مشاهده نسخه کامل
: شارژ یا خرید کارتریج hp 85a
mehdi sam
24-05-2013, 17:59
سلام دوستان
من یه پرینتر سه کاره مدل hp 1132 دارم که کارتریج از نوع 85a میخوره حالا میخواستم ببینم کارتریج شو شارژ کنم یا کارتریج جدید بگیرم . باتوجه به این که در شهرستان هستم خودم باید شارژش کنم . پس اگه امکان داره راهنمایی کنید که پودر مناسب این محصول رو چطوری میتونم به صورت اینترنتی تهیه کنم و یا کلا کارتریج رو به صورت اینترنتی تهیه کنم ؟ در کل کدوم بهتره شارژش کنم یا کارتریج جدید بگیرم براش؟؟
با تشکر
h_khozooei
25-05-2013, 09:09
سلام دوستان
من یه پرینتر سه کاره مدل hp 1132 دارم که کارتریج از نوع 85a میخوره حالا میخواستم ببینم کارتریج شو شارژ کنم یا کارتریج جدید بگیرم . باتوجه به این که در شهرستان هستم خودم باید شارژش کنم . پس اگه امکان داره راهنمایی کنید که پودر مناسب این محصول رو چطوری میتونم به صورت اینترنتی تهیه کنم و یا کلا کارتریج رو به صورت اینترنتی تهیه کنم ؟ در کل کدوم بهتره شارژش کنم یا کارتریج جدید بگیرم براش؟؟
با تشکر
می تونی تونر corona کرونا رو بخری برای 1005 1102 خیلی عالی جواب می ده
فکر می کنم کیلوی 46 تا 47 باشه
تو اینترنت سرچ کن می تونی تماس بگیری برات بفرستن
این تونر کرونا که میگی, دیگه مشکل کم رنگ زدن رو برای این پرینتر ها ندارن؟
آخه مال من بعد از شارژ کمرنگ میزنه.
یه قطعه سخت افزاری از کارتریج رو هم معمولا هنگام شارژ عوض میکنن, کدوم قطعه بود؟ قیمتش چقدره اون؟ بعد برم مغازه اون قطعه رو بگیرم, باید بگم برای کارتریج 85a میخوام؟ یا نه استاندارده و برای همه کارتریج ها یکی هستن؟
saman_uv
25-05-2013, 13:03
deramet moshkel dareh 15 tomaneh taghriban modelaye mokhtalef ba ham fargh mikoneh bayad derame 1005 bendazi ro0sh
h_khozooei
26-05-2013, 10:45
این تونر کرونا که میگی, دیگه مشکل کم رنگ زدن رو برای این پرینتر ها ندارن؟
آخه مال من بعد از شارژ کمرنگ میزنه.
یه قطعه سخت افزاری از کارتریج رو هم معمولا هنگام شارژ عوض میکنن, کدوم قطعه بود؟ قیمتش چقدره اون؟ بعد برم مغازه اون قطعه رو بگیرم, باید بگم برای کارتریج 85a میخوام؟ یا نه استاندارده و برای همه کارتریج ها یکی هستن؟
هیچ تونری به کیفیت تونر اوریجینال نیست که این تونر وجود خارجی نداره و فقط تو کارتریج اصل شما می بینید
اگر کسی هم بگه من دارم دروغ میگه
ولی این تونر کرونا رو من باهاش کار می کنه خوبه خیلی به از این تونرهای دیگه بازار هستش.
می تونی درام و یا مگنت اون رو عوض کنی
اگر مگنت چینی بندازی می تونی کیفیت بالاتری بده
درام هم می تونی عوض کنی
ولی بهتر از همه اینه که بخری همشون رو و هر موقع لازم بود عوض کنی
من از وقتی خودم شارژ کردم به شدت کم رنگ میزنه، رام رو عوض کنم یا مگنت؟ بعد همونطور که دوستمون گفتن برای مدل ۱۰۰۵ بگیرم تا بهش بخوره؟
h_khozooei
29-05-2013, 12:02
من از وقتی خودم شارژ کردم به شدت کم رنگ میزنه، رام رو عوض کنم یا مگنت؟ بعد همونطور که دوستمون گفتن برای مدل ۱۰۰۵ بگیرم تا بهش بخوره؟
درام و مگنت دیگه به این دستگاه نمی خوره
35- 36 -85- 78 این ها تو یه گروه هستند
mehdi sam
29-05-2013, 22:00
می تونی تونر corona کرونا رو بخری برای 1005 1102 خیلی عالی جواب می ده
فکر می کنم کیلوی 46 تا 47 باشه
تو اینترنت سرچ کن می تونی تماس بگیری برات بفرستن
ممنون از راهنماییتون
درام و مگنت دیگه به این دستگاه نمی خوره
35- 36 -85- 78 این ها تو یه گروه هستند
حالا من کدوم رو باید عوض کنم؟ دارم یا مگنت؟ از کجا بفهمم کدومش لازمه عوض بشه؟
این مدلهایی که گفتی مال کدوم پرینترها هستن؟
h_khozooei
01-06-2013, 13:54
بنظر من مگنت رو عوض کن
35 مال 1005
36 مال 1006
78 مال چهارکاره های جدیده
85 مال 1102 هست
به نظر من سوپرگرافیک خوبه من استفاده کردم خوب بود البته اگر گیر بیاد
h_khozooei
09-07-2013, 16:42
سوپر گرافیک 1005 اش خیلی کمرنگ می زنه
Firebirds
12-07-2014, 09:27
یکی از کسانی کار شارژ رو انجام میداد به من گفت برای گرفتن بهترین نتیجه باید دارمت رو هم عوض کنی ( البته منظور طرف این بود که این تونر ما فقط با درام تعویض شده پر رنگ میزنه )
حالا من دقیقاً به نظرتون چه کار کنم؟
یه تونر کرونا بگیرم با یه درام و مگنت ؟ یا همین تونر کرونا جواب میده ؟
از کجا درام و مگنت درست حسابی بگیرم هم برام سواله ؟
در ضمن ما یه چیزی داریم به اسم Density این رو روی تونر کرونا بزاریم رو 4 یا 5 کیفیت بهتر نمیشه ؟
تونر اریجینال من رو به اتمامه این ها پرسیدم چون میخواستم کار شارژ یکباره تموم بشه، نه اینکه امروز تونر بخر فردا درام و پس فردا مگنت.
