PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خداحافظی داوید ترزگه از فوتبال

mohammad.asghari
19-05-2013, 18:20
بعد از خداحافظی سریالی ستاره های نسل قبلی فوتبال داوید ترزگه هم دیروز توی توییتر خبر خداحافظیش از فوتبال رو اعلام کرد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیوید سرجیو ترزگه فوتبال خودش رو در اتلتیکو پلاتنزه آرژانتین شروع کرد و خیلی سریع فقط با انجام 5 بازی به تیم موناکو فرانسه ترانسفر شد تا زوج تیری آنری در این تیم بشه. اولین فصل خوب داوید توی موناکو به فصل 97/98 برمی گشت که در 27 بازی لیگ 18 گل بزنه و دومین گلزن برتر مسابقات بشه. در نهایت در سال 2000 از این تیم رفت در حالی که در 93 بازی لیگ 1 52 گل زده بود و دو عنوان قهرمانی لیگ و جام حذفی داشت.

در سال 2000 یوونتوس با مبلغ 20 میلیون پوند ترزگه رو از موناکو گرف. داوید در اولین فصلش در 25 بازی 14 گل زد. فصل بعد با 25 گلش در لیگ به یووه کمک کرد تا اسکودتو رو فتح کنه و خودش هم بهمراه داریو هوبنر عنوان capocannonieri یا آقای گلی سری آ رو کسب کنه. در همون فصل در لیگ قهرمانان هم 8 گل در 10 بازی زد ولی یوونتوس در فینال 3-2 به میلان باخت.

اما اسطورگی ترزگه برای یوونتوسیها از فصل 2006/07 بود که مثل دل پیرو/بوفون/ندود و کامورانزی به la vecchia signora وفادار موند و توی سری بی در 31 بازی 15 گل زد و کمک زیادی توی بازگشت دوباره به سری آ داشت.

اما او هم با بی مهری یووه مواجه شد و در حالی که هنوز میتونست مفید باشه به نیمکت چسبید تا در نهایت در فصل 2010-2011 به هرکولس اسپانیا پیوست. بدون اینکه هیچ بازی خداحافظی یا یادبودی براش گرفته بشه. اما با وجود این ترزگه همیشه به خوبی از یوونتوس یاد کرده. ترزگل توی 245 بازی 138 گل زد و با شکستن رکورد عمر سیووری بهترین گلزن خارجی تاریخ یوونتوس شد.

ترزگل توی تیم ملی فرانسه هم هیچ وقت به اونچه واقعا استحقاقش رو داشت نرسید و بیشتر قربانی ریموند دومنک و عقاید عجیب و غریبش شد که اعتقاد داشت از نظر صور فلکی قرار گرفتن ترزگه توی ترکیب تیمش درست نیست!! اما با اینحال توی 71 بازی 34 گل برای خروس ها به ثمر رسوند.

مرسی بابت همه چیز رفیق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Au revoir Trezegol

هر چی خاطره دارید از این بازیکن بگید ما هم فیض ببریم لطفا:n02:

اگه با گل زدنش خوشحالتون کرده یا ناراحت تون بگید لطفا

فوتی کلاب

Stream
20-05-2013, 06:43
چقدر خاطره داشتیم با ترزگه، به خصوص در سال های 2000 تا 2006 در یووه. بازیکنی که نه تکنیک فوق العاده ای داشت، نه سرعت فوق العاده ولی گلزن فوق العاده خوبی بود و اگه این همه پشت سر هم مصدوم نمی شد قطعا در فوتبال به جای بالاتری می رسید. زمانی که یووه به سری ب رفت، با اینکه گزینه هایی برای جدایی داشت ولی در یووه موند و کمک کرد تیم برگرده به سری آ. یکی از بهترین Poacher های تاریخ فوتبال بوده به نظر من.

سه گل بسیار زیبا هم به رئال زده :n02: این یکی هم به یادبودش (ضربه برگردون):

[دانلود] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arashsard
20-05-2013, 09:46
نقطه عطف زندگیش خراب کردن پنالتی توو فینال جام جهانی با ایتالیا بود.... :n16: این اواخر هم معلوم نشد کجا رفت و چی کار کرد...

بردیا
20-05-2013, 11:57
ترزگه رو قبل یورو 2000 یادم نمیادش
توی یورو هم که بازی فینال بود که اون گل زیبا رو تو وقت اضافه زد به طاق دروازه تولدو
..............
دومنک بدبختم حق داشت،طالع بینیش سر فینال 2006 جواب داد
یه جایی نوشته بود که بر طبق عقاید دومنک از نظر صور فلکی اگه زیدان و ترزگه باهم توی ترکیب قرار بگیرن فاجعه به بار میاد و به همین خاطر هیچوقت اینکارو نمیکرد تا بازی فینال که تیری هانری رو تعویض کرد و ترزگه رو آورد تو و بعدشم زیدان اخراج شد و ترزگه هم پنالتیش رو خراب کرد

mohammad.asghari
20-05-2013, 13:03
امروز خبری تلخی که هرچند چندان رسانه ای نشد مثل دیوید بکهام اما واقعا تلخ تر از هرچیزی بود برامدیوید ترزگه گلزن افسانه ای و اسطوره باشگاه یونتوس بعد از اخرین بازیش برا ریور پلاته ارژانتین از دنیا فوتبال خداحافظی کرد
دیوید ترزگه به اندازه موه های سر دیوید بکهام گل زده اما رسانه های که اسپانسراشون باشگاه های میلیاردی رئال منچستر چلسی بایرن و.. هستند رو این مثله اصلا زوم نکردن اما برا بکهام سنگ تموم گذاشتنبرام مهم نیست اما گذشتن از قهرمانی که در سری ب هم یونتوس رو تنها نزاشت و در طی 10 فصل امار خیره کننده 17 گل در هر فصل(میانگین) که نشان دهنده عدد شماره پیراهنش 17 هم بود خیلی سخت و غم انگیزهاین عکس ها و نوشته ها تقدیم به گلزن ترین مهاجم دنیا که یه دنیا فدایی داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"یوونتوس داستان یک عشقِ ! عشقی که من خیلی بهش وابسته هستم . عشقی که من 10 سال خیلی خوبی رو توش سپری کردم ,,,, "

" کسایی که موندن خیلی سخت تلاش کردن تا یوونتوس رو به سری A برگردونن . عشق قلبی و فوق العاده من به یوونتوس تو اون روز ها شکل گرفت . اون روز ها من , دل پیرو , ندود , کامورانزی و بوفون یک عهد با هم بستیم : ما " باید " یوونتوس رو برگردونیم جایی که لیاقتش رو داره ! "

" من و دل پیرو صفحات زیادی از تاریخ یوونتوس رو با هم نوشتیم ! "

" یوونتوس تیمیه که همیشه عاشق بردنه ! همین ,,,, "

" ترک یوونتوس برای من خیلی سخت بود . خیلی خیلی سخت ! مخصوصا بعد از اون همه سال های خوبی که در کنار هم بودیم . لحظات خیلی شیرین و همچنین لحظات ناراحت کننده هایی که با این تیم داشتم . من خیلی خیلی ناراحتم از اینکه نتونستم با هوادار ها خداحافظی کنم ,,,,