ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از روغن سرخ کردنی بیش از ۳ بار ممنوع!



shabe.saket
23-05-2013, 18:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شهرخبر: در انتخاب روغن سرخ کردنی باید به نوشته های روی جعبه و میزان تحمل حرارت روغن دقت شود. هم چنین نباید تعداد دفعات استفاده از روغن سرخ کردنی بیشتر از ۲ تا ۳ بار باشد.روغن های یک بار استفاده شده را نیز نباید به مدت طولانی نگهداری کرد.دکتر احمدرضا درستی متخصص تغذیه در گفت وگو با ایسنا با بیان این مطلب گفت: متاسفانه مشاهده می شود افراد بسیاری برای سرخ کردن مواد غذایی به ویژه موادی که جذب روغن بالایی دارد، از روغن زیتون استفاده می کنند، این در حالی است که این روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه ای از دود می رسد که ترکیبات جدیدی را که برای سلامت بدن خطر دارد و سرطان زا و سمی است تولید می کند.
در انتخاب روغن سرخ کردنی باید به نوشته های روی جعبه و میزان تحمل حرارت روغن دقت شود. هم چنین نباید تعداد دفعات استفاده از روغن سرخ کردنی بیشتر از ۲ تا ۳ بار باشد.روغن های یک بار استفاده شده را نیز نباید به مدت طولانی نگهداری کرد.دکتر احمدرضا درستی متخصص تغذیه در گفت وگو با ایسنا با بیان این مطلب گفت: متاسفانه مشاهده می شود افراد بسیاری برای سرخ کردن مواد غذایی به ویژه موادی که جذب روغن بالایی دارد، از روغن زیتون استفاده می کنند، این در حالی است که این روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه ای از دود می رسد که ترکیبات جدیدی را که برای سلامت بدن خطر دارد و سرطان زا و سمی است تولید می کند.