ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با اینترنت ADSL

mohmadmalshami
23-05-2013, 16:50
سلام
من شاتل دارم اما هی قطع میشه ، کلافم کرده ، هزار بار زنگ زدم حتی کارشناس فرستادن اما درست نشده و میگن مشکل از مودمه
مودم رو تازه خریدم یه TP-Link W8151n دارم ، توی ستاپ مودم با برووز اون قسمت مربوط به SNR margin o downsteream o Upstream وقتی که قط میشه همچی میزنه N/A !!!
مشکل از مودم منه یا مخابرات و ISP ؟؟؟؟
ممنون اگه جواب بدین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
23-05-2013, 17:24
سلام
من شاتل دارم اما هی قطع میشه ، کلافم کرده ، هزار بار زنگ زدم حتی کارشناس فرستادن اما درست نشده و میگن مشکل از مودمه
مودم رو تازه خریدم یه TP-Link W8151n دارم ، توی ستاپ مودم با برووز اون قسمت مربوط به SNR margin o downsteream o Upstream وقتی که قط میشه همچی میزنه N/A !!!
مشکل از مودم منه یا مخابرات و ISP ؟؟؟؟
ممنون اگه جواب بدین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
اگر اینجا تاپیک می زدید بهتر بود

Shatel ADSL / شركت شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی حالا در مورد مشکلتون:
یک سوال من رو پاسخ بدید:
لینک میره یا اینترنت قطع میشه؟
کدوم؟

attaghi
23-05-2013, 17:48
سلام
اگر اینجا تاپیک می زدید بهتر بود

Shatel ADSL / شركت شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی حالا در مورد مشکلتون:
یک سوال من رو پاسخ بدید:
لینک میره یا اینترنت قطع میشه؟
کدوم؟

سلام
اين عكس دومي كه گذاشتن يعني لينك ميره .
شما زنگ بزن بگو دان استريمت رو كمتر كنن ببين مشكلت حل ميشه . بگو بزارن رو 2مگ .

Armin.Computer
23-05-2013, 22:33
سلام
اين عكس دومي كه گذاشتن يعني لينك ميره .
شما زنگ بزن بگو دان استريمت رو كمتر كنن ببين مشكلت حل ميشه . بگو بزارن رو 2مگ .
تایید میشه

اگر مشکل لینک دارید:
مودم رو مستقیم بدون هیچ واسطه ای وصل کنید
وسیله ای نباید تو خط باشه

mohmadmalshami
24-05-2013, 00:18
ممنون باباته پاسخ ، والا نا منظم اینطوری میشه ، یهو میبینی 10 ساعت بی وقفه وصله بعد یهو هی 2 3 دیقه قط میشه ، وقتیم که قط میشه هیچ پیجی باز نمیکنه و مثله همون تصویر بالا میشه !!!
فقط میخوام بدونم ممکنه ایراد از مودم باشه ؟ مشکل از ISP هست ؟؟

mohmadmalshami
24-05-2013, 00:20
تایید میشه

اگر مشکل لینک دارید:
مودم رو مستقیم بدون هیچ واسطه ای وصل کنید
وسیله ای نباید تو خط باشه

ممنون باباته پاسخ ، والا نا منظم اینطوری میشه ، یهو میبینی 10 ساعت بی وقفه وصله بعد یهو هی 2 3 دیقه قط میشه ، وقتیم که قط میشه هیچ پیجی باز نمیکنه و مثله همون تصویر بالا میشه !!!

and-roid2
24-05-2013, 00:23

نه مودمت مشکلی نداره!!
ممکنه سیم تلفنت بکم اتصالی داشته باشه. یا مثل اگر اسپیلتر داری یکم اتصالی داره(یعنی سیم رو باید تکون بدی تا اتصال برقرار بشه)
فعلا سیم رو مستقیم به مودم وضل کن و نتیجه رو بگو