مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Ghosts
حسی که الان دارم رو تو تصویر زیر خلاصه می کنم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
نظرات خودمو میزارم بعد از بازی کردنش ....اما خب ازونجایی که دوستان فن متعصب این بازی همچین متا پرسته شدید هستن ، رو همین بسنده میکنم که Battlefield 4 با اختلاف 7 امتیازی نسبت به این بازی دیگه رسمن حرفی برا گفتن باقی نمیزاره ....اینم در جواب اون عزیزانی که دم میزدن بازی Battlefield رو نسل های حاضر خوب ظاهر نمیشه ....تو اونجا ما با اختلاف 5 امتیاز پیروز این نبرد شدیم !
حالا اون دوست عزیز که اونطور که شنیدم الان دارن تو تاپیک همسایه دارن دفاع میکنن .....اینجا هم بیان پذیرایی در خدمت هستیم .
به نظرم امتیاز 8 برای بازی مناسب باشه............
بدون احتساب MP این نمره رو میدی ....که اینم مایه تاسف هست گیمی که ادعای بخش Campaign داره سقوط داشته تو این زمینه هم !
(حمید احیانا تو منتقد destroictoid نبودی؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
:n02:
الان حمید بیاد ترولت کنه خداییش حقت نیست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونقدر اختلاف زیاد هست که نیازی به این کار نیست !
Leon-117
05-11-2013, 20:09
بدون احتساب MP این نمره رو میدی ....که اینم مایه تاسف هست گیمی که ادعای بخش Campaign داره سقوط داشته تو این زمینه هم !
اگه بخش های co-op بازی نبودن بهش 7 میدادم،Extinction و squads واقعا ارزش بازی رو بالاتر بردن.مولتی رو هم در موردش نمیتون منظر بدم چون به نظرم infinity ward به احتمال خیلی زیاد توی چند تا آپدی تیه سری مشکلات بازی رو حل کنه.مولتی بازی اصلا بالانس ینست،(قدرت اسلحه ها و ....)مثلا با mw2 مقایسه میکنم چون مولتی mw 2 رو قبلا بیشتر بازی کردم.توی mw2 قدرت اسحه ها با هم فرق میکرد ولی هرکدوم یه سری مزیت داشتن،مثلا اسلحه ای که fire rate پایین تری داشت قدرت بیشتری داشت بجاش ولی توی ghosts انگار همه اسلحه ها شبیه همن :| یه assault rifle معمولی و اکثر اسلحه های بازی با 2 تا تیر میکشه و مهم نیست این تیر ها به کجای بدن بخورن برا همین توی این نسخه fire rate بالاتر = 100% برتری داشتن به بقیه بازیکن ها. یا نقشه ها که اول از چند تاشون خوشم اومد ولی الان از اکثرشون متنفرم :دی
در کل مولتی بازی حرفی برای گفتن نداره،همون campaign و مود های co-op بازی نقاط قوتش هستن.
داستان بازی هم برای شروع یه سری جدید نسبتا خوب بود و فقط پایانش همونطور که گفتم خیلی منو شوکه کرد و از پایانش فوق العاده خوشم اومد ........
ازین زاویه هم میشه به قضیه نگاه کرد :
COD does us a great service! Mainly, keeping COD players off other games. GO COD!!
+
اینم جالبه :
Kotaku's review: "Despite the explosions, this entry feels kinda boring."
amirhoseiyn
05-11-2013, 20:37
سلام.......
دوستان آیا با ویندوز 32 بیت هم کار میکنه یا نه؟
Turok-71
05-11-2013, 20:54
PS3: 75 /7
PS4: 78 /36
X360: 75 /18
فقط به همین جمله بسنده میکنم:
" Ghosts one of the best Call of Duty games to date "
IGN
تموم شد رفت...
کیفیت کلی بازی در چه حدی است؟
تو این هم مثل 9 زامبی داره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tzSl2AUjDJAcdkmmDna
PS3: 75 /7
PS4: 78 /36
X360: 75 /18
فقط به همین جمله بسنده میکنم:
" Ghosts one of the best Call of Duty games to date "
IGN
تموم شد رفت...
جالبه این حرف از فردی که متا متا متا میکنه برای هر گیمی که میاد بیرون .....چه شده واقعا تا این حد تک بعدی شدی ؟!
+
میگن سر خودت میاد همینه :
همون میشینیم تا زمان انتشار ببینم ماستِ کی کَره ی بیشتری میده!
این سگه کار سه تا سربازو باهم انجام میده و سگ نگهبان گله نیست که...خیلی هم با ارزشه..
زنده باد IW،فقط تجربه ی فان و سرگرمی میخوایم ولاغیر...
میگن از مرده و زندش باید ترسید: شیر
مشکل توئم اینه حمید که چسبیدی ب MP و نمیدونی که فروشای بالای COD بخاطر همین SPـه و رقیبم داره خودشو به هر دری میزنه تا بتونه فقط یدونه از اون چپترای نفس گیر بسازه ولی هرسال: Epic Fail میشه
میگن کسی که خودشو به خواب زده عمرا بتونی بیدار کنی :n26:
حالا اگه کسی پیشرفت های G رو نبینه مصداق خط بالاست!
عرضه و موفقیت G بهونه ای میشه واس مسغـ[خ]ـره کردن این پست
فقط سکوت میکنم برای این پست ها !
و در نهایت پست خودم :
آره ولی همش حرف بوده ...هیچ تغییر آنچنانی دیده نمیشه تو زمینه گرافیک ......واقعا آدم یه جوری میشه سریی که یه زمان همه عاشقش بودن الان شده بهونه ایی برای مسخره کردن ...!
FOR THE RECORD : این همون پستی بود که میخواستی مسخرش کنی !
موفق باشید البرز خان !:n12:
vahidgame
05-11-2013, 21:37
IGN چون با بازی های اسم و رسم دار خیلی مدارا می کنه و کلا توی امتیاز دادن حال میده دیگه شده سایت محبوب و سپر بلای خیلی از دوستان :دی
متای بازی دیگه خیلی از دور از انتظار بودش!
حالا باید بازی رو امتحان کنیم بعد نظر بدیم
ولی در هر صورت با توجه به امتیازا بازی دور از انتظار بودش و حداقلش فکر نکنم دیگه آخر سال عنوانی رو کسب کنه...
Turok-71
05-11-2013, 21:41
@ حمید؟ تبرکه!
الان اشک شوق تو چشات حلقه زده،دسپاچه شدی رفتی پست آوردی :n26:
خب این پستا چیو ثابت میکنه،بر اساس نقدها و تجربه رفیقام بخش تکنفره فوق العاده جذاب کار شده و منم همیشه ازش حمایت کردم!
حال ندارم بیام واسه این پستای کاملا بی ربطی که آوردی توضیح بدم برات،سگ با ارزشه! IW فان میسازه؟؟ WTF?? ربطش به متا؟؟
همونطور که گفتم بخش سینگل سرگرم کننده و قویه "براساس نقدا" و پیش بینیم درست از آب در اومد،حالا باید دید چرا AC متاش خوب شد و G افت کرد!!
بازی برسه دستم نظراتمو میگم...
حال ندارم بیام واسه این پستای کاملا بی ربطی که آوردی توضیح بدم برات،سگ با ارزشه! IW فان میسازه؟؟ WTF?? ربطش به متا؟؟
همونطور که گفتم بخش سینگل سرگرم کننده و قویه "براساس نقدا" و پیش بینیم درست از آب در اومد،حالا باید دید چرا AC متاش خوب شد و G افت کرد!!
اون پستا همگی ربط دارن خودتم میدونی ....حالا همه ی اونا به کنار بازم تهش دیدیم چه شد دیگه ....بازم شجاعت به خرج بیا اعتراف کن ....این بازی بدترین بازیه تاریخ COD هست :n26: و رسمن حرفی برا گفتن جلو BF4 نداره !
بخش سینگل هم افت داشته عزیز من ...اگه افت نداشت که به این وضع نمیفتاد ! AC داستانش میفرقه ....AC یه تجربه ی جدید آورده نه یک تجربه ی تکراری !
الان اشک شوق تو چشات حلقه زده،دسپاچه شدی رفتی پست آوردی :n26:
من ازین بچه بازیا خوشم نمیاد ...فقط چون طرفم تو بودی اینکارو کردم که بدونی بله نوبت شما هم میرسه !
هنوز بازی دستم نرسیده ولی مطمئنم بخش single عالیه.حداقل نسبت به battlefield خیلی بهتره.من و امثال من که مولتی بازی نمیکنیم.امتیازو ولش کن مهم خود گیمر هست که از بازی راضی باشه.حمید که کلا با COD بیچاره سر جنگ داره:n02:ولی کماکان پرچم بالااااااااااااااااااااست
حمید که کلا با COD بیچاره سر جنگ داره:n02:ولی کماکان پرچم بالااااااااااااااااااااست
بازی خوب باشه من غلط کنم گیر بدم .....بر اساس اونچیزی که تا الان از منتقدین دیدم و چند نفری که بهشون اعتماد دارم تست کردن بازی رو ، واقعا نزول داشته ....بازیی که افت میکنرو باس مورد سئوال قرار بدی نکه بشینی تعریف کنی .....پرچم نه عزیز من بالا نیس زیر پاست الان ! به امید این که سال بعد شاهد موفقیت این فرنچایز محبوب باشیم .
بازی خوب باشه من غلط کنم گیر بدم .....بر اساس اونچیزی که تا الان از منتقدین دیدم و چند نفری که بهشون اعتماد دارم تست کردن بازی رو ، واقعا نزول داشته ....بازیی که افت میکنرو باس مورد سئوال قرار بدی نکه بشینی تعریف کنی .....پرچم نه عزیز من بالا نیس زیر پاست الان ! به امید این که سال بعد شاهد موفقیت این فرنچایز محبوب باشیم .
تو اصلا پدر کشتگی داری با این بازی بیچاره.نه داداش من برای شما پرچم زیر گله ولی طرفداراش پرچم رو اساسی بالا نگه داشتن
تو اصلا پدر کشتگی داری با این بازی بیچاره.نه داداش من برای شما پرچم زیر گله ولی طرفداراش پرچم رو اساسی بالا نگه داشتن
نه عزیز من ، من خودم از اولین شمارش بازی کردم زندگی کردم با این فرنچایز ...ولی طرفداری از گیمی که دیگه اون شکوه قبلیو نداره ، یه قرون نمیارزه ! من از 2010 به این ور مخالفش بودم و امیدوارم یه روزی در حد نام COD ظاهر شه ! اونایی که امثال این بازی رو COD میدونن اصلا چیزی از COD نمیدونن ! من هر پیش بینیی که راجب این بازی کردم درست ازاب درومد و اینم بهترین نشونس برای حرفم .....مطمئن باشید من خیلی از COD میدونم .....ولی مسخرس بیایید این بازی رو با شاهکاری مثل CODMW1 یا CODWAW مقایسه کنید ...بی دلیل هم حرف نمیزنم که لیبل ترول بچسبونید و این حرفا ....هر دلیلی بیارید جواب میگیرید !
الانم آره از Battlefield طرفداری میکنم چون احترام میزاره به گیمر ....چون هر سال بهتر از سال قبلش هست ....اگه اونم مثل این فرنچایز دربیاد اونم زیر سئوال میبرم ....
10 گیمر رو-مخ تو بخش چند-نفره COD که این تجربه رو زهرمار میکنن !
این بازی تک نفرش خیلی خوب کار شده تو بازی از فضای خارج از جو گرفته تا اعماق اقیانوس با یه داستان پردازی خوب.هیچ کدوم از مرحله ها خسته کننده و تکراری نیست. این شاهکار رو از دست ندید.:7:
Leon-117
06-11-2013, 08:15
منم با حمید موافقم.من خودم طرفدار این بازی بودم تا MW2،بعدش دیگه به شدت تکراری شد ولی در حد حمید دیگه ازش متنفر نشدم :دی فقط برام بازی عادی شده،هر سال هر نسخه ای ازش میاد میگیرم و تموشم میکنم ولی چیزی نیست بازی که بخواد توی یادم بمونه و مثلا بگم یادش بخیر فلان cod خیلی عالی بود.......
+
بحث سگ شد :دی اینم میخواستم توی پستای قبلیم بگم یادم رفت،این رایلی خیلی جالبه،حداقل من ازش خوشم اومد فقط توی بازی خیلی کم حضور داره :| شاید توی 2-3 مرحله بشه دیدش.احتمالا توی نسخه بعدی هم میبینیمش و امیدوارم اونجا ازش بهرت استفاده بشه :)
+
10 گیمر رو-مخ تو بخش چند-نفره COD که این تجربه رو زهرمار میکنن !
