مشاهده نسخه کامل
: فرق GTA IV و GTA LYBERTY CITY
Thor God
24-05-2013, 16:26
دوستان فرق این دو تا بازی تو چی هست ؟
داستان کدوم یکی جالب تره ؟
از نظر گرافیک چی ؟
شهر گدوم یکی گسترده تر هست و کارهاییی هم که توش میشه انجام داد بیشتره ؟ مثلا سان آندریاس و وایس سیتی هر دو جی تی ای ۳ هستن اما داستان ها کلا متفاوت اند و جی تی ای سان آندریاس از وایس سیتی بهتر بود ( نقشه بزرگتر داستان طولانی تر و ... )
من واسه تابستون یه بازی میخوام که کلی سرگرمم کنه و طولانی باشه که قطعا بازی های اپن ورد و استراتژیکی بهترین انتخاب ها میتونن باشن
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون:n16:
Thor God
24-05-2013, 18:03
دوستان همین امروز میخوام برم بخرم ! لطفا یه چیز بگید دیگه.
Turok-71
24-05-2013, 21:36
تو بهتر بودن IV شک نکن...فوق العاده بود!!
soroosh_cz
24-05-2013, 23:56
داداش GTA Liberty City داستان GTA IV رو بیشتر بررسی میکنه، یعنی یه جورایی حاشیه ی داستان GTA IV هست، اگر GTA IV بازی کرده باشید، می بینید که Lost and Damned و Ballad of Tony Gay که دو داستان Liberty City هستن هم به همدیگه مربوط هستن و هم به داستان GTA IV یعنی نیکو :n02:
هر دو خوبن، اول GTA IV بازی کن بعدش Lost and Damned و بعدش Ballad of Tony Gay :n06:
Arrowtic
25-05-2013, 05:43
به نظر بنده IV رو اول بازی کنید .(البته از پورت بدش بگذریم !)
Thor God
25-05-2013, 13:53
خیلی ممنون فکر کنم متوجه فرقشون شده باشم
همون iv رو می خرم و بازی می کنم
قرار بود دیروز برم بخرم اما چون جوابی نشنیدم منتظر موندم. البته همون موقع هم تصمیم به خرید iv داشتم :n02:
به نظر بنده IV رو اول بازی کنید .(البته از پورت بدش بگذریم !)
ببخشید منظورتون از پورت بد چیه ؟
من به شما Vice City رو پیشنهاد میدم.
درسنه قدیمی هستش اما خدای بازی ها Open World بوده و هست
اما بین این 2 تا بازی اول همون Iv رو بازی کن به نظر من
این سایت رو هم بد نیست ببینی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز منظور شما GTA Liberty City همون نسخه است که تقریبا مثل یه DLC برای Gta iv هست یا نسخه قدیمی؟!؟
اگه منظورتون نسخه قدیمی هست خب ۱۰۰٪ gta iv بهتر
اما اگه منظورت اون DLC هست من بهتون پیشنهاد میکنم لایبرتی سیتی رو بخری چون هم از نظر داستانی با دوتا داستان کاملا متفاوت و دو شخصیت بازیکن متفاوت رو به رو هستید و از نظر پورت از نسخه اصلی هم بهتر هستش
از نظر شهر هم هر دو بازی در یک شهر اتفاق میافتند و هیچ فرقی با هم ندارند(از نظر وسعت شهر)
Thor God
23-06-2013, 14:27
خیلی ممنون بابت راهنمایی دوستان. امام من همون موقع iv رو خریداری کردم و الان هم دارم بازی رو ادامه میدم. البته نمیدونم چرا خیلی خسته کننده شده. مثله سایر نسخه ها جالب نیست. شاید به خاطر گرافیک پایین بازی باشه.
