مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید مانیتور با طول عمر وکیفیت خوب تا حدود قیمت700 تومان
ashkan419
21-05-2013, 16:49
مشاوره برای خرید مانیتور با طول عمر وکیفیت خوب تا حدود قیمت700 تومان
از بین مانیتورهای زیر کدام بهتر است و کدام عمر کاری بیشتری دارد
lge2391vr
aoce2243f
lg226ips
اگر اسم مانیتور دیگری که در حدد قیمت 700 می باشد واکنون در بازار موجود است را می دانید بگویید
واقعا این روزها پیدا کردن مانیتور مناسب در بازار مشکل است
من به زحمت تا الان lg226ips پیدا کردم اما برای خریدش مردد هستم
کنتراستش 5 میلیون و زمان پاسخگوی 5 دارد
ENZO 000
25-05-2013, 08:54
سلام چرا چند روزه کسی نیس توی سایت ک بچه ها رو راهنمایی کنه؟الان این دوستمون چند روزه این تاپیکو زده و خیلی تاپیکای دیگه:n03:
ENZO 000
27-05-2013, 21:27
بچه هاااااااااااااااااا کوشین پس؟ منم یه مانیتور میخوام تو همین رنج 700 تومن راهنماییمون کنین خب:n25:
persiantoolsbaz
28-05-2013, 12:29
ببین این مدلهایی که گفتی همشون جزء مدلهای خوب بازارن ولی باید ببینی کاربردت چیه . مثلا" اگه اهل گیم هستی و یه مانیتور میخوای که از نظر ظاهریم لوکس و متفاوت باشه e2391 گزینه بهتریه .
اگه قراره دستگاههای زیادی مثل dvd playe و کنسول و اینجور چیزا بهش وصل کنی خب e2243 دو تا وروردی hdmi داره و بهتره . زمان پاسخدهیش هم مثل e2391 برای بازی مناسبه . البته قیمتش خیلی کمتر از e2391 هست . حدود 200 تومن کمتره .
اگرم بازی در حد معمول میکنی و اهل گیم های خفن نیستی و بیشتر رنگ واقعی تصاویر برات مهمه و طراح و گرافیست هستی ips226 بگیر .
ENZO 000
28-05-2013, 20:38
مرسی از راهنماییت . من هم مانیتور میخوام اما بیشتر واسه بازی و فیلم و نت گردی میخوام چی پیشنهاد میدی تو همین رنج قیمت؟:n12:
mohpooria
28-05-2013, 23:54
من مانیتور Asuss ML229 را یک سالی هست دارم بسیار راضی هستم (یکی از دوستان دیگر هم دارد و کاملا راضی)
فکر می کنم در همین رنج باشد اگر قدیمی نشده باشد
ENZO 000
29-05-2013, 08:37
من مانیتور Asuss ML229 را یک سالی هست دارم بسیار راضی هستم (یکی از دوستان دیگر هم دارد و کاملا راضی)
فکر می کنم در همین رنج باشد اگر قدیمی نشده باشد
عزیز چند خریدیش؟ من هرجا گشتم گیرم نیومده جایی سراغ داری؟:n16:
OMiD.1080p
29-05-2013, 09:06
مانيتوز جز برند AUS يعني هيچ.
دو ساله Asus VS229 h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو دارم.
يعني هر كي ديدش گفته ايول .
هر چند كه نمونه من يه مقدار قديمي شده الان. اون زمان خريدم 300 ت . الان كم كم 500 به بالاست.
اينم مشخصاتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مانيتوز جز برند AUS يعني هيچ.
بر چه اساسی؟
persiantoolsbaz
29-05-2013, 15:21
مرسی از راهنماییت . من هم مانیتور میخوام اما بیشتر واسه بازی و فیلم و نت گردی میخوام چی پیشنهاد میدی تو همین رنج قیمت؟:n12:
پس همون e2243 aoc رو بگیر چون برای همه این مواردی که میخوای مناسبه و قیمتشم واقعا" خوبه .
OMiD.1080p
29-05-2013, 16:42
بر چه اساسی؟
تجربه ام.
هم ال جی داشتم و هم سامسونگ.
حتی از لحاظ روی کاغد هم اسوس سرتر هستش.
اسوس نون کیفیتش رو میخوره ولی ال جی و سامسونگ نون سایر محصولاتش.
بدین معنی که اگر مثلا فرض بر این بگیم که الان گوشی گلکسی بهترین گوشی حال حاضر است ( که نیست ) قرار نیست که مانینورهاش هم بهترین باشند چون اسم سامسونگ رو یدک میکشند.
راستش به نظرم الان کلا اسوس تو هر زمینه از سخت افزار داره شبیه اپل کار میکنه. کم بزن ولی بهترین رو بزن.
تجربه ام.
هم ال جی داشتم و هم سامسونگ.
حتی از لحاظ روی کاغد هم اسوس سرتر هستش.
اسوس نون کیفیتش رو میخوره ولی ال جی و سامسونگ نون سایر محصولاتش.
بدین معنی که اگر مثلا فرض بر این بگیم که الان گوشی گلکسی بهترین گوشی حال حاضر است ( که نیست ) قرار نیست که مانینورهاش هم بهترین باشند چون اسم سامسونگ رو یدک میکشند.
