PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تا 4 میلیون - کاربر برنامه نویسی - مقاوم و ...

مریم مهدی زاده
22-05-2013, 02:17
سلام به همه
من همه تاپیک ها رو دیدم ولی خب چیزهایی که اونا گفتن مثل من نبود برای همین مجبور شدم یک تاپیک جدید ایجاد کنم.

لطفا برادری کنید و برای انتخاب کمکم کنید.

لب تابی میخوام با این مشخصات:

قیمت : 2 و نیم میلیون تا 4 میلیون >> نمیخوام محدودیت قیمت باعث شه چیز خوبی نخرم

1. رم حداقل 6
2. قابل استفاده طولانی مدت با برق شهری
3. کیبورد عالی و خوش دست برای کد نویسی
4. مقاوم
5. اسکرین نه بزرگ نه کوچیک ( فکر کنم بشه 15.6 اینچ )
6. بشه روشون ویندوز 7 یا 8 را نصب کرد و با کلا محصولات مایکروسافت سازگار باشن
7. سازگاری با چشم! من گاها اینقد به مونیتورم خیر شدم که کاملا چشمام خشک میشه و بعدا سوزش داره.

چیزهاییکه کمتر مهمند:
1. سرعتش ( cpu )
2. امکانات جانبی مثل بلوتوث و blue-ray و وبکم و ...
3. وزنش
4. گرافیکش
5. طول زمانیکه با باتری میتونه روشن بمونه
6. وضوح صفحه تو روز و جاهای پر نور

چیزهاییکه اصلا مهم نیست:
1. برندش
2. ظاهرش
3. میزان ظرفیت هاردش
4. قدرت اسپیکرش

کاربرد اصلی:

استقاده از برنامه های مرتبط با برنامه نیوسی مثل visual studio و sql server و dreamvear و ... و خلاصه کارهای کد نویسی

سوالاتم:
1. چی بخرم؟
2. چه معیارهای دیگه مهمند که من در نظر نگرفتم؟ مثلا بنظرتون نور دهی کیبورد مهمه؟
3. خنک کننده چی بخرم؟ (بهترین ممکن)
4. محافظ جریان برق چی بخرم؟ (بهترین ممکن)

پیشاپیش ممنون بابت پاسخگوئیتون

Persian-swag
22-05-2013, 23:36
برای کاربری شما تمرکز باید روی صفحه و کیبرد باشه و سایر قسمت ها زیاد مهم نیستن ...
تو ایران هم صفحه FHD روی هربرندی به راحتی پیدا نمیشه ! یعنی نمی تونین مثلا رو نوت بوک های اچ پی صفحه FHD پیدا کنین مگر این که یه سری مدل های خاص !
کمپانی های مثل اچ پی و ...چون بیشتر فروششون از طریق آنلاین هست و مردم سفارش میدن در نتیجه تو ایران بد گیر میاد اون چیزی که واقعا خواست یه کاربر هست !
شما در این مورد استثنا باید دنبال مدل های سونی باشین چون اکثرشون صفحه FHD دارن ! اینم به همون دلیل کانفیگ کارخونه بودن و عدم سفارش آنلاین هست !
یعنی تو اکثر مدلاش هست !
نهایتا شما 2500 هزینه کنین چراکه بیشتر کار اشتباهیه چون شما کاربری دیگه ای ندارین اما اینم اینطور نیست که تا 2500 چیز خوبی گیرتون نیاد !
مدل هایی از اچ پی و ...هست مثل hp pavilion m6 / envy dv6/envy m6 و ....که عرض کردم به راحتی صفحه FHD ندارن ...
اگر هم با HD کار کردین وباهاش راحتین الزامی نیست حتما FHD باشه اما اگر باشه بهتره !

مریم مهدی زاده
23-05-2013, 00:38
برای کاربری شما تمرکز باید روی صفحه و کیبرد باشه و سایر قسمت ها زیاد مهم نیستن ...
تو ایران هم صفحه FHD روی هربرندی به راحتی پیدا نمیشه ! یعنی نمی تونین مثلا رو نوت بوک های اچ پی صفحه FHD پیدا کنین مگر این که یه سری مدل های خاص !
کمپانی های مثل اچ پی و ...چون بیشتر فروششون از طریق آنلاین هست و مردم سفارش میدن در نتیجه تو ایران بد گیر میاد اون چیزی که واقعا خواست یه کاربر هست !
شما در این مورد استثنا باید دنبال مدل های سونی باشین چون اکثرشون صفحه FHD دارن ! اینم به همون دلیل کانفیگ کارخونه بودن و عدم سفارش آنلاین هست !
یعنی تو اکثر مدلاش هست !
نهایتا شما 2500 هزینه کنین چراکه بیشتر کار اشتباهیه چون شما کاربری دیگه ای ندارین اما اینم اینطور نیست که تا 2500 چیز خوبی گیرتون نیاد !
مدل هایی از اچ پی و ...هست مثل hp pavilion m6 / envy dv6/envy m6 و ....که عرض کردم به راحتی صفحه FHD ندارن ...
اگر هم با HD کار کردین وباهاش راحتین الزامی نیست حتما FHD باشه اما اگر باشه بهتره !