راستی فرزاد اون وایس سیتی رو که در حده روانی دوستش دارم. بازی فوق العاده ای بود.یادش به خیر! من حتی از iv هم بیشتر دوستش دارم. مخصوصا شرخری هایی که تو شهر می کردم. مثلا میرفتم روی یکی از برجک های مراقبت ارتش و از اون بالا تمام پلیس ها رو می کشتم اون ها هم دستشون به من نمیرسید. یا هم با تانک شهر رو به هم میریختم. بعضی وقتا هم رو دریا بودم. همش از رو سکوهای پرش قایق می پریدم و امتیاز میگرفتم.برای من خاطره انگیزترین بازی ها وایس سیتی ، کراش و فوتبال 98 هستش. ( ببخشید یه کم احساساتی شدم )
خیلی ممنون بابت راهنمایی دوستان. امام من همون موقع iv رو خریداری کردم و الان هم دارم بازی رو ادامه میدم. البته نمیدونم چرا خیلی خسته کننده شده. مثله سایر نسخه ها جالب نیست. شاید به خاطر گرافیک پایین بازی باشه.
راستی فرزاد اون وایس سیتی رو که در حده روانی دوستش دارم. بازی فوق العاده ای بود.یادش به خیر! من حتی از iv هم بیشتر دوستش دارم. مخصوصا شرخری هایی که تو شهر می کردم. مثلا میرفتم روی یکی از برجک های مراقبت ارتش و از اون بالا تمام پلیس ها رو می کشتم اون ها هم دستشون به من نمیرسید. یا هم با تانک شهر رو به هم میریختم. بعضی وقتا هم رو دریا بودم. همش از رو سکوهای پرش قایق می پریدم و امتیاز میگرفتم.برای من خاطره انگیزترین بازی ها وایس سیتی ، کراش و فوتبال 98 هستش. ( ببخشید یه کم احساساتی شدم )
آخ:n02: حرفای نوستالژیکی زدی
منم هیچ وقت یادم نمیره یادش بخیر تو مدرسه ثانیه هارو میشمردم که زودتر بیام خونه و بازی کنم
کارهایی که تو میکردی رو منم میکردم
مثلا کلی با آتش نشانی و تاکسی پول درمیاوردیم(رمز و ترینر و این چیزارو نداشت که)بعدش میرفتم مغازه اسلحه تا میتونستم سلاح میخریدم
بعد میافتم به جون پلیسا
کراش رو هم که عاشقش بودم تو PS1 با Driver یادش بخیر یه بار راننده درایورو پیاده کردم از ماشین تا یه هفته از شدت ذوق خوابم نمیبرد.
بخشید دوستان این خاطرات ته دلمون مونده بود:n06:
هیچی بهتر از gta 2 نبود روی ps1 چه قدر باهاش حال میکردم با اینکه دوبعدی بود ولی خدایی از خیلی از نسخه های دیگه بهتر بود
چه دورانی بود سرباز کوچولو,درایور,رزیدنت اویل,تیکن :n14:
آقا اگه کل کل سر قدیمی بودن بازیه من هم هیچ وقت اون بازی رو یادم نمیره که باید سوسک ها رو می کشتی(!)
و اون بازیه که اسمش سوپر ماریو بود بهترین بازی ها بود.
یادش بخیر:n28:
Thor God
30-06-2013, 23:52
هیچی بهتر از gta 2 نبود روی ps1 چه قدر باهاش حال میکردم با اینکه دوبعدی بود ولی خدایی از خیلی از نسخه های دیگه بهتر بود
چه دورانی بود سرباز کوچولو,درایور,رزیدنت اویل,تیکن
وای خوب شد از سرباز کوچولو اسم بردی. من وقتی این بازی رو تموم کردم و اون نامه هه رو نشون داد که داره از روی آثار جنگ رد میشد واقعا احساساتی شده بودم ، فوق العاده جالب بود اون بازی و غیر قابل وصفه.
درایور هم خیلی قشنگ بود. داستانش همیشه برام در ابهام بود اگه میشه برام توضیح بده چون هیچ وقت نتونستم بازی رو تموم کنم. اینکه تفنگ داشت راست بود ؟
آقا اگه کل کل سر قدیمی بودن بازیه من هم هیچ وقت اون بازی رو یادم نمیره که باید سوسک ها رو می کشتی(!)
و اون بازیه که اسمش سوپر ماریو بود بهترین بازی ها بود.
یادش بخیر
تاپیک داره از بحث جدا میشه اما منم به جواب رسیدم...
