مشاهده نسخه کامل
: بهترین لپ تاپ برای بازی با قیمت 2.5 تا 3 تومن؟؟!!!
EternalWanderer
22-05-2013, 18:42
سلام دوستان. خسته نباشید. خواستم بدونم بهترین لپ تاپ برای بازی با قیمت 2.5 تا 3 تومن چیه. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم. :n16: با تشکر.
EternalWanderer
23-05-2013, 06:17
ممنون....................
hossein pc 2011
23-05-2013, 12:51
n55sf هم خوبه.
EternalWanderer
24-05-2013, 16:28
سلام.Asus G53SW چه طوره؟ از lenovo z500 A بهتره؟ قیمتش چنده؟
سلام دوست عزیز اگه دنبال یه چیز توپی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین، از G53 قشنگ 25 30 درصد قویتره
n55sf هم خوبه.
کدوم کانفیگ ؟ فک نکنم ایقدر باشه گرونتره
samira_googleOne
25-05-2013, 14:13
4540s hp پیشنهاد منه . البته برای بازیهای خیلی خفن نیست ولی برای بازیهای معمولی جواب میده .
از نظر ظاهر لپ تاپ و جنس بدنه اینا هم اکیه .
این کانفیگی که برات میذارم باید حدود 2500 تومن اینا باشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vb.mohsen
25-05-2013, 23:20
اگه فقط بازی برات مهمه
acer v3
ci7
nvidia 710
قیمت 3 تومن
یه پیشنهاد دوستانه بهت میکنم از فکر hp این حرفها بیا بیرون.واقعا ارزش خرید ندارن dell,lenovo, هم همینطور.سه تا از دوستام بازار هستن حرف اونها رو دارم بهت میگم.فقط چند بار خودم دیدم hp اوردن گارنتی ولی مار کهای دیگه نه.پولتون رو دور نریزین.در مورد کیفیت acer نظری ندارم
Persian-swag
26-05-2013, 00:55
اطلاعات غلط نده دوست عزیز اون اچ پی هایی که شما دیدی معلوم نیست چی بوده بقیه هم اچ پی دارن مگه بردن گارانتی !
جالبه هرکی هم میاد اطلاعات اشتباه میده دوستاش تو بازارن !
EternalWanderer
26-05-2013, 04:42
اگه فقط بازی برات مهمه
acer v3
ci7
nvidia 710
قیمت 3 تومن
یه پیشنهاد دوستانه بهت میکنم از فکر hp این حرفها بیا بیرون.واقعا ارزش خرید ندارن dell,lenovo, هم همینطور.سه تا از دوستام بازار هستن حرف اونها رو دارم بهت میگم.فقط چند بار خودم دیدم hp اوردن گارنتی ولی مار کهای دیگه نه.پولتون رو دور نریزین.در مورد کیفیت acer نظری ندارم
سلام. میشه مدل لپ تاپو کامل بذازین؟ هرچی گشتم acer v3 کنار core i7 و nvidia 710 پیدا نکردم. در ضمن لپ تاپی که تصمیم دارم بخرم lenovo ideapad z500 A : Ci7 8G DDR3 Nvidia 640 2G Up to 4 G هست. از این بهتره یا نه؟
سلام. میشه مدل لپ تاپو کامل بذازین؟ هرچی گشتم acer v3 کنار core i7 و nvidia 710 پیدا نکردم. در ضمن لپ تاپی که تصمیم دارم بخرم lenovo ideapad z500 A : Ci7 8G DDR3 Nvidia 640 2G Up to 4 G هست. از این بهتره یا نه؟
اره z500 خیلی بهتر از acer v3 هستش فقط صفحه نمایش کمی ضعیف تر از اونه در ضمن گرافیک 645 خیلی کمیابه الان اکثرا 635 هستش باید خیلی بگردی:n01:
EternalWanderer
26-05-2013, 10:09
در ضمن گرافیک 645 خیلی کمیابه الان اکثرا 635 هستش باید خیلی بگردی:n01:
دوستان مشهدی اگه کسی جایی رو میشناسه که Lenovo z500 با گرافیک 645 می فروشه چون فکر میکنم تبلیغات ممنوع باشه اگه آدرسش رو با پیام خصوصی بفرسته ممنون میشم. :n16:
Mohammad Yek110
26-05-2013, 10:15
لنوو و ایسوس در حال حاضر بهترین برند های لپتاپ توی بازار ایران هستند و لنوو زد500 انتخاب درستی هست....وی3 منم با 710 ندیدم!n55sf هم قدیمی نیست یکم؟؟!!
برای بازی اگه بتونید بودجه رو بیشتر کنید و لنوو وای500 یا ایسوس n56vz بگیرین بهتره
EternalWanderer
26-05-2013, 10:32
لنوو وای500 یا ایسوس n56vz بگیرین بهتره
آره لپ تاپای خوبی هستن ولی متاسفانه حول و حوش 3 تومن بیشتر مقدور نیست!:n02:
Mohammad Yek110
26-05-2013, 10:36
دیروز اصفهان زدپونصد i7 دور و بر 2900 بود ، گزینه خوبیه
vb.mohsen
26-05-2013, 15:04
اطلاعات غلط نمیدم دوست عزیز .تجربه خودم و دوستام رو گفتم.شاید تا بحال واسه فامیل و اشناها 15-20 تا لپتاپ من انتخاب کردم.
از این 15-20 بار فقط 2 بار hp خریدم که واقعا اشتباه محض بود.یکیش همون اولین روز هاردش خراب از اب در امود واسه خودش داستانی شد.به فروشنده گفتم خودم ویندوز اینا نصب میکنم بده ببرم.بردم هاردش خراب بود حالا بیا مغازه داره مگه قبول میکنه.دومی هم بعد یه ماه کیبوردش خراب شد .حالا بماند کیفیت بد صفحه نمایش....باور کردن این مسائل مربوط به خودتون هست من نظر و تجربه خودم رو گفتم.چرا باید اطلاعات غلط بدم آخه.عجب ادمهایی پیدا میشنا.
اینا ها اینم از امضات لپتاپتم که لنوو.دوست عزیز بعد hp ,dell بد ترین لپتاپهایی که تو عمرم دیدم لپ تاپ های لنوو هستن.فلسفه محض چین هستش.لنوو تو ویترین خیلی قشنگ دیده میشن.از روی تجربه میگم بعد مدتی که باهاشون کار کنی از ظاهر و قیافه میافتن.بازم میگم اینا تجربیاته من.
Persian-swag
26-05-2013, 15:11
با مدل بگو ببینم منظورت چی بوده !
همین برند اچ پی و لنوو که میگی بده به ترتیب تو دنبا اول و دوم هستن با فاطله بسیار کم از همدیگه !
اگر بد بود که همه جا باید بد باشه و ملت نخرن !
نه دوست عزیز این سبکی نمیشه از برندی بد گفت باید شرایط خرید رو در نظر گرفت شاید لپ تاپ مشکل دار یا ریفر خریدی !
البته اچ پی سر چیپ های انویدا که مشکل گرما داشت یه سری مسائل داشت ولی مال 2008 هست نه الان !
یکم در موردش تحقیق کن بعد متوجه میشی اینا چه برندهای غولی هستن !
EternalWanderer
26-05-2013, 15:47
اطلاعات غلط نمیدم دوست عزیز .تجربه خودم و دوستام رو گفتم.شاید تا بحال واسه فامیل و اشناها 15-20 تا لپتاپ من انتخاب کردم.
از این 15-20 بار فقط 2 بار hp خریدم که واقعا اشتباه محض بود.یکیش همون اولین روز هاردش خراب از اب در امود واسه خودش داستانی شد.به فروشنده گفتم خودم ویندوز اینا نصب میکنم بده ببرم.بردم هاردش خراب بود حالا بیا مغازه داره مگه قبول میکنه.دومی هم بعد یه ماه کیبوردش خراب شد .حالا بماند کیفیت بد صفحه نمایش....باور کردن این مسائل مربوط به خودتون هست من نظر و تجربه خودم رو گفتم.چرا باید اطلاعات غلط بدم آخه.عجب ادمهایی پیدا میشنا.
اینا ها اینم از امضات لپتاپتم که لنوو.دوست عزیز بعد hp ,dell بد ترین لپتاپهایی که تو عمرم دیدم لپ تاپ های لنوو هستن.فلسفه محض چین هستش.لنوو تو ویترین خیلی قشنگ دیده میشن.از روی تجربه میگم بعد مدتی که باهاشون کار کنی از ظاهر و قیافه میافتن.بازم میگم اینا تجربیاته من.
یعنی شما لپ تاپی سراغ داری که مشخصاتش مثل Lenovo Ideapad z500 A Ci7 باشه و قیمتش هم دور و بر 3 تومن باشه؟
vb.mohsen
26-05-2013, 19:42
با مدل بگو ببینم منظورت چی بوده !
همین برند اچ پی و لنوو که میگی بده به ترتیب تو دنبا اول و دوم هستن با فاطله بسیار کم از همدیگه !
اگر بد بود که همه جا باید بد باشه و ملت نخرن !
نه دوست عزیز این سبکی نمیشه از برندی بد گفت باید شرایط خرید رو در نظر گرفت شاید لپ تاپ مشکل دار یا ریفر خریدی !
البته اچ پی سر چیپ های انویدا که مشکل گرما داشت یه سری مسائل داشت ولی مال 2008 هست نه الان !
یکم در موردش تحقیق کن بعد متوجه میشی اینا چه برندهای غولی هستن !
یعنی شما لپ تاپی سراغ داری که مشخصاتش مثل Lenovo Ideapad z500 A Ci7 باشه و قیمتش هم دور و بر 3 تومن باشه؟
ببینید من میدونم بیشترین فروش رو دارن این لپتاپ ها تو دنیا ولی دلیل نمیشه از مک بهتر باشن درسته؟
بله لپتاپ بهتری سراغ دارم چند پست قبل گفتم acer aspire v3.مطمئنا خیلی بهتر از لنوو هستش.
i7 .nvidia 710
خودمم نتونستم از اینترنت پیدا کنم تو مغازه دوستم هست فردا اطلاعاتی ازش میارم :n13: ولی قیافش دقیقا اینه قیمت دقیقا 3 تومن
vb.mohsen
26-05-2013, 19:59
یه پیشمهاد دوستانه واسه دوستان
asus k56cm
درسته i5 هستش ولی قیمت 500 تومن کمتر .الترابوک هستش.nvidia 635 ...خیلی خیلی خیلی زیباتر از z500.من بودم شک نمیکردم"قیمت با گارانتی هفته پیش واسه اشنا خریدم 2600"
به نظر من همین لپتاپ واسه بازی امروزی متناسبه.
اینم مشخصات برد گرافیکش میتونی خودت ببینی که کافیه
NorthBridge
26-05-2013, 20:01
دوستان
nvidia 710 که اصلاً بهیچ وجه بدرد بازی نمیخوره! اگه بنچمارکها رو نگاه کنید در حد گرافیک Integrated خود CPU هست
CPU میتونه i5 باشه ولی گرافیک باید خیلی قویتر از اینها باشه
EternalWanderer
26-05-2013, 21:10
یعنی اگه من برم لنوو زی 500 بگیرم با گارانتی دقیقا ممکنه چه مشکلی پیش بیاد؟ در صورتی که اگر بتونم گرافیک 645 رو پیدا کنم که خیلی خوب میشه!
خیلی خیلی خیلی زیباتر از z500
منظور شما از زیبا تر چیه؟ اگه از نظر ظاهر میگین باید بگم برای من کارایی و دوام مهم تره
واسه بازی امروزی متناسبه
گرافیک 635 رو که چک کردم بیشتر بازی ها رو روی گرافیک مدیوم اجرا میکنه. که خوب نیست!:n02: بازم ممنون از زحمتتون که راهنمایی میکنید:n16:
vb.mohsen
26-05-2013, 21:20
ببین عزیز .همه لپ تاپ هایی که تو این رنج میخای بخری تقریبا تو یه سطح هستن چرا میخای واسه 15-20 % پرفورمنس قویتر یا چند فریم بیشتر تو بازی 500 تومن اضافه خرج کنی"ممکنه اخرش هم نتیجه دلخواه رو بدست نیاری" .برو k56cm asusبخر الترابوک هم هست مارک معتبری هستش" از رو تجربه میگم."خیلی خوشگلتر از رقیباش هست.خودت برو نگاه کن k65 کجا z500 کجا.گرافیکشم 635 هست که همونیه که تو z500 استفاده شده.باورکن ضرر نمیکنی.
Persian-swag
26-05-2013, 21:49
دوست عزیز لپ تاپ فقط کانفیگ نیست مسائل دیگه در اولویته وگرنه برندها نباید با هم اختلاف داشته باشن !
سری K اسوس کیفیت Assemble و Material پایینی داره و گزارشات زیادی از خود کاربر در همین انجمن موجوده ! خاموش شدن های ناگهانی / فریز صفحه و ....از مشکلات گزارش شده ست !
Z500 هم انتخاب بسیار خوبیه با قیمت حدودا 2500 .
ضمنا k56 cb با کانفیگ 740M موجوده ولی خوب همون طور که گفتم مشکلات خاصی داره !
Mohammad Yek110
27-05-2013, 09:01
دوستان لنوو از بهترین تولید کننده های لپتاپ توی دنیاس و دلیلی برای خراب کردنش نمی بینم ...
ایسوس سری K اصلا خوب در نیومده توی یکی از تاپیکا هم گفتم نمیدونم کدوم تاپیک بود.ایسوس سری N و G برای شما خوبن که قیمتشون بالاس.خصوصا G
در مورد گارانتی ، گارانتی سازگار وارد کننده لنوو و ایسوس و ایسر هست و فکر نکنم گارانتی خیلی بدی باشه ( اینم بگم گارانتی خوب تو ایران نداریم :دی )
لنوو Z500 نظر من هست و ایسر V3 ... هردوشون لپتاپای خوبی هستن ولی ایسوس سری K پیشنهاد نمیشه
vb.mohsen
27-05-2013, 14:22
دوستان لنوو از بهترین تولید کننده های لپتاپ توی دنیاس و دلیلی برای خراب کردنش نمی بینم ...
ایسوس سری K اصلا خوب در نیومده توی یکی از تاپیکا هم گفتم نمیدونم کدوم تاپیک بود.ایسوس سری N و G برای شما خوبن که قیمتشون بالاس.خصوصا G
در مورد گارانتی ، گارانتی سازگار وارد کننده لنوو و ایسوس و ایسر هست و فکر نکنم گارانتی خیلی بدی باشه ( اینم بگم گارانتی خوب تو ایران نداریم :دی )
لنوو Z500 نظر من هست و ایسر V3 ... هردوشون لپتاپای خوبی هستن ولی ایسوس سری K پیشنهاد نمیشه
همین نظر رو درباره سری کا رو از چند نفر دیگه شنیدم.واسه من چون ایسوس امتحان پس داده یکم دربارش شک کردم.شنیدم k46 زیاد خرابی داده نمیدونم به احتمال زیاد این حرف درسته کلا درباره سری k :n13:
Ehsan_2012
27-05-2013, 20:07
درود،
من خودم از خرید HP واسه برادرم تجربه خوبی ندارم.
اما لطفا اعتبار DELL رو اینگونه زیر سوال نبرید، لپ تاپ دل سری LATITUDE جزو بهترین مدل های بازار هستند که الان در بازار نزدیک 6 میلیون تومان قیمت دارند.
Mehran-King
27-05-2013, 20:28
Lenovo Z500
Persian-swag
27-05-2013, 21:20
اون اچ پی که شما خریدی مدل قدیمی با چیپ انویدیا بوده ! وگرنه واقعا از لحاظ کیفیت و متریال و کانفیگ و ویژگی های سخت افزاری فوق العاده ست !