مرسی از پاسختون
نمیدونم چرا گیر دادید به Hp!
من اصلا قصد خرید این برند رو ندارم
برای کار برنامه نیوسی هم فکر نمیکنم full HD بودن مهم باشه. فکر کنم شما این پست رو تو جواب یکی دیگه نوشتید و اشتباهی برای من گذاشتید :(

مریم مهدی زاده
23-05-2013, 17:19
لطفا یکی کمک کنه
لاقال بگید بین این دو تا کدوم را انتخاب کنم
Asus N56VM A

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

Lenovo ideapad Z500 A

Persian-swag
23-05-2013, 19:30
لطفا اجازه بدین تگ نام کاربری تون خشک بشه بعد با من دعوا کنید ! :n02:
این مدل هایی که شما گذاشتی در پست آخر همشون کاربری مالتی مدیا دارن یعنی گرافیک گیم دارن ودرصورتی که طبق حرف شما این چیزا برای شما مهم نیست ...
اگر شما بخوای اینارو بخری خوب برو hp envy dv6 بخر مثلا بسته به مدلا و کانفیگ حدود 3800 در میاد !
امکاناتی داره که اصلا به کار شما نمیاد ولی اگر یه چیز همه جوره عالی می خوای از همین سری های مالتی مدیا بخر !
علت تاکید اچ پی هم اینه که کلا بهتره ولی سلیقه ای بازم !

Thor God
23-05-2013, 19:54
یعنی تو اکثر مدلاش هست !

دقیقا موافقم صفحه نمایش و کیبرد مهم هستن اما اصلا نیازی به صفحه fhd نیست ! اما نمایشگر باید بزرگ باشه.

مرسی از پاسختون
نمیدونم چرا گیر دادید به Hp!
من اصلا قصد خرید این برند رو ندارم
برای کار برنامه نیوسی هم فکر نمیکنم full HD بودن مهم باشه. فکر کنم شما این پست رو تو جواب یکی دیگه نوشتید و اشتباهی برای من گذاشتید :(

شما که گفتی برند فرقی نداره ؟:n02:

لطفا یکی کمک کنه
لاقال بگید بین این دو تا کدوم را انتخاب کنم
Asus N56VM A

و

Lenovo ideapad Z500 A

اینجا همین جوره دیگه ! یه روز یکی حوصله داره جواب میده یه روز دیگه نه حوصله نداره و باید بیشتر صبر کنی اما مطمین باش که به جوابت میرسی

این بودجه که شما داری لپ تاپ های خوبی میتونی بخری برای برنامه نویسی
این دو مدل که گفتی دقیقا همون هایی بود که خودم میخواستم بگم ! تو مدل i5 و i7 هستن که با توجه به کارتون میتونید یکی رو انتخاب کنید
کرافیک هاشون هم زیاد قوی نیست. بیشتر 630 و ۶۴۵ هستن که با توجه به اینکه زیاد براتون مهم نیست همون ۶۳۰ خوبه

هر دو این مدل ها دیزاین فوق العاده ای دارن اما بدی های vm اینه که اولا یه کم داغ می کنه که البته با تنظیمات پردازنده و گرافیک به راحتی میتونید دما رو کلی بیارید پایین و حتی میتونید و اگه کاربردتون زیاده از کول\د استفاده کنید
نمایشگر کیفیت مطلوب داره کیفیت صدا هم خیلی با کیفیته
اما z500 کمی مشکل داره کیفیت نمایشگر پایینه و همچنین عمر باتری کمی پایینه اما از دیزاین که خیلی زیباست و قطعات و اسمبل هم با کیفیته

تو موارد بعدی هم میتونید y500 از لنوو v3 از ایسر 4540 از اچ پی رو بررسی کنید

تمام مواردی که شما میخواید تو ۲ مورد اول هست اما من منظورتون رو از مقاوم متوجه نمیشم یعنی چی ؟

اگه سوالی بود بفرمایید

مریم مهدی زاده
23-05-2013, 21:48
دقیقا موافقم صفحه نمایش و کیبرد مهم هستن اما اصلا نیازی به صفحه fhd نیست ! اما نمایشگر باید بزرگ باشه.

شما که گفتی برند فرقی نداره ؟:n02:

اینجا همین جوره دیگه ! یه روز یکی حوصله داره جواب میده یه روز دیگه نه حوصله نداره و باید بیشتر صبر کنی اما مطمین باش که به جوابت میرسی

این بودجه که شما داری لپ تاپ های خوبی میتونی بخری برای برنامه نویسی
این دو مدل که گفتی دقیقا همون هایی بود که خودم میخواستم بگم ! تو مدل i5 و i7 هستن که با توجه به کارتون میتونید یکی رو انتخاب کنید
کرافیک هاشون هم زیاد قوی نیست. بیشتر 630 و ۶۴۵ هستن که با توجه به اینکه زیاد براتون مهم نیست همون ۶۳۰ خوبه

