مشاهده نسخه کامل
: سوال: کدی برای جایگزین کردن فایل های سیستمی
samasara
19-05-2013, 13:41
سلام
من دنبال کدی هستم که بشه فایل های سیستمی که سیستم عامل اجازه ی replace کردن رو سیستم به اون نمی ده فایلم رو جایگزین کنم .
یعنی در حقیقت دنبال کد system file replace هستم (عنوان انگلیسیش)
در ضمن اگر دستوری در داس هم باشه مشکلم رو حل می کنه (البته همون جور که می دونید دستور copy این کار رو انجام نمیده!)
ممنون
szh_1367
19-05-2013, 14:34
تا جایی که یادم هست فایل های سیستمی رو نمیشه با فایل دیگه ای جایگزین کرد چرا که یا توسط سیستم در حال استفاده هستند یا از طریق همان سیستم عامل محافظت میشوند
مگر اینکه با سیستم عامل دیگه ای سیستم رو بالا بیارید و اگر دسترسی لازم رو داشته باشید فایل های رو جایگزین کنید
مثلا با لینوکس سیستم رو بالا بیاری و اگر به پوشه ویندوز دسترسی داشته باشی شاید بتونی فایل رو جایگزین کنی ( این مورد رو چک نکردم فقط حدس و گمان هست - تا حالا با فایل های سیستمی کار نداشتم :n02: )
samasara
19-05-2013, 15:07
ممنون بله همین طور که شما گفتید با مینی ویندوز و ویندوز های لایو میشه اما با لینوکس فکر نمی کنم بشه چون آخرین باری که لینوکس روی سیستم گذاشتم با نوع پارتیشن ntsf مشکل داشت.. البته لینوکسم یکم قدیمی هست ولی فکر نمی کنم پارتیشن رو بشناسه.
من می خواستم این کار رو خیلی تمیز انجام بدم و نیاز به بوت کردن از این جور کارا نداشته باشه .. یه کدی نوشتم اما به محض تغییر با فاصله ویندوز سون فایل رو تعمیر میکنه .. واقعا هنگ کردم .. آخه این ویندوز که این قدر امنیت نداشت !!! شاید به خاطر سرویس پکه نمی دونم ؟!
حالا چه طوری میشه فهمید که فایل توسط چه برنامه ای محافظت میشه؟
samasara
19-05-2013, 15:12
البته اینم یادم رفت در حقیقت یه چیزی میخوام مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری فایل ها رو نمیشه تغییر داد// یعنی برای تغییر دادنش حداقل یه بار باید سیستم رو دوباره بوت کنید// تا برنامه هایی که اجرا شدن دوباره این فایل ها رو بخونن.../// ../// مثلاً کتابخونه های اصلی سیستم..// مثل kernel32 و.../// .../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بقیه رو رو میشه تغییر داد../// فقط بعد از تغییرشون ویندوز دوباره اونارو با فایل های سالم جایگزین می کنه.../// که البته چندتا راه واسه حل این مشکل هست..// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه تو ویندوز xp یه جایی بود (یه فولدر) به اسم dllcache که خیلی از فایل های اصلی سیستم اونجا بود و وقتی یه فایلی تغییر می کرد...// ویندوز از dllcache فایل اصلی رو جایگزین فایل خراب می کرد.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واسه عوض کردن فایل های سیستمی باید 2 تا فایل رو جایگزین می کردید// یکی مثلاً تو system32 و یکی هم تو dllcache...//// این جوری دیگه ویندوز نمی تونست فایلتون رو تغییر بده../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ اسم dllcache تو ویندوز سون winsxs ه.../// امیدوارم کمک مفیدی کرده باشم...///[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samasara
19-05-2013, 23:42
ممنون n00b جان سر نخ خوبی بهم دادی ممنونم ... من با بوت شدن مجددش مشکلی ندارم اما بعد از بوت فایل باید پتچ شده باشه ینعی مثال همون فایل kernel32 رو بعد از تغییر بشه دوباره روش چسباند با این تعریف باید قبل از اینکه سیستم کنترل dll رو به دست بگیره این کار باید انجام بشه... اما چجوری؟ یعنی باید من فایل رو داخل winsxs بگذارم و بقیه با خود سیستم :-))))
ببینید اینا کمکتون می کنه؟؟.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خیلی ساده و بدون هیچ مشکلی تونستم kernel32 رو تغییر بدم.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شد!...////
یه چیزی رو یادم رفت بگم!.../// حتماً بعد از این که فایل رو تغییر دادید تنظیمات فایل رو به حالت اول برگردونید...// وگرنه ویندوزتون دیگه بالا نمیاد!!!! ../// :n15:
امیدوارم مشکلی براتون پیش نیومده باشه../// موفق باشید! :n02:
samasara
22-05-2013, 20:39
ممنون مشکلم حل شد:n20: .. من کاری به کرنل نداشتنم مثال زدم اما اون dll که تغییرش دادم چند وقتی کانشن اینترنتم رو قطع کرده بود:n15:..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.