ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب گرافیک Amd ویندوز 8 رو لپ تاپ Hp Pavilion G6 1138se

fasihy
23-05-2013, 17:58
سلام دوستان من لپ تاپ Hp Pavilion G6 1138se دارم از وقتی ویندوز 8 نصب کردم گرافیک amd رو نمی تونم نصب کنم ، آخرین ورژن رو هم از سایت Amd گرفتم نصب می شه اما ریست که می کنم بر می گرده حالت قبل، کسی هست راهنماییم کنه؟

dermani
28-05-2013, 14:33
سلام
مدل گرافیک را ذکر کنید .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

dermani
28-05-2013, 14:36
از باب اطلاع عرض کنم که در سایت AMD جدیدترین آپدیت را که قصد انتخاب دارید ، یک مدل دیگر هم موجود می باشد که نسخه ی جدیدتری است ولی نسخه ی بتا است . این را دانلود کرده و نصب نمایید به احتمال زیاد مشکلتان حل خواهد شد .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

fasihy
29-05-2013, 08:15
دوستانی که جوب دادید ممنونم
مدل گرافیک Amd 6400M Series شناسایی شده ... اما خود ویندوز ۸ قبل از نصب درایور amd اونو ۷۴۰۰ شناسایی می کنه( گرافیک intel به راحتی نصب شده)
تو سایت hp همین مدل لپ تاپ هم رفتم و گرافیک رو دانلود کردم اما نصب نشده
آخرین ورژن Amd نسخته بتا رو هم نصب کردم اما اولش شناسایی می شه ولی بعد از ریست کردن دوباره به حالت قبل بر می گرده
از نرم افزار های نصب و آپ دیت درایور ها هم استفاده کردم...که اونا هم آخرین نسخه Amd رو دانلود می کنن

fasihy
02-06-2013, 11:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تصویر مشکلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Master Root
02-06-2013, 15:49
دوست عزیز با نرم افزار DriverPack Solution انجام بدید شاید درس بشه.
. اگر در سایش رفتید و سازگار با 8 نذاشته پس حتما نیست و هنوز دراور سازگار با 8 را سازنده اش قرار نداده.

fasihy
03-06-2013, 09:13
master root عزیز ممنونم متاسفانه این راه رو هم قبلا امتحان کردم نصب می شه اما بعد از ریست به حالت قبل بر می گرده...به هر حال ممنونم.....حق با شماست طاهرا باید قید ویندوز 8 یا گرافیکم رو بزنم

spartaqus
03-06-2013, 15:39
احیانا بعد ازنصب گرافیک ati درایور intel رو نصب نکردید ؟! :n13:
منم وقتی اینکارو میکنم این شکلی میشه مدل کارت گرافیکمم مثل شماست برای همین قید آپدیت اینتل رو زدم.

fasihy
07-06-2013, 12:41
دروووود spartaqus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه ...من گرافیک intel رو آپ دیت نکردم....
یکی همین مشکل رو داشت نرم افزار leshcatlabs نصب کرده مشکلش حل شده
من که نتونستم دانلودش کنم اما لینکش رو می دم شاید مشکل شما رو حل کنه....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم