ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جون مادرتون راهنماییم کنید...ثواب داره...

nima7044
23-05-2013, 23:06
سلام ، خیلی لطف کردین ک تا اینجا اومدین ، پیشاپیش مرسی از همه:n16:

یه لپ تاپ میخوام زیر دوملیون و پونصد ، میخوام باهاش بازی کنم ، که تا چند سال هم جواب بده ، از لحاظ کیفیت بدنه ، جنس ، خوشگلی و با کلاسی هم حرف نداشته باشه...
و اینکه برای بازی باید چه چیز هایی مد نظر باشه؟
اکثرا cori 5 هستن تو رنج قیمتم ، خواستم بدونم اگه همین خوبه دیگه نرم
سراغ cori 7 ، و اینکه کلا توی بازی سی پی یو مهمه یا نه ؟

Persian-swag
23-05-2013, 23:27
ببینید اول اینکه برای کانفیگ گیمینگ در نوت بوک با این بودحه توقع خیلی بالایی نمی تونی داشته باشی اما به معنی ناامیدی هم نیست ...
باتوجه به پیشرفت سریع گرافیک دربازی ها همین کانفیگ های فعلی نوت بوک های عادی ( ا کانفیگ عادی گیم ) هم دچار مشکل هستن برای اجرا آینده که بماند !
الان با این بودجه بهترین انتخاب برای شما lenovo z500 با پردازنده i5 که mainstream هست و کاملا پاسخگوی کاربری خونگی !
i7 هم اصلا به کار شما نمیاد و فقط گرمای اضافی و البته هزینه بی جهت برای شما داره !

nima7044
24-05-2013, 08:57
من هنوز فرق نوت بوک و لپ تاپ رو نمیدونم:n02:
یکی توضیح میده

Persian-swag
24-05-2013, 09:01
ببین نوت بوک همون تاپه منتها نوت بوک به عبارت ساده یعنی اینکه سخت افزار پایینی داره یعنی حداقل پردازنده -حداقل گرافیک ( غیر اختصاصی ) -عدم وجود دی وی دی رام و ....
درص ورتی که لپ تاپ پردازنده قوی -گرافیک اختصاصی -سیستم صوتی حرفهای- سیستم شبکه قدرتمند و....داره !
پس جفتش یکیه و تفاوت اسمس به دلیل کانفیگ ( پیکربندی درونی ) هست !

nima7044
24-05-2013, 09:41
دوستان نظرتون در مورد Samsung NP350V5X-S03AE چیه؟

nima7044
24-05-2013, 09:52
این لپ تاپ چطوره؟؟
Asus N55SL

8800gtx
24-05-2013, 16:13
من یه Lenovo Y580 دارم که تمام نیازهای شما رو برآورده میکنه عین آک با قیمت 3350 که عمراً همچین کانفیگی با این قیمت پایین گیر بیارید

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اگه دنبال یه لپتاپ قوی برای بازی با قیمت بسیار مناسبی بیا تو تا از دستت نرفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nima7044
24-05-2013, 19:47
بین دو راهیم فردا میخوام برم بخرم خواهشا راهنمایی کنید

775e
24-05-2013, 19:59
من lenovo z500 رو به شما پیشنهاد میکنم با cpu i5 و گرافیک اختصاصی gt 635 رم 6 گیگ هارد بک ترا
من دوستم گرفته 2520 با گارانتیه سازگار .

Dr.know
24-05-2013, 23:18
اول یه اسم با کلاس واسه تایپکت انتخاب کن
بعد لننوو زی 580 و زی 500
ایسر وی تری

msf66
24-05-2013, 23:58

یه لپ تاپ میخوام زیر دوملیون و پونصد ، میخوام باهاش بازی کنم ، که تا چند سال هم جواب بده ، از لحاظ کیفیت بدنه ، جنس ، خوشگلی و با کلاسی هم حرف نداشته باشه...

