ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کار افتادن وایرلس HP 1102w

smahdis
25-05-2013, 12:52
سلام,

بعد از شارژ پرینترم, وایرلسش قاتی کرده. به این نحو که دیگه اسمش تو گوشیم ظاهر نمیشه. یعنی نه تنها گوشی من, بلکه من چندین گوشی دیگه رو نگاه کردم و ظاهر نشده. قبلا ظاهر میشد و میتونستم از طریق گوشی مستقیما پرینت بگیرم.

اما جای عجیب اینجاست که تو کامپیوتر ظاهر میشه. مشکل از کجاست؟ مطمئنم گوشی ها مشکلی ندارن. از این بابت خیالتون راحت.

smahdis
26-05-2013, 10:23
حدسی هم ندارید؟

h_khozooei
26-05-2013, 10:36
شاید تو قسمت network to access یا یه عبارتی مثل این تو گوشیت
گزینه only to access point روشنه

smahdis
26-05-2013, 13:03
نه فکر نکنم همچین باشه، آخه تا حالا ده بار wifi‌پرینتر رو ریست کردم که کل تنظیمات wifi رو به حالت اولیه برمیگردونه.

اگر اینطور بود باید با ریست کردن درست میشد ولی نشده.

ولی من یه چک میکنم.

h_khozooei
29-05-2013, 12:07
نه فکر نکنم همچین باشه، آخه تا حالا ده بار wifi‌پرینتر رو ریست کردم که کل تنظیمات wifi رو به حالت اولیه برمیگردونه.

اگر اینطور بود باید با ریست کردن درست میشد ولی نشده.

ولی من یه چک میکنم.

دقت نکردی گفتم تنظیمات گوشیت نه پرینترت

Firebirds
01-07-2014, 12:21
دوستان میدونید، پرینتر HP 1102w اصلا وایرلس اش پایدار نیست ؟
متاسفانه من بعد از خرید متوجه این موضوع شدم،

من پرینتر رو آپدیت و به روتر وایرلس خونه وصل کردم ولی متاسفانه فقط برای چند دقیقه اول ای دستگاه رو روشن میکنید وایرلس اش درست کار میکند ( اول پینگ ثابت دارد ، بعد از حدود نیم ساعت وایرلس اش از پایداری خارچ میشود... )
البته این مشکل فقط من نیست مشکل همه است اطلاعات بیشتر رو خودتون برید بخونید، فقط خواستم بگم اگه فقط برای وایرلسش این پیرنتر رو انتخاب کردید، نخرید که بعدا پشیمون میشید.

در غیر این صورت این پریینتر روی USB خوب کار میکند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])