مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد اپدیت به نسخه جدید اندروید
befermatooo
20-05-2013, 11:46
سلام .
من گوشی هوآوی g600 دارم که قصد آپدیت به نسخه بالاتر اندروید رو دارم .
چند سوال برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدهید :
1 : آیا با آپدیت به نسخه جدید ، مشکل شارژ خوری زیاد باطری حل میشه ؟
2 : بعضی وقتها گوشی ریست میشه و بعضی وقتها هنگ میکنه ، آیا با اپدیت این مشکلات حل میشه ؟
3 : آیا با آپدیت ، برنامه ها و بازی ها + عکس های داخل گوشی ( حافظه جانبی ) حذف میشوند ؟
4 : در صورتی که قبل از آپدیت ، یک بک آپ بگیرم و بعد از آپدیت بک آپ رو برگردونم آیا به اندروید قبل باز می گردم ؟
5 : اگر پشیمون بشم راهی هست که به نسخه اندرویدی قبل بیام ؟
ممنون
befermatooo
22-05-2013, 13:17
ممنون :n02:
یعنی کسی اینجا ، اندرویدشو آپدیت نکرده ؟
اگه بوت لودرتون باز هستش باید رام کاستوم نصب کنین و از آپدیت رام به صورت آنلاین خودداری کنید.
اگه بوت لودرتون بسته اس راحت ترین روش آپدیت آنلاین به ورژن های جدید اندروید هستش .
مشکل باتری معمولاً با زدن کرنل خوب و قدرتمند حل میشه که پیشنیازش آنلاک کردن بوت لودره
با آپدیت به رام جدید مخاطب ها و پیام ها و هر چیزی که داخل حاظه ی گوشی میباشد حذف میشوند ، به جز مالتی مدیاها و...
مشکل ریست و... هم بله اگه رام تون خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اگه پشیمون بشین بله میتونین رام مبداً رو دانلود و دوباره فلش کنین به گوشی تون.
برای درک راحت تر و آشنایی با انواع رام هایی که برای گوشی تون اومده میتونین به مرجع تخصصی اندروید در ایران مراجعه بفرمایید : لینک در تگ زیر↓
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
befermatooo
26-05-2013, 08:13
ممنون .
چند تا سوال برام پیش اومده از سر بی تجربگی :n01:
من نمیدونم بوت لودر چیه ! البته فکر کنم بسته باشه ، چون من گوشیمو دستکاری نکردم . اگه بسته باشه و آنلاین آپدیت کنم مشکلی پیش میاد ؟
برای برگردوندن نمیشه دوباره آنلاین آپدیت بشه به نسخه قبل ؟ یا ریکاوری نداره ؟
راستی آدرسی که گفنید هیلتر شده !
سلام
دیروز گوشی huawei g610-u20 خریدم بدون گارانتی !
چون زبان فارسی نداشت و برنامه morelocal هم force close میداد تصمیم به نصب کاستوم فریمور گرفتم که پس از جستجو در سایت های ایرانی و نرسیدن به نتیجه دلخواه اقدام به جستجو در سایت های خارجی کردم و کاستوم فریمور زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای نصب انتخاب کردم طبق توضیحات سایت پیش رفتم ...
ROM install :
1) Download the custom ROM copied to an external SD card root directory
2) Download the recovery.img ( put in your SD card )
3) Start MobileUncle Tools ( Download on Goolge play )
4) Select Update Recovery ( choose recovery.img )
5) Mobile reboot in CWM and follow the instructions( if recovery is in chinese look tutorial "CWM for MTK Platform" )
Into the recovery:
– Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data
– Wipe Cache Partition -> Wipe cache
- Return to recovery main interface Install zip from sdcard -> choose zip from sdcard -> Select your ROM
- Brush complete, restart the phone Patience required – first boot takes a whil
recovery.img و دانلود و به کارت حافظه انتقال دادم
برنامه MobileUncle Tools هم نصب کردم که نیاز به روت داشت که با برنامه Eroot1.3.5 بدون هیچ مشکلی روتش کردم ، برنامه رو اجرا کردم
و محل فایل recovery.img و بهش دادم
گوشی ریستارت شد و از اون به بعد مشکلات شروع شد
بعد متوجه شدم که ریکاوری اشتباه زدم که ریکاوری مذکور متعلق به HUAWEI G610-000 بود که من اینطور اسنباط کرده بودم که صفر ها به منزله اینه که هر کاراکتری میتون باشه !
گوشی به حالت boot loop رفته و وقتی به لوگو میرسه پس از چند ثانیه ریستارت میشه و همین حالت تکرار میشه تا وقتی که باطری رو از گوشی در بیارم
وقتی گوشی خاموشه همین که توسظ کابل به کامپیوتر یا شارژ متصل میشه ، خود به خود روشن میشه و روال ریستارت شروع میشه .
وقتی دکمه vol - و power رو هم میگیرم پایین صفحه گوشی مینویسه fast boot mode ولی کامپیوتر گوشی و تو حالت fast mode نمیشناسه ؛ بعد از چند ثانیه هم گوشی دوباره به حالت boot loop میره .
