مشاهده نسخه کامل
: بلوتوث در سری 46es8880
m_nazary2001
20-05-2013, 22:33
سلام
من یه 46es 8880 دارم وقتی با کامپیوتر بلوتوث رو سرچ می کنم یه بلوتوث تی وی پیدا می کنه این بلوتوث چیه و میشه بهش هدست کانکت کرد میشه توضیح بدید
مرسی
راستی منوی مخفی چطوری میشه رفت
matinpour
20-05-2013, 22:56
سلام
من یه 46es 8880 دارم وقتی با کامپیوتر بلوتوث رو سرچ می کنم یه بلوتوث تی وی پیدا می کنه این بلوتوث چیه و میشه بهش هدست کانکت کرد میشه توضیح بدید
مرسی
راستی منوی مخفی چطوری میشه رفت
دوست عزیز
استفاده از بلوتوث در تلویزیون شما برای ماوس و کیبورد بصورت بلوتوث می باشد و SoundShare
تنظیمات SoundShare
منو ← سیستم ← مدیر دستگاه ← تنظیمات SoundShare
به شما امکان می دهد تا از یک دستگاه صوتی Samsung با تلویزیون استفاده کنید. اگر می خواهید از دستگاه صوتی Samsung استفاده کنید، آنرا با استفاده از عملکرد Bluetooth وصل کنید. با استفاده از تلویزیون با دستگاه صوتی Samsung می توانید از صدای بلندتر و واضح تر تلویزیون بهره مند شوید.
افزودن دستگاه جدید ● ● عملکرد SoundShare را روشن یا خاموش می کند. هنگامیکه افزودن دستگاه جدید خاموش شده باشد، سیگنال های اتصال از دستگاه جدید نادیده گرفته می شوند.
لیست دستگاه صوتی Samsung ● ●
استفاده / استفاده نشود: امکان می دهد/ دستگاه ها را مسدود می کند.
حذف از این لیست: دستگاه ها را از فهرست حذف می کند.
مدل های دستگاه صوتی Samsung پیشتیبانی شده
E761 / E760 / E751 / E750 / E680 / E670 / E661 / E660 / E651 / DA-E650– –
برای کسب اطلاعات مشروح تر در مورد دستورات جفت سازی با تلویزیون، از صفحه اصلی Samsung به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدن کنید. بستگی به منطقه، ممکن است دستگاه صوتی Samsung به فروش نرسد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.