خیلی از خارجی ها به سری hp envy میگن مک بوک ویندوزی !
sh68_sari
28-05-2013, 01:44
acer v3 گرافیکش gt640 هست، 710 از کجا اومد؟؟؟؟
آقا همین v3 بگیر ضرر نمیکنی خودم دارم الان 5 ماه روزی بالای 10 ساعت کار میکنم اگه خودم چشم نزنم آخ نگفته!!
در ضمن چیه زی500 از v3 بالاتره به نسبت قیمتش که بعضی ها به شدت میگن فقط z500 ؟؟؟
Thor God
28-05-2013, 09:12
برا فیلم باز هایی که بودجه کم دارن v3 بهتره !
اما برای گیم زد پونصد چون گرافیکش 645 هستش.
Thor God
28-05-2013, 09:15
درود،
من خودم از خرید HP واسه برادرم تجربه خوبی ندارم.
اما لطفا اعتبار DELL رو اینگونه زیر سوال نبرید، لپ تاپ دل سری LATITUDE جزو بهترین مدل های بازار هستند که الان در بازار نزدیک 6 میلیون تومان قیمت دارند.
دوست عزیز کیفیت به این نیست که بگی لپ تاپ من ان میلیونه و بهترین لپ تاپ دنیاست
مهم اینه که تو قیمت بسیار پایین اون لپ تاپ خوب کار کنه
یکی از دلایلی کحه می گن اپل بده همینه که قیمتش خیلی بالاست در برابره کانفیگی که میده البته اگر شخصی کمتر چیزی از مسایل لپ تاپ بدونه و از سخت افزار خبر داشته باشه می فهمه که کانفیگ اپل در برابره قیمتش خوبه اما بالاخره همه که نباید تو کاره لپ تاپ باشن
Ehsan_2012
28-05-2013, 11:40
با شما کاملا موافقم که قیمت پایین و کارایی مناسب.
یک تجربه شخصی:
من سال ها ست Latitude دارم،
زمانی که شما لپ تاپ دل سری Inspiron رو با (کانفیگ مشابه سخت افزاری) در مقابل دل سری Latitude قرار بدید، از لحاظ قیمت دقیقا دوبرابر سری Inspiron قیمت داره.
اما وقتی باهر دو کار کنید متوجه میشید که از لحاظ قدرت سخت افزاری و استحکام Latitude زمین تا آسمون از Inspiron سر تر هستش.
راستی، مخلص چوک بندری هم هستیم :دی
دوست عزیز کیفیت به این نیست که بگی لپ تاپ من ان میلیونه و بهترین لپ تاپ دنیاست
مهم اینه که تو قیمت بسیار پایین اون لپ تاپ خوب کار کنه
یکی از دلایلی کحه می گن اپل بده همینه که قیمتش خیلی بالاست در برابره کانفیگی که میده البته اگر شخصی کمتر چیزی از مسایل لپ تاپ بدونه و از سخت افزار خبر داشته باشه می فهمه که کانفیگ اپل در برابره قیمتش خوبه اما بالاخره همه که نباید تو کاره لپ تاپ باشن
parsicola
28-05-2013, 11:59
برخی از دوستان چون خودشون یه لب تاپ از یه مارک خاص دارند اصرار دارند که بهترین لب تاپ همونه و بقیه آشغالند. چرا؟! . تجربه بهترین ملاکه و افراد تجربه شونو بدون غلو کردن بگند و سعی نکنند برای برندها و مارکهای دیگه نسخه بپیچند. لطف کنید و فقط تجربه خودتونو بگین. درضمن هر برندی در سالهای مختلف مدلهای خوب و بد داشته. پس همه رو با یه چوب نزنین.
تجربه من برای شما: MSI مدل های کلاسیک cx61 با پردازنده های i7 و i5 با قیمتهای 2700 و 2300 که بجز پردازنده در باقی موارد مشابه هستند. مدل i5 الان خیلی خیلی مقرون به صرفه هستش(2300 ) اگه گرونش نکنند. مشخصات اصلی:
پردازنده:ایوی بریج i5 3210M 2.5Ghz up 3.1Ghz 3MB و i7 3630QM 2.4Ghz up 3.4Ghz 6MB - رم 6GB DDR3 - دو گرافیک همزمان NVIDIA GT645m & intel HD 4000 - وزن: 2.4 کیلوگرم - تصویر HD براق 15.6 اینچ
مزایا: کیفیت خیلی خوب و خرابی گزارش شده بسیار کم در این سری. قیمت بسیار مناسب مخصوصا مدل i5 ، کولینگ خوب و گارانتی خوب ماتریس.
ایراد: دیزاین خیلی کلاسیک و قدیمیه.
ایسوس هم خیلی خوبه اما اخیرا خیلی قیمتهاشو برده بالا . درکل مدل n46vz-A مدل خیلی خوبیه با قیمت حدودا 3 میلیون تومن(البته اگر 14 اینچی به کارتون بیاد). که مشخصاتش تقریبا با MSI i5 بالائی یکیه اما کارت گرافیکش 650M هستش که قویتر از قبلیه. هرچند کارت گرافیکش از نوع DDR3 هستش که کمی از DDR5 ها کندتره
مزایا: طراحی زیبا
NorthBridge
28-05-2013, 14:04
msiبرخی از دوستان چون خودشون یه لب تاپ از یه مارک خاص دارند اصرار دارند که بهترین لب تاپ همونه و بقیه آشغالند. چرا؟! . تجربه بهترین ملاکه و افراد تجربه شونو بدون غلو کردن بگند و سعی نکنند برای برندها و مارکهای دیگه نسخه بپیچند. لطف کنید و فقط تجربه خودتونو بگین. درضمن هر برندی در سالهای مختلف مدلهای خوب و بد داشته. پس همه رو با یه چوب نزنین.
تجربه من برای شما: MSI مدل های کلاسیک cx61 با پردازنده های i7 و i5 با قیمتهای 2700 و 2300 که بجز پردازنده در باقی موارد مشابه هستند. مدل i5 الان خیلی خیلی مقرون به صرفه هستش(2300 ) اگه گرونش نکنند. مشخصات اصلی:
پردازنده:ایوی بریج i5 3210M 2.5Ghz up 3.1Ghz 3MB و i7 3630QM 2.4Ghz up 3.4Ghz 6MB - رم 6GB DDR3 - دو گرافیک همزمان NVIDIA GT645m & intel HD 4000 - وزن: 2.4 کیلوگرم - تصویر HD براق 15.6 اینچ
مزایا: کیفیت خیلی خوب و خرابی گزارش شده بسیار کم در این سری. قیمت بسیار مناسب مخصوصا مدل i5 ، کولینگ خوب و گارانتی خوب ماتریس.
ایراد: دیزاین خیلی کلاسیک و قدیمیه.
ایسوس هم خیلی خوبه اما اخیرا خیلی قیمتهاشو برده بالا . درکل مدل n46vz-A مدل خیلی خوبیه با قیمت حدودا 3 میلیون تومن(البته اگر 14 اینچی به کارتون بیاد). که مشخصاتش تقریبا با MSI i5 بالائی یکیه اما کارت گرافیکش 650M هستش که قویتر از قبلیه. هرچند کارت گرافیکش از نوع DDR3 هستش که کمی از DDR5 ها کندتره
مزایا: طراحی زیبا
با شما موافقم من توی این 9 سال با برندهای خیلی مختلف کار کردم البته بعضی مدلها رو برای چند ساعت محض تست و ارتقا و... ولی اینجا بعضی کاربرها نهایتاً دو سه ساله با کالایی به اسم لپ تاپ آشنا شدند و عمده تجربه شون در حد همون یک لپ تاپ شخصی هست و روی همین اصل تعصب روی برند و مدل خاص بخش اصلی نظراتشونه. غیر ممکنه از این افراد بشه نظرات درستی راجع به سایر برندها شنید.
اصولاً برند هم همه چیز نیست.
درباره ی msi هم بگم که توی زمینه ی گیم و کفیت ساخت قابل تحسین همیشه دست بالا رو بین لپتاپهای رایج(نه مدلهای کمیاب مثل آلینویر و ...) داره و منم همین رو پیشنهاد میکنم
در زمینه ی طراحی هم همیشه سونی و hp در کنار مک جزو بهترین ها بودند. البته hp یکی دو ساله طراحیش کمی افت کرده ولی توی سری جدید که توی سایت hp گذاشته شده داره برمیگرده به سبک طراحی آوانتگارد و متمایزی که قبلاً داشت
ببینید من میدونم بیشترین فروش رو دارن این لپتاپ ها تو دنیا ولی دلیل نمیشه از مک بهتر باشن درسته؟
بله لپتاپ بهتری سراغ دارم چند پست قبل گفتم acer aspire v3.مطمئنا خیلی بهتر از لنوو هستش.
i7 .nvidia 710
خودمم نتونستم از اینترنت پیدا کنم تو مغازه دوستم هست فردا اطلاعاتی ازش میارم :n13: ولی قیافش دقیقا اینه قیمت دقیقا 3 تومن
دوست خوبم این کانفیگ با710 جور در نمیاد یا اینکه قدیمی هست احتمالا گرافیکش 640هست .اگربا710 باشه که خیلی گرونه چون دیگه قدیمی شده تو حول حوش همین قیمت میتونی گرافیک730 بگیری که خیلی قویتر و جدیدتره
موفق باشی
graphic01
28-05-2013, 21:26
سلام به همه دوستان و اساتید لپ تاپ شناس!!
لطفا لپ تاپی معرفی کنید که این ویژگی ها رو داشته باشه
- صفحه نمایشگر 15 یا 15.6 بسیار با کیفیت و با زاویه دید بالا و مات
- صفحه کلید با کیفیت و با فاصله بین کلید ها
- cpu: i7 Bridge یا Ivy B
- Ram: حداقل 6گیگ، اما ترجیحا 8 گیگ
- Vga: Nvidia GT قوی برای بازی
- دارای باتری قوی (مثلا 6 سلولی و از این حرفا)
- ترجیحا از بین برند های : lenovo, Asus ,Sony,Acer
قیمت: تا 3.200 م
موارد مهم استفاده: کارهای گرافیکی و مالتی مدیا / برنامه نویسی / گیم
خیلی خیلی ممنون میشم که هرچه زودتر راهنمایی بفرمایید
Thor God
28-05-2013, 21:47
با شما کاملا موافقم که قیمت پایین و کارایی مناسب.
یک تجربه شخصی:
من سال ها ست Latitude دارم،
زمانی که شما لپ تاپ دل سری Inspiron رو با (کانفیگ مشابه سخت افزاری) در مقابل دل سری Latitude قرار بدید، از لحاظ قیمت دقیقا دوبرابر سری Inspiron قیمت داره.
اما وقتی باهر دو کار کنید متوجه میشید که از لحاظ قدرت سخت افزاری و استحکام Latitude زمین تا آسمون از Inspiron سر تر هستش.
راستی، مخلص چوک بندری هم هستیم :دی
من زیاد با مدل های دل و سامسونگ کار نکردم و دقیق بررسی نداشتم اما حرف شما رو هم چون تجربی هست میشه قبول کرد این قانون هم که بهترین کیفیت در کمترین قیمت تو همه چی صدق می کنه حتی تو خرید آدامس!:n02: البته اینسپایرون هم لپ تاپ های بدی نزده اما دیزاین قوی ندارن
چَکُ چُکُن بَندِری هم خون گرمن دایی ! ارادتمند
vb.mohsen
28-05-2013, 22:09
دوست خوبم این کانفیگ با710 جور در نمیاد یا اینکه قدیمی هست احتمالا گرافیکش 640هست .اگربا710 باشه که خیلی گرونه چون دیگه قدیمی شده تو حول حوش همین قیمت میتونی گرافیک730 بگیری که خیلی قویتر و جدیدتره
موفق باشی
دوست عزیز این لپتاپ با این کانفیگ مغازه دوستم هست.نمیدونم شاید اشتباه چاپی داشتن وقت امتحاناته هنوز وقت نکردم برم پیش دوستم چک کنم.در ضمنی دوستی که میگفت بیشتر ادماها ندیدبدیدن و فلان و نظرشون نمیتونه درست باشه جهت اطلاع بنده کارشناسی کامپیوتر ترم اخرم تو کلاسها عملیمون به راحتی حداقل 30 تا لپتاپ دیده میشه .از هر برندی .که چند دفعه با بچه ها مدت زمان بوت ، کفیت متریال ،...با هم تست کردیم کی گفته برند مهم نیست؟من خودم acer دارم ولی اونجور که باید ازش راضی نیستم ولی به این معنا نیست که کل acer رو زیر سوال ببرم.مثلا همین acer بعد سونی بهترین کیفیت صفحه نمایش رو داشت.بقیه مانیتور های لپتاپ به معنای واقعی کلمه اشغال بودن .2 تا از دوستام کارشون فقط لپتاپه تو بازار.این مثالها رو میزنم که بدونید بیخودی نظر نمیدم.از رو تجربه میگم لپ تاپ z500 لپ تاپ انچنان خوبی نیست.بار و بارها این لپتاپ دستم بوده باور کنید حالم ازش بهم میخوره.اصلا تو دیزاینش هیچیش تناسب نداره..
یا مثلا دوستمون داره میگه LATITUDE دل خیلی خوبه فلان.منم همین نظرو داشتم در مورد سری xps تا موقعی که یدونش رو دیدم ."در ضمن نمگیم شما دروغ میگی یا...حرفتون از روی تجربست که مطمئنا درسته حرفتون"منم فکر میکردم xps جز بهترین سری لپتاپ های دنیاست."حالا فعلا رو همین مدلی که من دیدم صحبت میکنم "تو اولین نگاه یه ایراد اساسی داشت شاید بگین اصلا ایراد نیست.چراغ هارد رو گذاشته بودن پشت صفحه نمایش .اخه کدوم احمقی این کار میکنه اخه ابلح دیزاینر اگه این چراغ نبینی موقع کار کردن با لپتاپ به چه دردی میخوره؟فقط همین نبود دقیقا مثل سری انسپرون بوت طولانی بعد بوت هم یه 5-6 دقیقه ای گیج میزد.اخه شرکتی که این همه ایراد داره چرا باید برم ازش بخرم ؟درسته خیلی عامل هست تو خوب بودن لپتاپ یکیش برند هست. اگه یه لپ تاپ سونی بخرین که کانفیگش به درد شما بخورده مطمئنا پشیمون نمیشین.یا با قدرت ترین لپتاپ xps رو بخرین خوب. اونوقت باید پاشین برین پشت لپتاپ ببینین هارد کار میکنه یا نه :n15:.مطمئن باشین برند اولویت اول رو داره.که مطئنا استثناتی هم این بین وجود داره.
EternalWanderer
29-05-2013, 04:00
z500لپ تاپ انچنان خوبی نیست.بار و بارها این لپتاپ دستم بوده باور کنید حالم ازش بهم میخوره.اصلا تو دیزاینش هیچیش تناسب نداره
منظور شما از دیزاین شکل ظاهریشه؟ چون برای گیم میخوام کارایی و البته دوام مهمتره.
پس تا این جا شد:
Laptop Acer Aspire V3-571G i7
Intel Core i7 3610QM Quad Core 6M Cache Bus 1333MHz 2.3~3.3 GHz
Memory 8G DDR3
Hard 750G SATA
Display 15.6 LED Bright
Nvidia Geforce GT 640M 2G Up to 4G
Price:2950000 T
OR
Lenovo Ideapad z500-a
Intel 3632QM Core i7 2.2GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
8GB DDR3
HD: 1024 G
Nvidia GeForce GT 645M DDR3 2048 MB
Display 15.6 LED Bright
Price: 3000000 T
خوب حالا کدوم یکی؟ بازم میگم شکل ظاهری مهم نیست. کارایی و دوام!:n02:
mohammad varaste
29-05-2013, 13:09
msi ge60 اگه گیرت بیات از همه بهتره.
