مشاهده نسخه کامل
: نیاز به راهنمایی برای خرید گوشی ویندوزفون 8
سلام دوستان اگه امکان داره منو راهنمایی کنین چون میخوام یک گوشی ویندوزفون بگیرم با بودجه یک میلیون تومن
البته چند نفر پیشنهاد htc 8s و nokia 620 رو دادن به نظر شما کذوم بهتره ؟
گوشی های اچ تی سی با گارانتی یاس و کامتل و آرین تو بازار هست کذوم بهتره ؟
از کجا تشخیص بدم گوشی ساخت تایوانه یا چین؟
من تجربه ویندوز فون ندارم ولی میخوام تست کنم
در ضمن من اصلا اهل بازی با گوشی نیستم فقط پخش آهنگش خوب باشه و چند تا نرم افزار ضروری روش نصب بشه کافیه
ممنون راهنمایی کنین
HamiD-Xfors
25-05-2013, 21:52
من 8s دارم جالب نیست! اول iphone دوم اندروید سوم win
sdfssdfs
11-06-2013, 14:23
سلام دوستان اگه امکان داره منو راهنمایی کنین چون میخوام یک گوشی ویندوزفون بگیرم با بودجه یک میلیون تومن
البته چند نفر پیشنهاد htc 8s و nokia 620 رو دادن به نظر شما کذوم بهتره ؟
گوشی های اچ تی سی با گارانتی یاس و کامتل و آرین تو بازار هست کذوم بهتره ؟
از کجا تشخیص بدم گوشی ساخت تایوانه یا چین؟
من تجربه ویندوز فون ندارم ولی میخوام تست کنم
در ضمن من اصلا اهل بازی با گوشی نیستم فقط پخش آهنگش خوب باشه و چند تا نرم افزار ضروری روش نصب بشه کافیه
ممنون راهنمایی کنین
همون lumia 520 بگير 650 بهتره با يه تومني ها توفيقي نداره
همون lumia 520 بگير 650 بهتره با يه تومني ها توفيقي نداره
سلام علیکم
حرف این دوستمونو شدیدا تایید میکنم
در ضمن میگم شما لااقل یکم باهاش کار کن بعد هزینه
ویندوز فون برای کاربری تماس و پیامک و گشت و گزار برای تمامی کاربران عالیه
اما در سطح حرفه ای کار باهاش برای هر فردی آسون نیست
محدودیت های خاصی داره
سلام علیکم
حرف این دوستمونو شدیدا تایید میکنم
در ضمن میگم شما لااقل یکم باهاش کار کن بعد هزینه
ویندوز فون برای کاربری تماس و پیامک و گشت و گزار برای تمامی کاربران عالیه
اما در سطح حرفه ای کار باهاش برای هر فردی آسون نیست
محدودیت های خاصی داره
دوستا لومیا 520 با قیمت 450 ارزش خرید داره؟بعضیا میگن داغ میکنه این صحت داره؟ازقیافش خیلی خوشم امده:n18:
hpcompaq6720s
31-10-2013, 17:18
سلام
من يك هفته اي ميشه اين گوشي ( Lumia 520 ) رو خريدم
من داغ كردن ازش نديدم شايد اونهايي كه ميگن داغ ميكنه روش بازي اجرا كردن ولي من هنوز فرصت نكردم روش بازي نصب كنم
اگر قصد خريد ويندوزفون داري بايد بدوني كه ويندوزفون بدون اينترنت WIFI هيچ كاربردي نداره و مثل گوشيهاي اندرويد نميتوني برنامه با كامپيوتر دانلود كني و بريزي روي رم و نصب كني
البته ميتوني برنامه روي رم بريزي اما باز هم براي نصبش بايد با WIFI وارد Store بشي و اونجا بهش بگي از روي رم نصب كنه
ضمنا" ويندوزفون 8 جايي براي تنظيمات يوزر و پسورد P.R.O.X.Y در تنظيمات WIFI نداره و همينطور از طريق كابل USB نميتوني از اينترنت كامپيوتر روي گوشي استفاده كني
ضمنا" اين گوشي دوربين مكالمه ويدئويي و فلاش دوربين براي عكاسي در شب و قطب نما نداره و هنوز براي ويندوزفون 8 اين گوشي رام فول آنلاك نيومده كه اگه بياد ميشه مثل ويندوزفون 7 توي رجيستري ويندوز گوشي دستكاري كرد و يه چيزهايي رو تغيير داد
920 انتخاب خوبیه اما همونطور که دوستان گفتن وین فون محدودیت هایی داره که 100 درصد انتخابش بر میگرده به سلیقه و نیاز شما از یه اسمارت فون
بنظرم قبل از اینکه 1000000 تومن هزینه کنید حداقل یکبار امتحاتش کنید
موفق باشید
بهترین وینفون لومیا 520 هست
چون وینفون واقعا بیشتر از 500تومن نمیرزه براش پول بدی
parsicola
03-11-2013, 15:16
خیلی از اونهائی که اندروید برای برنامه های فراوونش میخرن در عمل کارهای خیلی خاصی نمی کنن که ویندوزی ها نتونن بکنن. بهترین گوشی های نوکیا در حال حاضر نسبت به قیمتشون: زیر 500 هزار تومن لومیا 520 ، زیر 800 هزار تومن لومیا 720 ، زیر 1.500 میلیون لومیا 925 (توصیه میشه) و زیر 2.200 لومیا 1020 که فعلا سلطان گوشی های نوکیا و سلطان گوشی های ویندوز فون هستش. در عکاسی هم هیچ رقیبی نداره.