فوق العاده بود این مقاله :دی هم جملاتی که برا هرکدومشون نوشته بود و هم عکس هایی که انتخاب کرده بود :دی
3. The Armchair General
:دی
منم با حمید موافقم.من خودم طرفدار این بازی بودم تا MW2،بعدش دیگه به شدت تکراری شد ولی در حد حمید دیگه ازش متنفر نشدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BO1 رو واقعا خوشم اومد داستانش توپ بود بعد رسید به MW3 که اونم واقعا داستانش در حد MW2 یا MW1 نبود ...خیلی هندی بازی شد ! بخش چند نفرشم که ...چیزی نگم بهتره . نمیدونم البته شاید تاثیر خوب درومدن چند نفره ی BF3 بود ....بعدشم که افتضاح BO2 بود ! اصن BO1 کجا و این کجا ...ازین بدم میاد که ملت همچین دفاع هم میکنن ...دیگه آبروی این فرنچایز رو برده دفاع هم میکنن ....حالا اینم بازی کنیم شاید خوشمون اومد ...گیر ندید به من :n02: شانس آوردیم واقعا خیلی از ایرانیا نمیتونن Orig بخرن وگرنه آباد میکردن ....
3. The Armchair General
When he's unable to shoot a player across the map with his SMG, he snidely comments that the real MP5 has an effective kill range of 600 yards
:n08:
soheilnouri
06-11-2013, 14:08
چرا اینقد تاپیک این بازی سوتو و کوره با اینکه بازی دو سه روزه رلیز شده...جالبه...انگار نه انگار کال اومده...
یک سوال : دی
چرا هیچ نقدی از X1 ثبت نمیشه؟
نه این بازی و نه بتلفیلد و اساسین تو هیچ کدوم نقدی از نسخه X1 ثبت نشده
جریان چیه؟ نکنه نخریدن کنسولرو؟
E.N.A.Y.A.T
06-11-2013, 14:57
شانس آوردیم واقعا خیلی از ایرانیا نمیتونن Orig بخرن وگرنه آباد میکردن ....
واقعا درسته!:n09: با ا ینکه فن کال آو هستم ولی اگه کل گیمر های ایران توانایی آنلاین بازی کردن بتل رو داشتن، دیگه نظرشون این نبود!:n09:
Leon-117
06-11-2013, 15:16
یک سوال : دی
چرا هیچ نقدی از X1 ثبت نمیشه؟
نه این بازی و نه بتلفیلد و اساسین تو هیچ کدوم نقدی از نسخه X1 ثبت نشده
جریان چیه؟ نکنه نخریدن کنسولرو؟
Embargoـه نسخه X1 دیرتر برداشته میشه(دقیقا معلوم نیست کی ولی یوروگیمر نوشته بود احتمالا از 12 نوامبر به بعد)
+
امروز چندتا از نقد های بازی رو میخوندم همشون از Extinction و Squads تعریف کرده بودن،خلاصه اینکه 100% این 2 تا مد رو حتما امتحان کنید.....
BO1 رو واقعا خوشم اومد داستانش توپ بود بعد رسید به MW3 که اونم واقعا داستانش در حد MW2 یا MW1 نبود ...خیلی هندی بازی شد ! بخش چند نفرشم که ...چیزی نگم بهتره . نمیدونم البته شاید تاثیر خوب درومدن چند نفره ی BF3 بود ....بعدشم که افتضاح BO2 بود ! اصن BO1 کجا و این کجا ...ازین بدم میاد که ملت همچین دفاع هم میکنن ...دیگه آبروی این فرنچایز رو برده دفاع هم میکنن ....حالا اینم بازی کنیم شاید خوشمون اومد ...گیر ندید به من :n02: شانس آوردیم واقعا خیلی از ایرانیا نمیتونن Orig بخرن وگرنه آباد میکردن ....
فقط به حرف شما نیست که.کلی فروش داشته همین بازی هایی که شما میگی بده.آقا بدت نیاد من تا ابد همینجوری از COD دفاع میکنم.والا منم خوشم نمیاد کسی همینجوری بتوپه به این بازی بیچاره
goldenmember
06-11-2013, 15:29
یه سوال دارم از کسی که اینو تموم کرده.
نسخه pc خیلی حجیمه.
اینم مثل بقیشون زود تموم میشه؟
یه خبر خوب واسه پی سی دارا مثل اینکه یه کرک اومده به اسم ramfix باعث میشه بازی با 4 گیگ رم هم اجرا بشه
saeedsh7j
06-11-2013, 17:54
خیلی وقته اومده داداش!
شاهکار Rockstar زیر .........
Faith Lost In Humanity !
Call of Duty: Ghosts sell-in hits $1 billion
GTA V توانست این فروش را در سه روز کسب کند ولی شوتر محبوب Activision رسمن .....!
E.N.A.Y.A.T
06-11-2013, 18:21
Faith Lost In Humanity !
GTA V توانست این فروش را در سه روز کسب کند ولی شوتر محبوب Activision رسمن .....!
ببینید کی این خبر رو گذاشته...:n20::n09:
فقط در یک روز 1 میلیارد فروش داشته! وای به حالی که...:n08:
playstation 3
06-11-2013, 18:38
حتما باید رم 6 گیگ باشه؟روی 4 گیگ اجرا نمیشه؟
Faith Lost In Humanity !
به عنوان هوادار جی تی آی واقعا متاثر شدم این خبرو شنیدم.درسته همیشه در کل کل بتلفیلد و کال او دیوتی طرف کال رو می گرفتم به خاطر هیچان انگیز بودن و خوش ساخت بودنش ولی ای کاش این خبر درست نبود.بازی که 5 سال روش زحمت کشیده شده مطمئنا حق این رو داره که در همه چی مانند فروش بالاتر از کالی قراره بگیره که هر سال یه نسخه از اونو میدن بیرون:n15:
ببینید کی این خبر رو گذاشته...:n20::n09:
هواست باشه !
+
فروش هیچ ربطی به کیفیت نداره .....همین فروش های بالا بعث شده که فکری به حال کیفیت بازی نشه و به این روز بیفته !
مثل این که فایلی هست که این مشکل رو حل میکنه .
.بازی که 5 سال روش زحمت کشیده شده مطمئنا حق این رو داره که در همه چی مانند فروش بالاتر از کالی قراره بگیره که هر سال یه نسخه از اونو میدن بیرون
دقیقا ! COD سرطان دنیای گیم شده ...
+
اشتباه شد ! این مقدار تازه رسیده به دست خرده فروش ها هنوز تو خرید قرار نگرفته ! .....
Altairezio
06-11-2013, 18:54
با کرک RamFix رم مورد نیاز برای اجرای بازی Call of duty: Ghosts را از ۶ گیگابایت به ۴ گیگابایت کاهش دهید! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
milad_heartsick
06-11-2013, 18:56
سلام دوستان خوبم
بنا به گفته شماها:
COD داره نزول میکنه.تکراری شده.مثل سابق نیست.یا BF داره بهتر از هر سال میشه
(اول از همه اینو بگم که من طرفدار هر دو هستم و عاشق گیمینگم 20 ساله دارم بازی میکنم ولی تا حالا یادم نمیاد بگم اه این بازی تکراری شده )
یکی بدون تعصب و منطقی اینارو واسم روشن کنه که یعنی چی تکراری؟باید چیکار میکردن تکراری نشه؟قبلا چی داشت که الان نداره؟
سپاس بی کران:n16:
فروش کد از یک میلیارد گذشت:n10::n02:
Christofer Sundberg رئیس استدیوی Avalanche در توییتر رسمی خود در مورد آینده این دو بازی پر طرفدار عنوان کرده است:به نظر من عرضه شدن دو بازی CoDGhosts و BF4 پایان دوره ای در صنعت گیم خواهد بود. من به هیچ عنوان به اینده سری بازی های Call of Duty خوشبین نیستم و آینده خوبی برای این بازی نمیبینم اما بازی Battlefield در بخش مولتی پلیر زنده خواهد ماند.
کسی خبر داره بتل 4 تا حالا چقد فروش داشته؟؟؟
بازی رو خریدم.7تا دی وی دی 14ت.جنگه!!!!!!!!!!!حالا باید ویندوز عوض کنم کی حال داره
alone_son
06-11-2013, 20:38
سلام دوستان خوبم
بنا به گفته شماها:
(اول از همه اینو بگم که من طرفدار هر دو هستم و عاشق گیمینگم 20 ساله دارم بازی میکنم ولی تا حالا یادم نمیاد بگم اه این بازی تکراری شده )
یکی بدون تعصب و منطقی اینارو واسم روشن کنه که یعنی چی تکراری؟باید چیکار میکردن تکراری نشه؟قبلا چی داشت که الان نداره؟
وقتی امروزه به هرکی بگی گیمر ذهنش میره سمت بچه ها از بس بچه ریخته داره بازی +18 پلی میکنه از این نظر های بچه گانه هم می بینی داش
من به یکشون گفتم یعنی چی تکراری شده گفت آخه یه تفنگ میده دست آدم الکی هی آدم میکشیم منم بش گفتم عموویی بیا من یه چیز بهتر بدم دستت:n02:
فروش کد از یک میلیارد گذشت:n10::n02:
Christofer Sundberg رئیس استدیوی Avalanche در توییتر رسمی خود در مورد آینده این دو بازی پر طرفدار عنوان کرده است:به نظر من عرضه شدن دو بازی CoDGhosts و BF4 پایان دوره ای در صنعت گیم خواهد بود. من به هیچ عنوان به اینده سری بازی های Call of Duty خوشبین نیستم و آینده خوبی برای این بازی نمیبینم اما بازی Battlefield در بخش مولتی پلیر زنده خواهد ماند.
کسی خبر داره بتل 4 تا حالا چقد فروش داشته؟؟؟
آره دیگه
البته من در تکمیل حرف Christofer Sundberg در توییتر رسمی خودم اعلام کردم که ایشون بعضی مواقع گ.و.ه زیادی میخوره
من با داستان قبلی ((MW2 و MW3)) بیشتر حال میکردم ولی خدا را چه دیدی شاید این دو برادر حماسه ای بزرگ آفریدند...
Altairezio
06-11-2013, 20:43
بازی رو خریدم.7تا دی وی دی 14ت.جنگه!!!!!!!!!!!حالا باید ویندوز عوض کنم کی حال داره
والا امسال با یاری خداوند منان بازی های کرک شده بازی میکنم !:n28::n02:
این 14 تومن BF 15.5 تومن AC هم حتما" 20 تومن بتمنم قصد داشتم بخرم ....:n14:.....NFS رو هم که نگو فک کنم یه 30 تومنی بشه تا اونوقت!
آخه جالبشم اینه که دی وی دی های خام 750 تومنی هم شدن 260 تومن!:n09:
MOHAMMAD2010
06-11-2013, 20:52
با 3 گیگ رم میشه اجراش کرد ؟
با 3 گیگ رم میشه اجراش کرد ؟
ما به التماس و خواهش داریم سعی میکنم با 4گیگ اجراش کنیم:n02:فکر نکنم دوست من
MOHAMMAD2010
06-11-2013, 21:12
آخه واسه Battlefield 4 هم حداقل رو براش 4 زده ولی تو تاپیکش یکی نوشته با 2 گیگ هم اجراش کرده مشکل خاصی هم نداشته !
M £ H D I
06-11-2013, 21:14
بازی برای دانلود روی سایتهای ایرانی قرار گرفته؟
آخه واسه Battlefield 4 هم حداقل رو براش 4 زده ولی تو تاپیکش یکی نوشته با 2 گیگ هم اجراش کرده مشکل خاصی هم نداشته !
ولی مثل اینکه این با کسی شوخی نداره:n02:کمتر از 6گیگ رم اصلا اجرا نمیشه و باید ram fix بزنی.حالا باز میخواید شما امتحان کنید شاید نتیجه داد
Altairezio
06-11-2013, 21:17
به احتمال زیاد میتونین اجرا کنین !
صفحه ی قبل یه خبر گذاشتم که تو اون گفتن با 2 هم اجرا شده ولی نه به روونیه 4
spartaqus
06-11-2013, 22:27
بازی برای دانلود روی سایتهای ایرانی قرار گرفته؟
بله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Killzone2
07-11-2013, 00:01
اشتباه شد ! این مقدار تازه رسیده به دست خرده فروش ها هنوز تو خرید قرار نگرفته ! .....
الان سوال پیش میاد این همه نوب و کمپر رو چطوری میخوان سازماندهی کنن؟ : دی
+
اخبار که هیچی... اینجا هم شده مرکز بررسی سیستم و کدوم سایت بازی میفروشه! ( البته بقیه تاپیک ها هم همین حالت رو دارن) اینا رو منتقل کنید بخش مشکلات نصب بهتر نیست؟ مثلا حمید یه خبر میزاره بعد 20 صفحه میره میبنی همش درمورد سیستم مورد نیاز هست.
+
یه سری خبر هم که درمورد کنسول قدرت مند مایکروسافت هست. این بازی بصورت 720 اجرا میشه روی این کنسول! و اینکه یه خبر دیگه هم بود, میگفتن رو 720 واقعا افت فریم داره گویا! ( این اخبار هم که اصلا بهش اشاره نشد : دی)
البته روی ps4 1080 هم مشکل افت فریم رو اشاره کردن... با این حال چون روی 720 قدرت بیشتری میخواد اجرای بازی منطقی هست ولی برای کنسول سونی نه : دی
++
باکس شات اختصاصی بازی هم توسط فن ها رونمایی شد : )))))))))))
(معرفی باکس شات توسط حمید mjorh . من فقط عکسو گذاشتم ) : دی
NEW-> Call of Duty: Ghosts [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
360 [75] / PS3 [75] / PC [tbd] / PS4 [78]
2012: Call of Duty: Black Ops II [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
360 [83] / PS3 [83] / PC [74]
2011: Call of Duty: Modern Warfare 3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
360 [88] / PS3 [88] / PC [78]
2010: Call of Duty: Black Ops [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
360 [87] / PS3 [88] / PC [81]
2009: Call of Duty: Modern Warfare 2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
360 [94] / PS3 [94] / PC [86]
+
دیگه رسمن تک هست این حرکت :
Call of Duty: Ghosts appears to borrow cutscene animations from Modern Warfare 2
milad_heartsick
07-11-2013, 09:19
سلام دوستان خوبم
بنا به گفته شماها:
کسی نبود؟
:n13:
alone_son
07-11-2013, 10:28
NEW-> Call of Duty: Ghosts [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
360 [75] / PS3 [75] / PC [tbd] / PS4 [78]
2012: Call of Duty: Black Ops II [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
360 [83] / PS3 [83] / PC [74]
2011: Call of Duty: Modern Warfare 3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
360 [88] / PS3 [88] / PC [78]
2010: Call of Duty: Black Ops [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
360 [87] / PS3 [88] / PC [81]
2009: Call of Duty: Modern Warfare 2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
360 [94] / PS3 [94] / PC [86]
+
دیگه رسمن تک هست این حرکت :
Call of Duty: Ghosts appears to borrow cutscene animations from Modern Warfare 2
راست میگه هااااا خدایی خیلی تنبلند بازم اومدند کالاف زدند بدونه نوآوری و کپی انیم های قبلی...
من که انتظار داشتم این بار به جای این که کاراکتر روی پاهاش بشینه روی دستاش مینشست آره دیگه به این میگند نوآوری:n08:
به جان خودم اگه فروشش بیشتر از بتل نمیشد و شاخ نمیشد از این خبر ها هم منتشر نمیشد:n09:
یعنی هنوز دوستان نمی دوند نشستن و خیز گرفتن نظامی در کل دنیا به یک شکل است؟؟؟؟؟؟؟؟
جلل خالق
بعد میگند چرا این سایت ها را قبول نداری یه دلیل قانع کنند بیار
:n29:
/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راست میگه هااااا خدایی خیلی تنبلند بازم اومدند کالاف زدند بدونه نوآوری و کپی انیم های قبلی...
من که انتظار داشتم این بار به جای این که کاراکتر روی پاهاش بشینه روی دستاش مینشست آره دیگه به این میگند نوآوری:n08:
به جان خودم اگه فروشش بیشتر از بتل نمیشد و شاخ نمیشد از این خبر ها هم منتشر نمیشد:n09:
یعنی هنوز دوستان نمی دوند نشستن و خیز گرفتن نظامی در کل دنیا به یک شکل است؟؟؟؟؟؟؟؟
جلل خالق
بعد میگند چرا این سایت ها را قبول نداری یه دلیل قانع کنند بیا
Infinity Ward چقدر قشنگ گفت : طرفدارای COD اصن گیمر نیستند !
They aren't hardcore gamers, or even gamers
سازندگان بتلفیلد و کال آف منو یاد ایران خودرو و سایپا می اندازند:n02:حالا اگه گفتید کدومشون ساپیاست؟
playstation 3
07-11-2013, 12:46
منم خریدم 8 دی وی دی 10 تا پهن ایران بریم نصب کنیم ببینیم چی میشود
اینکه الان شما گفتی واحد پولی جدیده ؟؟:n02:
miladddd
07-11-2013, 13:11
با کدوم یک از این دو سیستم میشه بازی رو در حد متوسط اجرا کرد؟ خوب چطور؟
1-pc
cpu core2due 3ghz
ram 6gig
vga 512 4770 overclock
2-laptop
cpu corei7
ram 6gig ram
vga gt 540
playstation 3
07-11-2013, 14:44
اینکه الان شما گفتی واحد پولی جدیده ؟؟:n02:
نه قدیمیه یه دو سالی هست پول رسمی جمهوری اسلامی ایران هست
playstation 3
07-11-2013, 15:04
با کدوم یک از این دو سیستم میشه بازی رو در حد متوسط اجرا کرد؟ خوب چطور؟
1-pc
cpu core2due 3ghz
ram 6gig
vga 512 4770 overclock
2-laptop
cpu corei7
ram 6gig ram
vga gt 540
رو لب تابت اجرا میشه ولی رو سیستم چون گرافیک از directx11 پشتیبانی نمیکنه فکر نکنم
farzan311
07-11-2013, 15:25
این ویدیو رو حتما ببینید
خیلی کوتاهه
ghost یکی از صحنه هاش دقیقا شبیه صحنه های اخر mw2 هست:n02:
Call of Duty: Ghosts Copy & Paste Modern Warfare 2 Ending ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این محتوای مخفیت خیلی باحاله:n02:
اون Infinity Ward خیلی شکر خورد.کلا مشکل دارید هی لج میکنید.میدونم سنگینه ولی قبول کنید طرفدارای زیادی داره حالا هی شما بیاید بد بگید جز خسته کردن خودتون کار دیگه ای نمیکنید
اون Infinity Ward خیلی شکر خورد.کلا مشکل دارید هی لج میکنید.میدونم سنگینه ولی قبول کنید طرفدارای زیادی داره حالا هی شما بیاید بد بگید جز خسته کردن خودتون کار دیگه ای نمیکنید
باو تو همش اشتب میگیری منظور مارو ....به درک که بازی میکنن به درک که طرفدار زیاد داره ....Who gives a Shi* ? من فقط درجواب اون دوستمون این حرفو زدم ...همین .
بازی همونطور که انتظار داشتم ازاب درومد و کاری به بقیه ندارم . لذت ببرید خوش باشید .
باو تو همش اشتب میگیری منظور مارو ....به درک که بازی میکنن به درک که طرفدار زیاد داره ....Who gives a Shi* ? من فقط درجواب اون دوستمون این حرفو زدم ...همین .
بازی همونطور که انتظار داشتم ازاب درومد و کاری به بقیه ندارم . لذت ببرید خوش باشید .
اتفاقا شخص شما خیلی gives a shi میدی که انقدر مثل اسپند بالا و پایین میپری که بگی بازی بده و battlefield خوبه.بیا آشتی کن با این بازی برادر من.بیا و قبول کن
بازی بسیییییییییییییار زیباست و تمام و کمال لذت میبریم جای شما بسی خالیست
اتفاقا شخص شما خیلی gives a shi میدی که انقدر مثل اسپند بالا و پایین میپری که بگی بازی بده و battlefield خوبه.بیا آشتی کن با این بازی برادر من.بیا و قبول کن
من خود بازی برام اهمیت داره نه طرفداراشو اینا .....همه ی حرفامم لینک خبری بودند .
منم درحال دانلودم و نظرمو میگم راجب بازی ، تا به اینجا فقط خبر بوده که گزاشتم ، حالا بعد این نمیزارم اگه ناراحت میشین ...
امیدوارم لذت ببرید .
موفق باشید .
مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty Ghosts ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان میشه یه زحمت بکشید یه سری بزنید بلکه من بفهمم میتونم بازی کنم یا نه !!!
من خود بازی برام اهمیت داره نه طرفداراشو اینا .....همه ی حرفامم لینک خبری بودند .
منم درحال دانلودم و نظرمو میگم راجب بازی ، تا به اینجا فقط خبر بوده که گزاشتم ، حالا بعد این نمیزارم اگه ناراحت میشین ...
امیدوارم لذت ببرید .
موفق باشید .
فکر نکنم کسی مشکلی با گذاشتن لینک خبری از طرف شما داشته باشه پس ادامه بدید .هر کسی یه نظری داره بعضیا موافق و بعضیا مخالفن ،هیچ موردی هم نداره.همین نظرات مختلف باعث پیشرفت بازیها میشن البته واسه سایپا و ایران خودرو فرقی نداره اونا کاره خودشون را میکنن.هرسال با یه تغییر جزء یه محصول به اسم محصول جدید میدن بیرون:n02:
سلام.بخش سینگلش چند مرحله است؟بازی و داستان خوب بود؟نبود 8 گیگ دیگه :n02:
alone_son
07-11-2013, 20:01
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
Infinity Ward هنوز براش خیلی زوده بخواد درباره یکی مثل من نظر بده که گیمر حرفه ای هستم یا نه یا اصلا گیمرم یا نه
Infinity Ward سال 2002 تاسیس شده پس بهتره توی رده سنی خودش نظر بده:n09:
امیدوارم لذت ببرید .
موفق باشید .
کسی از خبر گذاشتن شما ناراحت نمیشه ولی اگه خبر گذاشتی اینم باید قبول کنی که هر کسی میاد یه نظر در موردش میده((یه خورده جنبه باید داشته باشید))
فکر نکنم کسی مشکلی با گذاشتن لینک خبری از طرف شما داشته باشه پس ادامه بدید .هر کسی یه نظری داره بعضیا موافق و بعضیا مخالفن ،هیچ موردی هم نداره.همین نظرات مختلف باعث پیشرفت بازیها میشن البته واسه سایپا و ایران خودرو فرقی نداره اونا کاره خودشون را میکنن.هرسال با یه تغییر جزء یه محصول به اسم محصول جدید میدن بیرون
دوست عزیز سایپا و ایران خودرو هم شما را مجبور نکردند که هر سال محصول جدیدشون را دانلود کنی:n09:
شاید این محصول برای کسی ارزش داشته باشه یا اینکه بر حسب سلیقه کسی از این محصولات خوشش بیاد:n06:
================================================== =======
درکل اگه در یک سال 10 تا کالاف جدید بدند همه انیم هاشم کپی قبلی ها باشند من بازیش میکنم چون داستان مد نظرم هست
کاشکی یه جوری داستان سری بعدی دوباره برمیگشت حول پرایس و بقیه هر چند فقط پرایس مونده
اصلا کلا من عاشق کالاف شدم به خاطر داستان قبلیش خدا وکیلی پرایس و سوپ کنار هم یعنی لذت بازی ولی خوب Infinity Ward هم تازه
کاره و ریــــــــــد به داستان قبلی:n02:
امیدوارم لذت ببرید .
موفق باشید .
نه عزیزم ناراحتی کجا بود.بالاخره هرچیزی موافق و مخالف داره.خب بالاخره باید انتظار داشته باشی وقتی چیزی میگی مخالفش هم نظرش رو میگه حمید جان
سلام دوستان می خواستم بدونم این بازی با رم 4 گیگ و کارت گرافیک 4670 ati اجرا میشه؟ با تشکر
Altairezio
07-11-2013, 21:53
سلام دوستان می خواستم بدونم این بازی با رم 4 گیگ و کارت گرافیک 4670 ati اجرا میشه؟ با تشکر
با رمت مشکلی نیست ولی با گرافیکت باز نمیکنه!(DX 11 رو ساپورت نمیکنه کارتت!)
goldenmember
07-11-2013, 21:57
این بازی گرافیکش به این نمیخوره که 6 گیگ رم بخواد
واسه همین
تازگیا ramfix برای این اومده که میتونین با 4 گیگ رم بازیش کنین.
د ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).zip)انلود ramfix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).zip)
هرچند اینور جاش نیست ولی خوب
گرافیک 620m با 1 گیگ رم تو سایتی که دوستان گفتن چک کن چک کردم سایت گفت نمی شکه حالا اینم مثل رم سر کاریه یا کلا بی خیال شم بی خودی نخرم ؟؟؟:n13:
E.G_band
08-11-2013, 00:05
من هم عشق cod هستم و از زمان cod 2 آشنا شدم باهاش و تمامش تا به الان رو بازی کردم.
ولی این جدیده 28 گیگه :n04:یه 2-3 سالی دانلودش طول می کشه ولی بالاخره انجامش می دم:n02:
راستی گرافیکم gt 555 هستش....مشکل پیش میاد؟؟؟
اگه پیش بیاد باید برم با xbox بزنم.
hamed70t
08-11-2013, 07:16
رم حداقل 6 و سیستم عامله 64 بیتی و کارت گرافیک ati نسل 6 به بعد و nvidia رقم دوم بالای 5 میخواد ، هر دو باید شتاب دهنده ی گرافیکی 11 رو ساپورت کنن
hamed70t
08-11-2013, 08:16
این بازی گرافیکش به این نمیخوره که 6 گیگ رم بخواد
واسه همین
تازگیا ramfix برای این اومده که میتونین با 4 گیگ رم بازیش کنین.
د ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).zip)انلود ramfix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).zip)
خدا پدر و مادرتو واست نگه داره ، 150 تومن تو جیب من نگه داشتی ، می خواستم یه 4 دیگه بخرم
hamed70t
08-11-2013, 08:19
دوستان چرا واسه من تنظیمات گرافیکی رو optimal میده ؟ میگه اگه تنظیمات شما رو اجرا کنیم عملکرد ضعیفی داریم !
رمم 4 ، کارت گرافیکم ati 6870 و سی پی یو مم core i3 هست . به قد و قیتفه بازی بیشتر از اینا نمی خوره ، ولی انصافا خوب درستش کردن منظورم داستان بازیه
Leon-117
08-11-2013, 10:37
دیشب برای اولین بار موفق شدیم Extinction رو تموم کنیم :|
برعکس Multiplayer بازی،توی این مد کار تیمی خیلی مهمه،حتی اگه 1 نفر بخواد سر خود بازی کنه کل تیم شکست میخورن.