هر دو این مدل ها دیزاین فوق العاده ای دارن اما بدی های vm اینه که اولا یه کم داغ می کنه که البته با تنظیمات پردازنده و گرافیک به راحتی میتونید دما رو کلی بیارید پایین و حتی میتونید و اگه کاربردتون زیاده از کول\د استفاده کنید
نمایشگر کیفیت مطلوب داره کیفیت صدا هم خیلی با کیفیته
اما z500 کمی مشکل داره کیفیت نمایشگر پایینه و همچنین عمر باتری کمی پایینه اما از دیزاین که خیلی زیباست و قطعات و اسمبل هم با کیفیته

تو موارد بعدی هم میتونید y500 از لنوو v3 از ایسر 4540 از اچ پی رو بررسی کنید

تمام مواردی که شما میخواید تو ۲ مورد اول هست اما من منظورتون رو از مقاوم متوجه نمیشم یعنی چی ؟

اگه سوالی بود بفرمایید

ممنونم از راهنمائیتون.
برند برام مهم نیست ولی این معنیش نیست هر برندی رو بخرم. وقتی همه میگن اچ پی بده حتما یه علتی داره. همه میگن اول ایسوز. بعدشم لنوو یا سونی را میگن. من فقط اینجا نیست که مشورت میگیرم.
این مدل Y500 رو چند نفر گفتن ولی تو دی جی کالا نیستش و تحقیق کردم میگن موجود نیست :(
نمیدونم خصوصیاتش چیه که در موردش فکر کنم
منظورمم از مقاوم اینه که زود خراب نشه. لب تاب با پی سی فرق داره و معمولا تعمیرش هم هزینه بره و هم زمان زیادی میبره. حالا بگذریم که چقد هم حال آدم گرفته میشه. میخوای چیزی باشه که با خیال راحت ازش استفاده کنم و نترسم یهو خراب شه. ( بر اثر جا به جایی یا کار زیاد یا ضربات کوچیک احتمالی)

بازم ازتون تشکر میکنم.

مریم مهدی زاده
23-05-2013, 21:51
لطفا اجازه بدین تگ نام کاربری تون خشک بشه بعد با من دعوا کنید ! :n02:
این مدل هایی که شما گذاشتی در پست آخر همشون کاربری مالتی مدیا دارن یعنی گرافیک گیم دارن ودرصورتی که طبق حرف شما این چیزا برای شما مهم نیست ...
اگر شما بخوای اینارو بخری خوب برو hp envy dv6 بخر مثلا بسته به مدلا و کانفیگ حدود 3800 در میاد !
امکاناتی داره که اصلا به کار شما نمیاد ولی اگر یه چیز همه جوره عالی می خوای از همین سری های مالتی مدیا بخر !
علت تاکید اچ پی هم اینه که کلا بهتره ولی سلیقه ای بازم !

دعوا؟!
فقط اصرارتونر وی اچ پی جالبه در حالیکه همه میگن خوب نیست. ضمنا مطمئنید من قبلا عضو این فروم نبودم؟ شاید هم مولتی باشم. خیلی روی این مسائل خورد نشو.

Persian-swag
23-05-2013, 23:36
خانم محترم همه کیان اونو به من نیشا بده اول :n02:
شما دارید در مورد یه برند امریکایی تاپ بد قضاوت می کنید و این ناشی از کم اطلاعی شما و اونایی هست که ازشون پرسیدین ...
برین تو تاپیک های اچ پی در همین انجمن مثل probook 4540 یا dv6 7000 خودتون نظرات خریداران رو ببینین !
راستی به قول دوستمون برند که مهم نبود !
به سایت های فروش ایرانی هم سربزنین مثل دیجی کالا و نظرات اونا رو هم بخونین 100 درصد به اشتباهتون پی میبرین !
ضمنا من سعی کردم برند تاپی رو به شما معرفی کنم این دلیل اصرار من رو اچ پی نیست !لنوو هم مدل های جالبی داره مثل z500 که جزء مدل های معدود لنوو هست که دیزاین خوبی داره !
موفق باشین تو انخاب !

مریم مهدی زاده
24-05-2013, 03:58
شما دارید در مورد یه برند امریکایی تاپ بد قضاوت می کنید و این ناشی از کم اطلاعی شما و اونایی هست که ازشون پرسیدین ...
برین تو تاپیک های اچ پی در همین انجمن مثل probook 4540 یا dv6 7000 خودتون نظرات خریداران رو ببینین !
به سایت های فروش ایرانی هم سربزنین مثل دیجی کالا و نظرات اونا رو هم بخونین 100 درصد به اشتباهتون پی میبرین !
ضمنا من سعی کردم برند تاپی رو به شما معرفی کنم این دلیل اصرار من رو اچ پی نیست !لنوو هم مدل های جالبی داره مثل z500 که جزء مدل های معدود لنوو هست که دیزاین خوبی داره !
موفق باشین تو انخاب !

مرسی ولی ...