اون بازی که باید سوسک ها رو بکشیم یادم نمی یاد. میشه اسمش رو بگی ؟
سوپر ماریو فوق العاده بود. با اینکه خیلی قدیمیه اما هنوز هم که هنوزه فکر کنم از پر فروش ترین بازی ها باشه. عاشق این بازی بودم البته هیج وقت تا آخرش نرفتم. اما کراش جزیره ای رو تا آخر رفتم فکر کنم 62 تا جون داشتم که رو غول مرحله آخر شد 15 تا و بردم لامصب چه جوری دختره رو بغل کرده بود رو بالون. اون موقع همچین صحنه ای برای ما یه وضعی بود ... الان که انواع اقسام سایتهای مبتذل ریخته ...
پ.ن:
انصافا هیچ چی جای اون بازی های قدیمی رو نمی گیره. 1 دونه مرحله کراش به 100 تا مرحله iv شرف داره. یادمه تو خونه خالم جمع می شدیم، با داداشم و پسرخاله هام سونی 1 اجاره می کردیم و مرحله میرفتیم ( تا آخرای شب ). عاشق این بازی هستم (مخصوصا خاطره هایی که باهاش دارم ).
بازی های امروزی همش شده دغدغه برای آپدیت دایرکت ایکس و کارت گرافیک و چند تا فریم گرفتی و آب دریا تو این بازی طبیعی نیست و سوتی گرفتن و کرک کردن و آپلود سیو بازی و فلان و بسار و هزار تا دغدغه دیگه. اما اون موقع ها من یادم میاد همش رفاقت و دوستی بود و همش خاطره بود( البته الان هم هست ولی به صورت آنلاین ). ظهر ها فوتبال میزدیم شبا تیکن یادش به خیر ... . یادمه رو اون مرحله کراش که یه سنگ گنده می افته دنبال کراش کلی موندیم و کلی جون دادیم تا ردش کردیم !!!!!!!!!
پ.ن2 : یادمه تلوزیونمون اون موقع سونی بود دستگاه هم که سونی بود تصویر سیاه سفید میومد. تقریبا 1 سال سیاه سفید بازی کردم.بعد از چند جا پرس و جو کردیم متوجه شدم باید یه تبدیل بخرم تا رنگی بشه. آقا وصل کردیم فوتبال 98 زدیم لباسای فوتبالیست ها رنگی بود ( بلانصبت ) جوری خر ذوق شدم که تا 2 ماه تو شوک بودم.
یادش به خیر دورانی داشتیم ما ولی چه قدر از کلمه " یادمه " استفاده کردم. باز هم مرام بروبچ این سایت که خاطراتم تازه شد.
آقا پپسی من رو کی یادشه:n02:؟؟
Thor God
03-07-2013, 23:33
مگه میشه یادمون بره ؟ اون رو هم یادمه من قرمزش رو دیدم ( به قول بچه ها دیگه پپسی نیست کوکا کولا میشه:n02: )
سعید1400
08-07-2013, 16:37
من اول پی سی باز بودم بعد بقیه چیزا رو تجربه کردم و بازیه برادران چریک رو هیچ وقت یادم نمیره:n03::n03::n28: تا حالا سه بار تمومش کردم...(من الان8ساله از پی سی استفاده میکنم)
Thor God
09-07-2013, 12:23
کلی بگم. گیم و کامپیوتر به اندازه کنسول حال نمیده.
برادران چریک همون "راکی رامبو" رو می گیمی؟ که تو دریا هم شنا می کردن و از رو دیوار تیر میخوردن ؟
سعید1400
09-07-2013, 16:58
نه به انگلیسی brothers in arms که نسخه های مختلفی داره که منroad to hill 30 رو بازی کردم
Thor God
09-07-2013, 19:21
متاسفانه این بازی رو یادم نمیاد.خیلی از بازی هایی که به اسم انگلیسی میگید یادم نمیاد.اگه اسم معمولش مثل همین قارچ خور ( در اصل سوپر میاریو بود ) رو بگید حتما یادم میاد.اما راکی رامبو که خیلی باحال بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.