مشاهده نسخه کامل
: قفل کردن زیاد سیستم
farhad_shi
24-05-2013, 11:07
با سلام
خیلی وقته این مشکلو دارم و هر کاری کردم رفع نمیشه جدیداً خیلی زیاد شده و تو یه روز دهها با قفل میکنه سیستمم و از اون مدل قفل ها نیست که اصطلاحاً میگن هنگ که از کار زیاد یا مشکل برنامه ای باشه دارم با اینترنت کار میکنم که یکی از دو حالت زیز رخ میده و تنها راهشم ریست هست و نه موس و نه کیبورد کار نمیکنه
1- یا صفحه مانیتورم یهو راه راه میشه (عین پیشامه !) دیگه کاری نمیتونم بکنم ×
2- یهو دارم با موسم کار میکنم قفل میکنه و کیبردم هنگ کرده اون لحظه و هیچ راهی وجود نداره جز ریست !
اینم مشخصات سیستمم:
مشخصات سیستم:
Processor x86 Family 15 Model 127 Stepping 2 AuthenticAMD ~2699 Mhz
RAM:2GB
MB:ABIT AM-N2
گرافیکمم انبورد 256: GeForce 7025
1- مشکل از ps2 نیست موس usb هم دارم الان باز مشکل سر جاشه
2- مشکل ویندوز هم نیست ویدوز صفر هم ریختم باز این مشکل هست
3- lمشکل از رم هم نیست تعویض کردم و یه مدل حرفه ای انداختم باز قفل میکنه سیستم
چون مشکل در تصویر دارین بیشتر میتونه این مشکل از طرف گرافیک باشه
درایور گرافیک رو از سیف مود آنیستال کنید و ببینید تو ویندوز مشکل هنگ کردن دارین یا نه همچنین دمای گرافیک رو چک کنید و اسلات گرافیک رو تمیز کنید و با یک گرافیک دیگه تست کنید درست نشد برید سراغ پاور
farhad_shi
24-05-2013, 18:19
چون مشکل در تصویر دارین بیشتر میتونه این مشکل از طرف گرافیک باشه
درایور گرافیک رو از سیف مود آنیستال کنید و ببینید تو ویندوز مشکل هنگ کردن دارین یا نه همچنین دمای گرافیک رو چک کنید و اسلات گرافیک رو تمیز کنید و با یک گرافیک دیگه تست کنید درست نشد برید سراغ پاور
مشکل 90% اینطوره که موسم یهو قفل میشه نمیشه کاری کرد! برخی وقتا خیلی کم قفله رد میشه چند ثانیه صبر کنم ولی اکثر مواقع نه
گرافیکمم آنبرد هست اسلات چیشو تمیز کنم !
پاور هم قبلاً یه بار عوض شده این مشکل رفع نشده
مشکل 90% اینطوره که موسم یهو قفل میشه نمیشه کاری کرد! برخی وقتا خیلی کم قفله رد میشه چند ثانیه صبر کنم ولی اکثر مواقع نه
گرافیکمم آنبرد هست اسلات چیشو تمیز کنم !
پاور هم قبلاً یه بار عوض شده این مشکل رفع نشده
حواسم نبود آنبورده
با پاک کردن درایور تست کردین ؟
farhad_shi
24-05-2013, 23:19
حواسم نبود آنبورده
با پاک کردن درایور تست کردین ؟
یعنی گرافیکو uninstall کنم دوباره نصب کنم؟
یا منظورتون تنظیمات داخل ستاپ هست؟
farhad_shi
25-05-2013, 21:15
گرافیک رو از سیف مد آناینستال کردم بار اول بالا اومد بعش ولی خاموش کردم سیستمو بعد نیم ساعت اومد بعد لودینگ ویندوز صفحه مشکی میومد و بالا نمیومد ویندوز چند بار امتحان کردم
مجدد از سیف مد گرافیکو نصب کردم ویندوز بالا اومد
یعنی مشکل از گرافیکم هست؟ با توجه به اینکه انبورد هست یعنی مینم باید عوض شه؟
گرافیک رو از سیف مد آناینستال کردم بار اول بالا اومد بعش ولی خاموش کردم سیستمو بعد نیم ساعت اومد بعد لودینگ ویندوز صفحه مشکی میومد و بالا نمیومد ویندوز چند بار امتحان کردم
مجدد از سیف مد گرافیکو نصب کردم ویندوز بالا اومد
یعنی مشکل از گرافیکم هست؟ با توجه به اینکه انبورد هست یعنی مینم باید عوض شه؟
خوب اون بار اول که ویندوز بالا اومد مشکل هنگ کردن داشت سیستم یا بهم ریختگی تصویر ؟
farhad_shi
25-05-2013, 23:08
خوب اون بار اول که ویندوز بالا اومد مشکل هنگ کردن داشت سیستم یا بهم ریختگی تصویر ؟
خیر - هنگ کردنا که مشخص نیست بعضی وقتا یکسره کار میکنم چند روز خبری نیست
بعضی وقتام مثل امروز 10 بار باید برم ریست !