h_khozooei
12-07-2014, 15:06
کرونا یه تونر گفته داره می اره که کیفیتش از اون قبلیا بالاتر هست. اگر می تونی یه هفته ای صبر کن
نیازی به تعویض قطعه نیست مگر ضعیف شده باشه.
Firebirds
12-07-2014, 22:13
کرونا یه تونر گفته داره می اره که کیفیتش از اون قبلیا بالاتر هست. اگر می تونی یه هفته ای صبر کن
نیازی به تعویض قطعه نیست مگر ضعیف شده باشه.
مشکلی نیست، فکر میکنم حدودا یک ماه ای، هم تونر دارم،
اگر امکان داشت شما نتیجه کیفیت شو همین جا بزارید.
h_khozooei
13-07-2014, 10:22
مشکلی نیست، فکر میکنم حدودا یک ماه ای، هم تونر دارم،
اگر امکان داشت شما نتیجه کیفیت شو همین جا بزارید.
حتما خبرت می کنم
Firebirds
02-08-2014, 11:05
حتما خبرت می کنم
سلام جناب خضوعی خبری از کیفیت این تونر جدید ندارید ؟
مممون.
h_khozooei
02-08-2014, 16:46
سلام عزیزم
ببین من فردا تست می کنم. این تونر از نظر ظاهر بسته بندی مثل قبلیه فقط در بطریش قرمز رنگه فکر می کنم هم بهتر باشه. دو دو بسته بندی دارن می دن 100 گرم و 1000 گرم .
فردا خبرت می کنم اگر نکردم یه پیغام تو همین صفحه بزار
Firebirds
03-08-2014, 22:51
سلام عزیزم
ببین من فردا تست می کنم. این تونر از نظر ظاهر بسته بندی مثل قبلیه فقط در بطریش قرمز رنگه فکر می کنم هم بهتر باشه. دو دو بسته بندی دارن می دن 100 گرم و 1000 گرم .
فردا خبرت می کنم اگر نکردم یه پیغام تو همین صفحه بزار
جناب خضوعی،
هر موقعه تونسید این تاپیک رو آپ کنید
ممنون.
Firebirds
17-08-2014, 09:34
خوب در نهایت تونر پرینتر من تمام شد و مجبور به شارژ شدم
100 گرم کرونا درب قرمز را تهیه و کارتریج را شارژ کردم
کیفیت نهایی همان طوری که دوستان میگویند 100 % تونر اولیه دستگاه نیست ولی راضی کنند و قابل قبول است، در تونر اولیه خطوط پرنگ تر و کمی حالت بولد شده چاپ میشوند ولی در تونر کرونا خطوط همان پررنگی را دارند ولی حروف دیگر حالت بولد شده نیستند،
اگر بخواهم کمی بگیم شما با تونر کرونا به 90 % کیفیت اولیه میرسید و تنها در مقایسه نظیر به نظیر کلمات است که تفاوت رو متوجه میشوید.
Firebirds
17-08-2014, 09:35
ولی برای من یه مسئله ای پیش آمده
بعد از شارژ کاتریج پرینتر 1102w سر کاغذ های آ4 که پرینت میگیرم یکم دوده ای میشه (البته خیلی کم و توی همه صفحات دیده نمیشه ولی اکثرا هست) کجای پرینتر کثیف شده و چه طور باید بر طرفش کنم.
h_khozooei
17-08-2014, 19:23
سلام عزیزان
اقا من گفتم بهترین تونری که می شه تو بازار تهیه کرد این مدل در قرمز ولی خودم امتحان نکرده بودم من هم به همین تنتیجه رسیدم که تونر کرونا در قرمز تو بحث گرافیک و تصاویر بهتر از در مشکیش هست ولی تو متن اگر کنار هم بگذاری یه تفاوتایی حس می کنی.
