ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بابا يكي حاضر نميشه به ما يك جواب خشك و خوالي بده!!!!!!!!!!

farhang_760
07-08-2006, 23:12
سلام

بابا دو سه روزي هست كه اين flash 8 مارو اذيت ميكنه من براي اينكه فارسي بنويسم با مريم كار ميكنم ولي گر چه اگر تو اونم كه مينويسم بهد از هر حرفي يك مستطيل ميزنه بالاخره با هر زحمتي كه هست اونو با همون فونته خودش يعني همن فونت هايي كه اولش با f شروع ميشه خلاصه با همون فونت هاي خودش تو فلش نوشتمونو عملي ميكنيم ولي همين كه ميريم تو مرحله play هر چي فارسي كه نوشتيم كلا غاط ميزنه

حالا اگه اساتيد محترم يك لطفي كنن يك بررسي كنن ببينن كه مشكل ما كجاست ايا تو فارسي نويس مريم مشكل دارم يا اصلا به من كار با فلش نيومده :blink:

تو رو خدا هر كي يك چيزي بگه دو سه بار مطرح كردم ولي كسي يك پاسخ عملي نداده

ببخشيد سرتونو درد اوردم از اين كه نوشتمو خوندين وبه فكر حل مشكل ديگران هستيد ممنونم

edris60
08-08-2006, 09:23
سلام دوست عزیز
عید شما و بقیه دوستان مبارک

بعضی فونتها تو نرم افزار مریم مشکل داره شما اول متنتونو بنویسید با یه فونت خوانا و بدون مشکل مثلا yekan بعدش متنی که تو نرم افزار مریم نوشتین رو کپی کنید موقع paste کردن تو فلش فونتشو انتخاب کنید، بعد paste کنید.

امیدوارم مشکل برطرف بشه.

farhang_760
08-08-2006, 11:59
سلام بچه ها من امروز ميخوام كاملا مشكلمو شرح بدم فقط تو رو خدا ببينين

1) اول تو مريم تايپ ميكنم كه اونم تو شكل زير يك مشكلي داره ولي مستطيلاشو پاك ميكنم تا مثل متن پايينش بشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farhang_760
08-08-2006, 12:07
خوب اين كه از مريم حالا تو flash ميخوام متن پايين رو عوض كنم
يعني about us

خوب حالا اون متن رو past ميكنم و به فونت هاي مريم هم تبديل ميكنم

حالا همه چي درسته ولي وقتي ميخوام play كنم همه چي بر ميگرده ميشه مثل پايين

farhang_760
08-08-2006, 12:16
بچه ها موقعي كه ميخواستم about us رو پاك كنم اول فونتشو عوض كردم ديدم شبيه اوني شده كه موقع play كردن نشون ميده يعني ممكنه هنوز قسمتي باشه كه من about us رو كامل حذف نكردم و فلش فكر ميكنه كه من فقط فونت about us رو عوض كردم و موقع play كردن فونت اونرو عوض ميكنه و به من اينجوري نشون ميده

اگه مجبور نبودم ميذاشتمش كنار ولي بايد اينو تغيير بدم ببخشيد سرتونو درد آوردم ولي ممنون كه حرف هاي اين برادر كوچيكتونو گوش ميديد تا مشكلشو حل كنيد خدا به همراحتان من هميشه هستم جواباتونو نگاه ميكنم

ان شاء الله موفق باشيد :blink:

edris60
08-08-2006, 17:50
سلام بچه ها من امروز ميخوام كاملا مشكلمو شرح بدم فقط تو رو خدا ببينين

1) اول تو مريم تايپ ميكنم كه اونم تو شكل زير يك مشكلي داره ولي مستطيلاشو پاك ميكنم تا مثل متن پايينش بشه

سلام
عرض کردم با یه فونت بی مشکل مثل yekan بنویسید تا از اون مستطیلها ایجاد نشه !!!
بعد که کپی کردین تو فلش با همون فونت yekan اونموقع میتونید کلشو انتخاب کنید و فونت رو تغییر بدین ، برای بعضی فونتها مشکل داره ولی homa درسته

اینقدرها هم مشکل حادی نیست :)

farhang_760
08-08-2006, 20:09
نخير اقا ادريس مشكل ما از اينم حاد تره الان كه با مريم ميخوام تايپ كنم كلا صفحه كليد دكمه هاش عوض شده

بعدشم اخه قربونت برم من كه يا با Yekan مينويسم يا با Homa به غير از اينها ديگه خط قشنگي نداره

edris60
09-08-2006, 23:17
سلام
والا چه عرض کنم ، من راحت دارم با مریم و فلش 8 کار میکنم !!
شاید نرم افزارتون (مریم) مشکل پیدا کرده ، البته بعیده ! در عین حال یکبار uninstall کنید و دوباره نصب کنید

حل میشه انشاالله

J A V I D
09-08-2006, 23:55
من یه مشکل اینچنینی با فلش
mx
داشتم اونجا یه گزینه داشت که فونتی که ازش استفاده می کنی رو وارد فایل خروجی می کرد اون تیکه رو می زدم مشکل حل بود حالا با فلش هشت تا حالا کار نکرم ببینم چی به چیه

farhang_760
11-08-2006, 20:41
سلام به شما

بچه ها مشكلم حل شد همش مشكل از خود سيستم بود ويندوزم فونتاش مشكل داشت مشكل برطرف شد ممممممنوووووون :biggrin:

edris60
11-08-2006, 21:57
سلام
خدا رو شكر

Aminneo
15-08-2006, 00:48
چه عجب ! پس تاپيك رو قفل كنيد!

Elfin-D
15-08-2006, 18:47
سلام
امين جان
لزومي نيست كه تاپيك قفل بشه