دفعه های قبل هم که بازی میکردیم همه weapon specialist یا tank میشدن،دیشب برای اولین بار هر کدوممون یه کلاس متفاوت انتخاب کردیم و بازی راحت تر شد.مثلا mechanic خیلی لازمه،مخصوصا از hive 10 به بعد،چون دشمن ها خیلی زیاد میشن و وقتی دریل خراب بشه و مکانیک تو تیم نباشه هیچکس جرئت نمیکنه بره دریل رو درست کنه :دی یا کلاس medic که اگه نباشه خیلی زودتر بقیه تیم میمیرن.
weapon specialist هم کلاس خوبیه ولی tank یه جورایی بی مصرف و اضافس :دی چون کار خاصی نمیکنه و فقط healthـش بالاتر از بقیس(که آخرای بازی که Rhino ها میان این خون بیشترش زیاد بدرد نمیخوره)
دیشب 2 بار تا 90% میرفتیم جلو ولی بعدش میمردیم :| (هدف بازی اینه که بریم یه nuke رو فعال کنیم و بعدش باید کل مپ رو برگردیم به جایی که بازی رو شروع کردیم،توی زمان محدود :| )سر این برگشتن همش میمردیم چون دشمن ها خیلی زیاد و قوی میشدن،هرچی هم تله و turret و .... روی زمین میزاشتیم اثر نداشت :| دفعه اخر هم با بد بختی و به زور رسیدیم به هلیکوپتر :|
در کل ای نبخش خیلی لذت بخش ولی کوتاه بود،امیدوارم چند تا dlc بدن که ماموریت و نقشه های جدید بهش اضافه کنه.
+
مد های جدید مولتی پلیر هم زیاد جالب نیستن،مثلا Blitz که من هر وقت خواستم بازی کنم هر 2 تا تیم کمپ میکردندوروبر نقشه و هیچ کس جلو نمیرفت :| search and rescue تا حدودی جالبه ولی باید توش همکاری کنن بازیکن ها و توی cod همه Lone wolf هستن :| فقط مود Hunted جالبه اونم تا وقتی که همه دنبال جعبه ها باشن و بعد یه مدت 2-3 نفر پیدا میشن که نزدیک جعبه ها کمپ میکنن و کل بازی رو خراب میکنن.......
aftabbalans
08-11-2013, 11:24
سی پی یو i7
گرافیک من nvidia 310m و 4 گیگ رم
تو سایتی که معرفی کرده بودن رفتم گفت گرافیکت و رم کافی نیست
با اینکه بتمن و بتلفید و اسپیلتر سل و به خوبی میکشید و مشکلی نداشتم
رم فیکس هم امتحان کردم نشد
ویندوزم 8 / 32bit
سی پی یو i7
گرافیک من nvidia 310m و 4 گیگ رم
تو سایتی که معرفی کرده بودن رفتم گفت گرافیکت و رم کافی نیست
با اینکه بتمن و بتلفید و اسپیلتر سل و به خوبی میکشید و مشکلی نداشتم
رم فیکس هم امتحان کردم نشد
ویندوزم 8 / 32bit
ویندوزت را به 64 بیت تغییر بده.
aftabbalans
08-11-2013, 11:45
ویندوزت را به 64 بیت تغییر بده.
یعنی تغییر بدم حله؟
playstation 3
08-11-2013, 16:00
دوستان توجه کنید این بازی روی کارت های DX10 اجرا نمی شود
کارت های DX10:
GEFORCE 9 SERIES-GEFORCE200 SERIES-GEFORCE300 SERIES
AMD RADEON:HD2000-HD3000-HD400 SERIES
کارت های DX11:
NVIDIA GEFORCE 4XX-5XX-6XX-7XX SERIES
AMD RADEON HD5XXX-HD6XXX-HD7XXX SERIES
نکته:اجرای این بازی روی کارت های زیر صورت نمی پذیرد و با فریم ریت 15 با حداقل تنظیمات صورت می گیرد خرید این بازی به دارندگان این کارت ها توصیه نمی شود
-INTEL HD GRAPHICS-2000-3000-HD5450-HD410
اجرای این بازی روی کارت های زیر با حداقل تنظیمات صورت می پذیرد
HD6450-GT420-INTEL HD4000-HD4500 HASWELL
دوستان توجه کنید این بازی روی کارت های DX10 اجرا نمی شود پول خود را هدر ندهید
کارت های DX10:
GEFORCE 9 SERIES-GEFORCE200 SERIES-GEFORCE300 SERIES
AMD RADEON:HD2000-HD3000-HD400 SERIES
کارت های DX11:
NVIDIA GEFORCE 4XX-5XX-6XX-7XX SERIES
AMD RADEON HD5XXX-HD6XXX-HD7XXX SERIES
نکته:اجرای این بازی روی کارت های زیر صورت نمی پذیرد
HD5450-HD410
اجرای این بازی روی کارت های زیر با حداقل تنظیمات صورت می پذیرد
HD6450-HD420
کاش زودتر میگفتی 14ت پرید.یعنی زنده باد battlefield.همون حمید راست میگفت.سری کال آف با همون 3گانه ی modern warfare مرد.این چه وضعشه هفت خوان رستم گذاشتن واسه اجرای بازی.دیگه سرد شدم از COD.فقط همون 3گانه از همه نظر زیبا بود
aftabbalans
08-11-2013, 16:21
کاش زودتر میگفتی 14ت پرید.یعنی زنده باد battlefield.همون حمید راست میگفت.سری کال آف با همون 3گانه ی modern warfare مرد.این چه وضعشه هفت خوان رستم گذاشتن واسه اجرای بازی.دیگه سرد شدم از COD.فقط همون 3گانه از همه نظر زیبا بود
من همینو فک میکنم آخه چه وضع بازی دادنه اینام اومدن مثلاً ابتکار به خرج بدن نمیگن مشتری زده میشه /من که کلافه شدم یه 7 تا دی و دی خریدم 20 تومن تو هر دی وی دیش یه پارت مشکل داره معلوم نیست چیکار میکنن شیطونه میگه برم کلا دی وی دیارو رو سر یارو فروشنده بشکنم/ازونطرف معلوم نیست آخرش چه سیستم کافیه براش روی جلد این دی وی دیه زده 32 بیتی(ویندوز) گرافیک هم انودیا 8800 جی تی یعنی کلا وضعی داریم خیرسرمون میخوای یه بازی رئال هم کنیم مشکل داریم تو این بازار شخمی بازی های تخیلی نسل آینده مسخره
بهاااا اینم مثل Crysis 3 که ری... به حالمون
یعنی چه ، حقشه ضرر کنه ،لامصب حداقل DX 10 رو میذاشت با اون موتور زپرتی بازیش :n21:
دم DICE گرم با موتور قولش که حداقل DX 10 رو گذاشت.
t.sunami
08-11-2013, 17:58
من نسخه MW3 رو راحت اجرا کردم...این نسخه هم راحت نصب و اجرا میشه؟؟؟
Amir rza
08-11-2013, 18:14
من نسخه MW3 رو راحت اجرا کردم...این نسخه هم راحت نصب و اجرا میشه؟؟؟
اگه رم زیر 4 داری و گرافیکت dx 11 رو ساپورت نمیکنه فراموشش کن!...:n03:
حقشه ضرر بده.اصلا ورشکست بشه.یه dx10 نذاشتن ما موندیم تو خماری.BF با اون گرافیک غولش اینجوری نبود.دمش گرم.برای crysis3 که patch نیومد.فکر نکنم واسه اینم بیاد
hitler1945
08-11-2013, 19:12
آقا یعنی با گرافیک 5550 و رم 4 اجرا میشه؟ چون 5550 دایرکس 11 ساپورت میکنه .
اگه 11 ساپورت میکنه و ویندوزت هم 64 هست آره ساپورت میکنه فقط باید ramfix رو بریزی تا تا با 4گیگ رم بازی بالا بیاد
playstation 3
08-11-2013, 19:26
بله اجرا می کنه منتها با تنظیمات پایین
vahidgame
08-11-2013, 19:43
حالا جالبه بازی کاملا برای نسل بعدی نیست و برای کنسول های این نسل هم منتشر شده!
با این حال اگه گرافیکش خیلی فوق العاده بود دل آدم نمی سوخت ولی این سیستم مورد نیاز تخیلی بازی هیج تناسبی با گرافیک خود بازی نداره!
در مورد فروش هم باید اینو در نظر بگیرید که شاید بیش از 90 درصد فروش بازی روی کنسول ها ست و به خاطر همین دیگه برای اونا بحث سیستم و اینا مطرح نیست
بیشتر این فروش زیاد بازی هم برای پیش فروش ها و همون فروش یکی دو روز اوله و بیشتر اسم بازی مطرحه تا خود کیفیت بازی و کلا فروش بازی ها صد در صد رابطه مستقیمی با کیفیت اونا نداره...
بالاخره دانلودش تموم شد.رفت واسه نصب:n24:لامسب اکسترا:n24:کتش 17 دقیقه طول میکشه!
hitler1945
08-11-2013, 19:47
کدوم نسخه بهتره حالا که دانلود کنیم ؟ کرک اسکیدرو یا ریلودد ؟
البته من خودم ریلودد رو می پسندم ولی اون رم فیکس رو کرک ریلودد اجرا میشه ؟
TimeWarp
08-11-2013, 22:44
جی فورس
GT 440
گرافیک یک گیگ
رم 4
سی پی یو e6600 دو هسته ای
میکشه بازی رو اجرا کنه؟:n16:
داستانش خوبه اما گرافیک هیچ پیشرفتی نداشت!بخش تکنفرش نسبت به بتل خیلی بهتره.اما کسی که بتل را بازی کرده دیگه نمیتونه گرافیک کارتونی کال آف را تحمل کنه اگه بتل بخش تکنفرش را بهتر میکرد کار کال اف تموم بود هرچند الانشم در مقابل بتل کارش تموم شده است مگه اینکه گرافیکش را درست کنه.کلا من به این بازی امیتاز 4 را فقط بخاطر داستانش میدم هرچند تمومش نکردم اما تا حالا خوب بود.
playstation 3
08-11-2013, 23:59
جی فورس
GT 440
گرافیک یک گیگ
رم 4
سی پی یو e6600 دو هسته ای
میکشه بازی رو اجرا کنه؟:n16:
CPU یک مقدار پایینه ولی با نصب رم فیکس اجرا می شود
jahangir1400
09-11-2013, 00:37
به نظرم دلیل اینکه سیستم بالایی میخواد به خاطر اینه که با یه موتور ذغالی و قدیمی خواستن یه خروجی با گرافیک بالا ازش بگیرن، مثل اینکه بخوای یه ماشین قدیمی و پوسیده رو تقویت کنی از خرید یه ماشین نو بیشتر خرج داره
بخش تک نفره هم که بتل خیلی سرتر از کالاف بود، البته هرکس یه معیاری داره اما برای من داستان اولویت اول نیست، بعد از گرافیک که دیگه برای همه واضحه حس واقعی جنگ داشتن خیلی مهمتره، حتی اگه تخریب پذیری بتل رو فاکتور بگیریم که خودش میتونه به تنهایی عامل برتریش باشه، عوامل دیگه ای هست که باعث شد اصلا تو کالاف حس جنگ رو نداشته باشم، از جمله تیر اندازی، فاصله و قدرت اسلحه اصلا تو کالاف ملاک نیست با ضعیف ترین اصله میتونید به دورترین دشمن شلیک کنید و راحت میمیره، اما تو بتل تو بخش انتخاب اسلحه توجه به Range و قدرت اسلحه خیلی تاثیر داره، Sniper هاش هم همینجور باید برا انتخابش به فاصله کم یا زیاد توجه کرد، یه مورد دیگش هم که خیلی ضایع بود وقتیه که نارنجک میافته کنارت، تو بتل اگه دراز بکشی زمین تاثیر کمتری رو میزاره و نمیمیری و اگه پشت مانع باشی که اصلا تاثیری نداره، اما کالاف چه دراز بکشی چه پشت یه بلوک بتی بری فقط کافیه اون علامت نارنجک بیاد تا بمیری :n08:
M £ H D I
09-11-2013, 01:21
من که دارم دانلودش میکنم ( نسخه بلک باکس ) ، با اینکه میدونم با این سیستم ذغالیم بازی بالا نمیاد ...
ولی عشق دیگه ، چه میشه کرد:n02:
gigi_alex
09-11-2013, 01:49
درود
دوستان با این سیستم امیدی به بازی هست ؟؟
Cpu : E8400
VGA : 8600 GTS OC
Ram : 4GB DDR3
jahangir1400
09-11-2013, 02:02
درود
دوستان با این سیستم امیدی به بازی هست ؟؟
Cpu : E8400
VGA : 8600 GTS OC
Ram : 4GB DDR3
خیر، کارت گرافیکت از DX11 پشتیبانی نمیکنه
من که دارم دانلودش میکنم ( نسخه بلک باکس ) ، با اینکه میدونم با این سیستم ذغالیم بازی بالا نمیاد ...
