مشاهده نسخه کامل
: کوچ از ویندوز 7 به 8 و سوالات ویندوز 8
arashlolos
19-05-2013, 07:28
با سلام
با توجه به تعریفات زیاد دوستان از ویندوز 8 :
1) آیا برنامه های کاربردی ما شامل اتوکد و فتوشاپ و کورل ویدئو استودیو آنتی ویروس avasat برنامه های شرکت adobe و سایر برنامه های معمول ، در آن نصب می شود و کار با آنها آسان است؟2 )با نصب ویندوز8 آیا نیازی به نصب ویندوز 7 هم هست؟یعنی اذیت نمیکنه؟(منظورم اینه که مثلا برنامه ای رو خوب اجرا نکنه)
3)من لپ تاپ لنوو z570 دارم.مشکلی برای نصب ویندوز 8 روش وجود نداره؟
4)رو لپ تاپ اپل آیا ویندوز 8 یا 7 نصب میشه یا فقط سیستم عامل مک روش نصب میشه؟
5)و آخر اینکه نسخه خاصی داره که باید نصب کنم؟بهترینش؟
استفادم کارهای مهندسی و وب گردی و ... است.و برنامه نویسی.
ممنون از پاسخ هاتون:n01:
اگه تازه میخای کوچ کنی ، اینکارو نکن.
منتظر ویندوز Blue باشی بهتره،آخه ویندوز 8 با لپتاپ زیاد سازگاری نداره ، شاید به مشکل بربخوری...
ولی :
5)ویندوز 8 ، 4تا نسخه داره که Enterprise کاملتره!
4)بله نصب میشه،(آموزش نصب) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3)اول برو سایت سازنده لپتاپ،ببین واسه مدل لپتاپ شما درایور مخصوص ویندوز 8 رو داده یا نه!
2)واسه نصب ویندوز8 نیازی به 7 نیست،ولی اگه میخاین آپگرید کنین باید ویندوز 7 باشه.
1)نه مشکلی اصلا نداره!
havzhini
19-05-2013, 23:38
با کمال احترام ولی من نظر دوستمون رو قبول ندارم و فکر میکنم ویندوز 8بهتر هست و استفاده از این نسخه بیشتر توصیه میشه
در ضمن ویندوز بلو هنوز مشخص نیست تا چه زمانی اراده بشه و قراره چه تفاوتهایی با همین نسخه داشته باشه که ادم بخواد 6ماه یا 1سال منتظرش بشه(هرچند در دنیای امروز منتظر موندن برای تکنلوژی جدید فقط اتلاف وقت هست چون هر روز ممکنه مورد جدید بیاد)
1- نصب 99/5% برنامه بدون مشکل هست و در حال حاظر تمام برنامه هایی که اسم بردین و برنامه های اصلی نسخه ویندوز8 براشون اومده و بدون مشکا اجرا میشن
اون 0/5% هم ممکنه برنامه های خاصی بودن قبلا ولی حالا برای هشون اپدیت جدید اومده
2-خیر نیازی به نسخه7 نیست و حتی اگر برنامه ای فقط روی 7قابل نصب باشه با قابلیت داخل همین ویندوز قابل نصب هست
3-هرچند این ویندوز احتیاجی به درایور نداره ولی برای چیزهایی مثل بلوتوث یا گرافیک ممکنه اشکالاتی باشه بهتره برین توی سایت لبتابتون و ببین درابور براش اومده یا نه
4-بله
5-3نسخه داره که Enterprise کامترینه
sdfssdfs
20-05-2013, 09:10
موافقم روي vostro 1520 نصب كردم عالي بود فقط net 3.5 روش نصب نيس كه حتما بايد از gerdoo.net دانلود و نصب كني وگرنه نرم افزاراي زيادي روش نصب نميشه
panther99
23-05-2013, 11:18
آقا من الان دارم یه ویندوز 8 دانلود میکنم که Enterprise RTM هست . میخوام بدونم این نسخه خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکلی نداره ؟؟؟
اگه نسخه بهتری سراغ دارید و به صورت یک فایل کلی هست لینکش رو بذارید . تاکید میکنم بخش بخش نباشه . ممنون .
havzhini
23-05-2013, 11:33
آقا من الان دارم یه ویندوز 8 دانلود میکنم که Enterprise RTM هست . میخوام بدونم این نسخه خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکلی نداره ؟؟؟
اگه نسخه بهتری سراغ دارید و به صورت یک فایل کلی هست لینکش رو بذارید . تاکید میکنم بخش بخش نباشه . ممنون .
بهتره همراه با اپدیت دانلود کنین چون بعد نصب احتیاج به اپدیت داره تا حدود 1گیگ باید اپدیت کنه
ولی هستن لینکهایی که همراه با اپدیت ارائه شدن
مثلا سافت98 داره ولی نمیدونم تک لینک هم داشته باشه
همین نسخه Enterprise هم بهترین نسخه هست
siroos-azad
24-05-2013, 16:33
سلام
دوستان من میخواستم برنامه ویندوز 8 رو از فروشگاههای کامپیوتری یگیرم فقط یک سوال داشتم .
