ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد سیستم تدوین فیلم

peymanucf
18-05-2013, 14:40
سلام دوستان عزیز بنده یک کیس برای تدوین با مشخصات زیر می خوام بگیرم میشه راه نمایی بکنید . cpu : 3770 or 8350 , main board: msi z77-gd65 dh 990-gd65 vga: 560ti 2gb power 800, ram 2*8=16gb, سقف بودجه هم 3میلیون و پونصد. لطفا اگه فکر بهتری دارید مخصوصا در مورد گرافیک نظر بدید. گرافیک رو بخاطر هسته های کوداش انتخاب کردم و منظور خاصی نبوده. و آیا مادربورد ارزونتر با چیپ های پایینتر میشه گرفت با توجه به اینکه اهل اور کلاک نیستم و رم ها رو هم باس 1600 می گیرم. تو مقایسه ها 3770 از 8350 بهتر بوده و مصرفشم کمتره لطفا در این مورد هم نظر بدید. از استاید محترم پیشاپیش تشکر می کنم

Lord_theOne
18-05-2013, 14:55
دوست عزیز چند نکته رو باید در نظر بگیری چون سیستم شما سیستم معمولی نیست و امکان داره همیشه زیر بار و در حال رندرینگ باشه
انتخاب مادربرد شما عالی هست چون سری نظامی MSI است و برای فشار ساخته شده است
2- رمهای هتسینگدار استفاده کنید مثل سری HyperX کینگستون CL9
3- گرمای بیش از حد CPU و کارت گرافیک و هارد پیشنهاد میشود بدلیل بزرگی گرافیک شما از یک کیس استاندارد و دارای فن های بزرگ استفاده شود مانند X3 X6 X7 X5 گرین متناسب با بودجه
4- یک کولر خوب استفاده کنید مانند کولرهای Cooler Master انتخاب بعدی هم کولرهای گرین
5- نکته خیلی مهم اینکه هاردهای امروزی مکانیکی هستند و از سرعت پایینتری نسبت به سیستم شما دارند و ایجاد گلوگاه میشود و سیستم دیر لود میکند پیشنهاد میکنم هارد SSD بگذارید تا بصورت محسوسی سرعت را لمس کنید پیشنهاد میکنم چیزی که توی بازار باشه HyperX کینگستون حداقل 120 گیگ (فکر کنم مناسب باشه) در کنارشم یک هارد معمولی میتونی بگذاری برای آرشیو اطلاعات
6- مادربرد ASUS و MSI فقط پیشنهاد میشود MSI هم سری نظامی فقط مادربرد مثل بدنه ماشینه شما متور 12 سیلندر هم روی یک بدنه ضعیف بگذاری 100% کارایی را نخواهی داشت و همیشه سیستمت یکجورایی کند هست
7- پاورهای سری OC گرین به شما پیشنهاد میشود که حداقل 650 OC هست متناسب با بودجه خود میتونید انتخاب کنید من باشم 850 OC برمیدارم برای آینده

peymanucf
19-05-2013, 21:03
دوست عزیز چند نکته رو باید در نظر بگیری چون سیستم شما سیستم معمولی نیست و امکان داره همیشه زیر بار و در حال رندرینگ باشه
انتخاب مادربرد شما عالی هست چون سری نظامی MSI است و برای فشار ساخته شده است
2- رمهای هتسینگدار استفاده کنید مثل سری HyperX کینگستون CL9
3- گرمای بیش از حد CPU و کارت گرافیک و هارد پیشنهاد میشود بدلیل بزرگی گرافیک شما از یک کیس استاندارد و دارای فن های بزرگ استفاده شود مانند X3 X6 X7 X5 گرین متناسب با بودجه
4- یک کولر خوب استفاده کنید مانند کولرهای Cooler Master انتخاب بعدی هم کولرهای گرین
5- نکته خیلی مهم اینکه هاردهای امروزی مکانیکی هستند و از سرعت پایینتری نسبت به سیستم شما دارند و ایجاد گلوگاه میشود و سیستم دیر لود میکند پیشنهاد میکنم هارد SSD بگذارید تا بصورت محسوسی سرعت را لمس کنید پیشنهاد میکنم چیزی که توی بازار باشه HyperX کینگستون حداقل 120 گیگ (فکر کنم مناسب باشه) در کنارشم یک هارد معمولی میتونی بگذاری برای آرشیو اطلاعات
6- مادربرد ASUS و MSI فقط پیشنهاد میشود MSI هم سری نظامی فقط مادربرد مثل بدنه ماشینه شما متور 12 سیلندر هم روی یک بدنه ضعیف بگذاری 100% کارایی را نخواهی داشت و همیشه سیستمت یکجورایی کند هست
7- پاورهای سری OC گرین به شما پیشنهاد میشود که حداقل 650 OC هست متناسب با بودجه خود میتونید انتخاب کنید من باشم 850 OC برمیدارم برای آینده

ممنون از جواب شما اما در مورد گرافیک پیشنهادی ندادید. GTX650 چطوره ؟

Lord_theOne
19-05-2013, 21:17
گرافیک خوبیه ti برای کارهای گرافیکیه هسته های کودا بیشتر داره

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2