Thor God
24-05-2013, 10:35
ممنونم از راهنمائیتون.
برند برام مهم نیست ولی این معنیش نیست هر برندی رو بخرم. وقتی همه میگن اچ پی بده حتما یه علتی داره. همه میگن اول ایسوز. بعدشم لنوو یا سونی را میگن. من فقط اینجا نیست که مشورت میگیرم.
این مدل Y500 رو چند نفر گفتن ولی تو دی جی کالا نیستش و تحقیق کردم میگن موجود نیست :(
نمیدونم خصوصیاتش چیه که در موردش فکر کنم
منظورمم از مقاوم اینه که زود خراب نشه. لب تاب با پی سی فرق داره و معمولا تعمیرش هم هزینه بره و هم زمان زیادی میبره. حالا بگذریم که چقد هم حال آدم گرفته میشه. میخوای چیزی باشه که با خیال راحت ازش استفاده کنم و نترسم یهو خراب شه. ( بر اثر جا به جایی یا کار زیاد یا ضربات کوچیک احتمالی)

بازم ازتون تشکر میکنم.

اچ پی برند بدی نیست به این خاطر که تو ایران اچ پی و دل زیاد شده همه از این دو برند بد می گن اما اچ پی گاها مشکلات کوچیکی و بزرگ داره که برطرف میشه. دیدم که چند نفر به برند دل می گن گوشت کوب.
شما باید ببینید که عمده فعالیتتون چیه ؟ اگه برا مالتی مدیا و دیزاین میخواین خب ایسوس و سونی بهتره اما اگه برا قدرت میخوای لنوو بخر . سیستمی که میده در برابر قیمتش کمه و پول برند هم نمیخوره ایسر هم میتونه کمکت کنه تو این مورد
در مورد y500 راستش رو بخوام بگم هیچ نقد درست و حسابی در مورد این مدل نخوندم. خودم هم کار نکردم اما بر اساس سخت افزار خوب این مدل رو گفتم
vm هم از دوام خوبی برخورداره اما دقت کن که هر چه قدر هم که قوی باشه بیشتر از ۴ سال دووم نمیاره و اون موقع دیگه یه سیستم خیلی پیر محسوب میشه و کاربر خوبی نداره در واقع همه سیستم ها همین جور هستن

انتخاب های شما با توجه به کاربردتون v3 , y500 , n56vm,ge60,4540 میتونه باشه به ترتیب از برند های اچ پی ، ام اس آی ، ایسوس ، لنوو و ایسر
خب فکر کنم از برندی یه مدل گفته باشم !

هر گونه سوالی داشتی بگو چون با توجه به اینکه این تاپیک به حاشیه رفته نتونستم خوب راهنمایی کنم

موفق باشین تو انخاب !

آمار ها نشون میده hp بیشترین و asus کمترین مقدار خرابی رو داره ! یه مدتی رو این قضیه خیلی بحث شد من هم اسم موسسه آمار رو آوردم اما بچه ها کنار کشیدن !
اون ۴۵۴۰ که شما میگید مشکل وایرلس و بلوتوث داره و بعضا مشکلات دیگه هم دارن.
دیجی کالا و سایر وبسایت ها هر چه قدر هم بزرگ باشن هر کسی میتونه اومده باشه و نظر داده باشه. چه متخصص و چه بچه ۱۰ ساله ! من خودم سره همون نظرات از باتری Z500 تعریف می کردم اما بعدا متوجه شدم واقعا ضعیفه برو قسمت نظرات کاربران رو بخون ( در مورد z500 ) یارو اومده میگه باتری ۷ ساعت جواب میده. یه مثال دیگه برای نقض حرف شما سایت gsm هست که تو بخش نظرات موبایل زتا یارو اومده میگه موبایل رو خریدم تو خیابون ازم زدن در صورتی این مدل اصلا وارد بازار نشده.
در مورد لنوو هم سری آیدی پد معمولا دیزاین خوبی دارن میتونی بررسی کنی اما قبول دارم که خیلی از مدل های خوبش دیزاین ضعیف دارن اما بالاخره دیزاین کلاسیک هست دیگه ! برای اونهایی که فقط به قدرت فکر می کنن هنور هم سری تینک پد بهترین مدل ها رو داره در عین دیزاین ضعیف !
در ظمن اینجا داریم دوستانه بحث می کنیم و قرار نیست که شاخ شونه بکشی که چرا گفتی برند مهم نیست اما از برند حرف میزنی.

قصد دعوا هم ندارم فقط یه نقد کوتاه از صحبت هات بود :n16:

