ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بعد از نصب ویندوز Xp جدید ویندوز قدیمی 7 رو نمیتونم بیارم

بهنازی
23-05-2013, 21:36
با سلام
ویندوز 7 رو سیستمم داشتم امدم xp رو هم رو یه درایو دیگه نصب کردم حالا وقتی روشن میکنم مستقیم میره رو xp اون منوی بوت از کدوم ویندوز نمیاد همون که 30 ثانیه مهلت برای انتخاب ویندوزها میده نمیاد

ممنون میشم بفرمایید که چجوری اونو بیارم با تشکر

SADEGH 7
23-05-2013, 22:06
معمولا مایکروسافت ترجیح می ده ویندوز جدیدتر رو روی ویندوز قدیمی تر نصب کنید.واسه همین وقتی برعکس این کار رو انجام بدید منوی بوت رو نمی سازه.اما هیچ کاری نشد نداره.
dvd ویندوز 7 رو بذارین تو دستگاه و باهاش بوت کنید.بعد از زدن یکی یا دوتا next گزینه Repair your computer رو می بینید.اون رو بزنید و بعد روی Startup Repair کلیک کنید و مراحلش که زدن next هست کامل کنید.(کلا کمتر از 2-3 دقیقه طول می کشه)
حالا بعد از ریستارت ویندوز 7 بالا میاد و خبری از xp نیست.حالا command prompt رو باز کنید و متن زیر رو عینا توش اجرا کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا سیستم رو ریستارت کنید.بعد از ریستارت اگه مراحل رو درست انجام داده باشید دوال بوت ظاهر می شه.

بهنازی
23-05-2013, 22:37
ممنونم ولی پیغام اکسس دینای میده

*فقط خدا*
24-05-2013, 02:46
با سلام
ویندوز 7 رو سیستمم داشتم امدم xp رو هم رو یه درایو دیگه نصب کردم حالا وقتی روشن میکنم مستقیم میره رو xp اون منوی بوت از کدوم ویندوز نمیاد همون که 30 ثانیه مهلت برای انتخاب ویندوزها میده نمیاد

ممنون میشم بفرمایید که چجوری اونو بیارم با تشکر
درود بر شما

طبق گفته دوست عزیزمون که پست 2 گفتن، دیسک ویندوز رو که گذاشتی و عبارت Repair your computer که رسیدی، دکمه shift+f10 رو از روی کیبورد با هم بزن. حالا داخل cmd دستور زیر رو تایپ کن.

بعد که کارش انجام شد بنویس exit و اینتر و ریستارت کن. حالا با ویندوز 7 بیا بالا و به وسیله این نرم‌افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منوی بوت رو تنظیم کن.

mohammadi_4u
24-05-2013, 07:00
ممنونم ولی پیغام اکسس دینای میده

سلام
تحت ادمین کاماند رو اجرا کنید Run as Adminstrator

hojjat90
24-05-2013, 10:12
فرمایش دوستان صحیح می باشند
ولی طبق تجربه ای که من تو مغازه یاد گرفتم ویندوز اکس پی فقط رو درایو c میره . بنابرین باید اول ویندوز xp رو نصب کنید و بعد ویندوز7 رو بر درایو دیگری نصب کنید.
باز شاید انتخاب خودتون بهتر باشد ولی میتوانید در یکی از ویندوز ها سیستم عامل مجازی بسازید و استفاده کنید.

Beta
24-05-2013, 10:33
شما ابتدا برنامه ی EasyBCD رو دانلود و نصب کنید!

میری قسمت Add New Entry نرم افزار!
قسمت Type از زیرکشو Windows7/8 رو انتخاب کنید.

*دقت داشته باشید Automatically detect correct drive تیک خرده باشه!
*قسمت Name عبارت Microsoft Windows 7 وارد کنید.

حالا برید قسمت BCD Deployment و طبق شکل عمل کنید و ریستارت.

ehsanke
03-06-2013, 10:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B2-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-windows-8-enterprise-x86-x64.html