مشاهده نسخه کامل
: حل سیمپلکس - تحقیق در عملیات - فوری
manya-atashin
19-05-2013, 11:28
سلام دوستان
چند روز دیگه امتحان پایان ترم تحقیق در عملیات دارم و سیمپلکس رو کامل یاد نگرفتم
سیمپلکس ساده و m و دومرحله ای داریم تو امتحان ...
وارد شونده و خارج شونده و پاشنه رو میتونم بدست بیارم ... آسونه
فقط جایی مشکل دارم که وقتی میریم مرحله بعدی
پاشنه که باید به 1 تبدیل بشه و عددهای بالا و پایین پاشنه 0 بشه درسته؟
خب اون سطری که پاشنه 1 میشه رو تقسیم بر عدد پاشنه میکنیم همش رو درسته؟ مثلا اگه 3 بوده همه رو تقسیم بر 3 میکنیم و سطر مثلا x1 رو کامل اینجوری مینویسیم
سطر بعدی رو باید در چه عددی تقسیم کنیم یا یه چیزی استاد گفت خوب گوش نکردم بر قرینه یه عددی جمع میکنیم کم میکنیم یه همچین چیزی !!!
اگه همین رو یاد بگیرم تا آخرش میتونم برم ...
19-05-2013, 12:14
الان این رو شما مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون متغیر h تو جدول دومی عددهاش چه جوری بدست اومده ؟!!!
تو توضیحات نوشته عملیات سطری مقدماتی انجام میدیم و بدست میاد ! خب چه جوری ؟؟؟
y که بلدم چه جوری بدست اومده
عددهای y رو تقسیم بر پاشنه یا همون 7 میکنیم بدست میاد ! ولی پایینیش چطور ؟!!!
سلام دوست من وقتی عدد لولا معلوم شد که همان 1 است حالا باید همه اعداد بالا و پایین این یکی که بدست آمده صفر شود برای اینکار مثلا فرض کن عدد بالای 1 عددی مثل 2 هست که باید صفرش کنیم میام 2- برابر کل سطر لولا را به سطری که 2 را دارد اضافه میکنیم یا فرض کن عدد پایین عدد لولا 3- باشد این بار میایم 3 برابر سطر لولا را به این سطری که 3 را دارد اضافه میکنیم و به این ترتیب 3 هم صفر میشود و همینطور الی آخر به این کارهایی که گفتم عمیلات سطری مقدماتی گفته میشود که ما اینجا از یک عملش استفاده کردیم (ضرب کردن یک سطر در یک عدد و اضافه کردن حاصل به سطر دیگر)
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
وقتی اعداد سمت راست (RHS) را برای به دست آوردن سطر لولا تقسیم بر ستون لولا میکنیم تا کوچکترین عدد رو انتخاب کنیم، اگر جواب ها مساوی شوند، کدومو انتخاب میکنیم؟
وقتی اعداد سمت راست (RHS) را برای به دست آوردن سطر لولا تقسیم بر ستون لولا میکنیم تا کوچکترین عدد رو انتخاب کنیم، اگر جواب ها مساوی شوند، کدومو انتخاب میکنیم؟
سلام در این حالت میشه به دلخواه یکی را انتخاب کرد البته ممکن است با انتخاب دلخواه مساله دچار دور بشه در این گونه موارد برای چلوگیری از دور از قواعد بلاند یا الفبایی اسفاده میشه
قاعده بلاند:
1-از ابتدای حل در روش سیمپلکس متغیر وروری به گونه ای انتخاب میشود که دارای اندیس کوچکتر باشد
2-چنانچه متغیر خروجی منحصر به فرد نباشد متغیر با اندیس کوچکتر را انتخاب میکنیم
قاعده الفبایی(لکزیکوگراف):
اگر متغیر خروجی منحصر به فرد نباشد برای نسبت های مشابه در شرط خروجی بجای قرار دادن RHS در صورت کسر آزمون مینیمم از اولین ستون ماتریس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده میکنیم اگر باز هم نسبت مشابه بدست آمد این بار برای نسبتهای مشابه از ستون دوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده میکنیم و به همین ترتیب الی آخر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.