shifter
24-05-2013, 10:56
به نظر من بهتره به این تاپیک اعتماد نکنید...
همچنین مزخرفاتی از قبیل اینکه امار میگه اچ پی بیشترین خرابی داره و... که واقعا خنده داره:))
اچ پی تا همین سال قبل برندی بود که بیشترین ارزش در برابر پول پرداختی رو داشت.
من 6180 گرفتم که کارت 6770 ای ام دی روش بود دو سال قبل.
اون هم.با قیمت کمتر از سونی سری f مشابه.
به تبلیغات دوستان زیاد توجه نکنید...ایسوس به خاطر نمایندگی داشتن و این همه تبلیغات هنوز نتونسته جای اچ پی رو بگیره و. حرف هایی از قبیل امار خرابی هم کار اوناست...
در درجه اول به نظر من سونی و بعدش اچ پی انتخاب های خوبی هستن...
Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Persian-swag
24-05-2013, 10:59
منم یه نقد کوچیک دارم بهت! دوست عزیز شما قبل از اینکه کاربر فعال شی یادته هرروز اینجا دعوا میکردین با اون یکی همکارتون آقای d.r know ؟ بعد هم به خاطر کم فعالیت بودن بقیه در این انجمن شدید کاربر فعال و ..
مشکلی نیست ولی الکی نگید تاپیک رفت به حاشیه و ....
مجموعه یه تاپیک رو کل مباحث تشکیل میده و از توش یه نتیجه میاد بیرون !
اما در مورد اون آماری که شما میگی اون مال سال 2008 هست نه الان !
اون موقع اگه یادت باشه چیپ های انویدیا خیلی مشکل داشت و داغ میکرد اچ پی هم که کلا با انویدیا کار میکرد واسه همین یه سری لپ تاپاش مشکل گرافیک داشت و ...
سر اون جریان اعتباریه سری از مدلاش رفت زیر سوال ! اما بعد چیپ های AMD استفاده کرد و مشکل حل شد !
در مورد دیجی کالا هم اینطور نگین چون سایت معتبری هست و هر نظری رو تایید نمی کنه در ضمن اینجوری نیست هرکی بیاد نظر بده وگرنه مم باید جزء نظر دهندگان باشم !
هر دستگاهی ایراد داشته باشه زود مشخص میشه اینطور نیست من بگم خوب شما بگی بد بعد خلاف این موضع مشخص شه !
من خودم در حال حاضر یه ایر دارم واسه کارهای عادیم و یه 6080 که سال 90 خریدم اگه بگم مثل روز اول کار می کنه اونم با کاربری من که روی 10 ساعت لایو بازی می کنم و فنش با سرعت کار می کنه اغراق نیست !
درصورتی که همین سری N اسوس کلی مشکلات کیفیتی داشته وداره به خصو ص همون N55 که مشکل کیبرد و تاپچ پد و اسپیکر رو خود گارانتی قبول کرده به خصوص تاچ پلاستیکی !

-4540 هم تا اونجایی که کاربرای حرفه ای باهاش کار کردن بدون مشکل هست اون بحث بلوتوث و وایرلس هم نرم افزاری و مشکل خود کاربر هست وگرنه من خودم تاحالا 4 تا از 4540 های دوستمو واسشون ویندوز ریختم و کاراشو انجام دادم و مشکلی ندیدم ...

موفق باشی .

Persian-swag
24-05-2013, 11:03
همچنین مزخرفاتی از قبیل اینکه امار میگه اچ پی بیشترین خرابی داره و... که واقعا خنده داره:))
به تبلیغات دوستان زیاد توجه نکنید...ایسوس به خاطر نمایندگی داشتن و این همه تبلیغات هنوز نتونسته جای اچ پی رو بگیره و. حرف هایی از قبیل امار خرابی هم کار اوناست...

با نظرتون موافقم ولی بهتر بود دوستانه تر می گفتین ...
درسته اچ پی 6 ساله بهترینه تو دنیا تا همین الان و واقعا من محصولاتش رو که می بینم همه ویژگی های رو توش باهم پیدا می کنم هم دیزاین داره / هم کیفیت / کانفیگ های متنوع و ...
به هر حال از نظر دوستمون هم اینو متوجه شدم که یکم با اچ پی مشکل داره که دیگه بحث سلیقه هست .
همون طور که تو لباس هرکسی سلیقه داره و سبک لباس بنده باشما یکسان نیست تو گجت ها هم همین طوره و کسی نمی تونه بگه اچ پی خداس و بقیه بدن و بالعکس
در ضمن اسوس کمپانی خیلی کوچیکی هست در مقابل پیر این صنعت که 30 درصد سهم جهانی رو داره !

Thor God
24-05-2013, 11:35

این که شما میگی به این خاطره که ASUS یک سوم اچ پی تولید نداره !
در ظمن هم نخواستم تبلیغ کنم فقط آماری رو که خونده بودم دادم به بچه ها

منم یه نقد کوچیک دارم بهت! دوست عزیز شما قبل از اینکه کاربر فعال شی یادته هرروز اینجا دعوا میکردین با اون یکی همکارتون آقای d.r know ؟ بعد هم به خاطر کم فعالیت بودن بقیه در این انجمن شدید کاربر فعال و ..
مشکلی نیست ولی الکی نگید تاپیک رفت به حاشیه و ....
مجموعه یه تاپیک رو کل مباحث تشکیل میده و از توش یه نتیجه میاد بیرون !
اما در مورد اون آماری که شما میگی اون مال سال 2008 هست نه الان !
اون موقع اگه یادت باشه چیپ های انویدیا خیلی مشکل دات و داغ میکرد اچ پی هم که کلا با انویدیا کار میکرد واسه همین یه سری لپ تاپاش مشکل گرافیک داشت و ...
سر اون جریان اعتباریه سری از مدلاش رفت زیر سوال ! اما بعد چیپ های AMD استفاده کرد و مشکل حل شد !
در مورد دیجی کالا هم اینطور نگین چون سایت معتبری هست و هر نظری رو تایید نمی کنه در ضمن اینجوری نیست هرکی بیاد نظر بده وگرنه مم باید جزء نظر دهندگان باشم !
هر دستگاهی ایراد داشته باشه زود مشخص میشه اینطور نیست من بگم خوب شما بگی بد بعد خلاف این موضع مشخص شه !
من خودم در حال حاضر یه ایر دارم واسه کارهای عادیم و یه 6080 که سال 90 خریدم اگه بگم مثل روز اول کار می کنه اونم با کاربری من که روی 10 ساعت لایو بازی می کنم و فنش با سرعت کار می کنه اغراق نیست !
درصورتی که همین سری N اسوس کلی مشکلات کیفیتی داشته وداره به خصو همون N55 که مشکل کیبرد و تاپ و اسپیکر رو خود گارانتی قبول کرده به خصوص تاپ پلاستیکی !