من خودم بعد از چندماه تحقیق خواستم بگیرم اما مشکل مالی پیش اومد نتونستم.
هرکی میگه msi بده مطمن باش تا حالا استفاده نکرده
graphic01
29-05-2013, 22:42
بهترن لپ تاپ برند Asus از نظر کارایی و کیفیت تا 3.5 میلیون کدومه؟!!
کیفیت صفحه نمایش خیلی خیلی مهمه! برای کارهای گرافیکی و مالتی مدیا
NorthBridge
30-05-2013, 11:25
msi ge60 هرکی میگه msi بده مطمن باش تا حالا استفاده نکرده
اگه یادتون باشه توی صفحه ی گذشته گفتم که msi توی زمینه ی گیم جزو پرچمداران بازاره در رده ی برندهای گیم ابرقدرت و کم یابی مثل Alienware و Schenker و Origin PC و Cyberpower و...
در پاسخ به vb.mohsen در صفحه ی گذشته باید متذکر شم که برند همه چیز نیست.مثلاً Dell در رنج قیمت متوسط و پایین اصلاً خوب نیست.برای نمونه یک دل میان قیمت نسبتاً جدید یکی از دوستانم رو تست میکردم متوجه شدم شیار توسعه ی Express card رو اصلاً نداره!!!! در حالیکه کسانیکه با این شیار کار کردند و با کارش که شبیه شیارهای توسعه ی سیستمهای رومیزی هست میدونند که وجود این شیار بسیار لازمه گرچه بعضیها ممکنه در طول عمرشون یکبارم ازش استفاده نکنند.
پس همونطور که توضیح دادم برند مهمه اما هرگز همه چیز نیست.
vb.mohsen
30-05-2013, 19:06
اگه یادتون باشه توی صفحه ی گذشته گفتم که msi توی زمینه ی گیم جزو پرچمداران بازاره در رده ی برندهای گیم ابرقدرت و کم یابی مثل Alienware و Schenker و Origin PC و Cyberpower و...
در پاسخ به vb.mohsen در صفحه ی گذشته باید متذکر شم که برند همه چیز نیست.مثلاً Dell در رنج قیمت متوسط و پایین اصلاً خوب نیست.برای نمونه یک دل میان قیمت نسبتاً جدید یکی از دوستانم رو تست میکردم متوجه شدم شیار توسعه ی Express card رو اصلاً نداره!!!! در حالیکه کسانیکه با این شیار کار کردند و با کارش که شبیه شیارهای توسعه ی سیستمهای رومیزی هست میدونند که وجود این شیار بسیار لازمه گرچه بعضیها ممکنه در طول عمرشون یکبارم ازش استفاده نکنند.
پس همونطور که توضیح دادم برند مهمه اما هرگز همه چیز نیست.
من فقط در درجه مهم بودن برند باهاتون اختلاف دارم و هرگز نگفتم برند همه چیزه.در مورد دل برای مثال گفتم این که این همه اشتباه یا ایراد یا... هرچی داره چرا باید از دل خرید کنم.اگه یه روزی بتونم لپ تاپ گرون قیمت بخرم از همه برندها تحقیق میکنم.چون سیاست هر شرکت در یه بازه قیمت با یه بازه قیمت دیگه فرق میکنه.ولی فعلا داریم در مورد لپ تاپ های 2-3 میلیونی صحبت میکنیم.من از فرصت استفاده میکنم چون اینجا یکم شلوغتره نسبت به بقیه بخش های دیگه انجمن.نظرتون درباره الترابوک سری 5 سامسونگ چیه؟کارم برنامه نویسی یا این حدود کاراس ولی اگه پاش بیافته میرم چیز فیلد 3 رو اریجنال میخرم انلاین بازی کنم "منظورم اینه بعضی وقتها گیمر هم میشم"گرافیک 620 روی لپ تاپ مد نظر من سوار شده .ci5 نسل سه.رم 1600 مگاهرتز.اسم کامل لپتاپ مد نظر من np530u4c-s01ae هستش.در مورد کیفیت ساختش بگین.یا اینکه این سیستم برای بازی امروزی کافیه ؟این کارت گرافیک تو بنچ مارکها گرافیک مدیوم بازی چیز فیلد 3 رو 28 فرم میتونست اجرا کنه.کافی هست به نظرتون؟
2 ماه پیش این لپتاپو تو مغازه دوستم دیدم ولی موقعیت نشد کامل وارسیش کنم.چون روز بعدش فروخته شده بود.اگه کسی تجربه دیدن این لپتاپ رو داشته از تجربیاتش بگه ممنون
دوست گرامی محسن من از روی سایت های معتبر تست نوت بوک و بازی میگم که گرافیک زیر gt635m و یا radeon 7670 اصلا در حد متوسط هم به درد بازی نمیخورند!
برای کسی مثله شما samsung np350v5x با قیمتی زیر 2تومن(از حدود 1900دیدم تا2) شاید انتخاب جالبی باشه(i5-3210,4g-500gb-7670-15)
بعد چرا من توی سایتهای ایرانی هیچ کانفیگی از z500i7 با gt645 نمیبینم!؟
انصافن acer v3 رو دوستم 6ماهه داره به لحاظ کیفیت و قیمت فوق العادست!
z500 صفحه نمایش ضعیفی داره و سیستم کولینگ مناسبی هم نداره همچنین ظاهرش اصلن خوشایند نیست
3aman021
31-05-2013, 02:18
درود دوستان کسی تجربه کار با k56 رو نداره؟مردم اینقد تو اینترنت سرچ کردم و هیچ نقدی در موردش پیدا نکردم.ظاهرا سرعت پردازندش پایینه.خیلیا میگن پردازندهای 3317خنگن خیلیا هم میگن سرعت پردازنده ربطی به کلاک و این چیزا نداره و به معماری بستگی داره... من گیج شدم .کارم هم بازکردن همزمان چندتا برنامه و مالتی مدیا و بازی و برنامه هایی مث اف ال استدیو و... است.آیا این پردازنده کم نمیاره تو این کارا؟لطفا کمکم کنین چون همین روزا قصد خرید دارم .این دومین لپ تاپیه که میخوام بخرم و نمیخوام از خریدش پشیمون شم.
vb.mohsen
31-05-2013, 13:44
دوست گرامی محسن من از روی سایت های معتبر تست نوت بوک و بازی میگم که گرافیک زیر gt635m و یا radeon 7670 اصلا در حد متوسط هم به درد بازی نمیخورند!
برای کسی مثله شما samsung np350v5x با قیمتی زیر 2تومن(از حدود 1900دیدم تا2) شاید انتخاب جالبی باشه(i5-3210,4g-500gb-7670-15)
بعد چرا من توی سایتهای ایرانی هیچ کانفیگی از z500i7 با gt645 نمیبینم!؟
انصافن acer v3 رو دوستم 6ماهه داره به لحاظ کیفیت و قیمت فوق العادست!
z500 صفحه نمایش ضعیفی داره و سیستم کولینگ مناسبی هم نداره همچنین ظاهرش اصلن خوشایند نیست
دوست عزیز لپتاپ مورد نظر من 3 تومن قیمت داره.اگه بخوام فقط واسه بازی بخرم میتونم گزینه های خیلی بهتری رو تو این رنج قیمت پیدا کنم.لپ تاپی که من گفتم الترابوکه .فقط 1.7 کیلو وزن داره.بدنه المینیوم هم هست.کاش یه نگاهی به لپتاپ که گفته بودم مینداختی .پس نظرتون در مورد 620 اینه که خوب نیست .اخه اونجور که من تو بنچ مارکها دیدم فرق بین 620و 635 در فریم در ثانیشون 5 فریم و حداکثر 10 فریم هست.مثلا چیز فیلد 3 رو 635 - 28 فریم در گرافیک high و تو 620 -نوزده فریم در ثانیه میتونست اجرا کنه .شما چطور میگین واسه در حد متوسط هم کافی نیست...ای گفتی z500 چیه اخه؟اه اه:n21:من اگه فقط پرفورمنس اولویت اول و ظاهر اولویت دوم هم قیافه باشه و بر عکس بازم v3رو انتخاب میکنم.در ضمن من از دوستان عذر میخوام چند پست قبل گفته بودم v3 که من دیدم ci7 نبود بلکه ci5 بود.و 710 هم گرافیکش بود که بازم موردی نداره و میتونین با 3.2 تومن با گرافیک 730 و ci7 بخرین.تحقیق نکردم ولی فکر کنم واسه بازی تو این رنج قیمت بهترین کیس باشه.
vb.mohsen
31-05-2013, 13:57
درود دوستان کسی تجربه کار با k56 رو نداره؟مردم اینقد تو اینترنت سرچ کردم و هیچ نقدی در موردش پیدا نکردم.ظاهرا سرعت پردازندش پایینه.خیلیا میگن پردازندهای 3317خنگن خیلیا هم میگن سرعت پردازنده ربطی به کلاک و این چیزا نداره و به معماری بستگی داره... من گیج شدم .کارم هم بازکردن همزمان چندتا برنامه و مالتی مدیا و بازی و برنامه هایی مث اف ال استدیو و... است.آیا این پردازنده کم نمیاره تو این کارا؟لطفا کمکم کنین چون همین روزا قصد خرید دارم .این دومین لپ تاپیه که میخوام بخرم و نمیخوام از خریدش پشیمون شم.
دوست عزیز از نظر ظاهری هیچ چیز کم نداره و مطمئن باشین این cpu نیاز هاتون رو براورده میکنه.ولی اونجور که شایع شده به قول دوستمون کیفیت material خوب نیست.کلا شایعه که کیفیت سریk ایسوس خوب نیست.ولی من نمیدونم این شایعه چقدر واقعیت داره. بنده چند هفته قبل انتخاب لپتاپ یه شرکتی رو به عهده من شد.5 تا خریدن که من نتونستم ببینمش.ولی تو ویترین یه مغازه دیدم خیلی نازه .
وقت بخیر
نکته همین جاست!فریم زیر25 یعنی بیخیال بازی بشید!فریم باید حداقل 30باشه که بشه بازی کرد!تجربه کردم که میگم!
لپ تاپ مورد نظر شما رو دیده بودم کیفیت و استایل و وزنش بی نظیره اما نمیشه انتظار اجرای قابل قبول بیشتر بازی های قشنگ رو ازش داشت،لپ تاپ پیشنهادی من 1900ت بود با کانفیگ و کیفیت و قیمتی مناسب که کمتر چیزی در حدش دیدم!
نوت بوک ها و گرافیک ها رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید ببینید:n25:
3aman021
31-05-2013, 16:42
بله کاملا درسته شایعس .دوستم k53 داره و هیچ ضعفی نشون نمیده.بعدش من بین k56cm وk56cb دو دلم .درسته گرافیک740 قوی تره اما میخوام بدونم آیا گرافیک 635 هم میتونه بدون هیچ مشکلی نیاز هامو تا چند سال دیگه هم برآورده کنه؟و تفاوت قیمت این دو گرافیک چقده؟
NorthBridge
31-05-2013, 17:37
بله کاملا درسته شایعس .دوستم k53 داره و هیچ ضعفی نشون نمیده.بعدش من بین k56cm وk56cb دو دلم .درسته گرافیک740 قوی تره اما میخوام بدونم آیا گرافیک 635 هم میتونه بدون هیچ مشکلی نیاز هامو تا چند سال دیگه هم برآورده کنه؟و تفاوت قیمت این دو گرافیک چقده؟
740 که سهله حتی 720 هم از 635 قدری قویتر است! بنچمارکهای دقیق هر کدام را ببینید:
GeForce GT 630M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GeForce GT 635M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GeForce GT 720M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
GeForce GT 740M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3aman021
31-05-2013, 18:03
بله دیدم .خب یعنی جواب نیازهام رو تا چند سال دیگه نمیده؟چقد باید بیشتر هزینه کنم؟ ارزشش رو داره بیشتر هزینه کنم؟
NorthBridge
31-05-2013, 18:29
بله دیدم .خب یعنی جواب نیازهام رو تا چند سال دیگه نمیده؟چقد باید بیشتر هزینه کنم؟ ارزشش رو داره بیشتر هزینه کنم؟
شما برای خرید باید ابتدا سقف نهایی بودجه تون رو مشخص کنید
بعد برید بازار و بالاترین سخت افزاری که اون با بودجه تون میتونید تهیه کنید رو انتخاب کنید
الان مثل اینکه قضیه برعکسه و شما سقفی رو مشخص نکردید بهمین دلیل با هر صحبتی هی دارید میرید پله ی بالا و بالاتر. اینطوری به اصطلاح دیگه حد یَقِفی ندارید!
ضمناً
بحث سر این نیست که فلان گرافیک 10fps بیشتر داره و... نه حرف سر اینه که معمولاً افراد لپ تاپشون رو تا سالها نگه میدارند و اینجاست که برنده اون شخصی هست که در زمان خودش بهترین سخت افزارها رو انتخاب کرده طبعاً دیرتر از کندی کارایی دستگاهش شاکی میشه
ببین
من سال 2009 یک لپتاپ Ci7 (این نوع پردازنده بتازگی اون زمان توی بازار اومده بود و برای خیلیها هنوز کاملاً ناشناخته بود!) با بالاترین سقف رم و هارد و گرافیک و وضوح و کیفیت نمایشگری که در بازار موجود بود رو تهیه کردم و بهمین دلیل هنوزم براحتی توی رزولوشن FHD باهاش دارم بازی میکنم! کم نمیاره! هر کی هم نگاهش بهش میفته از کیفیت و زیباییش انگشت بدهن می مونه.امیدوارم اصل منظورم رو بهتون رسونده باشم.
متأسفانه بعضی ها همین جلوی پاشون رو فقط می بینند و هی میگن ارزش نداره برای 10 فریم بیشتر فلان تومان پول بیشتر داد! مگه برای 10 فریم بیشتر ما داریم بهترین سخت افزار فعلی رو تهیه میکنیم؟! قضیه چیزی هست بنام آینده نگری. همون چیزی که در هر زمینه ای (از خیابون سازی بگیر تا خرید سخت افزار) می بینید که توی ژنتیک ما ایرانی ها معمولاً وجود نداره!
3aman021
31-05-2013, 18:45
دوست عزیز علت مشخص نکردن سقف قیمتم به این دلیله که انتخابم رو کردم(کا56) و قیمتش 2400~2500تومن.پس بودجم 2500تومنه . اما اگه گرافیک 635 جواب نیازهامو تا چند سال بعد نمیده کا56 سی ام رو بخرم .و میخوام بدونم تفاوت قیمتشون چقده؟
من پرسیدم حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ تومان اختلاف دارند ولی ۱۰۰ درصد با این اختلاف می ارزه
3aman021
31-05-2013, 19:07
اونوقت پردازنده کم مصرف کا56 جوابگوی گرافیک قدرتمندش هست؟دیدم متاسفانه 740 خیلی قوی تره :( اما من فکر کنم 635 هم میتونه جوابگوی بازی ها وبرنامه های گرافیکی تا چند سال باشه!
اونوقت پردازنده کم مصرف کا56 جوابگوی گرافیک قدرتمندش هست؟دیدم متاسفانه 740 خیلی قوی تره :( اما من فکر کنم 635 هم میتونه جوابگوی بازی ها وبرنامه های گرافیکی تا چند سال باشه!