با دکمه های vol + و power به ریکاوری نمیره .
با دکمه های vol- و vol+ و power هم برای اپدیت اظضراری هیچ اتفاقی نمیفته
برای اپدیت اظطراری هم طبق اموزش ها پوشه dload در ریشه کارت حافظه که حاوی فایل update.app هست قرار میدم و با رام های رسمی زیر امتحان کردم که جواب نگرفتم .
Ascend G610_firmware_G610-U20,Android_4.2,Emotion_UI,V100R001C00B114,Russia-Channel,05021FYV
Ascend_G610_____ثذG610-U00,Android_4.2,Emotion_UI,V100R001CHNC17B138ثش_ __·_ز_ذثش05021CWFثر
تنها درایوری که هنگام اتصال گوشی به کامپیوتر درخواست میشه درایور mt65xx preloader USB Drivers هست که نصب کردم
به برنامه MtkDroidTools نتونستم گوشیو بشناسونم
برنامه SP_Flash_Tool_v3.1224.01 گوشیو در حالت mt65xx preloader میشناسه ولی هر کاری کردم نتونستم کاری از پیش ببرم
خواهش می کنم اگر دوستی اطلاعاتی تو این زمینه داره راهنمایی کنه از خجالتشم در میام ...
سلام
دیروز گوشی huawei g610-u20 خریدم بدون گارانتی !
چون زبان فارسی نداشت و برنامه morelocal هم force close میداد تصمیم به نصب کاستوم فریمور گرفتم که پس از جستجو در سایت های ایرانی و نرسیدن به نتیجه دلخواه اقدام به جستجو در سایت های خارجی کردم و کاستوم فریمور زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای نصب انتخاب کردم طبق توضیحات سایت پیش رفتم ...
ROM install :
1) Download the custom ROM copied to an external SD card root directory
2) Download the recovery.img ( put in your SD card )
3) Start MobileUncle Tools ( Download on Goolge play )
4) Select Update Recovery ( choose recovery.img )
5) Mobile reboot in CWM and follow the instructions( if recovery is in chinese look tutorial "CWM for MTK Platform" )
Into the recovery:
– Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data
– Wipe Cache Partition -> Wipe cache
- Return to recovery main interface Install zip from sdcard -> choose zip from sdcard -> Select your ROM
- Brush complete, restart the phone Patience required – first boot takes a whil
recovery.img و دانلود و به کارت حافظه انتقال دادم
برنامه MobileUncle Tools هم نصب کردم که نیاز به روت داشت که با برنامه Eroot1.3.5 بدون هیچ مشکلی روتش کردم ، برنامه رو اجرا کردم
و محل فایل recovery.img و بهش دادم
گوشی ریستارت شد و از اون به بعد مشکلات شروع شد
بعد متوجه شدم که ریکاوری اشتباه زدم که ریکاوری مذکور متعلق به HUAWEI G610-000 بود که من اینطور اسنباط کرده بودم که صفر ها به منزله اینه که هر کاراکتری میتون باشه !
گوشی به حالت boot loop رفته و وقتی به لوگو میرسه پس از چند ثانیه ریستارت میشه و همین حالت تکرار میشه تا وقتی که باطری رو از گوشی در بیارم
وقتی گوشی خاموشه همین که توسظ کابل به کامپیوتر یا شارژ متصل میشه ، خود به خود روشن میشه و روال ریستارت شروع میشه .
وقتی دکمه vol - و power رو هم میگیرم پایین صفحه گوشی مینویسه fast boot mode ولی کامپیوتر گوشی و تو حالت fast mode نمیشناسه ؛ بعد از چند ثانیه هم گوشی دوباره به حالت boot loop میره .
با دکمه های vol + و power به ریکاوری نمیره .
با دکمه های vol- و vol+ و power هم برای اپدیت اظضراری هیچ اتفاقی نمیفته
برای اپدیت اظطراری هم طبق اموزش ها پوشه dload در ریشه کارت حافظه که حاوی فایل update.app هست قرار میدم و با رام های رسمی زیر امتحان کردم که جواب نگرفتم .
Ascend G610_firmware_G610-U20,Android_4.2,Emotion_UI,V100R001C00B114,Russia-Channel,05021FYV
Ascend_G610_____ثذG610-U00,Android_4.2,Emotion_UI,V100R001CHNC17B138ثش_ __·_ز_ذثش05021CWFثر
تنها درایوری که هنگام اتصال گوشی به کامپیوتر درخواست میشه درایور mt65xx preloader USB Drivers هست که نصب کردم
به برنامه MtkDroidTools نتونستم گوشیو بشناسونم
برنامه SP_Flash_Tool_v3.1224.01 گوشیو در حالت mt65xx preloader میشناسه ولی هر کاری کردم نتونستم کاری از پیش ببرم
خواهش می کنم اگر دوستی اطلاعاتی تو این زمینه داره راهنمایی کنه از خجالتشم در میام ...
من هم همین مشکل برام پیش اومده شما تونستی درست کنی گوشیت رو ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.