PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزاری سبک میخام برای حذف قسمتهای غیر اخلاقی فیلم

rezamono
24-05-2013, 15:12
سلام
از اساتید و بزرگوارن این سایت سوالی دارم
10 تا نرم افزار دانلود کردم که یا نشدن یا رجیستر میخان و یا اصلا اون کاری که من میخام انجام نمیدن و یا فرمت منو نمیشناسنووووو

به طور ساده بگم من یه نرم افزار میخام که یه صحنه چند دقیقه ای که غیر اخلاقی هست رو از یه فیلم حذف کنه نمیخام تکه تکه کنه بعد بچسبونه یا افکت بذاره و یا کارای دیگه انجام بده فقط خیلی ساده چند دقیقه از فیلم رو برام حذف کنه وبعد ذخیره کنه اگه فرمتشو تغییر نداد که بهتر اگرم داد اشکال نداره

مرسی

Переклад не
24-05-2013, 18:33
نرم افزار سونی وگاس یا پریمایر و ....
سونی وگاس رو که نصب کردید ، بخش ابتدایی قسمت مستهجن رو برش بدید و قسمت انتهایی اون بخش رو هم ببرید و اون تکه رو دیلت کنید . حالا رندر بگیرید و کارا حله
سونی وگاس رو تو سایتهای ایرانی دنبالش بگردید بهرین ورژن با بهترین کرک در اختیارتون میذارن

وگرنه که نرم افزاری مد نظرتون هست که خودش تشخیص بده کجای فیلم بد هست و فقط اون قسمت رو بدون برش حذف کنه و بده بیرون باید یه 600 سال صبر کنید تا یه همچنین نرم افزاری ساخه بشه :دی شوخی بود

این کار برش حتما باید انجام بگیره وگرنه راه حل دیگری نیست

rezamono
27-05-2013, 20:54
مرسی ولی تو یه سایتی دیدم حجمش 200 مگ بود کمتر از این دیگه نیست؟

bandw
26-07-2013, 12:15
منم خیلی دنباله یه همچین برنامه ایی بودم بعد از در به دری تو سایت های مختلف بالاخره یه برنامه محشر گیر اوردم هر جایی از فیلم رو بخوای حذف می کنه بدون دخالت تو کیفیت فرمت

سرعت خروجی چند ثانیه

در حده لا.....
Free Video Dub

vivabarca
30-07-2013, 03:57
تنها دو نرم افزار برای سانسور بدون انکود مجدد وجود داره تا اونجا که من قبلا سرچ کرده بودم، AviDemux و MkvMerge
اولی دقت بهتر و یه کم وقت گیری بیشتر داره و دومی برعکس. ( هر دو، فیلم خروجی رو خیلی سریع و با کیفیت اصلی تحویل میدن)
در ضمن هنوز نرم افزاری که با دقت یک فریم بشه فیلمی رو بدون انکود سانسور کرد ساخته نشده!