رقم اول سری کارت گرافیک . مثل سری 500 600 700 همچنین سرعت اما رقم دو قدرت اونه مثل کارهای رندرینگ و گیمینگ استفاره میشه مثلا gtx 480 از 740 خیلی قوی تره اما سرعتش پایین تره
vb.mohsen
31-05-2013, 19:41
مثل اینکه منم k56cb بخرم بهتره.ببینیم چی میشه؟کسی میدونه عمر باطری تو هر دفعه شارژ این لپتاپ ها چقدره؟واسه کارهای عادی.وزنش چقدره؟
شما با چه گارانتی می خواین بخرین؟ چون تا اونجا که من گشتم سازگار نبود البته بیشتر گلوبال بود
vb.mohsen
31-05-2013, 19:55
شما برای خرید باید ابتدا سقف نهایی بودجه تون رو مشخص کنید
بعد برید بازار و بالاترین سخت افزاری که اون با بودجه تون میتونید تهیه کنید رو انتخاب کنید
الان مثل اینکه قضیه برعکسه و شما سقفی رو مشخص نکردید بهمین دلیل با هر صحبتی هی دارید میرید پله ی بالا و بالاتر. اینطوری به اصطلاح دیگه حد یَقِفی ندارید!
ضمناً
بحث سر این نیست که فلان گرافیک 10fps بیشتر داره و... نه حرف سر اینه که معمولاً افراد لپ تاپشون رو تا سالها نگه میدارند و اینجاست که برنده اون شخصی هست که در زمان خودش بهترین سخت افزارها رو انتخاب کرده طبعاً دیرتر از کندی کارایی دستگاهش شاکی میشه
ببین
من سال 2009 یک لپتاپ Ci7 (این نوع پردازنده بتازگی اون زمان توی بازار اومده بود و برای خیلیها هنوز کاملاً ناشناخته بود!) با بالاترین سقف رم و هارد و گرافیک و وضوح و کیفیت نمایشگری که در بازار موجود بود رو تهیه کردم و بهمین دلیل هنوزم براحتی توی رزولوشن FHD باهاش دارم بازی میکنم! کم نمیاره! هر کی هم نگاهش بهش میفته از کیفیت و زیباییش انگشت بدهن می مونه.امیدوارم اصل منظورم رو بهتون رسونده باشم.
متأسفانه بعضی ها همین جلوی پاشون رو فقط می بینند و هی میگن ارزش نداره برای 10 فریم بیشتر فلان تومان پول بیشتر داد! مگه برای 10 فریم بیشتر ما داریم بهترین سخت افزار فعلی رو تهیه میکنیم؟! قضیه چیزی هست بنام آینده نگری. همون چیزی که در هر زمینه ای (از خیابون سازی بگیر تا خرید سخت افزار) می بینید که توی ژنتیک ما ایرانی ها معمولاً وجود نداره!
حرفتون تا یه حدی درسته.ببنید دو تا لپتاپ که 10 فرم با هم فرق میکنند.سال بعد هم بازی جدید اومد هر دوشون در یه حد افت فریم خواهند داشت..مثلا یه بازی رو 30 فریم اجرا میکنه سال بعد 20فریم .لپتاپ دومی 20 فریم الان اجرا میکنه.سال بعد میشه 10 فریم."فقط مثال میزنم شاید ارقام درست نباشن"در هر صورت این دو لپتاپ که فقط 10 فریم با هم فرق میکنن سال بعد هردوشون اشغال به حساب میان.حرفتون اونجایی درسته که 30-40% لپتاپی از لپتاپی دیگه قویتر باشه.نه کمتر.نمیشه عامل های دیگه رو فدای 10 فریم بیشتر کنیم درسته؟
3aman021
31-05-2013, 19:57
گارانتی سازگار نداره!احتمالا سریر,گارانتی سریر چطوره؟
گارانتی سازگار نداره!احتمالا سریر,گارانتی سریر چطوره؟
سریر گارانتی شرکتی یعنی گارانتی رسمی نیست البته یه لپ تاپ سوزوکی خریدیم با گارانتی سریر کیبردش مشکل پیدا کرد بدون هزینه و سریع درست کردن.
NorthBridge
31-05-2013, 20:05
حرفتون تا یه حدی درسته.ببنید دو تا لپتاپ که 10 فرم با هم فرق میکنند.سال بعد هم بازی جدید اومد هر دوشون در یه حد افت فریم خواهند داشت..مثلا یه بازی رو 30 فریم اجرا میکنه سال بعد 20فریم .لپتاپ دومی 20 فریم الان اجرا میکنه.سال بعد میشه 10 فریم."فقط مثال میزنم شاید ارقام درست نباشن"در هر صورت این دو لپتاپ که فقط 10 فریم با هم فرق میکنن سال بعد هردوشون اشغال به حساب میان.حرفتون اونجایی درسته که 30-40% لپتاپی از لپتاپی دیگه قویتر باشه.نه کمتر.نمیشه عامل های دیگه رو فدای 10 فریم بیشتر کنیم درسته؟
خب البته این بحث جاش بیش از این در اینجا نیستش و فقط دوستمون رو راهنمایی کردم اما حالا که پرسیدید باید بگم همونطور که در کامنت قبلی تأکید کردم و الان دیگه میشه تکراری: همه ی فاکتورها مهمه و باید با توجه به بودجه، بهترین سخت افزار روز رو انتخاب کرد.حتی شده بودجه ی بیشتری رو صرف کرد.
ولی گرافیک و CPU و نمایشگر باکیفیت باید بیشتر در اولویت باشند چون آپگرید اونها امکانش تقریباً غیرممکنه.در حالیکه رم و هارد و سایر سخت افزار رو یا اینترنال و یا اکسترنال میشه ارتقا داد.مثل سیسم رومیزی نیست که هر وقت دلمون خواست گرافیکش رو برداریم و قویتر بندازیم.پس اینجاست که همون 10 فریم هم خودش فوق العاده اهمیت پیدا میکنه.
3aman021
31-05-2013, 20:09
دوستان من با گوشی میام نمیتونم به صورت نقل قول جواب بدم ...
3aman021
31-05-2013, 20:11
پس با چه گارانتی بخرم؟کدوم گارانتی بهتره؟
3aman021
31-05-2013, 20:13
دوست عزیز vb.mohsen مشخصاتk56 گذاشتم اما لینکش خرابه .میتونی بری تو سایت دیجی کالا سرچ کنی
پس با چه گارانتی بخرم؟کدوم گارانتی بهتره؟
این میتونه کمکت کنه دوست عزیز ؛)
3aman021
31-05-2013, 21:16
این میتونه کمکت کنه دوست عزیز ؛)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنونم نمیدونی معتبرترین گارانتی واسه کا56 چیه؟
ممنونم نمیدونی معتبرترین گارانتی واسه کا56 چیه؟
اگه همین الان می خری: سریر سرویس
3aman021
31-05-2013, 22:12
من میخوام اقساطی خرید کنم .جایی سراغ نداری که هم معتبر باشه هم بدون چک قبول کنه؟(تهران)
vb.mohsen
31-05-2013, 22:12
دوست عزیز vb.mohsen مشخصاتk56 گذاشتم اما لینکش خرابه .میتونی بری تو سایت دیجی کالا سرچ کنی
k56cb تو دیجی کالا نیست تو سایت ایسوس نزده باطری و وزنش چقدره؟
3aman021
31-05-2013, 22:20
k56cb تو دیجی کالا نیست تو سایت ایسوس نزده باطری و وزنش چقدره؟همه چیزش شبیه کا56 سی ام است و فقط گرافیکش فرق میکنه.به نظرم کا56سی ام انتخاب بهتریه چون باطری 4سلولی مدت زمان کارکردش بیشتر و پردازنده کم مصرف از پس گرافیک 635 بهتر بر میاد
k56cb تو دیجی کالا نیست تو سایت ایسوس نزده باطری و وزنش چقدره؟
وزن: 2.3 کیلوگرم
باتری:2950
3aman021
31-05-2013, 23:10
بچه ها نظرتون راجع به گارانتی 2ساله ماندگار چیه؟شرکتیه یا رسمی؟
3aman021
01-06-2013, 11:16
گارانتی ماندگار شرکتیه؟
3aman021
01-06-2013, 12:08
نمیشه خودمون بگیم این دستگاه رو با گارانتی سازگار میخوام؟
نمیشه خودمون بگیم این دستگاه رو با گارانتی سازگار میخوام؟
اگه باشه میشه مثلا z500 دیدم تو یک مغازه هم سازگار داشت هم هماهنگ
Ehsan_2012
01-06-2013, 17:38
دوستان لپ تاپ نسبتا قدیمی من که چندسال پیش خریدم رزولوشن 1680 در 1050 ( 15.6 اینچ) داره.
الان هر چی لپ تاپ تو بازار میبینم رزولوشن 1366 در 768 دارن که دو مورد رو که با این رزولوشن از نزدیک دیدم (سونی و اچ پی) با تمام قدرتی که لپ تاپ داشت اصلا صفحه اش واسم قابل تحمل نبود!
نمیدونم شاید چشمای من به رزولوشن بالا عادت کرده باشه
اما یعنی لپ تاپ خوش قیمت تو این بازار نیست که رزولوشن درست حسابی داشته باشه؟
دوستان لپ تاپ نسبتا قدیمی من که چندسال پیش خریدم رزولوشن 1680 در 1050 ( 15.6 اینچ) داره.
الان هر چی لپ تاپ تو بازار میبینم رزولوشن 1366 در 768 دارن که دو مورد رو که با این رزولوشن از نزدیک دیدم (سونی و اچ پی) با تمام قدرتی که لپ تاپ داشت اصلا صفحه اش واسم قابل تحمل نبود!
نمیدونم شاید چشمای من به رزولوشن بالا عادت کرده باشه
اما یعنی لپ تاپ خوش قیمت تو این بازار نیست که رزولوشن درست حسابی داشته باشه؟
سری vaio f روزولوشن خوبی داره
vb.mohsen
01-06-2013, 22:01
k46cb با برد گرافیک 740.تو بنچ مارکها 15- درصد از 640 قویتر هست.بدنه المینیوم.الترابوکه 21میلی متر ضخامت.14" ولی به احتمال زیاد 15.6" هم وجود داره با نام bk56c.تو مغازه دوستم بود چند تا عکس گرفتم خیلی باحاله.خواستین بگین اپلود کنم
قیمت 2.840
ci5 3337
ram 6gb
hdd 1tb
هر چقدر هم تحقیق کنی ممکنه بهترین گزینه رو از دست بدی.من نمیدونستم همچین لپتاپی وجود داره
3aman021
01-06-2013, 23:29
duste aziz in moshakhasat ro az kudum site copy kardi?
vb.mohsen
02-06-2013, 13:48
کپی نکردم سایت خود ایسوس همینا رو نوشته .مغازه دوستم هم بود اینم عکسش دیگه رو کیفیتش کار نکردم یکم لودشون طول میکشه
کپی نکردم سایت خود ایسوس همینا رو نوشته .مغازه دوستم هم بود اینم عکسش دیگه رو کیفیتش کار نکردم یکم لودشون طول میکشه
گارانتیش چیه؟
NorthBridge
02-06-2013, 16:34
جدیداً هاردهای پرظرفیت از 500GB روی لپتاپها نصب میکنند اما اشکال اینه که تقریباً همگیشون 5400rpm هست در نتیجه توی لود ویندوز و برنامه های سنگین و... ضعف خودش رو نشون میده و متأسفانه همین خودش میشه یک گلوگاه بزرگ در استفاده از حداکثر کارایی سخت افزار.
کارهایی که حالا میتونید بکنید اینه که یا باید باهش کنار بیایید یا دنبال مدلهایی باشید که هارد 7200 دور(معمولاً 500GB) دارند و یا خودتون بجای هارد اصلی یک SSD نصب کنید و یا بهتر از همه اینکه دنبال مدلهای گرانتر و کمیابی باشید که یک هارد از نوع mini SSD در کنار هارد اصلی داشته باشند.شخصاً با اینکه هارد 7200 دارم با اینحال برای لود سریعتر یک mini SSD پرظرفیت سفارش دادم و بزودی میرسه دستم.توی ایران ظاهراً mini SSD که مخصوص لپتاپ هست نایابه چون قیمتش بالا و هواخواه کمی داره و اگر خواستید باید بدید براتون وارد کنند .ضمناً معمولاً توی مشخصات دستگاه قید نمیشه که شیار خالی mini SSD روی مادربورد داره یا نه بهمین جهت فروشنده ها هم کاملاً در این زمینه بی اطلاعند.
vb.mohsen
02-06-2013, 20:50
k56 هم داشت؟
ببنین تو این سری صفحه نمایش 14"با 46و 15 اینچی با 56 معلوم میشه.خود k46 چند نوع داره یعنی cm.c.cb.ca.cma.cmb ...
جدیداً هاردهای پرظرفیت از 500GB روی لپتاپها نصب میکنند اما اشکال اینه که تقریباً همگیشون 5400rpm هست در نتیجه توی لود ویندوز و برنامه های سنگین و... ضعف خودش رو نشون میده و متأسفانه همین خودش میشه یک گلوگاه بزرگ در استفاده از حداکثر کارایی سخت افزار.
کارهایی که حالا میتونید بکنید اینه که یا باید باهش کنار بیایید یا دنبال مدلهایی باشید که هارد 7200 دور(معمولاً 500GB) دارند و یا خودتون بجای هارد اصلی یک SSD نصب کنید و یا بهتر از همه اینکه دنبال مدلهای گرانتر و کمیابی باشید که یک هارد از نوع mini SSD در کنار هارد اصلی داشته باشند.شخصاً با اینکه هارد 7200 دارم با اینحال برای لود سریعتر یک mini SSD پرظرفیت سفارش دادم و بزودی میرسه دستم.توی ایران ظاهراً mini SSD که مخصوص لپتاپ هست نایابه چون قیمتش بالا و هواخواه کمی داره و اگر خواستید باید بدید براتون وارد کنند .ضمناً معمولاً توی مشخصات دستگاه قید نمیشه که شیار خالی mini SSD روی مادربورد داره یا نه بهمین جهت فروشنده ها هم کاملاً در این زمینه بی اطلاعند.
من تاحالا فرصت نشده با هارد ssd کار کنم ولی برای مثال یه پروژه ویژال اسیتدیو که 30Mb حجمش نیست حدود 1 دقیقه ای طول میکشه لودینگش توی هارد های معمولی.و فکر نمیکنم سرعتش ربطی به هارد داشته باشه..یا مثلا لود بازی dirt1 رو اگه یادتون باشه حدود 2-3 دقیقه ای طول میکشد. ولی تو dirt2 که گرافیک خیلی سنگینتر بود لودینگ 10-20 ثانیه طول میکشید.کاری با حجم و سرعت انتقال اطلاعات ندارم ولی بیشتر سرعت لودینگ نرم افزاریه تا سخت افزاری.و اگه هارد ssd خیلی لازم بود و مردم هم استقبال میکردن .توی لپتاپ های جدید حتما استفاده میشد.من دقیق اطلاع ندارم ولی ssd بیشتر تو الترابوک ها استفاده میشه دلیلش رو نمیدونم.
3aman021
02-06-2013, 22:34
in ke kheily alie .akhe k46 ba cpu 3337u nadashtim...ekhtelaf gheimat cpu 3317 ba 3337 cheghade?
vb.mohsen
02-06-2013, 22:53
in ke kheily alie .akhe k46 ba cpu 3337u nadashtim...ekhtelaf gheimat cpu 3317 ba 3337 cheghade?
