مشاهده نسخه کامل
: رابطه جنسی با شخص مبتلا به سرطان
saeid000
18-05-2013, 21:14
سلام دوستان من یه سوال دارم آیا ارتباط جنسی با شخص مبتلا به سرطان معده قابل سرایت هست ؟
میدونم که سرطان قابل سرایت نیست ولی خواستم تا شما دوستان و دکترها راهنماییم کنین تا شکم برطرف بشه
سلام دوست عزیز.......
همون طور که خودتون هم گفتین....سرطان قابل سرایت نیست..........
puya2010
18-05-2013, 22:51
سرطان از طریق وراثت قابل سرایت هست
مثلا کسی که نیا کانش یک نوع سرطان خاص رو داشتن ، ژن مستعد سرطان بهش منتقل میشه
اما از طریق رابطه جنسی نه امکان نداره
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Drug Man
18-05-2013, 23:51
سلام دوستان من یه سوال دارم آیا ارتباط جنسی با شخص مبتلا به سرطان معده قابل سرایت هست ؟
میدونم که سرطان قابل سرایت نیست ولی خواستم تا شما دوستان و دکترها راهنماییم کنین تا شکم برطرف بشه
ولی به نظر من امکان انتقالش هست مخصوصا توی سرطان خون
کمی توضیح میدید؟
mohammd1
19-05-2013, 14:20
مطالعات نشان می دهد که افراد مبتلا به سرطان، به رغم بیماری شان، می توانند تماس جنسی طبیعی داشته باشند. این در صورتی است که بتوانند با موفقیت، بر موانع درونی و حصار احساسات خود غلبه کنند.
آیا سرطان،مسری است؟
نه!سرطان مسری نیست.
این بیماری از یک فرد بیمار به فرد سالم منتقل نمی شود. هیچ شواهدی مبنی بر انتقال این بیماری حتی در تماس بسیار نزدیک مثل ارتباط جنسی و یا خوردن غذای مشترک یا تنفس در هوای یک محیط بسته، وجود ندارد.
امیدوارم شکتون برطرف شده باشه
Legacy's
19-05-2013, 16:17
شواهد و مدارکی هست؟
saeid000
19-05-2013, 16:26
تشکر از تمامی دوستان واقعا ممنون از همگی شکم برطرف شد
golikhanoomi
08-12-2013, 21:35
سلام دوستان
همسرم به سرطان خون مبتلا شدن میخواستم بپرسم که رابطه ی جنسی باعث انتقال این نوع سرطان میشه؟ با توجه به اینکه خون ممکنه در تماس قرار بگیره
تو رو خدا پاسخ بدین
سلام دوستان
همسرم به سرطان خون مبتلا شدن میخواستم بپرسم که رابطه ی جنسی باعث انتقال این نوع سرطان میشه؟ با توجه به اینکه خون ممکنه در تماس قرار بگیره
تو رو خدا پاسخ بدین
حتی با انتقال خون شخصی که سرطان خون داره به یک شخص سالم، سرطان منتقل نمیشه. هیچ ریسکی وجود نداره.
shabe.saket
08-12-2013, 23:20
سلام دوستان
تو رو خدا پاسخ بدین
بر طبق آخرین آزمایشات وسیع میدانی پزشکی ( حدود 10 سال زمان )، سرطان خون تحت چنین تماسهایی، و انتقال خون و...قابلیت انتقال ندارد، اعمال پزشکی در سراسر جهان، بر پایه این تفکر غیر منتقل شونده سرطان خون، انجام میشود.....
آزمایشات وسیعی در این زمینه انجام گرفته، ولی حتی 1 مورد خلاف مشاهده نشده است.....
پس:
سرطان خون با ضریب اطمینان بسیار بالا، با تماس و همچنین انتقال خون منتقل نمیشود.....
روانپریش
09-12-2013, 19:53
بر طبق آخرین آزمایشات وسیع میدانی پزشکی ( حدود 10 سال زمان )، سرطان خون تحت چنین تماسهایی، و انتقال خون و...قابلیت انتقال ندارد، اعمال پزشکی در سراسر جهان، بر پایه این تفکر غیر منتقل شونده سرطان خون، انجام میشود.....
آزمایشات وسیعی در این زمینه انجام گرفته، ولی حتی 1 مورد خلاف مشاهده نشده است.....
پس:
سرطان خون با ضریب اطمینان بسیار بالا، با تماس و همچنین انتقال خون منتقل نمیشود.....