-4540 هم تا اونجایی که کاربرای حرفه ای باهاش کار کردن بدون مشکل هست اون بحث بلوتوث و وایرلس هم مشکل خود کاربر هست وگرنه من خودم تاحالا 4 تا از 4540 های دوستمو واسشون ویندوز ریختم و کاراشو انجام دادم و مشکلی ندیدم ...

موفق باشی .

خب الان دقیقا میخوای چی رو نشون بدی ؟ که قبلا هم تو این انجمن بودی و الان یه یوزر جدید داری ؟در ظمن من با دکتر نو و نه با هیچ کس دیگه هیچ دعوایی نداشتیم البته بوده مواقعی که توهین بوده تو تاپیک که تاپیک بسته شده و من هم بحث رو ادامه ندادم.
کاربر فعال شدن هم هیچ ربطی به بنده نداره بلکه مدیر انجمن این لقب رو دادن بهم که خودم هم در عجبم از اینکه به اون زودی و سره ۴۰۰ تا پست شدم کاربر فعال اما دقت کن که بیشتر اون ۴۰۰ تا رو هم گزاشتم رو همین انجمن لپ تاپ. هنوز هم همین جوره بیشتر پست هام رو همین انجمن و انجمن وب هست و گاها متفرقه و موسیقی پس لطفا بحث در این باره رو خاتمه بدید.شما هم اگه مشکلی دارین با کاربر فعال شدن بنده برید با مدیر انجمن لپ تاپ درمیون بگزارید چون دست من نیست
در مورد حاشیه!شما یه توضیح در مورد حاشیه به من میدی ؟ اولا که دو خط اول پست قبلی شما به علاوه ۵ خط بالایی که من پست دادم حاشیه محسوب میشه همین چیز هایی هم که دارین میخونین حاشیه تاپیک هست ! که شما شروع کردین. در ظمن اونقدر تو اینترنت و فروم های مختلف فعالیت داشتم که بدونم کی تاپیک به حاشیه میره.من از این نظر گفتم به حاشیه رفته چون صاحب تاپیک ۴ تا مدل خواست که ما دو تا با هم بحثمون شد خب همین جوابی که من دارم به شما میدم پره حاشیه هست
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ

در مورد دی جی کالا من مثال عینی زدم که نظر مشکل داشت پس الکی ازشون دفاع نکنید. خودتون اولا ببینید بعدا ...
در مورد سری N هم باید بگم که هیچ مشکل عجیبی به غیر از اینکه یه کم داغ می کنه ندیدم اون سری K هست که مشکل زیاد داره

شما هم ۴ تا ویندوز ریختی آمار بزرگی نداری که از یه مدل دفاع کنی همون جور که من ۳ تا دل ۵۱۱۰ دیدم که هیچ مشکلی نداشته

Thor God
24-05-2013, 11:37
پست دو تایی شد
پاک بشه

Persian-swag
24-05-2013, 11:48
نه مگه فقط یوزر میتونه پست بخونه .
من گفتم مشکلی ندارم اصلا بشو مدیر انجمن ولی شما خودت سابقه جدل داری با همون آقا پس باز بحث رو کش نده !
شما اطلاعات اشتباه نده تا مشکلی پیش نیاد وقتی رو هوا میگی اچ پی مشکل داره معلومه 5 نفر میان جواب میدن مثل shifter !
حتما دوس داری همه بگن بله حرفت درسته .
شما سری N رو مطمئنم که از نزدیک ندیدی چون اگه باهاش کار کرده بودی متوجه میشدی چقدر تاچ بی کیفیتی داره از جنس پلاستیک دمپایی هست !
حالا کیبرد نامتوازن و سیستم صوتی نویز دار و ...که بماند ...
سری k رو هم که اصلا حرفشو نزن !
می خوای همین جا لینک بدم از سری N اسوس تو همین انجمن ؟
بهتره خودت بری نگاه کنی !
بحث رو هم کش ندید .
موفق باشی .

