدونم
من خودم نظرم روی برند ایسوس هستش ولی گرونه ایسر هم سخت افزارش خوبه ولی از نظر کیفیت شک دارم:n15:
2 هفتس درگیر این خرید هستم لطفا راهنماییم کنید
ممنون
سلام دوست عزیز
کاملا مشخصه ایسوس خیلی بهتره کیفیت خوب و گرافیک قویتر و فول اچدی و دیزاین زیباتری داره رمم که بعدا پول داشتی میتونی اضافه کنی:n06:
Dark_Night48
26-05-2013, 00:18
ایسوس گرافیکش که پایین تره 650 دیگه قدیمی شده به علاوه اینکه این گرافیک روی 1920*1080 توی بازی به مشکل بر میخوره:n03:
یکی از فروشنده ها گفت میتونم رم رو برات ارتقا بدم ولی بهتره دستگاه رو باز نکنی خودم هم نمیخوام باز بشه!
Persian-swag
26-05-2013, 00:50
Envy Dv6 رو مدنظر داشته باش ! + موقع بدی هست واسه خرید چون مدلهای جدید داره میاد که قدرت گرافیک داخل پردازنده ش ( اینتل ) معادل 650M انویدیا هست ولی دوس داشتی بخر !
ایسوس گرافیکش که پایین تره 650 دیگه قدیمی شده به علاوه اینکه این گرافیک روی 1920*1080 توی بازی به مشکل بر میخوره:n03:
یکی از فروشنده ها گفت میتونم رم رو برات ارتقا بدم ولی بهتره دستگاه رو باز نکنی خودم هم نمیخوام باز بشه!
نه قویتر از 730 هستش و اخه کجا قدیمی شده اگه میگفتی 555 درست بود :n04:و بعلاوه قویترین لپتاپ متاسفانه تو فول اچدی به مشکل میخوره بخاطر همین خیلیا میگن بهتره دسکتاپ بگیری مگر اینکه سطح انتظارت بیاری پایین:n06:
بهرحال بازم تحقیق کن تا پشیمون نشی
موفق باشی
parsicola
26-05-2013, 14:01
Envy Dv6 رو مدنظر داشته باش ! + موقع بدی هست واسه خرید چون مدلهای جدید داره میاد که قدرت گرافیک داخل پردازنده ش ( اینتل ) معادل 650M انویدیا هست ولی دوس داشتی بخر !
سلام
به نظرم اینتل الکی شلوغش کرده. گرافیک مجتمع جدید اینتل که در پردازنده های جدید هسول اینتل قرار خواهد داشت بنا بر شایعات یه چیزی درحدود 640M انویدیا خواهد بود (هنوز که نیومده اما بیاد هم احتمالا تا به ایران برسه و قیمتاش معقول بشه ، میشه زمستان 92). تازه اونم معلوم نیست حتما واقعیت داشته باشه چون این شرکتها اولش خیلی غلو میکنن. درضمن رم اختصاصیشون هم 128مگ هستش که هرچند نسبت به HD4000 خیلی پیشرفت کرده اما بازم درمقابل رم کارتهای گرافیکی مستقل مثل انویدیا چیزی نیست و مجبورا از رم سیستم استفاده خواهد کرد که بازم سرعتو پائین میاره. من که چشام آب نمیخوره روی گرافیک مجتمع هسول زیاد برای گیم معمولی امید بست. اما کلا نسبت به خود اینتل پیشرفت خیلی خوب و چشمگیری خواهد بود.
همونطور که دوستمون گفتند 650m قویتر از 730m هستش
Persian-swag
26-05-2013, 14:29
این حرفارو از کجا در میارین یعنی چی شلوغش کرده اینتل مگه آب هویج فروشیه که بخواد بازار گرمی کنه .
همه این قطعات بنچمارک دارن و تست هاشون در دسترس هست ...
قدرت گرافیک قوی ترین پردازنده ش ( بسته به مدل فرق داره ) کاملا برابر هست با 650M و بنچمارکش کاملا در دسترسه !
به زودی هم وارد ایران خواهد شد و قیمت کاملا هم تراز مدل های هم سطح خودش هست تصور نشه مثلا چون جدیده خیلی اختلاف داره !
بیشتر به درد اولترابوک ها می خوره چون می تونن بدون نیاز به گرافیک اختصاصی سنگین ترین بازی ها رو اجرا کنن ! اما در لپ تاپ ها هم 50 درصد عمر باطری رو افزایش داده و تنها با گرافیک عادیش میشه بهترین بازی ها رو اجرا کرد !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.