مشاهده نسخه کامل
: امکان خوب شدن سرطان معده
saeid000
20-05-2013, 13:26
دوستان من یه دوستی دارم (از بچگی رفیق)که تازه متوجه شده که سرطان معده داره 22سالشه ازدواج هم کرده
یه سوال دارم میخواستم ببینم امکان خوب شدن سرطان معده هست
دکتر گفته که الان 3ماهه که سرطان تو معدت رشد کرده فقط هم تو معدش هست ....الان 1هفته هست فهمیدم کلا هنگ کردم
دوستان من یه دوستی دارم (از بچگی رفیق)که تازه متوجه شده که سرطان معده داره 22سالشه ازدواج هم کرده
دکتر گفته که الان 3ماهه که سرطان تو معدت رشد کرده فقط هم تو معدش هست ....الان 1هفته هست فهمیدم کلا هنگ کردم
سلام دوست عزیز..........
یکی از نزدیکان ما...سرطان معده داشت.........حدود 5 سال پیش بود...چند جلسه شیمی درمانی انجام داد......
الانم حالش کاملا خوبه و هیچ مشکلی نداره..............و بیماری برگشت هم نداشته.......
البته بازم بستگی به میزان پیشرفت سرطان و مقاومت بدن فرد داره.......ولی قابل درمانه.........
Drug Man
20-05-2013, 20:09
اگر خوش خیم باشه امکان بهبودش 90 درصد هست ولی اگه بدخیم باشه درمان بیماری به زیر 30 درصد میرسه
saeid000
20-05-2013, 20:43
تشکر از تمامی دوستان
راستش این دوست من کلا رفته تو فکر نه بخاطر خودش بخاطر یه پسر چند ماهه که داره زود ازدواج کرده
پس امکان خوب شدن هست آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 3ماهه که کلا تو معدش شروع کرده به رشد فکر نکنم مدت زیادی باشه
همیشه میگن بالایی کریمه ای خدااااااااااااااااااااااا
Drug Man
20-05-2013, 20:53
تشکر از تمامی دوستان
راستش این دوست من کلا رفته تو فکر نه بخاطر خودش بخاطر یه پسر چند ماهه که داره زود ازدواج کرده
پس امکان خوب شدن هست آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 3ماهه که کلا تو معدش شروع کرده به رشد فکر نکنم مدت زیادی باشه
همیشه میگن بالایی کریمه ای خدااااااااااااااااااااااا
بله امکان خوب شدنشون حتما هست
آیا در خانواده ایشون هم کسی بوده که این بیماری رو داشته باشه؟
saeid000
20-05-2013, 23:50
بله امکان خوب شدنشون حتما هست
آیا در خانواده ایشون هم کسی بوده که این بیماری رو داشته باشه؟
:n28:
تا جایی که میدونم نه کسی این مشکلو نداشته حتما میپرسم فردا میگم
دوستان خیلی خوشحالم کردین خیلی
نوکره همتون هستم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.