مشاهده نسخه کامل
: Index در Visual Studio 2012
abbass64
25-05-2013, 21:35
سلام. من تازگی ها برنامه نویسی ویژوال بیسیک تو محیط ویژوال استادیو 2012 رو شروع کردم. خواهشا بگید که این نسخه از ویژوال استادیو از چه ویژوال بیسیکی استفاده می کنه.
دوما اینکه کنترل های این ویژوال بیسیک خصوصیت index رو ندارند یعنی نمیشه دو کنترل با نام یکسان ایجاد کرد و این کارو خیلی مشکل می کنه لطفا بگید که باید چه کار کنم آخه مطمئنم که وقتی این خاصیت رو حذف کردند، یک روش بهتر رو قرار دادند. با تشکر...
anvar.net
26-05-2013, 09:32
شما اینجوری حساب کن : ویژوال بیسیک 6 , ویژوال بیسیک 7 سال 2003 - ویژوال بیسیک 8 سال 2005 , ویژوال بیسیک 9 سال 2008 , ویژوال بیسیک 10 سال 2010 , ویژوال بیسیک 11 سال 2012
و البته تکنولوژی دات نت فریمورک که برای هر کدام از نسخه ها جدیدتر شده است : دات نت فریمورک 1.1 تا 4.5 که در نسخه 2012 عرضه شده است.
اگر منظور از ایندکس, همان آرایه کنترل ها ست که در وی بی 6 بود. در نسخه دات نت همچنین چیزی عملا وجود ندارد. بسیاری از مفاهیم در دات نت عوض شده است و پیشرفته های قابل توجه و کاملا جدیدی داشته است. در اینجا شما کالکشن هاا رو دارید, رویدادهای یا ایونت های مشترک رو دارید که می توانند فارغ از ایندکس کنترل ها , کنترل درگیر با کاربر را برگردانند. و سایر مسائلی که به مرور با آنها اشنا می شوید. البته من قبلا کنترل هایی دیده بودم که با حفظ توانمندیهای دات نت شبیه کنترل آرایه کنترل ها در وی بی 6 میشدند, اگر اشتباه نکنم در پست های 3 تا 4 سال قبل تالار دات نت فریمورک باشند,
برای طرح سوالات خود در زیمنه دات نت سوالات را در تالار دات نت فریمورک مطرح کنید نه اینجا:n26:
abbass64
26-05-2013, 14:33
ببخشید نمی دونستم که دات نته.ممنون
anvar.net
26-05-2013, 20:07
ویژوال بیسیک 6 هیچ وقت بصورت کلاسیک آپدیت نمیشه, لذا منتظر نسخه جدیدی با همان ساختار سابق نباشید. تمامی نسخه هایی که بعد از سال 2003 منتشر شده اند و چه آنهایی که در سال های اینده منتشر خواهند شد همگی تحت دات نت فریمورک هستند. فقط C++ بصورت همزمان از نسخه های مدیریت شده و مدیریت نشده پشتیبانی می کند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.