ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت پردازش core i7 چند برابر Core 2 Due است؟

hadi971
22-05-2013, 12:12
من نرم افزار LAMMPS (Molecular Dynamics)l استفاده میکنم که قابلیت parallel داره. با core 2 Due زمان کد حدود 10 ساعت هست
میخواستم بدونم با یه Core I7 این زمان چقدر کم میشه؟ صحبت 2-3 ملیون هزینه خرید لپ تاپ هست.

راستی من با انواع core i7 آشنا نیستم؛ لطفا مدل رو هم بگید
مرسی

mahyarSAMSUNG
22-05-2013, 12:21
خوب این نرم افزاری رو که گفتید من نشنیدم چی هست ولی با آی 7 خیلی سرعت بیشتر میشه و فکر کنم حداقل 3 برابر اون سی پی یو باشه .. آی 7 مدل های زیادی داره که از سری 2600 شروع میشه و تا 3990 ادامه داره که مدل اخری روی یکی دوتا از لپ تاپ ها بیشتر نیست و قیمت لپ تاپ رو به 6000 دلار رسونده ولی همون 2630 یا 3610 و تو همین رنج سی پی یو قوی محسوب میشه

cool11
22-05-2013, 13:03
می تونید یه سری هم به اینجا بزنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hadi971
23-05-2013, 01:03
LAMMPS یه نرم افزار شبیه سازی اتمی هست. خیلی از نرم افزارها قابلیت استفاده همزمان از چند تا cpu رو ندارن مثل matlab
اما این نرم افزار داره. میخواستم بدونم وقتی با 2 تا هسته core 2 due زمان رانینگ 10 ساعت هست با یه i7 چقدر کم میشه؟
1/8 میشه؟

راستی یه جا خوندم که سرعت پردازش i7 بیشتر از 1.67 GHz نیست؟ این درسته؟
آخه core 2 due خیلی بالاتر از این حرفاست

Akom@n
23-05-2013, 09:29
LAMMPS یه نرم افزار شبیه سازی اتمی هست. خیلی از نرم افزارها قابلیت استفاده همزمان از چند تا cpu رو ندارن مثل matlab
اما این نرم افزار داره. میخواستم بدونم وقتی با 2 تا هسته core 2 due زمان رانینگ 10 ساعت هست با یه i7 چقدر کم میشه؟
1/8 میشه؟

راستی یه جا خوندم که سرعت پردازش i7 بیشتر از 1.67 GHz نیست؟ این درسته؟
آخه core 2 due خیلی بالاتر از این حرفاست
این فرکانس هر هسته هست، بیشتر از این هم میشه اما به خود لپ تاپ و مدل cpu بستگی داره، من تا 3-4 گیگا واسه هر هسته هم دیدم i7
دقیق نمیشه گفت چه قدر کم میشه، اما تفاوت قدرت محسوسه، به خصوص اگه از نسل سوم باشه i7
بهترین کار برای شما اینه اگه لپ تاپی با i7 در دسترس دارین، یه تست بکنین که کاملا با همون نرم افزار مدنظرتون مطمئن شین

Prince.Kourosh
01-07-2013, 02:25
هر زمانی که با core 2do بدست اوردی بر 4 قسمت کن تقریبا میشه زمان i7 ازنوع سندی بریج 2630 که خودم دارمش.... بازهم سوالی بود درخدمتیم

Public Enemy
03-04-2014, 18:14
پاسخ این سوال ساده نیست . معمولا فاکتور های زیادی در این ضمینه نقش دارند :

1 - اینکه آیا نرم افزار مورد نظر از پردازش موازی استفاده می کند یا خیر ( توانایی تقسیم وظایف در تمام thread ها را داراست یا خیر ) و در صورت استفاده ، تعداد هسته های پردازنده
2 - تاثیر Mobility بودن یا نبودن پردازنده . یعنی اینکه از پردازنده لپ تاپ استفاده میشود یا خیر
3 - فرکانس اصلی پردازنده
4 - پشتیبانی نرم افزار از شتابگر ها مانند SSE2
5 - پشتیبانی نرم افزار از تکنولوژی turbo boost ( برخی برنامه ها از turbo boost پشتیبانی نمی کنند و در هنگام پردازش ، فرکانس پردازنده را در فرکانس ثابت نگه می دارند )

و ...

در این گونه موارد بهترین راه تست نرم افزاری است