شنیده بودم با توجه به اورجینال نبودن ان نمیشود به خوبی در اینترنت با ان کار کرد ؟ این درسته ؟
ایا همراه این ویندوز راهنمای نصب فارسی هم هست ؟
havzhini
24-05-2013, 17:28
سلام
دوستان من میخواستم برنامه ویندوز 8 رو از فروشگاههای کامپیوتری یگیرم فقط یک سوال داشتم .
شنیده بودم با توجه به اورجینال نبودن ان نمیشود به خوبی در اینترنت با ان کار کرد ؟ این درسته ؟
سلام
اینکه شنیدین نمیشه با اینترنت خوب کار کردن دقیقا نمیدونم منظور چه کاریه ولی هیچ مشکلی نداره و با کرک هم بدون مشکل و عالی کار میکنه
نصبش خیلی راحت و سریع هست و زیاد پیچیده نیست که احتیاج به رهنمای خاصی داشته باشه ولی توی بیشتر سایتها راهنمای نصب هست براش و با یه سرچ توی گوگل پیدا میکنین
ولی حتما نسخه جدید بگرید و نسخه دیویدی بدون دستکاری چون نسخه های قدیمی و دستکاری شده معمولا یا کرک نمیشن
panther99
25-05-2013, 11:07
دوستان میدونید جدید ترین بیلد ویندوز 8 چیه ؟؟؟؟؟؟ و اینکه این ویندوزی که من گرفتم اگه نصب کنم و کرک بشه به آخرین بیلد آپدیت میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی برام مهمه . البته مهم نیست حجم آپدیت چقدر باشه
sdfssdfs
25-05-2013, 11:10
دوستان میدونید جدید ترین بیلد ویندوز 8 چیه ؟؟؟؟؟؟ و اینکه این ویندوزی که من گرفتم اگه نصب کنم و کرک بشه به آخرین بیلد آپدیت میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی برام مهمه . البته مهم نیست حجم آپدیت چقدر باشه
9200 هستش
havzhini
25-05-2013, 11:33
تماما بولد نامبر 9200 هستن و اپدیت هم مشکلی نیست و به راحتی اپدیت میشه
با اخرین اپدیت بیلد نامبر شماره 9200.16581 باید بشه
Guidance
25-05-2013, 12:04
بهترین نسخه profesional هستش و اگه سورسش دستکاری نشده باشه خیلی بهتره.
Guidance
25-05-2013, 12:08
سلام
سلام. اگر نسخه دستکاری نشده بگیرید بهتره و اکتیویتور هم عرضه شده که تقریبا دائمی هستش و تو اینترنت هم مشکلی پیش نمیاد ضمنا اگر احیانا اکتیوش از بین رفت فقط کافیه که دوباره اکنیویتورتون رو اجرا کنید.
nima7044
27-05-2013, 16:30
اقا من تازه لپ تاپ گرفتم ، کدومشو نصب کنم 7 یا 8؟؟؟؟؟؟
مرسی
مرسی
پیشنهاد میکنم 7 رو نصب کنید!
havzhini
27-05-2013, 17:08
مرسی
توصیه من ویندوز8 هست شک نکنین که بهتر هست نسبت به ویندوز7
هم سریعتر هست و هم کارایی بهتری داره نسبت به ویندوز7
و در حال حاظر تمام درایورها براش ارائه شده و از لحاظ نرماقزاری هم هیچ مشکلی نداره
در کل همیشه به روز بودن تا عقب موندن خیلی بهتر هست !
panther99
27-05-2013, 18:21
آقا من 8 رو که از اینترنت دانلود کردم نصب کردم و تنها 3 روز کار کرد . تو این مدت بعضی وقتا یه صفحه آبی رنگ ظاهر میشد که نوشته بود سیستم مشکل داره و باید ریستارت بشه ( یا شات دان بشه ،دقیقا یادم نیست )!!!! تا اینکه امروز دیگه ویندوز بالا نیومد !!!! موقع بالا اومدتن پیغام preaparing repair ... یه همچین چیزی ظاهر میشد و میرفت تو یه صفحه که چند تا گزینه continue . repair pc و ... داد که هر کدوم رو کلیک میکردم اصلا اتفاقی نمیفتاد و در آخر همشون پیغام میدادکه شات دان کنم سیستمو !!!! و در آخر مجبور شدم قید 8 رو بزنم . مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟
havzhini
27-05-2013, 19:31
آقا من 8 رو که از اینترنت دانلود کردم نصب کردم و تنها 3 روز کار کرد . تو این مدت بعضی وقتا یه صفحه آبی رنگ ظاهر میشد که نوشته بود سیستم مشکل داره و باید ریستارت بشه ( یا شات دان بشه ،دقیقا یادم نیست )!!!! تا اینکه امروز دیگه ویندوز بالا نیومد !!!! موقع بالا اومدتن پیغام preaparing repair ... یه همچین چیزی ظاهر میشد و میرفت تو یه صفحه که چند تا گزینه continue . repair pc و ... داد که هر کدوم رو کلیک میکردم اصلا اتفاقی نمیفتاد و در آخر همشون پیغام میدادکه شات دان کنم سیستمو !!!! و در آخر مجبور شدم قید 8 رو بزنم . مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟
یا درست و کامل ویندوز رو نصب نکردین یا لینکی که دانلود کردین مشکل داشته چون من از درژن ازمایشی بدون کرک تا حالا داشتم هیچ مشکلی نداشته
از یه جای دیگه که مطمعن باشه سلامت ویندوز دوباره دانلود کنین و کامل نصب و کرک کنین فکر نمیکنم مشکلی باشه
سیستمتون که خیلی پایین نیست؟چون روی سیستم های پایین و ضعیف ممکنه درست کار نکنه
nima7044
27-05-2013, 21:56
دوستان من فردا قراره بیاد دستم لپ تاپ تو رو خدا کمک کنید من 7 یا 8 نصب کنم؟
panther99
28-05-2013, 00:11
یا درست و کامل ویندوز رو نصب نکردین یا لینکی که دانلود کردین مشکل داشته چون من از درژن ازمایشی بدون کرک تا حالا داشتم هیچ مشکلی نداشته
از یه جای دیگه که مطمعن باشه سلامت ویندوز دوباره دانلود کنین و کامل نصب و کرک کنین فکر نمیکنم مشکلی باشه
سیستمتون که خیلی پایین نیست؟چون روی سیستم های پایین و ضعیف ممکنه درست کار نکنه
خب جديدترين بيلد ويندز 8 چنده ؟؟؟؟ و حجم دقيقش چند گيگه؟؟؟؟؟ از کجا بدونم کدوم نسخه از همه کاملتره ؟؟؟؟؟کسي ميدونه ؟؟؟؟؟؟؟
havzhini
28-05-2013, 00:27
خب جديدترين بيلد ويندز 8 چنده ؟؟؟؟ و حجم دقيقش چند گيگه؟؟؟؟؟ از کجا بدونم کدوم نسخه از همه کاملتره ؟؟؟؟؟کسي ميدونه ؟؟؟؟؟؟؟
تمام بیلدنامبرها همین 9200 هستن و غیر این چیزی نیست که اخرین اپدیتش هم میشه 9200.16581
شما نسخه Enterprise یا profesional رو با همین بیلدنامبر دانلود کنین و حتما بعد نصب اپدیت کنین
حجمشون متغیر هست ولی حدود 3گیگ برای نسخه 32بیت و 4گیگ برای 64بیت میشه
دوستان یه سر به سلیت سافت 98 بزنید ویندوز خوبی برای دانلود گداشته من که دانلود کردم وازش راضیم
love_death101
16-11-2013, 00:15
سلام.دوستان من تازه 8 ریختم اما سیستم به شدت قفل میشه (not responding) موزیلا ومدیا پلیر .همه چی.... سیستمم i5 2300/ram 4 adata/vga 2 g
واقعا داره دیونه میکنه دیگه
arashlolos
16-11-2013, 12:21
یه ویندوز دیگه بریزید که سالم و تست شده باشه.
دوستام ریخته بودند همش هنگ میکرد.برد یکی دیگه ریخت درست شد
Guidance
16-11-2013, 15:36
سلام.دوستان من تازه 8 ریختم اما سیستم به شدت قفل میشه (not responding) موزیلا ومدیا پلیر .همه چی.... سیستمم i5 2300/ram 4 adata/vga 2 g
واقعا داره دیونه میکنه دیگه
کدوم ادیشن از 8 رو نصب کرده اید؟ یه بار enterprise نصب کنید ببینید مشکل حل میشه؟
ویندوز رو اکتیو کرده اید؟
love_death101
16-11-2013, 20:33
اره اینتر پرایسه.اکتیو هم هست.ماله گردو .هم 32 هم 64 ریختم
Master Root
17-11-2013, 11:15
فرقی نمیکنه اگر میبینید که داره اینجوری پیغام میده یا موقع نصب درست نصب نشده یا برنامه ای نصب کردید گه باعث این امر شده.
یا ویندوز رو مجددا نصب کنید یا از RECOVERY BOOT DISK FOR WINDOWS 8 استفاده کنید یا dvd ویندوز رو بذارید و F8 رو بزنید. قبلش لینک Windows 8 recovery options ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید.
FASLZARD
14-03-2014, 08:38
سلام دوستان من مانیتورsmart flat t710 دارم اگر ویندوزم رابه 8 اپگریت کنم مانیتور پشتیبانی می کنه
و کلا" آپگریت ویندوز 7به8 چه مشکلاتی برای سیستم به وجود می ایره
FASLZARD
15-03-2014, 16:26
سلام دوستان من مانیتورsmart flat t710 دارم اگر ویندوزم رابه 8 اپگریت کنم مانیتور پشتیبانی می کنه
سلام کسی جوابی نداره؟
به مانیتور که ربطی نداره ولی اگه منظورتون کارت گرافیکیه باید مدل دقیقش رو بگید بعدا.ولی اگه 7روی سیستمتون نصب شده 8هم99%نصب میشه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.