hpcompaq6720s
03-11-2013, 18:17
دوست عزيز جناب
majidli ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چون ارسالهاي من كمتر از 20 تا بود سايت اجازه پاسخ خصوصي نميداد . لطفا" مشكلتون رو همينجا بگيد شايد بتونم راهنمايي كنم
دوستان کسی از سرویس drive گوشی های لومیا استفاده کرده؟ سیستم نویگیشن افلاینشون تو ایران جواب میده؟
بعد این که WP8 ایا wifi hotspot هم داره؟
دوست عزيز جناب
majidli ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چون ارسالهاي من كمتر از 20 تا بود سايت اجازه پاسخ خصوصي نميداد . لطفا" مشكلتون رو همينجا بگيد شايد بتونم راهنمايي كنم
سلام دوست عزیز
میخواستم در مورد نصب برنامه در این گوشی یه راهنمایی کتمل بکنید
ممنون
hpcompaq6720s
05-11-2013, 16:06
براي نصب برنامه راهي غير از دانلود از Store وجود نداره
مگر اينكه براي گوشي Sd Card بخري و برنامه ها رو با كامپيوتر دانلود كني و بريزي داخل رم و يكبار گوشي رو خاموش و روشن كني
در اينصورت وقتي وارد Store بشي گزينه SdCard اضافه ميشه و ميتوني برنامه هاي روي SdCard را درصورتيكه
از خود Store دانلود كرده باشي (كرك شده نباشه) نصب كني
اگر بخواي برنامه يا بازي كرك شده نصب كني (براي ويندوز فون 8 خيلي كمه ) يا بخواي برنامه اي كه خودت نوشتي امتحان كني
بايد گوشيت Developer Unlock بشه كه توي اينترنت آموزشش فراوونه
thelastblack
18-11-2013, 08:10
صرفا جهت اطلاع میگم
تو یوتیوب یه ویدیو دیدم از 920، باهاش همزمان سه تا بازی asphalt و fifa و یه بازی fps که اسمشو یادم نیست (فک کنم modern combat بود) رو اجرا کردن، لامصب آخ نمیگفت! همزمان هرسه تا اجرا بودن سیستم عامل روون بود و به سرعت بین سه تا بازی سوییچ میکرد، بدون اینکه بازی ها دوباره از اول بیان. واقعا کفم برید. اندروید تو خوابم اینو نمیبینه!
Sent by me using my device from here right now.
Reza Razor
16-12-2013, 15:50
من ازین لومینا 520 خوشم اومد الان اینجا اومدم رعب و وحشت گرفتم
الان بخوام 520 بخرم برنامهو بازی کرک شده مثل اندروید بریزم توش از کامپیوتر یا دانلود از GPRS گوشی مشکلی داره ؟
بعد چه کاریه حتما sd card بگیرم میرزیزم تو حافظه خود گوشی
درمورد برنامه ها میخوام بدونم برنامه های مهم کاربردی که اکثرا روی اندروید دارن و بازیهای معروف روش اجرا میشه ؟ یا خیلی محدود تر از ایناس ؟
aryobarzan1354
16-12-2013, 22:43
بچه ها سلام.منم درباره لومیا520 خیلی تحقیق کردم و بلاخره امروز به قیمت 390قرمزشو خریدم امانکته ای که خیلی برام علامت سؤال شده اینه که فروشنده خیلی اصرار داشت رو گوشی اکانت و نرم افزار کاربردی نصب بشه وچیزی که تابحال به گوشم نخورده بود نصب باکس اورجینال!!!!!!؟؟؟؟؟روی این گوشی بود که من قبول نکردم.حالا واقعا همچین چیزی وجودداره؟لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این خصوص داره بگه تا بدونیم.هزینه باکس اورجینال با اکانت و برنامه 80000تومن که بنظر دوستان این کلاه برداری نیست؟؟؟
AryanLand
16-12-2013, 23:05
بچه ها سلام.منم درباره لومیا520 خیلی تحقیق کردم و بلاخره امروز به قیمت 390قرمزشو خریدم امانکته ای که خیلی برام علامت سؤال شده اینه که فروشنده خیلی اصرار داشت رو گوشی اکانت و نرم افزار کاربردی نصب بشه وچیزی که تابحال به گوشم نخورده بود نصب باکس اورجینال!!!!!!؟؟؟؟؟روی این گوشی بود که من قبول نکردم.حالا واقعا همچین چیزی وجودداره؟لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این خصوص داره بگه تا بدونیم.هزینه باکس اورجینال با اکانت و برنامه 80000تومن که بنظر دوستان این کلاه برداری نیست؟؟؟
سلام.