یعنی اگه یه سلول سرطانی وارد خون طرف بشه بقیه سلولها رو سرطانی نمیکنه؟من فک کنم قابل انتقال هست
shabe.saket
10-12-2013, 21:06
یعنی اگه یه سلول سرطانی وارد خون طرف بشه بقیه سلولها رو سرطانی نمیکنه؟من فک کنم قابل انتقال هست
کلآ موضوع سرطان، مثل ویروس ایدز و سایر ویروسهای ناقل بیماری نیست...سرطان یعنی تقسیم غیر عادی و تصاعدی سریع سلول، نه آلوده شدن به ویروس...
وقتی عمده عملیات پزشکی جهان بر پایه این تفکر هست و انجام میشه و مورد خلافش اثبات نشده تا حالا، پس نحوه فکر کردن من و شما چندان منطقی نیست که بنظر ما چجوری باشه.....
روانپریش
10-12-2013, 22:28
کلآ موضوع سرطان، مثل ویروس ایدز و سایر ویروسهای ناقل بیماری نیست...سرطان یعنی تقسیم غیر عادی و تصاعدی سریع سلول، نه آلوده شدن به ویروس...
وقتی عمده عملیات پزشکی جهان بر پایه این تفکر هست و انجام میشه و مورد خلافش اثبات نشده تا حالا، پس نحوه فکر کردن من و شما چندان منطقی نیست که بنظر ما چجوری باشه.....
ولی همیشه این نظرات ساده افراد بوده که بیماری های مهم رو کشف کردن
دوست خوبم مگر این نیست که در نوع بدخیم سرطان یه سلول سرطانی میتونه بقیه سلول ها رو سرطانی کنه؟خوب وقتی این سلول وارد خون شخص سالم بشه نمیتونه ریسک داشته باشه؟
پ ن: شما بنفش ها خوب هوای همو دارین از هم تشکر میکنین پشت سر هم:n02:
Khan gholi
11-12-2013, 03:03
سرطان یک نوع اختلال در تولید سلول هست.اگر اشتباه نکنم یک سری انزیم هستند که تعیین می کنند چه مقدار باید از یک سلول تولید بشه.در صورت که در کار این نوع انزیم ها اختلال بوجود بیاد باعث میشه که سلول بیش حد تولید بشه و این سلول ها به بقیه سلول ها حمله می کنند.خلاصه کلام اینکه سرطان یک نوع مختل شدن سیستم تکثیر سلولی هست که بر اثر عواملی مثل سیگار,مشروب و...... بوجود میاد و هیچ راه انتقال وجود نداره(کاملش تو زیست سال سوم دبیرستان یا پیش دانشگاهی بود)
اگر شما از یک فرد مبتلا به سرطان خون ,خون دریافت کنید بدلیل اینکه فرد دچار هیچ ویروس یا باکتری نیست به شما هیچ اسیبی نمی رسه.مثل این میمونه که شما از باک ماشینی که موتورش مشکل داره بنزین بکشی بریزی تو ماشینی که موتورش سالمه
کلا سرطان ها قابل انتقال نیستند.اگه سلول سرطانی فرد دیگه ای وارد بدن شما بشه از بین میره. اگه از بین نمیرفت آدم در اثر سرطان سلول های خودی از بین میرفت چون روزانه ملیون ها سلول سرطانی ایجاد میشن که سیستم دفاعی بدن اون رو از بین میبره.
روانپریش
18-12-2013, 19:57
کلا سرطان ها قابل انتقال نیستند.اگه سلول سرطانی فرد دیگه ای وارد بدن شما بشه از بین میره. اگه از بین نمیرفت آدم در اثر سرطان سلول های خودی از بین میرفت چون روزانه ملیون ها سلول سرطانی ایجاد میشن که سیستم دفاعی بدن اون رو از بین میبره.
پس چرا در افراد سرطانی سیستم ایمنی بدن سلول های سرطانی رو از بین نمیبرن؟
در فردي كه سرطان داره سيستم ايمني نميتونه سلول سرطان رو از بين ببره. بيشتر سرطان ها multifactorial هستن. يعني هم فرد از نظر ژنتيكي مستعده هم عوامل محيطي باعث سرطان ميشه.