اخه شما فقط سی پی رو در نظر نگیر برد گرافیک هم خیلی قویتره .وهارد هم که 1 ترا .فرق بین k56cm ,k46c فقط ~200 تومنه
3aman021
03-06-2013, 00:54
به زودی k56 هم با همین کانفیگ وارد بازار میشه.تفاوت پردازنده 3317 با 3337 چندان محسوس نیست . دوست عزیز با توجه به اینکه گرافیک لپ تاپ زود قدیمی میشه و تو این رنج قیمت میشه مدل های بهتری انتخاب کرد به نظرم خرید k56cm منطقی تره.ضمنا تفاوت قیمتشون 400هزار تومنه:)
NorthBridge
03-06-2013, 11:07
اگه هارد ssd خیلی لازم بود و مردم هم استقبال میکردن .توی لپتاپ های جدید حتما استفاده میشد.من دقیق اطلاع ندارم ولی ssd بیشتر تو الترابوک ها استفاده میشه دلیلش رو نمیدونم.
دلیل استفاده توی اولترابوکها چند چیزه.یکی افزایش عمر باتری و دیگری ضخامت و وزن بسیار کم mini SSD ها.
ولی از دو سال قبل به این سو از mini SSD و نیز SSD در لپتاپهای گرانتر و نیز لپتاپهای حرفه ای گیمینگ به وفور داره استفاده میشه.
پارسال که هنوز نرخ ارز پایین بود توی بازار ایران بعضی مدلهای hp و ایسوس و لنوو و... دارای mini SSD در کنار هارد اصلی عرضه میشد که همون زمان هم قیمت بالایی داشتند ولی با این اوضاع بازار داخلی که نرخ ها سه برابر شده دیگه برای وارد کننده ها اکثراً نمیصرفه چنین کانفیگ هایی وارد کنند.ولی اگه به سایت خود سازنده ها برید میتونید کاستومهایی با این کانفیگ براحتی سفارش بدید.
MSI هم که جزو سلاطین لپتاپهای گیم بازاره استفاده از SSD بخش ثابت اکثر کانفیگهای حرفه ایش هست و حتی جدیداً کانفیگهایی با چند SSD بصورت Raid0 داره عرضه میکنه!!!!
رونمایی از لپ تاپ گیمینگ قدرتمند GT70 Dragon Edition2 توسط MSI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vb.mohsen
03-06-2013, 17:52
به زودی k56 هم با همین کانفیگ وارد بازار میشه.تفاوت پردازنده 3317 با 3337 چندان محسوس نیست . دوست عزیز با توجه به اینکه گرافیک لپ تاپ زود قدیمی میشه و تو این رنج قیمت میشه مدل های بهتری انتخاب کرد به نظرم خرید k56cm منطقی تره.ضمنا تفاوت قیمتشون 400هزار تومنه:)
2 هفته پیش با منت k56cm رو به من دادن "واسه خودم نخریدم"2.640. با گارانتی شما چطور میگین 400 تومن قیمت فرق داره.جهت اطلاع k46c قیمتش 2.840
3aman021
03-06-2013, 19:07
2 هفته پیش با منت k56cm رو به من دادن "واسه خودم نخریدم"2.640. با گارانتی شما چطور میگین 400 تومن قیمت فرق داره.جهت اطلاع k46c قیمتش 2.840گرون خریدی داداش .قیمت k56cm 2400~2500.مگه شما تهران نیستی؟
vb.mohsen
03-06-2013, 20:27
نه داداش تهران نیستم.به احتمال زیاد شما بدون گارانتی میگین.درسته؟واسه منم تو این حدودا میدادن بدون گارانتی در ضمن k56cm یه مدل داریم aو یه مدل داریم b.که با ویندوز و بدون ویندوز قیمت ها متغییره.در ضمن مغازه داره چند تا شماره ای رو که از تهران سفارش میداد بهم داد خودم باهاشون صحبت کردم .واسه مغازه داره سوده زیادی نموند.
3aman021
03-06-2013, 21:17
دادا کا56 و کا46 گارانتی معتبر و رسمی که ندارن.اونایی هم که ویندوز اورجینال ندارن احتمالا اصل نیستن یا دستکاری شدن...
vb.mohsen
03-06-2013, 21:53
دادا کا56 و کا46 گارانتی معتبر و رسمی که ندارن.اونایی هم که ویندوز اورجینال ندارن احتمالا اصل نیستن یا دستکاری شدن...
کاری با با معتبر بودنشون ندارم ولی رسمه که 100-200 تومنی رو قیمت تاثیر میگذاره.حرف شما دباره ویندوز به نظر منطقی میاد.ولی من همین کا 46 رو روش freedos بود .جالب بود همه جا نشون از این بود که خود ایسوس فری داس رو لپتاپ گذاشته.
من کلی گشتم k56 CB مشخصاتش این بود:
ram:6G 1600
cpu: intel i5 3317U 1.7
hard: 750G
vga:GT740 M
گارانتی: سریر- طلایی نوین
vb.mohsen
04-06-2013, 00:06
من کلی گشتم k56 CB مشخصاتش این بود:
ram:6G 1600
cpu: intel i5 3317U 1.7
hard: 750G
vga:GT740 M
گارانتی: سریر- طلایی نوین
با ویندوز 8 org
دوست عزیز تو عکس اگه نگاه میکردی نوشته k56c.فقط c.من معذرت میخوام فکر کنم خودم نوشته بودم cb
عیب سرچ تو اینترنت همینه ممکنه خیلی از مدل ها رو اصلا نبینی.ولی در اولین فرصت خودم همین ایسوس رو میخرم.من بین الترابوک سامسونگ k56cm گیر کرده بودم ولی به خاطر بدنه المینیوم سامسونگ بیخیال ایسوس شده بودم .حالا این مدل هر چی که من میخام رو داره
.هم قویتره هم بندش المینیومیه..کسی میدونه این مدل ایسوسا چقدر باطری نگه میدارن.
3aman021
04-06-2013, 01:29
کاری با با معتبر بودنشون ندارم ولی رسمه که 100-200 تومنی رو قیمت تاثیر میگذاره.حرف شما دباره ویندوز به نظر منطقی میاد.ولی من همین کا 46 رو روش freedos بود .جالب بود همه جا نشون از این بود که خود ایسوس فری داس رو لپتاپ گذاشته.تفاوت قیمت ویندوز اورجینال و فری داس زیاد نیست چون ویندوز اورجینال حتما باید رو دستگاه باشه و خود شرکت ویندوز رو میزنه رو دستگاه.در مورد تفاوت قیمت گارانتی هم باید بگم گارانتی رسمی فقط 50هزار تومن بیشتره.
3aman021
04-06-2013, 01:34
دوست عزیز تو عکس اگه نگاه میکردی نوشته k56c.فقط c.من معذرت میخوام فکر کنم خودم نوشته بودم cbعیب سرچ تو اینترنت همینه ممکنه خیلی از مدل ها رو اصلا نبینی.ولی در اولین فرصت خودم همین ایسوس رو میخرم.من بین الترابوک سامسونگ k56cm گیر کرده بودم ولی به خاطر بدنه المینیوم سامسونگ بیخیال ایسوس شده بودم .حالا این مدل هر چی که من میخام رو داره.هم قویتره هم بندش المینیومیه..کسی میدونه این مدل ایسوسا چقدر باطری نگه میدارن.مثکه اسوس گفته تو حالت عادی باید 6,7 ساعتی شارژدهی کنه
vb.mohsen
04-06-2013, 13:24
دوستان نظری درباره کیفیت مانیتور های ایسوس دارن.تجربه میگه سونی و ایسر بهترین کیفیت نمایش رو دارن!ایسوس چطوره؟
انصافا مانیتور های ایسوس "مال لپتاپ رو نمیدونم همین مانیتور های خودمون رو میگم" کیفیت خیلی خوبی دارن.
3aman021
04-06-2013, 14:32
سونی که حرف نداره اما در مورد ایسر نشنیدم .اسوس هم به نظر خوب میاد .اما در مورد مانیتور لپ تاپ اسوس سری ان که عالیه . سری کا و آ زاویه دید محدودی داشتن. اما فکر کنم سری جدید کا56 و کا46 این مشکل رو نداشته باشن
3aman021
04-06-2013, 14:33
سونی که حرف نداره اما در مورد ایسر نشنیدم .اسوس هم به نظر خوب میاد .اما در مورد مانیتور لپ تاپ اسوس سری إن که عالیه . سری کا و آ زاویه دید محدودی داشتن. اما فکر کنم سری جدید کا56 و کا46 این مشکل رو نداشته باشن
vb.mohsen
04-06-2013, 21:16
یه نکته رو در مورد سری کا بگم.من چند روز پیش یدونه 46 و یدونه 45 کنار هم گذاشتم کیفیت ساخت بین این دو تا قابل قیاس نیست.حداقل از نظر ظاهری 46 خیلی سرتره.دوستم هم میگفت خرابی سری کا کمه ولی اشکالات عجیب و غریبی درش وجود داره مثلا میگفت یدونه واسه تعمیر اورده بودن وقتی فن لپتاپ کار میکرد کل میزی که روش بوده رو به لرزه درمیاورد.جالبه همون لحظه مشتری اومد با یه لحن خاصی گفت :اقا ما یدونه تازه دل خریدیم خاموشش کردیم دیگه روشن نشد.دوستم: :n08:
من: :n29:
مشتری: :n03: نمیدونم چرا هنوز دل مشتری داره واقعا جای تعجب داره
3aman021
04-06-2013, 21:26
خب دوست عزیز این مشکلی نیست که بشه گفت فقط سری کا داره .از هزار تا یکی تو هر برندی هم ممکنه پیش بیاد. اگه ما به این فکر کنیم که خدای نکرده ما یکی ازون هزار نفر باشیم که بدبختیم:) اصلا بش فکر نکن
vb.mohsen
04-06-2013, 21:32
خب دوست عزیز این مشکلی نیست که بشه گفت فقط سری کا داره .از هزار تا یکی تو هر برندی هم ممکنه پیش بیاد. اگه ما به این فکر کنیم که خدای نکرده ما یکی ازون هزار نفر باشیم که بدبختیم:) اصلا بش فکر نکن
نه منظورم این نبود .منظورم این بود که سری کا اینجور مشکلات زیاد توش دیده شده.همین.اخه سری کا به زیاد خراب شدن معروف شده فقط نظرم رو در این مورد گفتم.
اتفاقا خرابی برد و صفحه نمایش و اینجور چیزا تو این سری خیلی کمه .اونجور که دوستم بهم گفته.ولی اگه یدونه 46 و یدونه 45 کنار هم بگذارین به متریال"46 المینیومی هست" و اسمبل دقت کنین میفهمین که واقعا 46 یه چیز دیگس.اصلا نمیدونم دقت کردین یا نه جنس پلاستیک 45 شبیه جنس پلاستیک افتابه دستشویی"گلاب به روتون" هستش.
3aman021
04-06-2013, 21:35
میدونم اما من خرابی نشنیدم...کم کم دارم میترسم نکنه من k56 بخرم اینجوری شه
vb.mohsen
04-06-2013, 21:50
میدونم اما من خرابی نشنیدم...کم کم دارم میترسم نکنه من k56 بخرم اینجوری شه
نه ،گفتم که کیفیت از سر و روی k46 که بدنش المینیومی بود میریخت..در ضمن شما اینو در نظر بگیر سری 46 و 56 که الترابوک هستن هیچوقت کیفیتشون یکی نیست با سری ها دیگه.چون الترابوکن.هر چی باشه طرف هزار تا تکنولوژی و هزینه طراحی ... بیشتر از لپتاپهای دیگه رو این مدل صرف میکنه پس نترس مطمئنا کیفیت ساختش خیلی بهتر از بقیه k هاست.به نظر من فقط اسم کا رو این لپتاپ مونده
3aman021
04-06-2013, 22:18
من عاشق اولترابوکم واسه همین میخوام بخرم. قبلا یه اچ پی داشتم یه هفته پیش فروختمش 1450 .دو میلیون و صد خریده بودم داغ میکرد در حد ذوب حتی تو کار عادی و نصب ویندوز.الانم بودجم 1500 تومنه واسه همین مجبورم اقساط خرید کنم
vb.mohsen
04-06-2013, 22:35
من 2 بار شده hp واسه اشنا بخرم تو هردو پشیمون شدم.یکیش روز اول هاردش خراب بود دومی هم بعد یه ماه کیبوردش خراب شد.اصلا طرف hp نمیرم به هیچ وجه.دوستام هم که تو کار لپتاپن hp رو بدترین برند بازار حداقل بازار ایران میدونن.حالا یادم افتاد چند مدت پیش یدونه طرف خریده بود دو هفته باهاش کار کرده بود نمیدونم ازش چی دیده بود .1200 خریده بود 800 التماس میکردلپتاپه نو بودا.اون موقع خیلی دلم میخواست بخرم.شانس اوردم نمیدونم چی شد نتونستم بخرم
3aman021
04-06-2013, 22:41
فقط ناراحت گارانتیشم...من با گارانتی سازگار میخوام
3aman021
04-06-2013, 22:47
من 2 بار شده hp واسه اشنا بخرم تو هردو پشیمون شدم.یکیش روز اول هاردش خراب بود دومی هم بعد یه ماه کیبوردش خراب شد.اصلا طرف hp نمیرم به هیچ وجه.دوستام هم که تو کار لپتاپن hp رو بدترین برند بازار حداقل بازار ایران میدونن.حالا یادم افتاد چند مدت پیش یدونه طرف خریده بود دو هفته باهاش کار کرده بود نمیدونم ازش چی دیده بود .1200 خریده بود 800 التماس میکردلپتاپه نو بودا.اون موقع خیلی دلم میخواست بخرم.شانس اوردم نمیدونم چی شد نتونستم بخرماچ پی که من خریده بودم سری 7000 بود.قبلا انقد رو اچ پی تعصب داشتم اما دیدم اینجوریه متنفر شدم
Persian-swag
04-06-2013, 22:51
این اچ پی هایی که خریدید با مدل بگید ببینم چی بوده که انقدر از اچ پی بد میگین ...
من شک ندارم شما لپ تاپ مشکل دار خریدی وگرنه منم اچ پی دارم چرا مال من خراب نبست ؟
حتما الان می خوای بیای بگی با سلام و صلوات که خوب دراومده یا شانس آوردم ...
نه دوستان عزیز نمیشه این مدلی برند بزرگی مثل اچ پی رو زیر سوال برد انقدر جنس مشکل دار از برندهای مختلف تو این مملکت وارد میشه و میندازن به این و اون شاید یکیش هم شما !
شما اگر بلد نباشی بخری بری اپل هم بخری خراب در میاد !
همین اچ پی که انقدر بد میگی سلطان بلامنازع سیستم های کامپیوتری تو دنیاست !
حتما ملت اروپا و امریکا هم میرن آشغال میخرن خودشون نمی دونن !
3aman021
04-06-2013, 22:54
من میخوام این اولترابوکی که قراره بخرم نه نقص فنی داشته باشه نه نقص ظاهری نه جوری باشه که خراب شه بعد بخوام بفرستمش گارانتی و باز شه و قطعاتشو وردارن...واقعا بیزارم ازینکه لپ تاپم خراب شه و توش باز شه.راهی هست که بشه فهمید نیازی به بردن به گارانتی نداشته باشه؟از گارانتی خیلی بیزارم
3aman021
04-06-2013, 23:01
این اچ پی هایی که خریدید با مدل بگید ببینم چی بوده که انقدر از اچ پی بد میگین ...من شک ندارم شما لپ تاپ مشکل دار خریدی وگرنه منم اچ پی دارم چرا مال من خراب نبست ؟حتما الان می خوای بیای بگی با سلام و صلوات که خوب دراومده یا شانس آوردم ...نه دوستان عزیز نمیشه این مدلی برند بزرگی مثل اچ پی رو زیر سوال برد انقدر جنس مشکل دار از برندهای مختلف تو این مملکت وارد میشه و میندازن به این و اون شاید یکیش هم شما ! شما اگر بلد نباشی بخری بری اپل هم بخری خراب در میاد ! همین اچ پی که انقدر بد میگی سلطان بلامنازع سیستم های کامپیوتری تو دنیاست ! حتما ملت اروپا و امریکا هم میرن آشغال میخرن خودشون نمی دونن ! آقا جون اون وقتی که تو اچ پی خریدی ایران تو تحریم نبوده .من نگفتم همه اچ پی ها مورد خاص دارن اچ پی هایی که از زمان تحریم وارد ایران میشن چون وارد کننده معتبر ندارن اینجوری از آب در میاد
Persian-swag
04-06-2013, 23:11
اصلا چه ربطی به تحریم داره من 90 خریدم اون موقع هم از دوبی می آوردن و پارت امارات بود الانم از دوبی میارن بازم همون پارت و ....!