در مورد اینکه گفتی یه کمی سر کاغذ سیاه می شه. در پرینترت یه مقداری تونر ریخته شده که کاغذ رو کثیف می کنه اگر این باشه کم کم درست میشه ولی اگر کارتریج بطور مدام تونر بریزه تو پرینتر این سیاهی باقی می مونه یه نگاهی به پرینترت بنداز. ببین جای تونر ریجته یا نه
Firebirds
18-08-2014, 13:27
سلام عزیزان
اقا من گفتم بهترین تونری که می شه تو بازار تهیه کرد این مدل در قرمز ولی خودم امتحان نکرده بودم من هم به همین تنتیجه رسیدم که تونر کرونا در قرمز تو بحث گرافیک و تصاویر بهتر از در مشکیش هست ولی تو متن اگر کنار هم بگذاری یه تفاوتایی حس می کنی.
در مورد اینکه گفتی یه کمی سر کاغذ سیاه می شه. در پرینترت یه مقداری تونر ریخته شده که کاغذ رو کثیف می کنه اگر این باشه کم کم درست میشه ولی اگر کارتریج بطور مدام تونر بریزه تو پرینتر این سیاهی باقی می مونه یه نگاهی به پرینترت بنداز. ببین جای تونر ریجته یا نه
ممنون،
والا من توی کاتریج رو در آوردم و اطرافش رو نگاه کردم نشتی ایی ندیدم توی پرینتر هم نشتی ای نبود،
پیکاپ رو هم با گوش پاکن تمیز کردم، البته کثیف هم نبود.
سر کاغذ آ4 دقیقا وسطش جایی که پیکاپ کاغذ را میکشد و حوش پیک آپ، کمی بعضی مواقع خیلی کم کدر میشود.
خوبه اینم اضافه کنم من Print Density رو روی 5 گذاشتم، الان دیگه کاغذ چاپ شده هیچ تفاوتی با تونر اصلی نداره.
Firebirds
20-08-2014, 17:20
دوستان یه عکس براتون از مشکل پیش آمده گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Shabdisk
21-08-2014, 03:56
دوستان یه عکس براتون از مشکل پیش آمده گذاشتم
با عرض سلام و ادب
پیشنهاد بنده اینه که کارتریج رو در بیارین و داخل پرینتر رو تمیز کنین قسمت هایی که دسترسی دارین مثل همین پیکاپ و ...سپس ی کارتریج تمیز دیگه بزارین و تست کنین اگه مشکل رفع شده بود معلومه مشکل از کارتریج هستش و در غیر اینصورت مشکل مربوط به پرینتر هستش... در اینصورت دوستان کمک مناسب تری به شما خواهند کرد
البته همین الان مواردی به ذهن میرسه اما به نظرم صلاح این هستش که شما نتیجه تست پیشنهادی رو بفرمائین سپس بنده اگه نظری داشتم خدمت جنابعالی ارائه کنم...
موفق باشین
h_khozooei
24-08-2014, 12:38
سلام یه نگاهی کن وسط کارتریج دو تا تیغه پلاستیکی هست نه لاستیکی منظورم اینه که بلید رو فراموش کن دو تا طلق یکی در قسمت مصرفی و یکی در قسمت مخزن تونر اگر اونها کاملا نچسبیده باشن و یه مقداری باز باشن این اتفاق می افته
Firebirds
24-08-2014, 14:49
سلام یه نگاهی کن وسط کارتریج دو تا تیغه پلاستیکی هست نه لاستیکی منظورم اینه که بلید رو فراموش کن دو تا طلق یکی در قسمت مصرفی و یکی در قسمت مخزن تونر اگر اونها کاملا نچسبیده باشن و یه مقداری باز باشن این اتفاق می افته
خوب هستید جناب خضوعی ؟
چند وقتی هست کمتر به انجمن سر میزنید ؟
والا من متوجه نشدم منظورتون رو،
ولی در لینک زیر کلی عکس هست،
اگه روی یکی از عکس ها نشون بدید کجا منظورتون هست ممنون میشم.
توی پرانتز،
من در هنگام شارژ گریس هادی برق نداشتم ،گفتم مواردی که لازمه خونه باشه رو به فرمایید که دفعه بعد که رفتم تونر کرونا بگیرم از ازشون تهیه میکنم، به نظرتون چیزه دیگه ای هم میمونه که بگیرم برای شارژ بعدی ؟
h_khozooei
31-08-2014, 10:03
از گرفتاری زیاد کمتر سر می زنم
قربانت ببین دقیقا زیر مگنت و دقیقا زیر درام از یک طرف یه بلید هست و از طرف دیگه یه تیغه طلق شکل هست
اون تیغه طلقی شکل شاید باز شده یا خم شده یا چروک. تو شکل 9 با فلش مشخص شده و تو شکل 21 اون قسمت بالا هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.