مریم مهدی زاده
24-05-2013, 13:36
از همتون ممنونم. بنظر من اینا نه دعواس نه حاشیه. وقتی بحث ها اینطوری میشه همه طرف ها سعی میکنن همه علمشون رو بیارن وسط و برای خواننده های دیگه خیلی مفید میشه.
خیلی از صحبتتاتون استفاده کردم
امیدوارم ادامه بدید و ضمنا قهر هم نکنید
بازم ممنون از همتون
:n16:

NorthBridge
24-05-2013, 15:14
ببخشید اینجا دارید مشاوره میدید یا دعوا هست؟ :n13:
سخت افزار و کیفیت ساخت مهمه نه برند . بیشتر لپتاپهای دنیا داره توی شرکت فاکسکان در چین ساخته میشه.
لپتاپ سری envy که دوستمون معرفی کرد از هر جهت در بین لپتاپهای ((غیر اپلی و غیر گیم)) در بازار سرآمده البته اگه گیر بیارید.

hossein pc 2011
24-05-2013, 15:42
نه مگه فقط یوزر میتونه پست بخونه .
من گفتم مشکلی ندارم اصلا بشو مدیر انجمن ولی شما خودت سابقه جدل داری با همون آقا پس باز بحث رو کش نده !
شما اطلاعات اشتباه نده تا مشکلی پیش نیاد وقتی رو هوا میگی اچ پی مشکل داره معلومه 5 نفر میان جواب میدن مثل shifter !
حتما دوس داری همه بگن بله حرفت درسته .
شما سری N رو مطمئنم که از نزدیک ندیدی چون اگه باهاش کار کرده بودی متوجه میشدی چقدر تاچ بی کیفیتی داره از جنس پلاستیک دمپایی هست !
حالا کیبرد نامتوازن و سیستم صوتی نویز دار و ...که بماند ...
سری k رو هم که اصلا حرفشو نزن !
می خوای همین جا لینک بدم از سری N اسوس تو همین انجمن ؟
بهتره خودت بری نگاه کنی !
بحث رو هم کش ندید .
موفق باشی .
شما با یه مدل از سری n کار کردی بعد روی همه ی مدلای سری N اشکال میزاری.n56vz و n43 و... همه مشکل تاچ دارن؟لطفا الکی مشکل نذارین.:n04:

مریم مهدی زاده
24-05-2013, 16:54
اینها اسمش دعوا نیست بلکه تبادل نظره. حتما نباید الکی همه همو تائید کنند. بهر حال نظرات فرق داره. متاسفانه پست های من خیییییییییییییییلی دیر تائید میشه و من نمیتونم تو بحث ها شرکت کنم و بیشتر میخونم.

sh@y@n
24-05-2013, 20:49
من با توجه به اینکه لنوو کیفیت صفحه خوبی نداره و ایشون هم به کارت گرافیک قوی احتیاج ندارن لنوو رو پیشنهاد نمیدم
به نظر من بهترین گزینه همون n56 هست vm یا vz هم زیاد فرقی نداره
بعدش هم hp رو پیشنهاد میدم
ge60 هم یخورده بدنش حساسه وگرنه حرف نداره و از اون دو مدل بهتره

مریم مهدی زاده
24-05-2013, 22:20
من با توجه به اینکه لنوو کیفیت صفحه خوبی نداره و ایشون هم به کارت گرافیک قوی احتیاج ندارن لنوو رو پیشنهاد نمیدم
به نظر من بهترین گزینه همون n56 هست vm یا vz هم زیاد فرقی نداره
بعدش هم hp رو پیشنهاد میدم
ge60 هم یخورده بدنش حساسه وگرنه حرف نداره و از اون دو مدل بهتره

ممنون از پاسختون
بنظرتون N56vm ایسوز به 800 تومن گرونتر بودنش از z500 میرزه؟

Persian-swag
25-05-2013, 14:15
شما با یه مدل از سری n کار کردی بعد روی همه ی مدلای سری N اشکال میزاری.n56vz و n43 و... همه مشکل تاچ دارن؟لطفا الکی مشکل نذارین.:n04:

من تو پست قبلی گفتم به خصوص N55 نه همه مدله اش البته N43 هم مشکل داره !
اینم بگم از نظر هرکسی ممکن مشکل نباشه اما وقتی با تاچ کروم اچ پی و شیشه مک کار می کنی اونوقت متوجه میشی پلاستیک دمپایی چیه ! ( یه چیزی تو مایه های گلکسی پلاستیک ) .
تو تاپیکش هم چند نفر پشت هم می گفتن که بعد چند هفته تاچ یه حالت پریدگی پیدا می کنه یعنی نباید زیاد باهش کار کرد ! و گارانتی سازگارا خودش به این موضوع اذعان داره !
اینم جدا از اون چیزی هست که من خودم باهاش تجربه دارم من براساس قضاوت و نظر دیگران اینجا فعالیت نمی کنم بلکه تجربه کاردارم که میگم وقتی خودم که یکی از لپ تاپام 6080 هست رفتم باn55 کار کردم متوجه بد بودن کیفیتn55 شدم .
کیبرد و اسپیکر نویز دار و ....که نمی خوام بهش وارد شم !
اما تو n56 بهتر شده !

