ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقاء رم

danial_848
20-05-2013, 11:53
سلام بچه ها، یه سیستم هست با سی پی یو Intel Pentium Dual-Core E5700 3.00GHz که رمش پایینه (UMAX 1.00 GB DDR2). میخوام رم رو ارتقا بدم و درعین حال ترجیحا مادربورد رو که ASUSTeK P5KPL-SE هست دست نزنم. الان DDR3 که دیگه به این مادربورد نمیخوره درسته؟ یه راه اینه که یه رم عین همین بگیرم بعد dual ببندم اما دیگه DDR2 اونم دقیقا با همون مشخصات گیر نمیاد به این راحتی. چه رمی بگیرم که با این مادربورد و سی پی یو سازگار باشه؟

Ali*Reza
20-05-2013, 14:02
همونطور که خودتون هم گفتین ، برای استفاده حداکثر از قابلیت دوال چنل بهتره که رمها مشخصاتشون یکسان باشه.
مشخصات دقیق رم فعلیتون چیه؟

mmahnazz
20-05-2013, 14:30
سلام بچه ها، یه سیستم هست با سی پی یو Intel Pentium Dual-Core E5700 3.00GHz که رمش پایینه (UMAX 1.00 GB DDR2). میخوام رم رو ارتقا بدم و درعین حال ترجیحا مادربورد رو که ASUSTeK P5KPL-SE هست دست نزنم. الان DDR3 که دیگه به این مادربورد نمیخوره درسته؟ یه راه اینه که یه رم عین همین بگیرم بعد dual ببندم اما دیگه DDR2 اونم دقیقا با همون مشخصات گیر نمیاد به این راحتی. چه رمی بگیرم که با این مادربورد و سی پی یو سازگار باشه؟
فرقی ندارد برند رم چی باشد فقط رمی بگیرید که باسش با رم شما یکی باشه

danial_848
20-05-2013, 15:49
همونطور که خودتون هم گفتین ، برای استفاده حداکثر از قابلیت دوال چنل بهتره که رمها مشخصاتشون یکسان باشه.
مشخصات دقیق رم فعلیتون چیه؟

فرقی ندارد برند رم چی باشد فقط رمی بگیرید که باسش با رم شما یکی باشه

رم فعلی UMAX 1 GB 667 MHz تایمینگش هم 5:5:5:15 هست آخه مشکل اینه که الان DDR2 کلاً به زور پیدا میشه چه برسه به اینکه یه مدل خاصش رو بخوای
واسه همین گفتم شاید بهتره اینو اصلا دربیارم یه دفعه دوتا یکجور بگیرم
ضمنا مادربورد دو تا اسلات داره (برخلاف بعضی دیگه که چهارتا دارن)

الان موندم تو سه راهی:

1. یکی دیگه عین رم فعلی گیر بیارم که نهایتا به دو گیگ ارتقا پیدا میکنه که بازم یه خورده کمه

2. یه جفت رم یک گیگ یا دو گیگ یه جور بگیرم

3. یه دفعه یه مادربورد با پشتیبانی از DDR3 بگیرم

چیکار کنم به نظر شما؟ هدفم هم فقط ارتقای رمه که یکم با اون سی پی یوی نسبتا بالا متناسب بشه

Ali*Reza
20-05-2013, 15:55
پیشنهاد میکنم اگر تونستین رم مشابه فعلیتون تهیه کنین که خوبه. در غیر اینصورت اگر بتونین رم فعلیتون رو بفروشین و دوتا رم مشابه هم تهیه کنین بهتره.

danial_848
20-05-2013, 16:05
پیشنهاد میکنم اگر تونستین رم مشابه فعلیتون تهیه کنین که خوبه. در غیر اینصورت اگر بتونین رم فعلیتون رو بفروشین و دوتا رم مشابه هم تهیه کنین بهتره.
دو گیگ رم در قیاس با سی پی یو Dual-Core 3 GHz کم نیست؟ یا متناسبه؟

Ali*Reza
20-05-2013, 16:07
دو گیگ رم در قیاس با سی پی یو Dual-Core 3 GHz کم نیست؟ یا متناسبه؟
در کل 2 گیگ رم برای سیستمها و نرم افزارهای امروزی یه مقدار کم هست. البته این بستگی به کاربرد و موردهای استفاده شما هم داره.