ولی عشق دیگه ، چه میشه کرد:n02:
مطمئن شو گرافیکت از dx11 پشتیبانی میکنه بعد دانلودش کن.الکی نره 2پاچت مثل ما
بازی cod جدید رونگرفتی ربااین سیستم روlow اجرا میشه یانه
cpu:E2180
RAM:4G
VGA:HD5450واین سیستم اجرا میشه یانه
MaFia_King
09-11-2013, 17:26
سلام
دوستان به نظرتون با این سیستم می شه بازی کرد یا نه؟
AMD Phenom II X4 940
RAM 4 G
ATI 4850
تو مرحله لاس وگاس گیر کردم همونجا که میگه F بزن هر چی میزنم آخرش طرف میکشتم.!!!کسی میدونه چی کار کنم؟
playstation 3
09-11-2013, 18:46
بازی cod جدید رونگرفتی ربااین سیستم روlow اجرا میشه یانه
cpu:E2180
RAM:4G
VGA:HD5450واین سیستم اجرا میشه یانه
خیر فریم ریت زیر 15 خواهد بود و قابل بازی نیست ولی اگه رایگان گیر بیارید وتست کنید روی رزولوشن 600در420 شاید جواب بده مگه با فروشنده طی کنید که اگر جواب نداد پس بگیره اینو اگه هم دانلود می کنید و حجمتون نامحدوده که چه بهتر
سلام
دوستان به نظرتون با این سیستم می شه بازی کرد یا نه؟
AMD Phenom II X4 940
RAM 4 G
ATI 4850
خیر گرافیک شما directx10.1 دارد و فاقد directx11 میباشد بقیه قطعات خوب هستند گرافیک هم قوی هست ولی فقط مشکل اش نداشتن dx11 هست
hamed70t
09-11-2013, 19:24
یعنی تغییر بدم حله؟
دوست عزیز سیستمت لب تاپه؟ آخه با سی پیو core i7 کارت گرافیک خیلی ضعیفی داری
hamed70t
09-11-2013, 19:27
دوستان بخاطر اینکه سیستم عامل 32 بیتی به خاطر share نکردن رم بالا تر از 4 ، برای این بازی پیشنهاد نشده ، من با رم فیکسی که عزیزی داده بود دارم بازی میکنم ، ولی حد اکثر گرافیکو نمیده ، اونم بخاطر رمه پایینه که نمی تونه تنظیمات حداکثر رو پردازش کنه
M £ H D I
09-11-2013, 19:41
دوستان بخاطر اینکه سیستم عامل 32 بیتی به خاطر share نکردن رم بالا تر از 4 ، برای این بازی پیشنهاد نشده ، من با رم فیکسی که عزیزی داده بود دارم بازی میکنم ، ولی حد اکثر گرافیکو نمیده ، اونم بخاطر رمه پایینه که نمی تونه تنظیمات حداکثر رو پردازش کنه
شما رو 32 بیت داری بازی میکنی؟
alijigari
09-11-2013, 20:22
ممنون میشم لینک دانلود که بازی مشکل نداشته باشه بدین
4 مرحله آخر به کل نظرم را راجب به این بازی تغییر داد. داستان و گیم پلی بازی عالی بود!یعنی بتل در بخش تکنفره مقابل کد هیچی نیست و نابود شده است،کال 18 مرحله و بتل 7 مرحله!!!!تنها مشکل کال گرافیکش.اگه برادران سازنده لطف کنن گرافیک بازی را بهتر کنند رسما بتل را نابود کردند.به همه توصیه میکنم این بازی را بگیرند و لذتش را ببرند.امتیازم به این بازی 8.:n02:
MOHAMMAD2010
09-11-2013, 20:29
من 9600GT دارم تا DirectX 10 ساپورت میکنه فقط ، اصلا نمیتونه اجرا کنه بازی رو ؟ یا با جزئیات پایین میشه اجرا کرد ؟
spartaqus
09-11-2013, 20:44
آقا شنیدم cod
4ساعته مراحلش تموم میشه درسته؟؟
kingmohsen
09-11-2013, 20:46
من 9600GT دارم تا DirectX 10 ساپورت میکنه فقط ، اصلا نمیتونه اجرا کنه بازی رو ؟ یا با جزئیات پایین میشه اجرا کرد ؟
نه اجرا نمیشه
الان خودم 9800GT دارم با رم 8 اما متاسفانه نمیتونم بازیش کنم
واقعا این یک نقطه ظعف هست برای یک موتور گرافیکی
اما یک طرف قضیه هم میتونه عمدی باشه
چون این بازی از بازیهای محبوب هست ممکنه قرداد پشت پرده ای بین این کمپانی و کمپانی های سخت افزاری باشه تا بتونن گیمر رو مجبور کنن که قطعات جدیدتری مثل رم و کارت گرافیک بخرن
چون روی کنسول ها با تکنولوژی دایرکت ایکس 9 اجرا میشه اما پی سی فقط 11 !!!!!!!!!!!!!!!
playstation 3
09-11-2013, 21:09
آقا شنیدم cod
4ساعته مراحلش تموم میشه درسته؟؟
بستگی به فردش داره من 5 ساعته تمومش کردم
دوستان مثل اینکه ریلودد آپدیت جدید داد ؟!؟!؟
داستانش چیه ؟؟؟
140 مگ هست ....
سایت همسایه گذاشته ....
spartaqus
09-11-2013, 21:43
بستگی به فردش داره من 5 ساعته تمومش کردم
بتل فیلد رو چند ساعته تموم کردی ؟
من چون زیاد وقت بازی کردن ندارم میپرسم
playstation 3
09-11-2013, 23:15
بتل فیلد رو چند ساعته تموم کردی ؟
من چون زیاد وقت بازی کردن ندارم میپرسم
اونو بازی نکردم تا حالا
kasra r.m
10-11-2013, 00:13
برای لایو بازی کردن کد میخواد یا فقط سی دی برنر مکس کافیه؟
برای لایو بازی کردن کد میخواد یا فقط سی دی برنر مکس کافیه؟
سی دی برنر مکس همراه با خرید اکانت Gold
soheilnouri
10-11-2013, 12:49
بازیش عجب داستان و گیم پلی جذابی داره...واقعا خوبه...تنها نکته منفی اش گرافیکش محسوب میشه....این بازی بیشتر از بتلفیلد امسال مود تک نفرش به من چسبید
همه میپرسن dx11 :| ما dx11 ساپورت میکنه ویندوزمون نمیخوره :( نمیتونم ویندوز عوض کنم شرایطش جور نیست راه حل دیگه نیست؟:|
aminrafael3
10-11-2013, 18:34
ببخشید هیچ راهی واسه بازی تو ویندوز 32 بیت نیست؟
ببخشید هیچ راهی واسه بازی تو ویندوز 32 بیت نیست؟
نه اصلا نیست.من خودم چک کردم ErrO0r 32بیتی میده.حتما باید 64 باشه و گرافیکتون هم dx11 پشتیبانی کنه
اینم یک تصویر متحرک از لودین بازی ....
زمانی که فیلم و توضیحات لود اول مراحل تموم بشه و هوز مرحله لود کامل نشده باشه این آرم گوشه ی تصویر نمایان میشه ...
خیلی قشنگ در آوردنش ....
یعین واقعا من دیگه حالم داره از activision و cod و اینا بهم میخوره بس که همشون تکرارین
فقط در بین شوتر ها bf مولتی هیچی دیگه بدردنمیخوره
این خطا یعنی چی دوستان
alone_son
11-11-2013, 18:06
این خطا یعنی چی دوستان
هاردت پره داش نتونسته یکی از فایل های بازی را بریزه باید محل نصبت را یکم خالی کنی بعد دوباره سی دی را بزار برای نصب و گزینه رپیر را انتخاب کن
alijigari
11-11-2013, 18:22
ممنون میشم لینک دانلود که بازی مشکل نداشته باشه بدین
دوستان یکی کمک من میکنه کدوم ورژن دانلود کنم کسی جواب نمیده
همه میپرسن dx11 :| ما dx11 ساپورت میکنه ویندوزمون نمیخوره :( نمیتونم ویندوز عوض کنم شرایطش جور نیست راه حل دیگه نیست؟:|
میگم داداش از فایلای مهم ویندوزت بک آپ بگیر بع د که ویندوز 64 بیتی ریختی برشون گردون
میگم داداش از فایلای مهم ویندوزت بک آپ بگیر بع د که ویندوز 64 بیتی ریختی برشون گردون
بدبختی همینه دیگه :دی نه میتونم بک اپ بگیرم نه هیچی :n20:
ایشالله وین 8.1 دانلود میکنم میشینم خالی میکنم همه چیو وین عوض میکنم
سر همین وین 32 بیت تو BF4 هم مشکل خوردم :|
آقا هر بار یه خطا میده یعنی چه الان خطای دایرکس من دایرکس تو سی دی بازی رونصب کردم دیگه باید چکار کنم
parsa5564
12-11-2013, 19:40
دوستان بازی روی این سیستم جواب میده؟
Windows 8.1 Enterprise 64-bit
AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~3.6GHz
Memory: 4096MB RAM
AMD Radeon HD 5750
abolfazl201358
12-11-2013, 22:30
سلام
روی این سیستم میشه بازی کردش ؟
HD 6870 2GB GDDR5
Windows 8-64-bit
4GB RAM
CPU - G2020 3.00GHz
hamed70t
13-11-2013, 11:27
سلام
روی این سیستم میشه بازی کردش ؟
HD 6870 2GB GDDR5
Windows 8-64-bit
4GB RAM
CPU - G2020 3.00GHz
300% البته با رم فیکسی که تو پست های قبل گذشته بودن می تونی بازی کنی
hamed70t
13-11-2013, 11:33
دوستان بازی روی این سیستم جواب میده؟
Windows 8.1 Enterprise 64-bit
AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~3.6GHz
Memory: 4096MB RAM
AMD Radeon HD 5750
کارت گرافیکت خوبه ، فقط ببین شتاب دهنده ی گرافیکی 11 (dx11 ) رو ساپورت میکنه یا نه ، اگه ساپورت کرد ، بگو okey!
از رم فیکسی که تو پستای گذشته بودم باید استفاده کنی
hamed70t
13-11-2013, 11:37
آقا هر بار یه خطا میده یعنی چه الان خطای دایرکس من دایرکس تو سی دی بازی رونصب کردم دیگه باید چکار کنم
دوست عزیز ویندوزتو تازه نصب کردی؟ اگه آره ، برو کارت گرفیکتو یه بار دستی آپدیت کن ، منظورم نصب درایور از خود سی دی کارت گرافیکه
بعدشم این بازی دایرکس 11 می خواد یعنی تو ati رقم اول کارت گرافیک باید بزرگتر از 5 باشه مثل : 5780 - 5670 - 6670 - 6870 رقم اول تو گرافیکای nvidea هم باید بالای 5 باشه
hamed70t
13-11-2013, 11:47
4 مرحله آخر به کل نظرم را راجب به این بازی تغییر داد. داستان و گیم پلی بازی عالی بود!یعنی بتل در بخش تکنفره مقابل کد هیچی نیست و نابود شده است،کال 18 مرحله و بتل 7 مرحله!!!!تنها مشکل کال گرافیکش.اگه برادران سازنده لطف کنن گرافیک بازی را بهتر کنند رسما بتل را نابود کردند.به همه توصیه میکنم این بازی را بگیرند و لذتش را ببرند.امتیازم به این بازی 8.:n02:
به نظر من بخاطر شهرت بیشتر (البته نظر شخصیمه کسی ناراحت نشه ) cod سازنده هاش زیاد رو گرافیک بالا مانور نمیدن تا مشتریاشون بتونن با سیستم های خوب و متوسط به بالا هم بازی کنن ولی بازی بتلفید سبک و موتور گرافیکیه خیلی قدرت مندتری رو برای صاحبان سخت افزارهای قوی ارائه میده ، برای همین منظور نمی تونیم از activision ایراد گرفت
fouad-pes
13-11-2013, 12:13
یعنی با این سیستم اجرا نمیشه؟!
core i5 750
8gb ram
ati 4890 1gb
win8 - 64x
ArashNAM
13-11-2013, 16:14
یعنی واسه من ارور direct x میده واسه کارت گرافیکمه چون 4850 هست کارت گرافیکم ولی بتلفیلد اومد واسم کال آف نمی تونم بازی کنم
ghost هم بالاخره تموم شد... :n09:
فقط یه چیز برام جالبه اونم اینکه به نظرم من این سری واقعا عالی کار شده بود روش از همه نظر اما چندجایی سر میزدم از بازی راضی نبودند ، حالا اون دوستان دنبال چی هستند دیگه خدا میدونه ! :n22:
من روی Veteran هفت ساعته تمومش کردم ، و به اون دسته از دوستانی که سری COD رو بازی میکنند پیشنهاد میکنم این بازی رو از دست ندن:n06:
jahangir1400
13-11-2013, 18:20
یعنی با این سیستم اجرا نمیشه؟!
core i5 750
8gb ram
ati 4890 1gb
win8 - 64x
یعنی واسه من ارور direct x میده واسه کارت گرافیکمه چون 4850 هست کارت گرافیکم ولی بتلفیلد اومد واسم کال آف نمی تونم بازی کنم
خیر، یه سری به چند صفحه قبل بزنید جواب سوالاتتون هست، کارتهای سری 4xxx و قبل از dx11 پشتیبانی نمیکنن
vahidreza2007
13-11-2013, 21:34
بازی رو بدون دردسر روی ویندوز سون 64 بیت و با 4 گیگ رم نصبش کردم و اون نرم افزار فیکس رم رو هم نصب کردم و بازی به خوبی و بدون مشکل بالا اومد .
