مشاهده نسخه کامل
: سامسونگ ES8880 و شارپ LE8300X
alborz1355
25-05-2013, 20:26
بین سامسونگ ES8880 و شارپ LE8300X کدوم از لحاظ کیفیت ، وضوح ، زنده بودن رنگها و تصاویر بهتره؟
hobor971
26-05-2013, 13:23
سامسونگ es8880
samira_googleOne
22-06-2013, 16:04
این مدل سامسونگ جزء مدلهای خوبشه ولی اصلا" قابل مقایسه با le8300 نیست . هرچی باشه le8300 پنل ژاپنی داره و طبیعیه که کیفیت تصویرش متفاوت با پنلهای معمولی باشه . از طرفی این مدل شارپ نسبت به بقیه مدلاش متفاوت تره چون تکنولوژی کواترون داره که رنگ تصاویر رو طبیعی تر نشون میده . اگه مشکل بودجه نداری روی این مدل شارپ شک نکن .
matinpour
22-06-2013, 18:45
دوست عزیز
فعلا در ردیف تلویزیونهای هوشمند 2012 هیچ تلویزیونی نمی تواند با es 8880 رقابت کند .بدلیل اینکه این تلویزیون دو هسته ای با قابلیتهای فراوان است و با کیت تکامل که یک قطعه سخت افزاری است می تواند به یک تلویزیون چهار هسته ای با قابلیت 4K یعنی چهار برابر FULLHD تبدیل شود و با قابلیتهای با تکنولوژی روز
Tech-man
26-06-2013, 09:45
دوست عزیز
فعلا در ردیف تلویزیونهای هوشمند 2012 هیچ تلویزیونی نمی تواند با es 8880 رقابت کند .بدلیل اینکه این تلویزیون دو هسته ای با قابلیتهای فراوان است و با کیت تکامل که یک قطعه سخت افزاری است می تواند به یک تلویزیون چهار هسته ای با قابلیت 4K یعنی چهار برابر FULLHD تبدیل شود و با قابلیتهای با تکنولوژی روز
دوست عزیز
اصلا قابلیت تبدیل شدن به 4k نداریم
این تبلیغ مسخره سامسونگ است که کاملا دروغه
4k تکنولوژی اش با فول اچ دی فرق داره و قیمتش هم خیلی بیشتره
بین ین دو پنل مسلما پنل quattron شارپ 4 رنگ خیلی بهتره
دوست عزیز
اصلا قابلیت تبدیل شدن به 4k نداریم
این تبلیغ مسخره سامسونگ است که کاملا دروغه
4k تکنولوژی اش با فول اچ دی فرق داره و قیمتش هم خیلی بیشتره
بین ین دو پنل مسلما پنل quattron شارپ 4 رنگ خیلی بهتره
من که ندیدم سامسونگ همچین تبلیغی کرده باشه و این اشتباه دوست ماست اون کیت فقط قابلیت های نرم افزاری رو بالاتر می بره و قطعا تو کیفیت پنل تاثییری نداره
اما این که شما تی وی رو که قیمتش حدود 4 میلیون با تی وی مقایسه می کنید که قیمتش الان نزدیک 5.700 و تازه می گید بهتر هم هست خیلی برام عجیبه حتی این دوستمون هم نباید همچین مقایسه ای می کرد چون اصلا هم رده هم نیستند و امکانات یکی هم ندارند 8300 رو باید با مدلهای مثل 6960 یا 6980 یا نهایتا 7750 مقایسه کرد که از لحاظ امکانات و کارائی و طبیعتا قیمت تقریبا مثل هم هستند .
parham511
27-06-2013, 23:48
سامسونگ ES8880 بطور میانگین تصویر بهتری داره.
در کل مقایستون مقایسه درستی نیست، 2 تا TV هم قیمتو مقایسه میکنن نه یه مدل high end 2012 رو یا یه مدل متوسط 2011 که از قیمت، امکانات، کنتراست و .... تفاوت زیاد دارن.
فقط در مساله دقت رنگ شک دارم که سامسونگ بالاتر باشه اما در بقیه فاکتورها تصویر es8880 بهتره.
parham511
28-06-2013, 00:04
من که ندیدم سامسونگ همچین تبلیغی کرده باشه و این اشتباه دوست ماست اون کیت فقط قابلیت های نرم افزاری رو بالاتر می بره و قطعا تو کیفیت پنل تاثییری نداره
اما این که شما تی وی رو که قیمتش حدود 4 میلیون با تی وی مقایسه می کنید که قیمتش الان نزدیک 5.700 و تازه می گید بهتر هم هست خیلی برام عجیبه حتی این دوستمون هم نباید همچین مقایسه ای می کرد چون اصلا هم رده هم نیستند و امکانات یکی هم ندارند 8300 رو باید با مدلهای مثل 6960 یا 6980 یا نهایتا 7750 مقایسه کرد که از لحاظ امکانات و کارائی و طبیعتا قیمت تقریبا مثل هم هستند .
برخی فاکتورهای کیفیت تصویر مثل پردازش رنگ، پردازش فریم های تصویر، بهبود رزولوشن در فابلهای کم کیفیت و ..... با وجود اینکه نرم افزاری هستن اما در کیفیت تصویر خروجی تاثیر دارن، البته اگه اون پنل کشش داشته باشه و مشکلش نرم افزار و پردازشگر باشه قطعا این کیتها میتونه کمک کنه اگه نه خیر.
parham511
28-06-2013, 00:15
پولی که آدم از به اشتباه انداختن دیگران بدست بیاره پول تمیزی نیست و مطمئنا زندگی آدمو خراب میکنه.
تبلیغات یه چهار چوبی داره، محصول فقط باید معرفی بشه نه اینکه به دروغ کسی که اطلاعاتی نداره رو فریب بده آدم.
مخاطب خاصی ندارم، کلی گفتم....
Tech-man
13-07-2013, 13:09
پرهام عزیز
این چه حرفیه
سلایق و عقاید هر کسی با دیگری فرق داره
من خودم اگر هر چقدر پول داشته باشم نمی رم الان تلویزیون 4k بخرم چون نظرم رو اینه که پول اضافه دادن برای تکنولوژی هست که چشم قابلیت تشخیص اون را خصوصا در نمایش شبکه های تلویزیون و فیلم های HD نداره
بعدشم کی گفته باید تلویزیون های هم قیمت را مقایسه کنی؟ مصلا اگر یکی بگه من 10 میلیون پول دام باید 4 تا تلویزیون 10 میلیونی بهش معرفی کرد؟
من اعتقاد دارم که میشه تلویزیون ها یی با کیفیت عالی در رنج قیمت های مختلف معرفی کرد
بعدشم: شما اعتقاد داری که امکانات باید فدای کیفیت بشه
ولی من معتقدم کیفیت خیلی بیشتر از چنند تا امکناتی می ارزه که الان با این وضع اینترنت و چیلتر و ... نمیشه ازشون استفاده کرد یا با بد بختی باید بهره برد
باز اینا نظر منه و به شما نه توهینی می کنم نه میگم که تبلیغات می کنید و نه هیچی
به نظرم شما هم قبل از اطمینان چنین مواردی راذکر نفرامایید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.