مشاهده نسخه کامل
: ویندوز 8 من هر یک دقیقه هنگ می کنه و دوباره درست میشه .
سلام.
ویندوز من 8 هست .
ویندوز من هر حدود 50 ثانیه یک کمی قاطی می کنه . مثلا وقتی میام با برنامه kmplayer فیلم نگاه می کنم به حدود 50 ثانیه که میرسه یهویی فیلمه pause میشه و یه 10 ثانیه ایی همین جوری گیر می کنه . بعد یه دفعه همه چیز درست میشه و یه دفعه اون 10 ثانیه فیلمه خیلی سریع میره جلو . جوری که اصلا نمیشه باهاش فیلم نگاه کرد.
این موضوع در مورد مابقی کارهام هم رخ میده .
مشکل از هارد نیست چون ویندوز 7 هم دارم و اونجا راحت فیلم نگاه می کنم .
برنامه Tune-up utilities 2013 هم نصب کردم و همه چیز رو اجرا کردم ، defrag کردم و ... ولی درست نشد.
برنامه هایی که نیاز نداشتم رو پاک کردم .
فضای هارد هم خوب هست .
ويندوزمو عوض كردم درست شد
Soroush-S
14-06-2013, 00:03
من روی لپتاپ 5110 ویندوز 8 نصب کردم. مراحلش انجام میشه و رستارت میشه یه نوشته ای میاد فکر کنم این باشه checking device ... از اینم عبور میکنه و روی لود کردن بعدی هنگ میکنه. با دوتا ویندوز از شرکتهای مختلف هم تست کردم . هردو توی همین نقطه گیر میکنن.Ci7/8gb/750
Persian-swag
14-06-2013, 10:49
سلام.
ویندوز من 8 هست .
ویندوز من هر حدود 50 ثانیه یک کمی قاطی می کنه . مثلا وقتی میام با برنامه kmplayer فیلم نگاه می کنم به حدود 50 ثانیه که میرسه یهویی فیلمه pause میشه و یه 10 ثانیه ایی همین جوری گیر می کنه . بعد یه دفعه همه چیز درست میشه و یه دفعه اون 10 ثانیه فیلمه خیلی سریع میره جلو . جوری که اصلا نمیشه باهاش فیلم نگاه کرد.
این موضوع در مورد مابقی کارهام هم رخ میده .
مشکل از هارد نیست چون ویندوز 7 هم دارم و اونجا راحت فیلم نگاه می کنم .
برنامه Tune-up utilities 2013 هم نصب کردم و همه چیز رو اجرا کردم ، defrag کردم و ... ولی درست نشد.
برنامه هایی که نیاز نداشتم رو پاک کردم .
فضای هارد هم خوب هست .
متاسفانه وینوز 8 کلا لگ داره ! به خصوص تو باز کردن درایوها و اینکه خیلی مواقع هم سکته میزنه !
مثلا همین تو فیلم دیدم / اجرای برنامه ها و ...منم فک کردم از هارد یه موقعی ولی روی 7 دقیق تر چک کردم و مشکلی نداشت ! 5 تیر منتظر ویندوز 8.1 نسخه Release Preview باشید ! 10 مرداد هم نهایی !
من روی لپتاپ 5110 ویندوز 8 نصب کردم. مراحلش انجام میشه و رستارت میشه یه نوشته ای میاد فکر کنم این باشه checking device ... از اینم عبور میکنه و روی لود کردن بعدی هنگ میکنه. با دوتا ویندوز از شرکتهای مختلف هم تست کردم . هردو توی همین نقطه گیر میکنن.Ci7/8gb/750
بایوس رو آپدیت کردی ؟
باید مخصوص وین 8 داده باشه !
Soroush-S
14-06-2013, 10:58
متاسفانه وینوز 8 کلا لگ داره ! به خصوص تو باز کردن درایوها و اینکه خیلی مواقع هم سکته میزنه !
مثلا همین تو فیلم دیدم / اجرای برنامه ها و ...منم فک کردم از هارد یه موقعی ولی روی 7 دقیق تر چک کردم و مشکلی نداشت ! 5 تیر منتظر ویندوز 8.1 نسخه Release Preview باشید ! 10 مرداد هم نهایی !
بایوس رو آپدیت کردی ؟
باید مخصوص وین 8 داده باشه !
نه آپدیت نکردم . دانلودش کردم ولی میترسم آپدیتش کنم. میگن ممکنه واسه لپتاپ مشکلی پیش بیاد . درمورد آپدیت میتونی راهنماییم کنی؟؟
Persian-swag
14-06-2013, 11:02
کدوم بی سوادی چنین حرفی زده ؟
مدل دقیق لپ تاپ رو بگو ببینک درست دانلود کردی یا نه !
سایت Dell هم بسته س !
اگر مطمئنی نصبش کن نگران نباش اگر ورژن اشتباه دانلود کرده باشی اجازه نصب نمیده !
Soroush-S
14-06-2013, 11:18
مدل لپتاپ Dell N5110 هست . الان ورژنش a09 هست و من ورژن a11 دانلود کردم
Soroush-S
14-06-2013, 17:31
آقا چیکار کنم خودم آپدیت کنم یا بدم بیرون اینکار انجام بدن
Persian-swag
14-06-2013, 17:49
من سایت دل رو باز نکردم صبر کن چک می کنم تا شب بهت میگم !
Soroush-S
16-06-2013, 14:57
من بایوس آپدیت کردم ولی بازم هنگ کرد - ازدوباره نصب کردم مشکلی نداشت ولی رستارت کردم روی اولش که میخواست بالا بیاد هنگ میکرد - منم فعلا دارم با 7 کار میکنم
panasonic2
18-06-2013, 19:05
سلام دوستان و اساتید عزیز من ویندوز 7 داشتم 64 بیتی لب تاپمم dell inspiron 1564 بعد وقتی موزیک گوش میدادم یک ثتنیه جا میموند بتز میرفت جلو ویندوز عوض کردم باز 7 ریختم حل نشد 8 ریختم یکمی بهتر شده اما بازم مشکل دارم موقع پخش موزیک هر از گاهی یک ثانیه یا کمتر صدا قطع میشه جا میمونه باز میخونه البته با جت ایودیو هنگش به صفر میرسه با مدیا پلیر و بقیه بیشتره و برای فیلم دیدن هم هر از گاهی نصویر گیرمیکنه بعد باز میخونه پارتیشن بندی هاردمم عوض کردم حتی تک پارتیشن هم ویمدوز ریختم خیلی بهتر شده اما هر از گاهی باز این مشکلو داره یه راهنمایی بکنین خاهشا
Soroush-S
20-06-2013, 19:37
من مشکل هنگ کردن لپ تاپم حل شد . مشکل از وایرلس دستگاه هست. باید وایرلس لپ تاپ خاموش باشه تا هنگ نکنه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.