الان تو همین سری 6000 که من خریدم به خصوص سر گرافیک 6770M که اون سال قوتیرین چیپ گرافیک 15.6 دنیا شناخته شد طوری که حتی مک بوک های 2011 اپل هم 6770M دارن فروش اچ پی خیلی بیشتر از قبل بوده ولی من ندیدم کسی بیاد در این حد ازش بد بگه یا کلا بد بگه !
تو همین جا هست تاپیک غول خشمگین 6090 تعداد صفحاتی که رفته جلو مشخص می کنه محبوبیتش رو !
من نمیگم اچ پی توش مشکل نیست چرا که تو این حد از تیراژ و فروش به هر حا همیشه درصدی از مشکل به طور خیلی عادی بهش تعلق میگیره اما نه دیگه وقتی بازش کنی خراب باشه و ...!
الان تو همین تهران داره لپ تاپ های ریفر میفروشه بدون اینکه بتونی بفهمی مشکل داره خیلی راحت میندازن و بعد طرف رو گرفتار می کنن تو گارانتی طوری که دیگه میگه غلظ کردم و مفت میده میره !
من قبلا هم گفتم دقت کن از کجا میخری وقتی از هر کسی بدون اطلاع بخری مطمئن باش برند هیولا هم باشه مشکل دار درمیاد چون این مملکت هیچیش مثل آدم نیست در نتیجه نمی تونی یقه کسی رو هم بگیری و باید باش بسازی !
امیدوارم این تحریم ها که برداشته شد اچ پی بیاد نماندگی رسمی بزنه اونوقت می بینم که انتخاب همه اول اپل بد اچ پی !
3aman021
04-06-2013, 23:17
اچ پی خرید اول بعد از اپل ؟پس اسوس چی؟
Persian-swag
04-06-2013, 23:18
ضمنا بحث خرابی و مشکل دوچیزه جداس ...
اگر ساختار لپ تاپ اعم از کولینگ / طراحی مدار درونی و در نتیجه مح قرار گیری قطعات مشکل داشته باشه باید تو همه مدل ها مشکلاتی مثل داغ کردن باشه !
اما وقتی فقط شما داری میگی من مشکل داشتم یعنی موردی بوده و 100 درصد مشکل دار !
چون مثلا من یه 6080 دارم یه مک ایر جفتش عالیه بدون مشکل اگر یکی از اینا مشکل ساختاری و اساسی داشت باید یه گزارش درموردش میدیدم اما وقتی نمی بینم یعنی نیست ! وجود نداره !
این جدا از مشکلات موردی هست !
من اگر همین 6080 که دارم خراب شه باز نمیام یه برند رو زیر سوال ببرم و بقیه رو الکی بدبین کنم چون ممکن علت های مختلفی داشته باشه که نیاز به بررسی داره !
مطرح کردن مسائلی که نیاز بهبررسی داره تو یه جای عمومی درست نیست می خواد اچ پی باشه یا اپل !
Persian-swag
04-06-2013, 23:22
اپل که خوب یکم بالاس قسمتاش میمونه اچ پی و بعد هم اسوس !
اسوس تو ایران خوب می کنه تو آستین مردم وگرنه سهمش تو دنیا 6 درصده !
که البته به سرمایه و تولید ناچیزش در مقابل برندهای غول برمیگرده نه عدم مقبولیت !
هرکی بیشتر داره مسلما بیشتر تولید می کنه و فروش بیشتر !
3aman021
04-06-2013, 23:24
:)خب شما بگو چیکار کنم که لپ تاپی که قراره بخرم جوری از آب درنیاد که بره گارانتی و بخواد باز شه؟من از همین میترسم و بیزارم
Persian-swag
04-06-2013, 23:27
واقعا حیف سری 7000 که مشکل دار شد برات !
یکی از مدل هایی که عاشق دیزاینش و انحناهای زیباش بودم ! خودت میدونی وقتی بازش میکردی از بغل چقدر زیبا بود !
خلاصه بگو چی می خوای نمی تونم پست های قبلی رو بخونم درسم دارم !
3aman021
04-06-2013, 23:29
سونی رو جا گذاشتی.اپل خب ظاهرا سخت افزارش نسبت به قیمتش خیلی ضعیفه
3aman021
04-06-2013, 23:31
من k56 میخوام .به اندازه کافی تحقیق کردم به این گزینه رسیدم اما خب همش ازین میترسم که لپ تاپ خراب شه و بره گارانتی توشو باز کنن و قطعات رو کش برن و...
3aman021
04-06-2013, 23:38
اپل که خوب یکم بالاس قسمتاش میمونه اچ پی و بعد هم اسوس ! اسوس تو ایران خوب می کنه تو آستین مردم وگرنه سهمش تو دنیا 6 درصده !که البته به سرمایه و تولید ناچیزش در مقابل برندهای غول برمیگرده نه عدم مقبولیت ! هرکی بیشتر داره مسلما بیشتر تولید می کنه و فروش بیشتر ! اسوس خیلی خوبه تو جهان رتبه چهارم رو داره
vb.mohsen
05-06-2013, 00:59
من میخام یجا جواب بدم امیدوارم بتونم.ببینید اولا فروش ملاک بهترین بودن نیست.مثلا چرا اپل تو دنیا اول نیست یا اینکه خیلی هامون تفاهم داریم سونی خیلی لپتاپ های خوبی داره ولی فروشش انچنان بالا نیست.یا تو ایران دقیق نمیدونم ولی احتمالا دل تو فروش رتبه اول رو داره ایا این باعث میشه دل بهترین مارک موجود تو ایران باشه مطمئنا نه.پس فروش ملاک بهترین بودن نیست.
Persian-swag ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز شما خیلی رو hp تعصب دارین که چیز بدی نیست.دوست عزیز چند صفحه قبل هم گفتم .تجربه شاید 5-6 ساله خودم و دوستام که تو بازار لپ تاپ هستن واقعا از اچ پی راضی نیستیم.دلیلشم خرابی زیاد.کیفیت مانیتور پایین.ووو...من شاهد بودم لپتاپی که 2 سال پیرتر"تکنلوژی و پیشرفت رو تو این دوسال فرض کنین" از یه اچ پی بود کیفیت صفحه نمایش خیلی بهتری از اچ پی داشت.اگه یادم باشه یکی از لپتاپهای روز اول خراب شد 4520 بود.در مورد دیزاین که سلیقه ای ولی اونقد از اچ پی زده شدم اصلا تو ویترین که میبینم بیخیالش میشم.اصلا نگاهشم نمیکنم.واسه همین در مورد جدیدا هیچ اظهار نظری نمیکنم.یه چیزه دیگه بگم شما خیلی خوب در مورد قطعات و سخت افزار حرف میزنین ولی اگه 4520 یه بار گرفته باشی دستت اصلا قیافه و وزنش بهم نمیخورن.فقط واسه مثال گفتم..بازم میگم این بین شاید استثناتی باشه.منم نمیگم یه برند کلا به خاطر اینکه چند بار :n13: خرابیش رو تجربه کردیم اون برند رو ببریم زیر سوال.ولی مثل دل اونقدر اشکال داره که دیگه اصلا بیخیالش شیم بهتره.یه چیز دیگه دوستم یه مثال خوب زد میگفت حتی تو نصب ویندوز روی لپتاپهای که سخت افزارشون دقیقا یکیه ولی برند فرق میکنه، ممکنه 1 ساعت فرق کنه مدت زمان نصب ویندوز ."میدونم حتما میاین میگین خب نرم افزار ریکاوری هر لپتاپ فرق میکنه که اینها اصلا کلا بیخیال ویندوز اریجنالن و خودشون با یه برنامه ای بکاپ میگرن مشتری خواست با ریکاوری که واسه همه لپتاپ از همون استفاده میشه ویندوز نصب میشه.مثلا میگفت سونی ها خیلی تیزن.دل رو کلا بیخیال.ایسوس.سامسونگ هم خوب میدونست.شاید این خودش یه ملاک باشه تو انتخاب لپتاپ.همه اینا رو گفتم که بگم خیلی ملاک هست تو انتخاب لپتاپ.خب واسه چی اینجاییم.فکر کنم بهترین لپتاپی که اینجا انتخاب کردیم k56c باشه نه اچ پی نه دل نه ...
در مورد k56c.دوست عزیز بازم میگم من یه مدل دیگه از سری کا رو کنار k46c گذاشته بودم باور کن کیفیت ساخت 46 نگم نزدیک به اپل بود دروغ گفتم.قطعات اونقد کیپ کنار هم بودن هر کاری کردم با فشار دادن اینور اونرش یه صدای عجیب و غریب ازش دربیارم نشد.اینو گفتم بدونید تا کجاها من تست میکنم.
اینم دو تا عکس راستیه z500 سمت چپی46 .خیلیها اعتقاد دارن ذی500 لپتاپ خوبیه که من اعتقاد ندارم ولی وقت شد فقط با هم از این دوتا عکس بگیرم.فقط به کلیدها دقت کنین کافیه کیفیت رو حس کنین.بدنه المینیموی هم که هیچ.شاید از این عکس ها نشه فهمید ولی من که دیدم بهتون میگم بهترین گزینه تو این رنج قیمت k46c هستش.
نگاه کنید لنوو چیش رو داره تبلیغ میکنه ایسوس چی رو.ایسوس بدنه المینیوم و ... لنوو وب کم اچ دی اسپیکر فلان...همین بلا تو ماشین هم سرمون میاد یه موقع تو کاتالوگ پراید دیدم با افتخار نوشته ساعت دیجیتال.زورا بر روی در ها.قالپاق...نه اینکه بگه هست با افتخار داشت تبلیغ میکرد.
vb.mohsen
05-06-2013, 01:09
در ضمن امیدوارم یکی پیدا بشه گزینه بهتری داشته باشه اومدیم یه لپتاپ خوب انتخاب کنیم هدف من فقط همینه.خوشحال میشم در این مورد از یکی کم بیارم.
3aman021
05-06-2013, 03:13
من بخاطر سایز صفحه نمایش k56 میخرم...وگرنه کا46 عالیه.بخصوص وزن کمترش .تازه اگه هارد hdd رو ورداریم یه ssd بندازیم میشه zenbookالبته با گرافیک قوی
اقا منم ميخوام بخرم هرچي كه بهترين بود انتخاب كردي قربون دستت به منم ذگو چون اينجا زياد گفتن
Persian-swag
05-06-2013, 08:50
من میخام یجا جواب بدم امیدوارم بتونم.ببینید اولا فروش ملاک بهترین بودن نیست.مثلا چرا اپل تو دنیا اول نیست یا اینکه خیلی هامون تفاهم داریم سونی خیلی لپتاپ های خوبی داره ولی فروشش انچنان بالا نیست.یا تو ایران دقیق نمیدونم ولی احتمالا دل تو فروش رتبه اول رو داره ایا این باعث میشه دل بهترین مارک موجود تو ایران باشه مطمئنا نه.پس فروش ملاک بهترین بودن نیست.
Persian-swag ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز شما خیلی رو hp تعصب دارین که چیز بدی نیست.دوست عزیز چند صفحه قبل هم گفتم .تجربه شاید 5-6 ساله خودم و دوستام که تو بازار لپ تاپ هستن واقعا از اچ پی راضی نیستیم.دلیلشم خرابی زیاد.کیفیت مانیتور پایین.ووو...من شاهد بودم لپتاپی که 2 سال پیرتر"تکنلوژی و پیشرفت رو تو این دوسال فرض کنین" از یه اچ پی بود کیفیت صفحه نمایش خیلی بهتری از اچ پی داشت.اگه یادم باشه یکی از لپتاپهای روز اول خراب شد 4520 بود.در مورد دیزاین که سلیقه ای ولی اونقد از اچ پی زده شدم اصلا تو ویترین که میبینم بیخیالش میشم.اصلا نگاهشم نمیکنم.واسه همین در مورد جدیدا هیچ اظهار نظری نمیکنم.یه چیزه دیگه بگم شما خیلی خوب در مورد قطعات و سخت افزار حرف میزنین ولی اگه 4520 یه بار گرفته باشی دستت اصلا قیافه و وزنش بهم نمیخورن.فقط واسه مثال گفتم..بازم میگم این بین شاید استثناتی باشه.منم نمیگم یه برند کلا به خاطر اینکه چند بار :n13: خرابیش رو تجربه کردیم اون برند رو ببریم زیر سوال.ولی مثل دل اونقدر اشکال داره که دیگه اصلا بیخیالش شیم بهتره.یه چیز دیگه دوستم یه مثال خوب زد میگفت حتی تو نصب ویندوز روی لپتاپهای که سخت افزارشون دقیقا یکیه ولی برند فرق میکنه، ممکنه 1 ساعت فرق کنه مدت زمان نصب ویندوز ."میدونم حتما میاین میگین خب نرم افزار ریکاوری هر لپتاپ فرق میکنه که اینها اصلا کلا بیخیال ویندوز اریجنالن و خودشون با یه برنامه ای بکاپ میگرن مشتری خواست با ریکاوری که واسه همه لپتاپ از همون استفاده میشه ویندوز نصب میشه.مثلا میگفت سونی ها خیلی تیزن.دل رو کلا بیخیال.ایسوس.سامسونگ هم خوب میدونست.شاید این خودش یه ملاک باشه تو انتخاب لپتاپ.همه اینا رو گفتم که بگم خیلی ملاک هست تو انتخاب لپتاپ.خب واسه چی اینجاییم.فکر کنم بهترین لپتاپی که اینجا انتخاب کردیم k56c باشه نه اچ پی نه دل نه ...
در مورد k56c.دوست عزیز بازم میگم من یه مدل دیگه از سری کا رو کنار k46c گذاشته بودم باور کن کیفیت ساخت 46 نگم نزدیک به اپل بود دروغ گفتم.قطعات اونقد کیپ کنار هم بودن هر کاری کردم با فشار دادن اینور اونرش یه صدای عجیب و غریب ازش دربیارم نشد.اینو گفتم بدونید تا کجاها من تست میکنم.
اینم دو تا عکس راستیه z500 سمت چپی46 .خیلیها اعتقاد دارن ذی500 لپتاپ خوبیه که من اعتقاد ندارم ولی وقت شد فقط با هم از این دوتا عکس بگیرم.فقط به کلیدها دقت کنین کافیه کیفیت رو حس کنین.بدنه المینیموی هم که هیچ.شاید از این عکس ها نشه فهمید ولی من که دیدم بهتون میگم بهترین گزینه تو این رنج قیمت k46c هستش.
نگاه کنید لنوو چیش رو داره تبلیغ میکنه ایسوس چی رو.ایسوس بدنه المینیوم و ... لنوو وب کم اچ دی اسپیکر فلان...همین بلا تو ماشین هم سرمون میاد یه موقع تو کاتالوگ پراید دیدم با افتخار نوشته ساعت دیجیتال.زورا بر روی در ها.قالپاق...نه اینکه بگه هست با افتخار داشت تبلیغ میکرد.