ابتدای بازی کمی بازی برام غریبه میومد مخصوصا وجود سگ ( که هنوز باهاش اشنا نشده بودم رایلی عزیز ) هر چقدر بازی رو جلوتر میرفتم بازی بیشتر حال میداد و به اصطلاح آدر نالین خون بالاتر میرفت ! به طوری که تا 3-4 ساعت نتونستم از بازی کردنش دست بکشم و همین طور یه سره بازی میکردم تا اینکه نهایتا امروز بازی رو تموم کردم .
باید اعتراف کنم برای من به عنوان کسی که تمامی نسخه های بازی رو چندین بار بازی کرده جز یکی از بهترین نسخه ها بود و واقعا از بازی لذت بردم .
داستان فوق العاده قوی - سینماتیک های عالی - گیم پلی فوق العاده و صدا گذاری عالی تر واقعا بازی رو دلنشین کرده بود !
همش ناراحت بودم که چرا بازی به این خوبی ادامه نداشته که اخر سر مشخص شد باید منتظر نسخه گاست 2 باشیم ! بی صبرانه منتظر نسخه بعدی هستم .
راستی قبل اینکه این بازی رو شروع کنم بتلفیلد رو بازی می کردم که بعد اینکه این گاست رو تموم کردم مشخص شد که بتلفیلد سال های سال از هر لحاظ با کال آف دیوتی فاصله داره و عقبتر هستش ( اولین و کوچکترین نکته اش داستان بازی هستش )
رچم کال اف دیوتی بد جور بالاست :n12::n12::n12::n12::n12:
The Rover
13-11-2013, 22:14
بازی رو بدون مشکل روی normal تو 5 ساعت تموم کردم.
گرافیک عالی، داستان گیرا ، شخصیت پردازی فقلاده و از همه مهمتر گیمپلی جدید و نوآورانه
با تجربه ی این بازی راحت میشه کم کاری رقیب (بتلفیلد) رو تو زمینه ی گرافیک و صدا متوجه شد،
میتونم بگم بهترین بازی امسال بود،
تعجب میکنم که چرا این بازی به عنوان بازی سال انتخاب نشد...
vahidgame
13-11-2013, 23:40
بازی رو بدون مشکل روی normal تو 5 ساعت تموم کردم.
گرافیک عالی، داستان گیرا ، شخصیت پردازی فقلاده و از همه مهمتر گیمپلی جدید و نوآورانه
با تجربه ی این بازی راحت میشه کم کاری رقیب (بتلفیلد) رو تو زمینه ی گرافیک و صدا متوجه شد،
میتونم بگم بهترین بازی امسال بود،
تعجب میکنم که چرا این بازی به عنوان بازی سال انتخاب نشد...
دیگه کمترین چیز براش بهترین بازی ساله و از همین الان همه سایت ها اونو جزو 5 نامزد اصلی گوتی قرار دادن
حتی شاید تا بهترین بازی نسل هم پیش بره
نیما تا April Fool خیلی مونده ها ! :n09:
Karistias
14-11-2013, 00:58
من هنوز نه COD G و BF4 رو هیچ کدومشون رو نگرفتم
ولی این جور که از فید بک ها پیداست دوباره همون سناریو ی سال 2011 تکرا شده
یعنی اینکه
MW3 برتریش نسبت به Battlefield3 گیم پلی جذابش به همراه داستان قوی بود
و برتری Battlefield3 نسبت به MW3 مولتیپلیر جذابتر به همرا گرافیک بالاتر بود
که نقطه ضعفه هردوشون میشد نقطه قوت حریف
وامسال هم تقریبا همین قضیه تکرار شده
یه بیست سوالی هم تهیه کردم میخوام قبل از اینکه این دو بازی رو اانجام بدم جوابشون رو بدونم
یه با مرامی که جواب این سوالها رو میدونه پیدا بشه جواب این سوالهارو که کوتاه هست بده
1_ghosts از mw3 کوتاه تره یا همون اندازست؟
2_ghosts تایم پلیش از bf4 بیشتره؟
3_ bf4 از bf3 کوتاه تره یا همون اندازست؟
4_bf4 گیمپلی سینگلش از bf3 ضعیفتره یا بهتر شده؟
5_bf4 نسبت به bf3 سخت تر شده یا نه؟
من هنوز نه COD G و BF4 رو هیچ کدومشون رو نگرفتم
ولی این جور که از فید بک ها پیداست دوباره همون سناریو ی سال 2011 تکرا شده
یعنی اینکه
MW3 برتریش نسبت به Battlefield3 گیم پلی جذابش به همراه داستان قوی بود
و برتری Battlefield3 نسبت به MW3 مولتیپلیر جذابتر به همرا گرافیک بالاتر بود
که نقطه ضعفه هردوشون میشد نقطه قوت حریف
وامسال هم تقریبا همین قضیه تکرار شده
یه بیست سوالی هم تهیه کردم میخوام قبل از اینکه این دو بازی رو اانجام بدم جوابشون رو بدونم
یه با مرامی که جواب این سوالها رو میدونه پیدا بشه جواب این سوالهارو که کوتاه هست بده
1_ghosts از mw3 کوتاه تره یا همون اندازست؟
2_ghosts تایم پلیش از bf4 بیشتره؟
3_ bf4 از bf3 کوتاه تره یا همون اندازست؟
4_bf4 گیمپلی سینگلش از bf3 ضعیفتره یا بهتر شده؟
5_bf4 نسبت به bf3 سخت تر شده یا نه؟
نه این فقط یه عکس تبلیغاتیه ...گرافیکش چیز خاصی نداره .
1-آره
2- اگه منظورت سینگل هست ،یکین .
3-یکین
4-بهتر شده ولی بازم ....!
5- نه زیاد فرقی نمیکنن .
نتیجه گیری بهتر برای شما
sia-saketi
14-11-2013, 17:16
این بازی به هیچ عنوان روی نسخه 32 بیت ویندوز اجرا نمیشه یعنی؟
حتما باید 64 بیت باشه بی برو برگرد؟! :|
الان یه سوالی که ذهنم مشغول کرده اینه که کارت گرافیکم دایرکس 11 رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟
کارت گرافیکم geforce gt 240 هسش.
Altairezio
14-11-2013, 21:32
الان یه سوالی که ذهنم مشغول کرده اینه که کارت گرافیکم دایرکس 11 رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟
نه متاسفانه دوست من
hamed70t
15-11-2013, 07:00
نه ، فکرشم نکن
aminrafael3
15-11-2013, 10:19
ببخشید میدونم جاش نیست ولی این دفعه رو بگذرید
آیا کنار ویندوز سون 32 بیت تو یه پارتیشن خالی میتونم یه ویندوز سون 64 بیت نصب کنم؟ ممنون
hamed70t
15-11-2013, 11:12
ببخشید میدونم جاش نیست ولی این دفعه رو بگذرید
آیا کنار ویندوز سون 32 بیت تو یه پارتیشن خالی میتونم یه ویندوز سون 64 بیت نصب کنم؟ ممنون
از نرم افزار vm ware استفاده کن
eblisandenzo
15-11-2013, 18:30
من نمیدونم جای این سوال این جا هست یا نه ! ولی اگه نبود نه فوحش بدین نه اخطار از طرف مدیران :n02:
دوستان با این سیستم میتونم بازی کنم :
win 7 -64bit
ram 4gig ddr3
cpu core i5 760
vga gtx 460
و اینکه روی low میتونم بازی کنم یا high ؟
Altairezio
15-11-2013, 19:02
من نمیدونم جای این سوال این جا هست یا نه ! ولی اگه نبود نه فوحش بدین نه اخطار از طرف مدیران :n02:
win 7 -64bit
ram 4gig ddr3
cpu core i5 760
vga gtx 460
آره دوست من میتونین بازی کنین و فک کنم با جزئیات بالا تا متوسط!:n02::n06:
hamed70t
15-11-2013, 21:55
win 7 -64bit
ram 4gig ddr3
cpu core i5 760
vga gtx 460
عزیز ، دوست عزیزه دیگه ای راهنمایت کرده ولی به نظر من هیچ مشکلی تو اجرا کردن بازی حتی تنظیمات بالا نداری فقط از رم فیکس باید استفاده کنی
REZAHOSEYNGANI
16-11-2013, 13:34
بازی ارزش خرید داره؟
مثل ورژن قبلیشه؟!
اصلا از بازیهایی که در سالهای آینده و تخیلی هستن خوشم نمیاد
aftabbalans
16-11-2013, 16:20
بازی ارزش خرید داره؟
مثل ورژن قبلیشه؟!
اصلا از بازیهایی که در سالهای آینده و تخیلی هستن خوشم نمیاد
اره ارزششو داره
خوبه منتها یه گیر و گوری تو نصب و اجراش هست
بازی نسل آینده ای نیست خداروشکر(که مزخرف باشه یعنی کل نسل آینده انصافا مزخرفه) خداروشکر نه شخمی تخیلی هستش نه چیز ضایعی داره یه تیکه ای که تو فضا هستن اونم خیلی کوتاهه همین بعدشم اینطوری نیست که آدم فضایی باشن و ازین مزخرفات
aftabbalans
16-11-2013, 16:29
چرا هیشکی مارو راهنمایی نمیکنه ها؟!
aftabbalans
16-11-2013, 16:30
aftabbalans
17-11-2013, 18:26
lکسی نیست کمک کنه؟
ali_agha1981
17-11-2013, 21:58
lکسی نیست کمک کنه؟
مشکلت رو اینجا بپرس:::
مشکلات نصب و اجرای بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
win 7 -64bit
ram 4gig ddr3
cpu core i5 760
vga gtx 460
من دارم با سیستم بازی می کنم هرکی سیستمش مثل ما یا از مابالاتر ه بازی کنه
CPU:E2180
RAM:3G
VAG:HD 5450-1G
یه سوالی داشتم
چجوری میشه فایل دانلود شده 24 گیگی را روی 6دی وی دی ریخت؟
بچه ها بازی به هیچ وجه روی رم 2 و گرافیک 4850 اجرا نمیشه؟؟؟
vahid_reza
22-11-2013, 15:11
دوستان عزیز
سیستم بنده
ram 8
geforce gt 430 2gg
core i 3 3.3
ویندوز 8
واقعا بدون مشکل اجرا شده. و بازی بسار زیبایی هستش
Karistias
22-11-2013, 15:21
بچه ها بازی به هیچ وجه روی رم 2 و گرافیک 4850 اجرا نمیشه؟؟؟
بهتر بود تو این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسید
شما نه گرافیکت به دلیل عدم ساپورت DX11 ساپورت میکنه وهم اینکه مقدار رمتون کمه
king11684
22-11-2013, 15:49
با سلام خدمت دوستان
تو بازی کال آف دیوتی مرحله 5 که تو ورزشگاه هست گیر کردم و تیری برای شلیک کردن ندارم
چطوری باید مرحله رو رد کنم ؟
با سپاس و تشکر از دوستان
با سلام خدمت دوستان
تو بازی کال آف دیوتی مرحله 5 که تو ورزشگاه هست گیر کردم و تیری برای شلیک کردن ندارم
چطوری باید مرحله رو رد کنم ؟
با سپاس و تشکر از دوستان
تو اون ورزشگاه که چند نفر سرباز دارن فوتبال می کنن باید بااون دوربین سمت چپ بالا زوم کن اون صحنه که یکی از یاروتو می برن بعد دیگه تموم
یه سوالی داشتم
چجوری میشه فایل دانلود شده 24 گیگی را روی 6دی وی دی ریخت؟
چون این بازی 24 گیگ بود تو این تاپیک پرسیدی؟!
1. نرم افزار winrar رو نصب میکنی
2. روی فولدی که همه فایل ها توشه کلیک راست میکنی و add to archive رو میزنی
3. اون پایین قسمت split to volume, size رو تنظیم میکنی
sir payman
24-11-2013, 13:03
دوستان من هرچقدر تنظیمات گرافیک رو میذارم روی extra بعدش میبینم برگشته روی normal , چه راهی هست برای درست شدنش؟
hoomi_gta
24-11-2013, 13:07
خوب این هم روی لول هارد تموم کردم. داستان جالبی داشت و خلاقیت های جدیدی هم توی بازی بکار رفته بود مثل استفاده از سگ توی بازی که البته جز یکی دو مرحله خیلی روش کار نشده بود، مراحل تو فضا و مراحل زیر آب!! مراحل فضا به نظرم کمی غیر واقعی اومد.
گیم پلی بازی تکراری ولی باز لذت بخش بود.
نمره من : 8
mehdi30nema
25-11-2013, 11:08
بالاخره بازی رو تموم کردم ( نسخه 360 ) ، شش هفت مرحله ابتداییش خیلی جذاب و هیجانی بود ولی بعد از چند مرحله مخصوصا از مرحله ده به بعد خیلی تکراری شد و کلا خیلی پراکندگی توی بازی زیاد بود . یه مرحله زیره آب ، یه مرحله توی فضا ، یه مرحله روی هوا تو هلیکوپتر ، یه مرحله تو تانک و ...