اون رنگ قرمز مشخص کردم سوال منم هس خواهشا بگید تو بازی i5 کم میاره یا نه؟؟؟؟
مرسی

karvas
27-05-2013, 17:55

ببین یه چیز بت میگم گوش به حرف بده اگه میخوای بشینی شبانه روز بازی کنی باید بالای سه چهار تومن پول لبتاب بدی وگرنه سر سال نشده باید بندازیش دور(توی این شک نکن)برو پی سی بگیر کیستم هرچقدر جاداشت فن روش ببند

Persian-swag
27-05-2013, 18:06
ببین یه چیز بت میگم گوش به حرف بده اگه میخوای بشینی شبانه روز بازی کنی باید بالای سه چهار تومن پول لبتاب بدی وگرنه سر سال نشده باید بندازیش دور(توی این شک نکن)برو پی سی بگیر کیستم هرچقدر جاداشت فن روش ببند

مثل هیتلر گفتی دمت گرم .:n08:
ولی یه چیزم من بگم اگر کول پد خوب داشته باشی لپ تاپت 3 سال دیگه م چیزیش نمیشه .

Thor God
27-05-2013, 19:03
مثل هیتلر گفتی دمت گرم .:n08:
ولی یه چیزم من بگم اگر کول پد خوب داشته باشی لپ تاپت 3 سال دیگه م چیزیش نمیشه .

منظورش از اين جهت بود كه قدرت لپ تاپ هر چه قدر هم رو كاغذ بالا باشه باز هم به پس سي نميرسه و قيمت هم بالاتره
به همين جهت با ٣ تؤمن اگه يه لپ تاپ بگيريم چون گرافيكش ضعيفه و نمايشگر هم كوچيك بعد از مدتي تو پردازش بازي هاي جديد كم مياره و ... نمايشگر هم كه پد آدمو درمياره!

بهترين گزينه براي بازي كنسول سپس pc و بعدش هم لپ تاپ هست

Persian-swag
27-05-2013, 19:08
بله بله متوجه هستم !
من خودم ب لپ تاپ زیاد لایو میزنم ولی چون یه cool pad بی نظیر چوبی دارم اصلا فنش زحمت چرخیدنم به خودش نمیده ! چه برسه بخواد خراب شه !
در کل اگر کسی با قصد قبلی لپ تاپ رو واسه بازی بخره کاملا اشتباهه ! مگر اینکه بعدا بخواد یه بازی انجام بده ! که مشکلی نیست ولی به منظور گیمینگ نه !

Thor God
27-05-2013, 19:19
اون رنگ قرمز مشخص کردم سوال منم هس خواهشا بگید تو بازی i5 کم میاره یا نه؟؟؟؟
مرسی

براي بازي I5 بسه چون قوي تر بودن پردازنده ٢ يا ٣ تا فريم بيشتر ميده اما گرافيك قوي تر تأثير بيشتري داره

Thor God
27-05-2013, 19:27
بله بله متوجه هستم !
من خودم ب لپ تاپ زیاد لایو میزنم ولی چون یه cool pad بی نظیر چوبی دارم اصلا فنش زحمت چرخیدنم به خودش نمیده ! چه برسه بخواد خراب شه !
در کل اگر کسی با قصد قبلی لپ تاپ رو واسه بازی بخره کاملا اشتباهه ! مگر اینکه بعدا بخواد یه بازی انجام بده ! که مشکلی نیست ولی به منظور گیمینگ نه !

البته جاهاي ديگه هم گفتم كه بهترين نوع كولپد اونيه كه خودمون بسازيم اگر هم كه كولپد خوب بخواين بايد خرج كنيد و با كولپد هاي ارزون نميشه كاري كرد خودم رو يه طرح دارم كار مي كنم اگه انجام شدني باشه عاليه اما حيف كه بودجه نيست
براي گيم زدن با لپ تاپ براي يك گيمر حرفه اي كاره كاملا مسخره و اشتباهي محسوب ميشه اما گيمر هاي كوچيك مثله خودم كه به همون گرافيك مديوم هم راضي هستن و فقط دنبال داستان بازي و پر كردن وقت هاي خالي مي گردن كاره اشتباهي هم نيست اما باز هم پيشنهاد ميشه تو همه حال از كولپد استفاده كنيد

Persian-swag
27-05-2013, 19:31
من حرفه ای میزنم نه واسه گذرندون تایم ولی خوب از وقتی که xbox رو دادم رفت دیگه کم بازی می کنم و اکانتامو یک به یک دارم می فروشم ...
مثل همین امروز که 3 تاشو فروختم !

3aman021
03-06-2013, 14:59
بهترین انتخاب تو این رنج قیمت k56cm