من فن هیچ برندی نیستم اما از برند خوب استفاده می کنم و پیشنهاد میدم اچ پی هم یکی از اوناست .
فروش تو بازار آزاد = برتری تو همه شاخصه های مورد ارزیابی .
ایران نیست که در انحصار باشه پس وقتی فروش زیاده یعنی بهتره چون مردم حق انتخاب داشتن ولی باز اینو انتخاب کردن !
این چیزایی هم که شما میگین در مورد اچ پی اشتباهه و موردیه اونم تو ایران وگرنه چنین جیزی نیست !
شما dv6 7000 داشتی با اون کیفیت و زیباییش برات بد دراومده اما همین میلیون ها آدم دیگه دارن وبدی ازش ندیدن ! پس بازم موردیه مال شما !
همین سری probook مثل 4520 و 4530 فکر نمی کنم کسی توش شک داشته باشه که چیه ! همین جاهم از دوستان خیلی ها دارن ! می تونید سرچ کنید !
در کل من خلاصه حرفم اینه با یک مورد نمیشه برند رو برد زیر سوال سعی کنید از جای مطمئن و خوب بخرید تو ایران این مهم تراز نو ع برنده !
تمام !
vb.mohsen
05-06-2013, 14:01
اقا منم ميخوام بخرم هرچي كه بهترين بود انتخاب كردي قربون دستت به منم ذگو چون اينجا زياد گفتن
دوست عزیز من و احتمالا چند تا کاربر دیگه که این تاپیک فعال هستن asus k56c.رو پیشنهاد میدیم.با تمام احترام به Persian-swag ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایشون هم hp پیشنهاد میدن نمیدونم کدوم مدلشو.اگه پستها رو بخونی متوجه میشی کدوم بهتره.
Persian-swag
05-06-2013, 14:14
دوستان یه موردی اگر 100 بار تایید کنم باز کمه اونم اینکه از فروشگاهی که می خواین بخرین مطمئن باشین آدم بنداز زیاده آدم کم اطلاع هم زیاده ...
خیلی ها که میان اینجا اساسا فلسفه تاپیک زدنشون نداشتن اطلاع کافی هست اگر پیشنهاد میدید کافی نیست که حتما خوب در بیاد اینکه از کجا میخرید مهم تره !
سعی کنید حسابی در این مورد تحقیق کنید چه اپل باشه چه چیز دیگه !
من عینا دارم می بینم انداختن رو کسی هم دلش به حال شما نمی سوزه !
3aman021
05-06-2013, 15:31
دوست عزیز من حسابی تحقیق کردم اما بازم چند چیز من رو ناراحت میکنه:یکیش اینکه مورد مورد دار بشه و بره تعمیر باز شه...یکی اینکه سیستم عاملش فری داس باشه ممکنه اصل نباشه...
vb.mohsen
05-06-2013, 19:30
به قول دوستمون Persian-swag ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مورد اولی شما شانسی هست و دومی هم با فروشنده صحبت کن اگه روش ویندوز نبود بتونی پسش بدی.
در مورد اینکه جنسی رو به کسی بندازن دیگه به زرنگی طرف بستگی داره.ولازم نیست به کسی در این مورد گوشزد کرد.هممون میدونیم این فروشنده ها چه جور ادمایین.سعی کنین از اشنا خرید کنید و باهاش چندتا شرط ببندین .مثلا اینکه ازش 2 روز وقت بخایین اگه ایرادی ازش پیدا کردین پسش بدین.من معمولا همین کارو میکنم.البته در مورد hp بلایی که سرم اومد ربطی به انداختن و اینجور حرفها نداشت.یکیش که روز اول هاردش خراب شد روش لینوکس داشت.به خوبی داشت کار میکرد.دقیق یادم نیست چرا خراب شد ولی خود به خود خراب شد.منظورم اینه که من کاری نکردم که خراب بشه.در مورد دومی هم بعد یه ماه کیبورد از کار افتاد اونم خود به خود به قول یکی از مشتریهای دوستم: آقا یدونه تازه دل خریدیم خاموش کردیم دیگه روشن نشد.معمولا اونجوری که من شنیدم 2-3 % درصد هر دستگاه الکترونیکی از کارخونه خراب از اب درمیاد.ولی واسه بعضی این مقدار شاید به 20% برسه براساس تجربه خودم میگم که ممکنه اشتباه باشه
3aman021
05-06-2013, 19:47
پس کلا با ویندوز اورجینال و گارانتی رسمی 200تومن گرونتر تموم میشه
3aman021
05-06-2013, 21:57
آخه یعنی چی مگه لپ لپه که شانسی باشه؟بحث دو سه میلیون پوله.حیفه اون پول اگه جنس تو زرد از آب دربیاد
Persian-swag
05-06-2013, 21:59
آخه یعنی چی مگه لپ لپه که شانسی باشه؟بحث دو سه میلیون پوله.حیفه اون پول اگه جنس تو زرد از آب دربیاد
چقدر استرس داری / چی شد آخرش ؟
3aman021
05-06-2013, 22:22
هیچی دیگه فردا برم ببینم کجا اقساطی میدن....شما جای خوب تو پاساژ ایرانیان سراغ نداری؟
Persian-swag
05-06-2013, 22:24
قسطی مگه جایی میده ! انقدر میکشن روش !
برو پارسیان بخر !
3aman021
05-06-2013, 22:27
هیچی دیگه فردا برم ببینم کجا اقساطی میدن....شما جای خوب تو پاساژ ایرانیان سراغ نداری؟
3aman021
05-06-2013, 22:34
حتی با چک کارمندی هم خیلی میکشن روش؟شنیدم فقط 3%میکشن
Persian-swag
05-06-2013, 22:46
دقیق نمی دونم ولی مهم اینه که گیر بیاری قسطی که نمیاری احتمالا مگه این که یه موسسه باشه ! اگه کارمندی از همون جایی که هستی بخر !
چطور دلت اومد dv6 7000 رو بفروشی با این که خیلی دیزاین اچ پی عالیه ولی این یکی رو من خیلی عاشقم .:n12:
Ehsan_2012
05-06-2013, 22:48
اچ پی مدل FullHD نداره؟
Persian-swag
05-06-2013, 22:58
اچ پی چون بیشتر فروشش از طریق سایت خودش و سفارش محصولاتش صورت می گیره ! کانفیگ های رسمیش تو بازار جهانی به خصوص خاورمیانه کمتر FHD داره !
مگر اینکه کسی بتونه از دوبی سفارشی وارد کنه !
حالا امیدوارم این تحریم ها زودتر برداشتنش عملی بشه ( رسما تصویب شده و در حد حرف نیست و قطعا اجرا میشه ) و شاهد ورود کمپانی های امریکایی از مجرای رسمی به مملکت تخیلی باشیم !
3aman021
05-06-2013, 23:04
دقیق نمی دونم ولی مهم اینه که گیر بیاری قسطی که نمیاری احتمالا مگه این که یه موسسه باشه ! اگه کارمندی از همون جایی که هستی بخر !چطور دلت اومد dv6 7000 رو بفروشی با این که خیلی دیزاین اچ پی عالیه ولی این یکی رو من خیلی عاشقم .:n12:منم دیزاینش رو دوس داشتم اما خب دیگه مجبور شدم...قسطی دادن رو که میدن.اما حتما چک کارمندی میخواد که من کارمند نیستم.
vb.mohsen
05-06-2013, 23:19
چطور دلت اومد dv6 7000 رو بفروشی با این که خیلی دیزاین اچ پی عالیه ولی این یکی رو من خیلی عاشقم .:n12:
یدونه دل شبیه این مدل اچ پی که گفتین بازار دیده بودم شبیه اینه البته فکر کنم از اچ پی بهتره از نظر ظاهری"دل که از دیزاین هیچی حالیش نیست ولی اچ پی از دل کم میاره ".نمیدونم از چی اچ پی خوشتون امده اخه.نمیخام باهاتون کل کل کنم به نظر ادم با تجربه ای میایین فقط میخام بدونم چرا اینهمه به اچ پی علاقه دارین
اینم ایسوس
خودتون قضاوت کنید.یه مزیتی رو در مورد غیر المینیومی بودن دورمانیتور بگم بعد مدتی که هی لپتاپ باز و بسته میکنین این منطقه دچار خش میشه که این جنس محاله دچار خش بشه
Persian-swag
05-06-2013, 23:32
ببین من علاقه دارم ولی فن نیستم !
چون محصولاتش اول از همه کیفیت و کلاس بالایی از تکنولوژی رو بهت میده / طراحیش زیباس و احساس لذت میده / امکاناتش بی نظیره ( کدوم برند میاد Beats Audio بزاره ) ! / و ....
الان اول دل از اچ پی یا اسوس بهتره طراحیش ؟! دوست عزیز ! کوتاه بیا!:n02:
dv6 7000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / asus n56 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / ,
اصلا زبان طراحی بین این دوتا فرق داره معلومه کدوم بهتره ! میدونی من نظرم به کی نزدیک تره !
3aman021
05-06-2013, 23:36
دادا عکسشو گذاشتی دلم خواست...نگفتی تجربه خرید اقساطی رو نداری؟با سفته میگن فقط 3% میاد رو سود 3% اولی .همینطوره؟
Persian-swag
05-06-2013, 23:51
نه ! اطلاعی ندارم !
این dv6 رو از کجا خریده بودی ؟
vb.mohsen
05-06-2013, 23:55
دادا عکسشو گذاشتی دلم خواست...نگفتی تجربه خرید اقساطی رو نداری؟با سفته میگن فقط 3% میاد رو سود 3% اولی .همینطوره؟
معمولا واسه هر چقدر ماهی که میتونی قسطی بدی قسط بندی میکنن بعد واسه هر ماه 2-3 %از کل قیمت خرید میکشن روش دوست عزیز.بستگی به فروشنده داره ولی معمولا بیش از 8 ماه نمیدن.فکر کنم تو سه ملیون یه 300 تومنی ضرر میکنی.یادم رفت بگم نصف قیمت اول میگرن.اینجا که اینجوریه
3aman021
05-06-2013, 23:57
info:hp dv 6 7010us . cpu : amd a8 1.9~2.8ghz ram 6 hdd 750 vga 3060 7640 ati
3aman021
06-06-2013, 00:02
معمولا واسه هر چقدر ماهی که میتونی قسطی بدی قسط بندی میکنن بعد واسه هر ماه 2-3 %رو کل قیمت میکشن دوست عزیز.بستگی به فروشنده داره ولی معمولا بیش از 8 ماه نمیدن.فکر کنم تو سه ملیون یه 300 تومنی ضرر میکنی.یادم رفت بگم نصف قیمت اول میگرن.اینجا که اینجوریهمن حساب کردم به ازای 2500 100میاد روش .اما با سفته دوستم میگه سه درصد میاد روی سود اصلی میشه 30هزار تومن . یعنی با چک کارمندی 100 میاد روش با سفته نهایتا150 تومن... اما مطمئن نیستم .اگه اینطور باشه که راضیم
مدل DV6 7027 تو ایران نیست؟
Persian-swag
06-06-2013, 00:07
آخه کی میره از علا الدین نوت بوک بخره !
قبلا هم بهت گفتم از بدجایی خریذی !
پردازنده ت هم که اینتل نبوده کلا APU های AMD خوبن ولی مثل اینتل نمیشن !
3aman021
06-06-2013, 00:18
خدا لعنتش کنه 2100000 هم بهم فروخت
3aman021
06-06-2013, 00:19
تجربم کم بود دیگه و فقط لپ تاپ میخواستم
dandelionsland
06-06-2013, 00:35
info:hp dv 6 7010us . cpu : amd a8 1.9~2.8ghz ram 6 hdd 750 vga 3060 7640 ati
کیفیت صفحه این مدل لپ تاپ چطوره؟(خانواده hp envy 7000
از n56 ایسوس بهتره؟
3aman021
06-06-2013, 00:48
سری n بهتره .من که سری 7000 داشتم زاویه دید محدودی داشت.
dandelionsland
06-06-2013, 00:51
من حسابی گیج شدم
همه تعریف سری n ایسوس رو میکردن امروز یه n46 دوستم رو آوردم کنار مک خودم گذاشتم خیلی افتضاح بود(کم رنگ زاویه دید کم مات و بی کیفیت)
n56 هم همین صفحه رو داره؟
خداییش یه لپ تاپی نیست تو این دنیا یه ذره کیفیت صفحه اش مثل مک ها باشه بتونیم ما روش بازی هم بکنیم؟
3aman021
06-06-2013, 00:55
خب شما با توجه به بودجتون داری انتخاب میکنی .نباید با مک مقایسش کرد...خب اگه میتونی سونی وردار
dandelionsland
06-06-2013, 00:56
خب شما با توجه به بودجتون داری انتخاب میکنی .نباید با مک مقایسش کرد...خب اگه میتونی سونی وردار
خب اگه میشه یه مدل معرفی کنید
سقف 4 تومن صفحه اش با کیفیت باشه ( ترجیحا فول اچ دی) با گرافیکی در حد 650 انویدیا؟
وزن و باتری و ظرفیت هارد مهم نیست
Persian-swag
06-06-2013, 01:01
مشکل محدودیت زاویه تو همه برندها هست به خصوص عمودی که بدتره !
اتفاقا اچ پی از همه شون بهتره ! به خصوص مدل هایی که صفحه FHD و Anti-Glare دارن !
از یه صفحه HD با رزولوشن عادی انتظار کیفیت رتینا داری !
3aman021
06-06-2013, 01:03
این مدل هم عالیه:Sony-Vaio-S1311DGX
dandelionsland
06-06-2013, 01:05
مشکل محدودیت زاویه تو همه برندها هست به خصوص عمودی که بدتره !
اتفاقا اچ پی از همه شون بهتره ! به خصوص مدل هایی که صفحه FHD و Anti-Glare دارن !
از یه صفحه HD با رزولوشن عادی انتظار کیفیت رتینا داری !
شما این دو تا مدل 7000 اچ پی و ایسوس n56 رو از نزدیک دیدین؟
کدومشون بهتره صفحه اش؟
فول اچ دی دارن؟
شفاف هست یا مات؟
فکر نکنم تو رنج 4تومن صفحه نمایشی از واسه n56 بهتر باشه.یه سری به این لینک بزن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اسم سایتش چی هست؟
Persian-swag
06-06-2013, 01:11
آره دیدم جفتش عالیه ولی محدودیت عمودی زاویه رو هردو دارن اما افقی کمتره !
شما برو تو یوتیوب کانفیگ های همین envy dv6 هست با FHD و Anti - Glare !
اون موقع متوجه میشین صفحه چیه !
150 دلار از HD گرون تره که میشه حدود 700-600 تومن !
اگر می خوای بخری تو Envy شک نکن بهش میگن مک ویندوزی !
سری Envy دیگه همه میدونن چیه !
3aman021
06-06-2013, 01:12
بله جفتشونو دیدم از لحاظ صفحه نمایش گفتم که n56 بهتر بود.احتمالا لینک خرابه نمیدونم چرا هر کاری میکنم لینک خرابه
3aman021
06-06-2013, 01:13
بله جفتشونو دیدم از لحاظ صفحه نمایش گفتم که n56 بهتر بود.احتمالا لینک خرابه نمیدونم چرا
dandelionsland
06-06-2013, 01:15
آره دیدم جفتش عالیه ولی محدودیت عمودی زاویه رو هردو دارن اما افقی کمتره !
شما برو تو یوتیوب کانفیگ های همین envy dv6 هست با FHD و Anti - Glare !
اون موقع متوجه میشین صفحه چیه !