کلا به نظرم آخرای باز خیلی شلوغ پلوغ بود ولی در کل نسبت به بتلفیلد 4 یه سرو گردن بهتر و جذابتر بود.
Saeed7Star
25-11-2013, 13:49
کدوم یکی از نسخه های بازی بهترن ؟ کدومشونو دانلود کنم ؟
خدایش خیلی خوب کارشده بود و خوب بود
ولی خیلی خیلی زود تمومش کردم نمیدونم متوجه نشدم یا خیلی زود بازی تموم شد1!!!
واسه شما هم همینطوری بود؟
Turok-71
25-11-2013, 21:32
خدایش خیلی خوب کارشده بود و خوب بود
ولی خیلی خیلی زود تمومش کردم نمیدونم متوجه نشدم یا خیلی زود بازی تموم شد1!!!
واسه شما هم همینطوری بود؟
کلا بازی کوتاهه و همه چی رواله و مشکلی نی...
+
فروش بازی هم که یه عده رو کِز داد....جانا جانا
سلام
من سیستم اینه می خواستم ببینم رو سیستم من اجرا میشه که برم دانلودش کنم یانه؟
cpu:8500 3gig
ram 3 gig
vga 630 gt
MoJtaBa.R
29-11-2013, 13:31
نظر شخصی : داستان پردازیش نسب به دوره های قبلی یکم ضعیفتر بود ! یه جورایی شده کال آف سری به سری از موضوع و گیم پلیش زده شده ! توی مقایسه با بازی ای که توی یه بازه زمانی اومدن از لحاظ گرافیکی گرافیکش هم نسبت به بتل ضعیفتر بود ! از لحاظ انتخاب اسلحه و بکارگیریش مث دو سری قبل رئال نبود ! باز مث چند سری اخیر توی کل آف شما یه اسلحه میگیری دستتون و میری توی دل دشمن : بدون در نظر گرفتن خلاقیت و یکم فکر و در گیر شدن ذهن !
در مورد فروشش : خوبوقتی یه بازی قدیمی که میاد دوستان میخرن و بازی میکنن میخوان تفاوت رو احساس کنن : دلیل زیادی برای موجه شدن بازی خوب نیست فروش یه بازی ! برا سلایق مختلف و مشکل پسند !!
لااقل توی بتل هم نوع داستان پردازی و هم نوع گرافیک ( چیزی که همیشه توی بتل توجه میشه ) بهتر بود !
یه نمونه کوچیک نوع دویدن توی دو بازی ! تفاوت کم نبود !!
چه خوب بود نظر سنجی برای هر بازی توی تاپیکها ( از نظر امتیاز دهی 1تا 10 ) هم گذاشته میشد و فقط به قلق مراحا و ضعف و قدرت بازی توی تاپیک توجه نمیشد
aha200483
04-12-2013, 07:30
به نظرم در کل بازی بسیار خوبی بود .
وقتی تموم شد تعجب کردم که اینقدر مراحلش کم بوده ... یعنی حیف ...
دوست داشتم محیط مولتی پلیر بازی رو هم تجربه کنم که متاسفانه با ارور مواجه شدم.
سلام
دوستان من در یکی از مراحل بازی گیر کردم و نمیتونم برم جلو اگر یکی از دوستان
این مرحله رو رد کرده به منم بگه :
در این قسمت میگه F رو بزن ، منم میزنم ولی هیچی نمیشه
لطفا کمک کنید واقعا گیر کردم.
باتشکر.:n16:
majid gamer
04-12-2013, 18:34
سلام
من سیستم اینه می خواستم ببینم رو سیستم من اجرا میشه که برم دانلودش کنم یانه؟
cpu:8500 3gig
ram 3 gig
vga 630 gt
فکر نمیکنم چون رم بازی 6 گیگ هستش تازه با رم فیکس هم رم میاد رو 4 .
Spaniuly
04-12-2013, 22:54
سلام
دوستان من در یکی از مراحل بازی گیر کردم و نمیتونم برم جلو اگر یکی از دوستان
این مرحله رو رد کرده به منم بگه :
در این قسمت میگه F رو بزن ، منم میزنم ولی هیچی نمیشه
لطفا کمک کنید واقعا گیر کردم.
ریسارت میشن بزنی حل میشه برای منم اینطور شد.
بعد از کال آف 4 یه کال آف تاپ به رگ زدیم بالاخره خدایش خیلی توپ بود.خیلی چسبید. بعد از مدت ها دوری از گیم خیلی حال داد.
دم اینفینیتی وارد گرم واقعا که گاستز یه عنوان موفق توی کارنامه اینفینیتی و اکتیویژن ثبت شد سرتاسر بازی هیجان بود مراحل بازی همگی جذاب و خیره کننده بود
speedmcqueen
04-12-2013, 23:56
انصافا کا آف از لحاظ داستنی هنوز کسی به گرد پاش نرسیده
ریسارت میشن بزنی حل میشه برای منم اینطور شد.
ممنون ولی میشه یکم دقیق توضیح بدی.:n16:
Spaniuly
05-12-2013, 08:46
ممنون ولی میشه یکم دقیق توضیح بدی.:n16:
شرمنده ام داداش قصور از بنده اس
میشن رو (Mision) تلفظ کن دی: در واقع کل اون مرحله رو از اول بیا خوبیش اینه که تا اونجا اصلا درگیری پیش نمیاد. وقتی اونجا رو لود می کنی تو منو گزینهRestart Mission رو بزن مرحله از اول شروع بشه
بازم معذرت می خوام.
شرمنده ام داداش قصور از بنده اس
میشن رو (Mision) تلفظ کن دی: در واقع کل اون مرحله رو از اول بیا خوبیش اینه که تا اونجا اصلا درگیری پیش نمیاد. وقتی اونجا رو لود می کنی تو منو گزینهRestart Mission رو بزن مرحله از اول شروع بشه
بازم معذرت می خوام.
سلام
دوست عزیز من Restart Mission انجام دادم ولی وقتی میگه F بزن و من میزنم بازم هیچی نمیشه
شما راهی به ذهنت نمیرسه؟
Spaniuly
05-12-2013, 19:11
حتی وقتی Select Mission هم که می زنی از منوی اصلی بازیم هیچ اتفاقی نمی افته؟
ببین موقعی که F می زنی سعی کن روی طپانچه رارک نگه داری یه جوری که سعی می کنی کلت کمریش رو برداری
13001300
07-12-2013, 20:15
سلام دوستان
این سیستمه منه
به نظرتون اگه بازیو بخرم و در حالت اکسترا بزارمش روان اجرا میشه بازی؟ممنون
intel cori i7 3612QM 2.10GH
ram 8
2GB vga:gforce gt740m DDr3
MUSK£T££R
07-12-2013, 20:34
سلام دوستان
این سیستمه منه
ram 8
vga:gforce gt740m DDr3
آره .........!
akbar_syberia
08-12-2013, 14:09
دوستان من وقتی بازی میکنم خودش اتوماتیک گاهی اوقات شلیک میکنه
چیزیو باید غیرفعال کنم ؟
اگه می شه یه link برای crack RAM بزارید که RAM 4 بخونه!!!
animsprite
09-12-2013, 21:51
سلام دوستان
این سیستمه منه
ram 8
2GB vga:gforce gt740m DDr3
این لپتاپ ها هر چقدر شاخ باشن برا بازی واقعا کم میارن ولی متونند کارو براتون ادامه بدن به هر حال گرافیک با رم ddr3 هست و تو فریم گیری و .... در حد ddr5 اونم دکستاپی نیستن ولی به هر حال سرتو درد نیارم برو از بازی لذت ببر یادش بخیر سریه اول کال اف دیو تیارو با لپتاپ دوال کر انجام میدادم چه حالیم میداد:n22:
majid gamer
10-12-2013, 14:40
دوستان میخواستم بدوم که با رم 4 و گرافیک 2 میتونم با استفاده از رم فیکس این بازی رو اجرا کنم یا نه ؟ ویندوزم هم 7 هستش .
MichealJackson
11-12-2013, 13:02
این لپتاپ ها هر چقدر شاخ باشن برا بازی واقعا کم میارن ولی متونند کارو براتون ادامه بدن به هر حال گرافیک با رم ddr3 هست و تو فریم گیری و .... در حد ddr5 اونم دکستاپی نیستن ولی به هر حال سرتو درد نیارم برو از بازی لذت ببر یادش بخیر سریه اول کال اف دیو تیارو با لپتاپ دوال کر انجام میدادم چه حالیم میداد:n22:
من با لپتاپ lenovo y510p روی اخرین جزییات بازی میکنم اصلا هم کم نمیاره ، تا از 40 فریم پایین نیومده ، اکثر مواقع هم بین 50 تا 60 هست .
shahin666
17-12-2013, 02:25
سلام
رم سیستم من 4 گیگ هست DDR3
که وقتی بازی رو 1080*1920 می ذارم بازی تو مرحله سیو شدن هنگ میکنه یا بعضی موقعه ها صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه
تو سایت پی سی دانلود یه کرک گذاشته که اگر رم زیر 6 گیگ باشه با این کرک میشه بازی رو انجام داد حالا واقعا میشه با این کرک با رم 4 گیگ بازی کرد
MUSK£T££R
17-12-2013, 02:59
سلام
که وقتی بازی رو 1080*1920 می ذارم بازی تو مرحله سیو شدن هنگ میکنه یا بعضی موقعه ها صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه
تو سایت پی سی دانلود یه کرک گذاشته که اگر رم زیر 6 گیگ باشه با این کرک میشه بازی رو انجام داد حالا واقعا میشه با این کرک با رم 4 گیگ بازی کرد
RAM Fix مشکل 4 گیگ رمو حل میکنه اما ارور صفحه آبی مال گرافیک ATI هست و به بازی ربطی نداره ...!
animsprite
18-12-2013, 10:48
سلام
خوب این صفه ابی شدن ها و ریست شدنها وکلا فریز شدن صفحه عوامل متعددی داره از محدودیت در پاور تا اور بی پایدار پردازنده و....
شما یه لیست از قطعات رو اینجا بگذارید تا ببینیم قضیه چیه :n13:
alpha007
19-12-2013, 23:08
سلام
بنظرم این بازی خیلی زودتر از اون چیزی که توقعش رو داریم تموم میشه
موشک بارون آخر بازی و تموم شدنش همین؟
alpha007
19-12-2013, 23:21
سلام
بازی کم نبود اونم با 7 تا DVD ؟
Spaniuly
21-12-2013, 08:53
سلام
بازی کم نبود اونم با 7 تا DVD ؟
اون تیکه بعد از تیتراژ پایانی رو مگه ندیدی... کاملا معلومه که نسخه بعدیش هم در راهه
kasrahasannezhad
22-12-2013, 21:37
این بازی directx 11 می خواد؟
Karistias
23-12-2013, 00:00
این بازی directx 11 می خواد؟
بله...
برای توضیحات بیشتر پست اول این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک رو مطالعه کنید
akbar_syberia
26-12-2013, 15:53
بچه ها راهی هست با دایرکت ایکس 10 این بازیو اجرا کرد ؟
سلام رفقا. آقا من با لپتاپ Asus N55 بازی میکنم . مشخصاتشم اینه:
رم8
سی پی و i7
گرافیک nvidia gt 635 m 2gb
ویندوز 8 هم نصبه روش.
مشکا اینجاس که بازی بد جور افت فریم داره. من همین الان hitman absoloution نصبه رو سیستمم و نسبتا راحت بازی میکنم. اسکایریم هم مشکلی ندارم. اما این بازیو حتی وقتی جزییاتشو کاملا پایین میارم تو بعضی صحنه ها 20 فریم بیشتر نمیگریم.
در ضمن درایور گرافیکو آپدیت کردم و تاثیری احساس نکردم.
لطفا کمکم کنید... :n03:
سلام رفقا. آقا من با لپتاپ Asus N55 بازی میکنم . مشخصاتشم اینه:
رم8
سی پی و i7
گرافیک nvidia gt 635 m 2gb
ویندوز 8 هم نصبه روش.
مشکا اینجاس که بازی بد جور افت فریم داره. من همین الان hitman absoloution نصبه رو سیستمم و نسبتا راحت بازی میکنم. اسکایریم هم مشکلی ندارم. اما این بازیو حتی وقتی جزییاتشو کاملا پایین میارم تو بعضی صحنه ها 20 فریم بیشتر نمیگریم.
در ضمن درایور گرافیکو آپدیت کردم و تاثیری احساس نکردم.
لطفا کمکم کنید... :n03:
منم دقیقا لپتاپم مثل شماست و این بازی و چند تا بازی 2013 رو بشدت افت میده به حدی که بازی Dead space 3 که گرافیک خیلی ضعیفی میخواد به هیچ وجه نمیشه رو 1080P اجرا کرد زیر 10 Fps میده :|
MUSK£T££R
02-01-2014, 15:01
بچه ها راهی هست با دایرکت ایکس 10 این بازیو اجرا کرد ؟
این فایلو دانلود کن ...!
directx_11_problem_fix_by_MUSK£T££R.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزشم داخلش هست ..!