مریم مهدی زاده
25-05-2013, 18:03
اینجا دارید بمن کمک میکنید یا باهم دیگه گپ میزنید؟ :(

sh@y@n
25-05-2013, 23:14
ممنون از پاسختون
بنظرتون N56vm ایسوز به 800 تومن گرونتر بودنش از z500 میرزه؟
بله به نظر من ارزش داره
z500 کیفیت صفحه نمایش خوبی نداره فک نکنم به درد شما بخوره

Thor God
25-05-2013, 23:18
فکر نمی کنم برنامه نویسی آنچنان به نمایشگر با کیفیتی احتیاج داشته باشه اما بالاخره مهمه
و در ظمن داشتن بک لایت هم نعمته !!!!:n02:

مریم مهدی زاده
25-05-2013, 23:38
منظورتون از لایت چیه؟

میدونید قیمت این چنده؟

sh@y@n
26-05-2013, 00:53
منظورتون از لایت چیه؟

میدونید قیمت این چنده؟

این مدلی که گفتید vz هست که کارت 650 داره و باید حدود 4 تومن باشه البته شما به کارت 650 نیازی نداری همون vm کفایت میکنه
بک لایت همون نور پس زمینه کیبورد هست:n02:

فکر نمی کنم برنامه نویسی آنچنان به نمایشگر با کیفیتی احتیاج داشته باشه اما بالاخره مهمه
و در ظمن داشتن بک لایت هم نعمته !!!!:n02:

ایشون گفتن ساعات زیادی پای لپتاپ و مانیتور هستن به همین خاطر گفتم لپتاپی باشه که مانیتور خوبی داشته باشه

atdj
01-06-2013, 23:04
سلام بچه ها

من میخوام یه لپتاپ خوب بگیرم برا برنامه نویسی...

این مدل خوبه؟؟؟ sony vaio s1311dgx

hossein pc 2011
03-06-2013, 13:50
y500 برای برنامه نویسی خوبه. lenovo تقریبا برای برنامه نویسی هست.

samira_googleOne
03-06-2013, 14:10
خب اگه مشکل بودجه نداری برای خرید n5521 dell شک نکن اصلا چون مدل قوی و خوبیه ولی اگه میخوای یه بودجه متوسط بذاری میتونی روی همین 4540s hp که دوستمون میگه فکر کنی چون اینم یی از بهترینای بازاره .
لینک n5521

hossein pc 2011
03-06-2013, 19:49
به نظرم lenovo از hp بهنره باشه برای برنامه نویسی.!:n13:

samira_googleOne
19-06-2013, 10:39
حسین جان آخه این چه حرفیه که میزنی ؟!؟! :n13:
اینکه چه لپ تاپی برای چه کاربردی مناسبه به کانفیگ اون لپ تاپ ربط داره . نمیشه که بگی یه برند برای برنامه نویسی مناسبه که !

NOR-1
19-06-2013, 12:14
چرا اینقدر بحث الکی می کنین؟
بنده خدا پرسی تا 4 تومان لپ تاپ خوب چی تو بازار موجوده ؟ کاربردش و اولویت هاش هم که گفت

از لنوو بهترین مدلاش z500 و y500 بیشترین فروش رو دارن

از hp حدود 2 تومان 4540 و 3 تومان به بالا سری dv6 اچ پی
قیمتهاش طوریه که واقعا پول چیزی رو که میخری میدی

از سونی تا 3 تومان بیشتر نمی ارزه شاید کیفیت محصولاتش بالا باشه اما و وقتی کاربردی نداشته باشه پس نمی ارزه

از ایسوس هم تو سری n56 و n46 بیشتر کار شده و فروشش بیشتره مدل ارزون تر هم k46 و k56 از مدل های میان قیمت

دل هم خوبه اما فروشش به اندازه مدل های بالا نیست

کی گفته هر چیز تو ایران زیاد میشه ازش بد میگن؟
محصولات اپل هم تو ایران زیاده تازه گارانتی هم نداره ازش بد میگن؟

hossein pc 2011
19-06-2013, 17:32
حسین جان آخه این چه حرفیه که میزنی ؟!؟! :n13:
اینکه چه لپ تاپی برای چه کاربردی مناسبه به کانفیگ اون لپ تاپ ربط داره . نمیشه که بگی یه برند برای برنامه نویسی مناسبه که !
حرف شما درسته.من از لحاظ کیبرد مخصوصا تو y500 گفتم.

rastarman
02-07-2013, 08:29
من سری y550 لنوو رو از سال 88 دارم هیچ مشکلی نداره و فوق العادس همه چیش . صدا عالی . پردازش و گرافیکش عالی تازه cpu دوهسته ای عادیه. کیبورد راحت و با کیفیت. LCD شم خوبه و خوراک فیلم دیدنم هس.
خوبم کار میکنه. من خودم اگه پول داشته باشم بازم حتما سری Y از لنوو رو میگیرم. اگه دنبال صدا نیستسن و صدای عادی براتون قابل تجمله سری تینک پد خیلی با کیفیته ساختش.
سری z رو میگن گرم میشه ولی من نداشتم فقط شنیدم. دوستای من hp sony asus داشتن ولی من هیچ کدوم به دلم نشسته البته خوبن اونا هم و hp تو این سه ساله پیش رفت خوبی داشته ولی از نظر من لنوو بهترین برنده مخصوصا تو سری Y و Thinc pad هاش

3aman021
03-07-2013, 12:20
بهترین گزینه همون n56vm