150 دلار از HD گرون تره که میشه حدود 700-600 تومن !
اگر می خوای بخری تو Envy شک نکن بهش میگن مک ویندوزی !
سری Envy دیگه همه میدونن چیه !
ممنون از شما
من میخوام تا قبل از این چیزه 24 ام لپ تاپم رو بخرم(میترسم یه سونامی چیزی بیاد بعدش)
دقیقا اسم مدلی که شما میفرمایید چیه؟
قیمت و مشخصات فروشگاه اینترنتی اگه باشه خرید کنم خیلی لطف می کنید(فقط فول اچ دی اگه تا 4.2 هم باشه مشکلی نیست)
اگر هم قیمت ندارین یه قیمت حدودی بدین ببینم میتونم بخرم یا نه
ممنون
dandelionsland
06-06-2013, 01:17
بله جفتشونو دیدم از لحاظ صفحه نمایش گفتم که n56 بهتر بود.احتمالا لینک خرابه نمیدونم چرا
این دوستمون گفتن اچ پی ه صفحه اش بهتره
n56 همون صفحه n46 رو مگه نداره؟
مات هست؟
فول اچ دی اش با اچ دی اش تفاوت کیفیت غیر از رزولوشن دارن؟
3aman021
06-06-2013, 01:18
مشکل محدودیت زاویه تو همه برندها هست به خصوص عمودی که بدتره !اتفاقا اچ پی از همه شون بهتره ! به خصوص مدل هایی که صفحه FHD و Anti-Glare دارن !از یه صفحه HD با رزولوشن عادی انتظار کیفیت رتینا داری !نمیشه گفت از همشون بهتره .و نمیشه گفت بدتره .اما سری n اسوس تکنولوژی تصویریش بهتره
3aman021
06-06-2013, 01:23
این دوستمون گفتن اچ پی ه صفحه اش بهترهn56 همون صفحه n46 رو مگه نداره؟مات هست؟فول اچ دی اش با اچ دی اش تفاوت کیفیت غیر از رزولوشن دارن؟صفحه نمایشش مات نیست برچسب مات رو صفحشه میتونه بکنی بندازی دور .این برچسب رو واسه کار کردن راحت تو جاهای پر نور گذاشتن
dandelionsland
06-06-2013, 01:26
صفحه نمایشش مات نیست برچسب مات رو صفحشه میتونه بکنی بندازی دور .این برچسب رو واسه کار کردن راحت تو جاهای پر نور گذاشتن
جدا برچسب داره؟
اصلا دقت نکردم
الان این مدل ایسوس n56 فول اچ دی تو بازار داره؟
i5 ها با i7 ها تفاوتی برای اجرای بازی دارن؟
معذرت دوستان سوالاتم زیاد شد
Persian-swag
06-06-2013, 01:26
اینترنتی اصلا نخر .
اچ پی سه ماه یکبار به روز می کنه الان فکر کنم envy dv6 7300 باشه !
فک کنم 630 داره کانفیگ های غیرسفارشی !
FHD فک نکنم گیربیاد !
برو بازار بپرس یعد بیا اینجا مشورت با دوستان !
اشتباه این دوستمونو تکرار نکن که بدون تحقیق و عجله ای خرید !
dandelionsland
06-06-2013, 01:29
اینترنتی اصلا نخر .
اچ پی سه ماه یکبار به روز می کنه الان فکر کنم envy dv6 7300 باشه !
فک کنم 630 داره کانفیگ های غیرسفارشی !
FHD فک نکنم گیربیاد !
برو بازار بپرس یعد بیا اینجا مشورت با دوستان !
اشتباه این دوستمونو تکرار نکن که بدون تحقیق و عجله ای خرید !
مدلی که پیشنهاد کردین خوبه فقط گرافیکش به نسبت ایسوسه ظاهرا ضعیف تره
کرمانشاه هستم نمیتونم برا یه لپ تاپ بیام تهران مجبورم اینترنتی بخرم
ممنون به زحمت افتادی
3aman021
06-06-2013, 01:36
دوستمون راست میگه .خیلیا حضورا میرن واسه خرید سرشون کلاه میره چه برسه به اینترنتی.واقعا حضوری هم آدم میره واسه خرید باید تیز باشه تا بفهمه...در کل پولتو حیف نکن دوست عزیز
dandelionsland
06-06-2013, 01:40
دوستمون راست میگه .خیلیا حضورا میرن واسه خرید سرشون کلاه میره چه برسه به اینترنتی.واقعا حضوری هم آدم میره واسه خرید باید تیز باشه تا بفهمه...در کل پولتو حیف نکن دوست عزیز
ممنون بچه ها خیلی لطف کردین
یه سوال دیگه بپرسم و ایشالله فردا پس فردا برم برا خرید
توی بازی core i5 با core i7 تفاوت زیادی دارن؟
چون i5 ها یک تومن ارزونتر هست
با این اختلاف قیمت خرید i7 منطقی هست؟
ممنون و متشکر از همه بچه ها
3aman021
06-06-2013, 01:42
جدا برچسب داره؟اصلا دقت نکردمالان این مدل ایسوس n56 فول اچ دی تو بازار داره؟i5 ها با i7 ها تفاوتی برای اجرای بازی دارن؟معذرت دوستان سوالاتم زیاد شدبله فول اچ دی هم داره اما اینقد وسواس نباش صفحه نمایش همه لپ تاپ ها مث همه تفاوتشون چندان محسوس نیست.برای گیم ci5 کافیه و با توجه به نیاز شما حتی بهتر از ci7براتون جواب میده.
Persian-swag
06-06-2013, 01:43
نمی دونم چرا روی envy dv6 7300 گرافیک 650 نگذاشته !
قبلا هم گفتم اینا بیشتر از طریق سایتشون میقروشن اونم سفارشی نه کانفیگ کارخونه ای !
همه دنیا از تو سایت سازنده سفارش میدن ما باید بریم تو بازار بین هزارتا کلاهبردار !
اگر650 نبود به n56 هم فک کن ولی خوب envy رو نمیشه ازش گذشت !
-------------------------------------------------------------------------------
توصیه خیلی جدی : سعی کن i5 بخری چون i7 فقط و فقط گرما داره و سیستم رو اذیت می کنه !
اصلا هم بهش نیاز نخواهی داشت !
همه جوره هم عالیه !
یا خرید i7 فقط 500 تومن پول وبه هدر میدی !
dandelionsland
06-06-2013, 01:44
بله فول اچ دی هم داره اما اینقد وسواس نباش صفحه نمایش همه لپ تاپ ها مث همه تفاوتشون چندان محسوس نیست.برای گیم ci5 کافیه و با توجه به نیاز شما حتی بهتر از ci7براتون جواب میده.
خیلی ممنون داداش
اگه فول گیرم اومد میخرم اگه نه که همون اچ دی رو میخرم
:n16:
3aman021
06-06-2013, 01:47
پیشاپیش مبارک .منم همین روزا قصد خرید دارم اما قسطی
3aman021
06-06-2013, 01:49
نمی دونم چرا روی envy dv6 7300 گرافیک 650 نگذاشته !قبلا هم گفتم اینا بیشتر از طریق سایتشون میقروشن اونم سفارشی نه کانفیگ کارخونه ای !همه دنیا از تو سایت سازنده سفارش میدن ما باید بریم تو بازار بین هزارتا کلاهبردار !اگر650 نبود به n56 هم فک کن ولی خوب envy رو نمیشه ازش گذشت !-------------------------------------------------------------------------------توصیه خیلی جدی : سعی کن i5 بخری چون i7 فقط و فقط گرما داره و سیستم رو اذیت می کنه !اصلا هم بهش نیاز نخواهی داشت !همه جوره هم عالیه !یا خرید i7 فقط 500 تومن پول وبه هدر میدی !بله واقعا فقط یه حرفه ای میتونه موفق از بازار و یه مشت کلاه بردار برگرده ...
Persian-swag
06-06-2013, 01:50
اگر مجبوری از سایت alldigital.ir بخر از کرمان هستن ! خیلی معتبره !
vb.mohsen
06-06-2013, 01:57
میشه بگید تو صفحه 15 اینچی چجوری میخایین فول اچ دی رو ببینین.من تو مانیتور 22" نمیتونم خوب حس کنم این کیفیت رو شما میخای فول اچدی واسه 15".اونم با کارت گرافیک ضعیف که خیلی از بازیها رو رو 720p به زور میاره
Persian-swag
06-06-2013, 01:59
آره خیلی ریز میشه .
FHD واسه طراح خوبه نه کاربر معمولی !
شما همون HD برات مناسبه !
3aman021
06-06-2013, 02:06
بله شاید قسمتی از بازی هم نشون داده نشه .مثلا من گوشیم xperia ray هست چون سایز صفحش کوچیکه بازی های اچ دی رو خوب نشون نمیده
3aman021
06-06-2013, 02:09
در صورتی که از بازی های اچ دی هم پشتیبانی میکنه و صفحه نمایشش هم اچ دی هست ...
vb.mohsen
06-06-2013, 02:09
من که میگم k56 از n56 بهتره.قیمت رو لحاظ کنین خیلی بهتره
بهترین مدل های سونی و البته(fullHD)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
3aman021
06-06-2013, 12:32
ASUS - K56CM / NEW MODEL / WIN8 CPU : INTEL i5 - 3317 u (2.6 Ghz ) / CACHE : 3.0 MB / RAM:4GB DDR3/ HDD:500 GB SATA / LCD: 15.0" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD RW Double Layer / VGA :GEFORCE 635M- 2GB/ PORTS: LAN WiFi CARD READER WebCam Bluetooth HDMI / 2.3 Kg / USB3 / WIn8 2,500,000
3aman021
06-06-2013, 12:36
ASUS - K46CB / i5CPU: INTEL i5 (1.7~2.6 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / RAM:4GB DDR3 / HDD:750 GBSATA / LCD:14.0"Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW Double Layer / VGA:GEFORCE 740 - 2GB/ PORTS: LAN +WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI /2.0 Kg 2620,000 Toman
hossein pc 2011
06-06-2013, 14:27
من که میگم k56 از n56 بهتره.قیمت رو لحاظ کنین خیلی بهتره
اونو قت شما چجوری به این نتیجه رسیدید!؟؟:n04:
3aman021
06-06-2013, 15:01
بچه ها k56cm با هارد 750 هم داریم یا دیگه موجود نیست؟تفاوت قیمتشون چقده؟
vb.mohsen
06-06-2013, 22:46
اونو قت شما چجوری به این نتیجه رسیدید!؟؟:n04:
1-قیمت کمتر
2-باریک بودن و وزن کمتر k56c نسبت به n56
دقت نکردم اگه n56 بدنه المینیومی نداشته باشه که دیگه هیچ
سخت افزار هم اگه قوی تر نباشه ضعیف تر هم نیست
vb.mohsen
06-06-2013, 22:48
بچه ها k56cm با هارد 750 هم داریم یا دیگه موجود نیست؟تفاوت قیمتشون چقده؟
شما چرا میخای cm بخری؟.خب 200 تومن اضافه خرج کن c بخر
هارد یک ترا هم داره.
3aman021
07-06-2013, 00:06
شما چرا میخای cm بخری؟.خب 200 تومن اضافه خرج کن c بخرهارد یک ترا هم داره.مشکل اینجاس که بیشتر از 2500 نمیتونم خرج کنم.تفاوت آنچنانی هم ندارن فقط هارد اگه 750 باشه واسم کافیه
دوست عزیز با این قیمت یه z500 Lenovo بگیر با کانفینگ i7 :n16:
چرا k56 cb نمیگیری؟ با گرافیک 740 و هارد 1 ترابایت
یا s550 asus i5
vb.mohsen
09-06-2013, 02:08
شما چرا میخای cm بخری؟.خب 200 تومن اضافه خرج کن c بخر
هارد یک ترا هم داره.
چرا k56 cb نمیگیری؟ با گرافیک 740 و هارد 1 ترابایت
یا s550 asus i5
به نظرت من اینجا چی گفتم؟:n18:
3aman021
12-06-2013, 11:23
دوستان بودجم 2500...قیمت ها افت کرده! آیا صبر کنم ؟نظرتون چیه k46 بخرم یا k56؟کا 46 وزنش کمتره اما شاید صفحه کوچیکش چشم رو اذیت کنه و دل آدمو بزنه.نظرتون چیه؟
parsicola
12-06-2013, 16:11
دوستان بودجم 2500...قیمت ها افت کرده! آیا صبر کنم ؟نظرتون چیه k46 بخرم یا k56؟کا 46 وزنش کمتره اما شاید صفحه کوچیکش چشم رو اذیت کنه و دل آدمو بزنه.نظرتون چیه؟
صفحه لب تاپ 14 اینچ اصلا کوچیک نیست. من با 13.3 اینچی مدتها کار کردم و بعد از مدتی به اندازه اون کاملا عادت میکنی. 14 که بزرگتره.
من k46 رو پیشنهاد میدم. وزن کمتر و جمع و جور بودن و باریک بودن خیلی مزیت بالائی هست. اینو هم درنظر بگیر که k46 و k56 هردو از یه رزولوشن تصویر برخوردار هستند که معنیش اینه که چگالی پیکسل تصویر k46 بالاتره و بهتره . تنها چیز که میتونست باعث نگرانی باشه کولینگه که ظاهرا انویدیا سری 700 این مشکل رو کمتر داره . به هرحال شما داری ریسک میکنی چون این سری تازه اومده و هنوز جواب پس نداده اما به نظر سری خوبی میاد. من بودم k46 میخریدم. دیزاین خیلی خوب و کیفیت بدنه خیلی خوب و کانفیگ خوبی داره. تا ببینیم در عمل چجوری جواب میده. قیمتش هم الان 2590 تو پاساژ ایران هست.
چه اوضاعیه امسال! کارتهای سری 700 جدید انویدیا ، پردازنده های جدید هسول اینتل با کارت گرافیک داخلی قدرتمندتر و مصرف کمتر ... بازار شلم شوربائیه! هنوز تا خرخره مغازه ها پر از مدلهای قبلی هستند
بازم دست ایسوس درد نکنه که مثل همیشه سریهای جدیدشو زودتر از بقیه وارد بازار ایران کرده و منتظر تموم شدن سریهای قبلیش نمونده.
3aman021
12-06-2013, 18:35
کا46 گارانتیش هم ظاهرا بهتره .اینی که شما میگی با کدوم کانفیگ ؟
parsicola
12-06-2013, 20:15
کا46 گارانتیش هم ظاهرا بهتره .اینی که شما میگی با کدوم کانفیگ ؟
پردازنده i5 - گرافیک 740m - رم 6 گیگ - هارد 1 ترا
کارتهای گرافیک سری 700 طبق بررسی سایتها نشون میده که نسبت به هم شماره خودشون در 600 بین 20 تا 30 درصد فریم بیشتری تو بازیها میدند. مثلا 740 حدود 25 درصد سریعتر از 640 هستش و حدود 7 درصد سریعتر از 645 و نسبت به 650 نزدیک به 10 درصد کندتره.
یه بحثی هم درخصوص ارزش تعداد فریم تو پستهای قبلی شده بود که باید بگم که 25 درصد سرعت بیشتر میتونه بعضی موقعها حیاتی باشه. مثلا اگه زمانی یه بازی سنگین با کارت 640m به شما 21 فریم بده که بازی کردن رو سخت و با لگ زیاد همراه میکنه اونوقت کارت 740m میتونه نجات بخش شما باشه و 27 فریم به شما بده که بازی رو تقریبا روان و قابل بازی میکنه و اون بازی رو ازدست نمیدین.
دوستانی که نیاز به مشاوره دارن برای خودشون تاپیک بزنن
بسته شد ، دلیل = مگاتاپیک
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.