سلام دوستان یک سوالی داشتم Call of Duty:Ghostکلن چند مرحله داره
مثل bf4 کوتاه که نیست:n13:
ashil1234
04-01-2014, 17:37
سلام دوستان یک سوالی داشتم Call of Duty:Ghostکلن چند مرحله داره
مثل bf4 کوتاه که نیست:n13:
18 مرحله ، BF4 و کلا همه ی بی افارو بیشتر برای مالتی پلیرشون میسازن برا همین رو سینگل پلیر زیاد کار نمیکنن مثه اینکه ..!
GOLDFINCH
12-01-2014, 16:02
سلام
با این که سیستم بالاتری نسبت به bf4 می خواد، اما گرافیکش چنگی به دل نمیزنه :n02:
peyman_nn
14-01-2014, 06:32
دوستان سلام
سیو شدن مراحل در این بازی مرحله به مرحله است یا وسطای بازی هم برای شما سیو میشه ؟؟؟منظورم چک پوینت نیست
اخه من نصف مرحله اول رو رفتم و وقتی دوباره برگشتم بازی از نیو گیم شروع شد ، دوباره مرحله یک رو رفتم و این بار تمومش کردم و مرحله دو شروع شد و از اول اونجا از بازی خارج شدم
وقتی دوباره وارد شدم بازم ادامه نداشت و فقط نیو گیم بود . چرا بازی برای من سیو نمیشه ؟؟؟؟
کرک سایت رو ریخته ام روش
این فایلو دانلود کن ...!
directx_11_problem_fix_by_MUSK£T££R.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزشم داخلش هست ..!
سلام. بچه ها من گرافیکم 4850 هستش یعنی با این فایل میتونم بازیرو اجرا کنم؟؟؟
MUSK£T££R
14-01-2014, 15:01
سلام. بچه ها من گرافیکم 4850 هستش یعنی با این فایل میتونم بازیرو اجرا کنم؟؟؟
اجرا میشه همراه با افت فریم ..!
peyman_nn
14-01-2014, 22:02
دوستان سلام
سیو شدن مراحل در این بازی مرحله به مرحله است یا وسطای بازی هم برای شما سیو میشه ؟؟؟منظورم چک پوینت نیست
اخه من نصف مرحله اول رو رفتم و وقتی دوباره برگشتم بازی از نیو گیم شروع شد ، دوباره مرحله یک رو رفتم و این بار تمومش کردم و مرحله دو شروع شد و از اول اونجا از بازی خارج شدم
وقتی دوباره وارد شدم بازم ادامه نداشت و فقط نیو گیم بود . چرا بازی برای من سیو نمیشه ؟؟؟؟
کرک سایت رو ریخته ام روش
سلام
لطفا جواب من رو بدین
فکر کردم امشب جواب رو میگیرم
gt 610m میتونه اجراش کنه ؟
GOLDFINCH
17-01-2014, 21:46
gt 610m میتونه اجراش کنه ؟
متاسفانه خیر ...
متاسفانه خیر ...
حتی تو لاو ؟
سی پی یوم i7 2.4گیگا هرتز هست و رم 8 . اون بتلفید 4 هم تو لاو نمیشه ؟ :n03:
GOLDFINCH
18-01-2014, 15:11
حتی تو لاو ؟
سی پی یوم i7 2.4گیگا هرتز هست و رم 8 . اون بتلفید 4 هم تو لاو نمیشه ؟ :n03:
با توجه به سایت game-debate دارم میگم. می تونید خودتون برید ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
javad2015
20-01-2014, 18:16
اینکه گفتن فقط کاراتایی که از dx 11 پشتیبانی میکنن.میتونن اجراش کنن ایا حقیقت داره؟
MUSK£T££R
20-01-2014, 18:21
اینکه گفتن فقط کاراتایی که از dx 11 پشتیبانی میکنن.میتونن اجراش کنن ایا حقیقت داره؟
بله اما راه حل داره واسه اجراش ..!
javad2015
20-01-2014, 18:22
بله اما راه حل داره واسه اجراش ..!
چیه راه حلش؟
mehrabooni
25-01-2014, 16:03
با لپ تاپ msi ge60 2oe خیلی راحت با گرافیک اخر دارم بازی میکنم
فقط یه مرحله هست که با اسنایپ توی یک ورزشگاه هستم نمیشه ردش کنم کسی بلده
MUSK£T££R
25-01-2014, 17:16
چیه راه حلش؟
این فایلو دانلود کن ...!
آموزشم داخلش هست ..!
joibari2
25-01-2014, 20:00
من این بازیو رو لپتاپم نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم خیلی طول میکشه وارد مراحلش بشه و وقتی وارد بازی میشه یهو خارج میشه!
لپتاپم 4540اچ پی هست.
kurosh08
25-01-2014, 21:52
لودینگ بازی خیلی طول میکشه. دقیقاً زمان طول کشیدنش در حالت High یا Low هیچ تفاوتی نداره!
با کارت گرافیک 6850 بازی کریسیس 3 رو در سطح High تقریباً به راحتی بازی کردم.
ولی این بازی ظاهراً مشکل داره. یا به قول بچه ها گفتنی کرکش ایراد داره.
من با آپدیت 3 دارم بازی میکنم و روی گرافیک بالا با اولین گیری که میکنه بازی کلاً هنگ میکنه!
روی گرافیک متوسط بازم یه جاهایی افت فریم داره!
گذاشتم روی Low و به راحتی دارم بازی میکنم!
هیچ وقت فکر نمیکردم با این سیستم cod رو روی Low بازی کنم!!!!!
mehrabooni
26-01-2014, 01:49
یه مرحله هست که با اسنایپ توی یک ورزشگاه هستم نمیشه ردش کنم کسی بلده
ااااپ
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
soheilnouri
28-01-2014, 12:04
ااااپ
به صحبت های هم تیمی هات خوب گوش کن...راحته رد میکنی...
jahangir1400
28-01-2014, 18:46
ااااپ
تا جایی که یادم میاد باید زوم کنی رو یکی از طبقه های ورزشگاه چند نفر اونجان چند نفریو گرفتن دیگه یادم نیست باید بکشی یا چیکار کنی ببین چی میگه
mehrabooni
30-01-2014, 21:59
تا جایی که یادم میاد باید زوم کنی رو یکی از طبقه های ورزشگاه چند نفر اونجان چند نفریو گرفتن دیگه یادم نیست باید بکشی یا چیکار کنی ببین چی میگه
نشد که:n17::n11:
شیطان مست
09-02-2014, 03:21
گرافیک ati 5450 2gig میتونه این بازی رو روی high اجراکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
soheilnouri
09-02-2014, 12:39
ببخشيد اين بازي چنتا ميشن هستش؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشيد اين بازي چنتا ميشن هستش؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر کنم 18 تا
Spaniuly
09-02-2014, 14:58
گرافیک ati 5450 2gig میتونه این بازی رو روی high اجراکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
این کارت گرافیک یه گرافیک 64 بیتی هست و برای استفاده های ساده و الان مورد استفاده قرار می گیره تا 4 سال پیش بدک نبود ولی دیگه الان چیزی محسوب نمی شن این کارت ها... شما حداقل یه کارت گرافیک 128 بیتی نیاز داریم دست کم باید GT630 دو گیگ یا چهار گیگ استفاده کنید که البته به جای پول دادن به این گرافیک ها یه کارت گرافیک 256 بیتی حداقل چیزی تو مایه های GTX 560 ti hawk یا GTX 660 بگیرید بهتره اینا که می گم حداقل ها هست اما در حال حاضر انتخاب خوب و مناسب برای گیمرها N660 هست که پرقدرت ولی ارزون هستند. 192 بیتی اما با ساپورت دایرککت ایکس 11.1 و Open GL 4.3 و قدرت هسته پردازنده 1098 حرفی واسه گفتن باقی نذاشتن اما اگه خیلی آینده نگر هستید و بودجه مشکلی ندارید GTX 780Ti سه گیگ با بیت ریت 384 نهایت تجربه گیمینگ رو براتون مهیا می کنه یا اگه توی خط AMD هستید R9 290X
اقا برای من خیلی گیر میکنه!! تو لودینگ چه کار کنم هی لگ میزنه!!
گرافیک GTX 610
رم: 8
ویندوز: windows 8.1 - 64bit
javad2015
03-03-2014, 01:38
کسی موفق شده رو dx 10 اجراش کنه؟
اگه موفق شدین بگین.روشای تو اینترنت زیاده.
soheilnouri
30-03-2014, 01:01
چقد زيبا تموم شد بازي
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Hitman67
01-04-2014, 23:08
آقا با این مشخصات میشه بازی کرد؟
Ram:8 GIG DDRIII
CPU:INTEL I7 2630QM
VGA:NVIDIA GEFORCE GT 540M 2GIG
Meysam Raz
01-04-2014, 23:44
بله چرا نشه
احتمالا حتی با رزولیشن 1366x768 و بدون MSAA بتونید 60 فریم بگیرید
پی نوشت :
منبع رو میزارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تا در صورت نیاز بقیه بازی هایی که ممکنه براتون سوال بشه رو زودتر ببینید
سایت خوبیه به محض ورود بازی جدید بنچمارک ها رو میزاره
kurosh08
11-04-2014, 21:06
Call of Duty Ghosts Update 4 to 10-RELOADED
جدیدترین آپدیت این بازی.
لیست تغییرات بی شمار این آپدیت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E%D8%AF%DB%8C%D8%AA%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20C all%20of%20Duty%20Ghosts%20Update%204%20to%2010
dr.vampire
17-04-2014, 16:06
ورژن 32بیتی نداره؟
sia-saketi
08-05-2014, 01:35
من می تونم این بازی رو به یه طریقی روی ویندوز 32بیت نصب و اجرا کنم یا نه؟ :n03:
جان بچه تون ج بدین!!!! یه بار پرسیدم کسی ج نداد
من می تونم این بازی رو به یه طریقی روی ویندوز 32بیت نصب و اجرا کنم یا نه؟ :n03:
جان بچه تون ج بدین!!!! یه بار پرسیدم کسی ج نداد
ویندوز 32 بیت نمیشه
فقط ویندوز 7 یا 8 که 64 بیت باشه
FOURTH RETURN
17-05-2014, 17:30
یا دایرکت ایکس 10 اجرا میشه یا نه؟
سلام. خوبین؟؟ بچه ها این بازی روی رم 4 اجرا میشه؟؟؟
athlon x4 630
ram 4
r7 260x
سلام. خوبین؟؟ بچه ها این بازی روی رم 4 اجرا میشه؟؟؟
athlon x4 630
ram 4
r7 260x
:n13::n13::n13:
سلام . ایا روی سیستم با رم 4 گیگ میشه این بازی رو انجام داد ؟
MOSTAFA_ABBASI
27-05-2015, 15:48
قسمتی که سگ هستش رو چی جوری باید برم؟
اینم عکسش:
Pitbull2015
27-05-2015, 23:05
قسمتی که سگ هستش رو چی جوری باید برم؟
اینم عکسش:
سلام. باید W رو داشته باشی که سگ بره اون دو تا نگهبانو بکشه!
MOSTAFA_ABBASI
28-05-2015, 00:15
سلام دادا
مرسی از جوابت
والا من این بازیو یه بار تموم کردم البته الان یادم رفت مرحله هاشو این برا دوستم هس که با PS4 بازی می کنه.
می گه تا این مرحله رفتم جلو ولی هر کدومو که میکشه یکی دیگه با تیر اونو میزنه!
MOSTAFA_ABBASI
28-05-2015, 01:04
آقا فک کنم فهمیدم مشکل از کجاس
این رفیق ما اینجا گیر کرده که سرعت سگه رو نمی تونه زیاد کنه
همون کاری که تو کامپیوتر هس با shift انجامش میدن...
معادلش تو ps4 کدوم دکمه ها میشه؟
Pitbull2015
28-05-2015, 15:05
آقا فک کنم فهمیدم مشکل از کجاس
این رفیق ما اینجا گیر کرده که سرعت سگه رو نمی تونه زیاد کنه
همون کاری که تو کامپیوتر هس با shift انجامش میدن...
معادلش تو ps4 کدوم دکمه ها میشه؟
نمی دونم! تا حالا با PS4 بازی نکردم!
MOSTAFA_ABBASI
30-05-2015, 11:02
آها مرسی رفیق :n11:
از دوستان اگر کسی می دونه لطف بکنه بگه.:n16:
hesam198
26-09-2015, 10:16
سلام خدمت همه دوستان/من توی مرحله گیر کردم اسمش:severed ties اونجایی که از تانک میاد بیرون باید چیکار کنیم؟ من تا میام هرکاری کنن موشک میزنن و میمیرم لطفا کمکم کنین خیلی سپاسگذازم:n40::n40:
IRAN_KING
26-09-2015, 10:52
سلام خدمت همه دوستان/من توی مرحله گیر کردم اسمش:severed ties اونجایی که از تانک میاد بیرون باید چیکار کنیم؟ من تا میام هرکاری کنن موشک میزنن و میمیرم لطفا کمکم کنین خیلی سپاسگذازم:n40::n40:
دقیق یادم نیست ولی بدو برو تو تانکی که همون نزدیکی هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.