پس باید برین سراغ تست پاور و با یک کارت گرافیک روی مین تست کنید اگه مین اسلات agp داره با یک گرافیک agp تست کنید
از هارد هم میتونه باشه این مشکل یک عکس از تب health نرم افزار hd tune اگه میتونید بزارید
در آخر میتونه از مین و دمای قطعات باشه
farhad_shi
26-05-2013, 17:51
پس باید برین سراغ تست پاور و با یک کارت گرافیک روی مین تست کنید اگه مین اسلات agp داره با یک گرافیک agp تست کنید
از هارد هم میتونه باشه این مشکل یک عکس از تب health نرم افزار hd tune اگه میتونید بزارید
در آخر میتونه از مین و دمای قطعات باشه
پاور یکبار عوض شده
دوتا هارد هم دارم
اسلات pcie داره نه agp
به نظر خودم یا گرافیک هست یا مین
تمیزکاریش میتونه تاثیر داشته باشه ؟
بغل کیسم بازه همیشه خیلی گردوغبار گرفته توش
پاور یکبار عوض شده
دوتا هارد هم دارم
اسلات pcie داره نه agp
به نظر خودم یا گرافیک هست یا مین
تمیزکاریش میتونه تاثیر داشته باشه ؟
بغل کیسم بازه همیشه خیلی گردوغبار گرفته توش
بله حتما کیس رو تمیز کنید و اسلات هارو تمیز کنید
خوب با گرافیک pcie تست کنید ببیند درست میشه یا نه
دمای قطعات رو هم چک کنید
دوست عزیز مشکلتون رو منم داشتم . مشکل من از هارد دوم و کابل ساتا بود که مشکل داشت . وروده مینش مشکل داشت که تا زدم به دومی مشکلم حل شد. احتمالا از ورودی ساتا مین هستش.
farhad_shi
29-05-2013, 13:00
دوست عزیز مشکلتون رو منم داشتم . مشکل من از هارد دوم و کابل ساتا بود که مشکل داشت . وروده مینش مشکل داشت که تا زدم به دومی مشکلم حل شد. احتمالا از ورودی ساتا مین هستش.
اتفاقآ منم با این ساتاهای روی برد مشکل داره سیستمم !
4 تا اسلات داره که همه رو پر کردم !
2 تاش هاردا وصلن
اون 2 تاشم دی وی دی رایترا وصلن بهش
اینو فهمیدم که موقع رایت یهو قفل میکرد و صفحه راه راه میشد چند بار یکی از رایترها رو کابلشو جدا میکنم مشکل رفع میشه !
چرا خودم به ذهنم نرسیده بود !
پس الان این مشکل که برا اون 2 تا رایتر داره واسه این 2 تا هارد هم اونطور مشکلی ایجاد شده !
راه حلش چیه الان درست میشه یا مینم نمیکشه باید عوش کنم؟
اتفاقآ منم با این ساتاهای روی برد مشکل داره سیستمم !
4 تا اسلات داره که همه رو پر کردم !
2 تاش هاردا وصلن
اون 2 تاشم دی وی دی رایترا وصلن بهش
اینو فهمیدم که موقع رایت یهو قفل میکرد و صفحه راه راه میشد چند بار یکی از رایترها رو کابلشو جدا میکنم مشکل رفع میشه !
چرا خودم به ذهنم نرسیده بود !
پس الان این مشکل که برا اون 2 تا رایتر داره واسه این 2 تا هارد هم اونطور مشکلی ایجاد شده !
راه حلش چیه الان درست میشه یا مینم نمیکشه باید عوش کنم؟
پیشنهاد میکنم یکی از رایترها رو که به ساتای سالم وصله جدا کنی و هارد که واجب تره رو وصل کنی. مگه چقدر رایت میکنی که دوتا رایتر وصل کردی؟؟؟
farhad_shi
30-05-2013, 12:27
پیشنهاد میکنم یکی از رایترها رو که به ساتای سالم وصله جدا کنی و هارد که واجب تره رو وصل کنی. مگه چقدر رایت میکنی که دوتا رایتر وصل کردی؟؟؟ یکی از رایترها جداست تو رایت دیگه مشکل ندارم مشکل الان باید از 2 تا هارده باشه که باید یکیش کنم ! 1 سیستم جوابگوی کارم نیست یه سیستم دیگه باید تهیه کنم یکی از هاردای اینو بزارم رو اون که این دیگه تک هارد و تک رایتر شه ببینم چی میشه فروشگاه اینترنتی دارم رایت زیاد میکنم !
یکی از رایترها جداست تو رایت دیگه مشکل ندارم مشکل الان باید از 2 تا هارده باشه که باید یکیش کنم ! 1 سیستم جوابگوی کارم نیست یه سیستم دیگه باید تهیه کنم یکی از هاردای اینو بزارم رو اون که این دیگه تک هارد و تک رایتر شه ببینم چی میشه فروشگاه اینترنتی دارم رایت زیاد میکنم !
اگه پول داری یه سیستم خوب ببند با دوتا هارد 2 ترا و رایتر هم که اکسترنالش هست بگیر وصل کن به USB دیگه این دردسرها رو هم نداره. فقط پاور قدرتمند بگیر تا کم نیاره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.