راستش به نظرم الان کلا اسوس تو هر زمینه از سخت افزار داره شبیه اپل کار میکنه. کم بزن ولی بهترین رو بزن.
تجربه شخصی من و شما اونقدرها سیستم ارزشیابی قابل اعتمادی نیست که بر اساسش حرف هایی مثل "مانيتوز جز برند X يعني هيچ" بزنیم.
ASUS خودش سازنده پنل های مانیتور نیست، اتفاقا پنل های اکثر مانیتورهاش هم سامسونگ و ال جی هستند و اتفاقا امروز بهترین پنل های دنیا رو هم همین ال جی (IPS) و سامسونگ (PLS) تولید می کنند و محصولات حرفه ای برند های مطرح مثل Dell, HP, NEC, Eizo, BenQ, ViewSonic, Iiyama, Quato, Dell و ... تقریبا همیشه از پنل های همون دو شرکت استفاده می کنند (تقریبا 90 درصد از IPS های ال جی و 10 درصد از PLS های سامسونگ).
مانیتور خود من هم ASUS هست (PA238Q) که پنل LG داره، و الان پرچمدار مانیتورهای ASUS یعنی PB278Q هم از پنل های سامسونگ استفاده می کنه.الان هر مانیتور با کیفیت از هر برندی رو نگاه کنید بدون استثنا پنل های این دو رو دارند. همون اپل هم که شما ASUS رو بهش تشبیه کردید، در آیفون و آیپد و مک های خودش از پنل های سامسونگ و ال جی استفاده می کنه.
OMiD.1080p
29-05-2013, 23:29
تجربه شخصی من و شما اونقدرها سیستم ارزشیابی قابل اعتمادی نیست که بر اساسش حرف هایی مثل "مانيتوز جز برند X يعني هيچ" بزنیم.
ASUS خودش سازنده پنل های مانیتور نیست، اتفاقا پنل های اکثر مانیتورهاش هم سامسونگ و ال جی هستند و اتفاقا امروز بهترین پنل های دنیا رو هم همین ال جی (IPS) و سامسونگ (PLS) تولید می کنند و محصولات حرفه ای برند های مطرح مثل Dell, HP, NEC, Eizo, BenQ, ViewSonic, Iiyama, Quato, Dell و ... تقریبا همیشه از پنل های همون دو شرکت استفاده می کنند (تقریبا 90 درصد از IPS های ال جی و 10 درصد از PLS های سامسونگ).
مانیتور خود من هم ASUS هست (PA238Q) که پنل LG داره، و الان پرچمدار مانیتورهای ASUS یعنی PB278Q هم از پنل های سامسونگ استفاده می کنه.الان هر مانیتور با کیفیت از هر برندی رو نگاه کنید بدون استثنا پنل های این دو رو دارند. همون اپل هم که شما ASUS رو بهش تشبیه کردید، در آیفون و آیپد و مک های خودش از پنل های سامسونگ و ال جی استفاده می کنه.
ببین دوست عزیز من به طور عامیانه گفتم که جز اسوس مانیتور دیگه هیچ.
الان هم هیچ اهمیتی نمیدم که سامسونگ و ال جی چه چیزهایی دارند و فلان و فلان.
شما که تو ایران نیستی که ببینی مردم از چه برندهایی بیشتر استفاده میکنند. البته واسه مصارف حرفه ایی.
طبق تجربه بنده و همچنین برادرم که مدیرفروش محصولات اسوس در کل استان خراسان رضوی هستش این موضوع بهمون ثابت شده که در گروه مصارف حرفه ایی و گیمینگ اسوس همیشه حرف اول رو زده. کاری به اینکه مواد اولیه اش از کجا تهیه میشه و ... رو ندارم. مهم اینکه آمار و ارقام چی میگند.
که اونم چیز مشخصیه.
ببین دوست عزیز من به طور عامیانه گفتم که جز اسوس مانیتور دیگه هیچ.
الان هم هیچ اهمیتی نمیدم که سامسونگ و ال جی چه چیزهایی دارند و فلان و فلان.
شما که تو ایران نیستی که ببینی مردم از چه برندهایی بیشتر استفاده میکنند. البته واسه مصارف حرفه ایی.
طبق تجربه بنده و همچنین برادرم که مدیرفروش محصولات اسوس در کل استان خراسان رضوی هستش این موضوع بهمون ثابت شده که در گروه مصارف حرفه ایی و گیمینگ اسوس همیشه حرف اول رو زده. کاری به اینکه مواد اولیه اش از کجا تهیه میشه و ... رو ندارم. مهم اینکه آمار و ارقام چی میگند.
که اونم چیز مشخصیه.
آمار و ارقام وقتی معنی داره که به طور صحیح گرفته شده باشه، آمار تجربی مدیر فروش محصولات ASUS خیلی چیز قابل اعتمادی نیست، مدیر فروش سامسونگ و ال جی حتما تجربیات متفاوتی با شما داشتند. :n01: در اینجا هدف اینه که مستقل از تبلیغات و صحبت های فروشنده ها و عوامل مرتبط با فروش به کاربرها کمک بشه، نه اینکه بر اساس تجربیات مدیر فروش یک برند، اون برند عالی باشه و "مانیتور به جز اون برند دیگه هیچ".
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.