مثلا فردي ژن مربوط به سركوب تومورش جهش پيدا كرده و از طرفي زياد در معرض نور مستقيم آفتاب قرار ميگيره
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روانپریش
18-12-2013, 20:16
در فردي كه سرطان داره سيستم ايمني نميتونه سلول سرطان رو از بين ببره. بيشتر سرطان ها multifactorial هستن. يعني هم فرد از نظر ژنتيكي مستعده هم عوامل محيطي باعث سرطان ميشه.
مثلا فردي ژن مربوط به سركوب تومورش جهش پيدا كرده و از طرفي زياد در معرض نور مستقيم آفتاب قرار ميگيره
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز ربط خاصی نداره شما میگن سیستم ایمنی بدن سلول های سرطانی رو نابود میکنه بعد میگید سیستم ایمنی نمیتونه سلول های سرطانی رو نابود کنه بلاخره میتونه یا نه؟
اگه بدن نتونه سلول سرطاني رو نابود كنه، سرطان ميگيريد.
روانپریش
18-12-2013, 22:34
اگه بدن نتونه سلول سرطاني رو نابود كنه، سرطان ميگيريد.
خب پس چرا بعضی سیستم ایمنی ها نمیتونه با سلولهای سرطانی مقابله کنه؟
خب پس چرا بعضی سیستم ایمنی ها نمیتونه با سلولهای سرطانی مقابله کنه؟
چندین عامل باعث میشه بدن نتونه جلوی کنترل سلول و سرطانی شدن اونو بگیره مثل جهش های ژنی و همچنین عوامل محیطی مثل مصرف سیگار و الکل. بزار یه مثال دیگه بزنم:
سیگار باعث میشه سلول های مژه دار که توی ریه هستن از بین برن و در نتیجه مواد سرطان زایی که وارد ریه میشه توسط سلول های مژک دار پاک نمیشن. از طرفی فرد در ژن هایی که مربوط به تومور هستن (مثل پروتو آنکوژن یا سرکوبگر تومور) جهش پیدا کرده و تقسیم سلولی از کنترل خارج میشه و سرطان ایجاد میشه.
58522dayjavad
29-01-2017, 23:33
سلام.بایه بله خیر جواب بده.ایاباکسی که سرطان خون داره رابطه جنسی برقرار کنی به اون شخص سالم سرایت میکنه؟
سلام.بایه بله خیر جواب بده.ایاباکسی که سرطان خون داره رابطه جنسی برقرار کنی به اون شخص سالم سرایت میکنه؟
خیر........
fateme6832
27-04-2017, 13:08
ایا کسی که مدام خلط خونی داره و بی دلیل وزن کم میکنه و استخان درد شدید داره به بیماری سرطان مبتلاشده؟
ایا کسی که مدام خلط خونی داره و بی دلیل وزن کم میکنه و استخان درد شدید داره به بیماری سرطان مبتلاشده؟
بله یکی از احتمالات همینه اما احتمال این هم هست که به سل مبتلا شده باشه و به این ترتیب خانواده اش هم در معرض خطر باشن
به پزشک متخصص داخلی یا ریه مراجعه کنین
hamid3369
27-04-2017, 18:10
علم پزشکی روز به روز کامل تر میشه ..شک دارین کاندوم استفاده کنین
سلام.. طبق گفته های بالا و صحبت با دکترهای مرتبط با این بیماری فهمیدم سرطان خون از هیچ راهی مسیری نیست خوشحال و شکم برطرف شد..همسر من مبتلا ب سرطان بوده ولی اطلاعی از این موضوع نداشتیم تا اینکه بخاطر بارداری آزمایش داد و مطلع شدیم..ب پزشک که مراجعه کردم بخاطر سرایط بیماری گفتن که آزمایش و چکاب لازم نیست چون مسیری نیست..ولی مدتیه که بی خوابی و بدخوابی آشکار..افسردگی و ناراحتی..احساس میکنم لسه هام تورم درش بوجود آمده کسالت شدید..تنگی نفس سردرد های مضمن و چندین علائم دیگه ای که ب سرطان مربوط میشه رو دارم..و شاید بخاطر ناراحتی بخاطر همسرم باشه ولی باز هم سوال پرسیدن عیب نیست..درضمن بیماریه واگیر داری نه از سوی خوانواده مادر و نه از سوی خوانواد پدری نداریم ...ممنون و خسته نباشید
بنظر شما رابطه با زنی که سرطان ریه داه باعث انتقال سرطان میشه ، لطفا کمک کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.