ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چراغ‌های LED‌ برای چشم خطرناکند



wichidika
24-05-2013, 09:48
چراغ‌های LED‌ برای چشم خطرناکند




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بررسی پزشکان دانشگاه‌ «کامپلوتنس» در مادرید تایید می‌کند که نور حاصل از چراغ‌های LED می‌تواند به چشم‌ها آسیب برساند.

به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، گروهی از پزشکان اسپانیایی اظهار داشتند: قرار گرفتن در معرض نور LED‌ می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری را به شبکیه چشم وارد کند.

یکی از پزشکان در این مطالعه گفت: قرار گرفتن مداوم و طولانی‌مدت در معرض نور این چراغ‌ها که هنگام کار کردن با مانیتور رایانه، تلفن‌های همراه و نمایشگرهای تلویزیون با چشم برخورد می‌کنند، می‌توانند آسیب جدی به این عضو حیاتی وارد کند.

همچنین در این مطالعه آمده است: این مشکل به مرور زمان تشدید می‌شود زیرا طول عمر بشر بیشتر شده و کودکان بیش از گذشته از وسایل الکترونیکی استفاده می‌کنند.

«سالیا راموس» از متخصصان اصلی در این مطالعه همچنین گفت: ساختمان چشم‌ها برای نگاه کردن مستقیم به نور ایجاد نشده بلکه به گونه‌ای خلق شده که باید نور اشیا را ببیند.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، راموس همچنین اظهار داشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که انسان‌های عصر حاضر در سال، دست‌کم 6000 ساعت چشمان خود را باز نگه می‌دارند و بیشتر این زمان را در معرض نورهای مصنوعی هستند.

انتهای پیام