دوست عزیز نیازی به این چیزا نیست ، بهزبان خیلی ساده این یکجور دزدی توی روز روشنه که خوشبختانه شما راضی بهش نشدید.تمام این حرفا فقط بازیه ،تازه بعضیاشون میگن باید برات ویندوز نصب کنن. :n13::n02::11:
من نمی دونم چرا سازمان های مربوطه با این موضوع برخورد نمی کنن. سازمان حمایت از مصرف کننده یا تعزیرات
خیلی جالبه که فروشنده بعد از خرید گوشی وطنی(اگه وطنی باشه) به من 3 تا پیشنهاد داده
1- پک برنامه 60 هزار تومنی + باکس شرکتی اورجینال
2 پک برنامه 30 هزارتومنی
گفتم داداش من اصلا پک مک نمی خوام، گوشی چند؟؟؟؟
میگه اگه پک نخری گارانتی گوشی باطل میشه
من ........ فروشنده ....... رفقاااا...........
یعنی جمیعا ترکیدیم :] خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خداوندگار به راه راست هدایتمون کنه، آمـــــــــین
aryobarzan1354
17-12-2013, 23:02
اگه ما ایرانیا نصبت به این مسايل بی تفاوت نباشیم با مراجعه به دستگاههای ذیربط مثل تعزیرات حکومتی و اتحادیه مربوطه ازحقمون دفاع کنیم.فقط و فقط نصبت به اینگونه مسايل پیرامونمون بی تفاوت نباشدم.:n24:
mosicr77
18-12-2013, 00:47
من ازین لومینا 520 خوشم اومد الان اینجا اومدم رعب و وحشت گرفتمالان بخوام 520 بخرم برنامهو بازی کرک شده مثل اندروید بریزم توش از کامپیوتر یا دانلود از GPRS گوشی مشکلی داره ؟بعد چه کاریه حتما sd card بگیرم میرزیزم تو حافظه خود گوشیدرمورد برنامه ها میخوام بدونم برنامه های مهم کاربردی که اکثرا روی اندروید دارن و بازیهای معروف روش اجرا میشه ؟ یا خیلی محدود تر از ایناس ؟من ی مدت داشتم 520 روگوشیه خوبیهمبارک باشه
اگه ما ایرانیا نصبت به این مسايل بی تفاوت نباشیم با مراجعه به دستگاههای ذیربط مثل تعزیرات حکومتی و اتحادیه مربوطه ازحقمون دفاع کنیم.فقط و فقط نصبت به اینگونه مسايل پیرامونمون بی تفاوت نباشدم.:n24:
کاش واقعا رسیدگی می کردن
یکی از کارهایی که ما میتونیم انجام بدیم اینه ک از این فروشنده کالایی نخریم تا فروشندهای با انصاف الگو بشن
zahedy2006
18-12-2013, 21:29
من ازین لومینا 520 خوشم اومد الان اینجا اومدم رعب و وحشت گرفتمالان بخوام 520 بخرم برنامهو بازی کرک شده مثل اندروید بریزم توش از کامپیوتر یا دانلود از GPRS گوشی مشکلی داره ؟بعد چه کاریه حتما sd card بگیرم میرزیزم تو حافظه خود گوشیدرمورد برنامه ها میخوام بدونم برنامه های مهم کاربردی که اکثرا روی اندروید دارن و بازیهای معروف روش اجرا میشه ؟ یا خیلی محدود تر از ایناس ؟
سلام
- از لحاظ برنامه مشهور وضعش خوبه. برنامه مد نظرتون رو بگین تا ببینم مجانی هست یا نه
viber ، skype ، whatsapp ، ... رو داره
مرورگر نداره اما مرورگر خود گوشی کافیه
- برنامه کرک شده با آزادی عمل مثل اندروید نمی تونید نصب کنید.
در حالت عادی نمی تونید برنامه کرک شده نصب کنید
اگر یک اکانت developer بسازید می تونید 2 برنامه کرک شده نصب کنید. (اگر بخواهید برنامه سومی بریزید باید یکی از قبلی ها را پاک کنید - با این اکانت می تونید در هر لحظه فقط 2 برنامه کرک شده نصب داشته باشید)
یه سری محدودیت هایی هم داره:
- نمی تونید برنامه در رم نصب کنید (می گن تو آپدیت بعدی که تو اردیبهشت یا خرداد میاد درست میشه این مشکل)
- File Manager نداره اما مشکلی هم نداره. هر چیزی که توسط گوشی یا برنامه های گوشی ساپورت میشه رو با خود گوشی می تونید مدیریت کنید اما دسترسی به حافظه مثل اندروید ندارید (این رو هم می گن تو آپدیت بعدی رفع میشه)
- همه تنظیمات صدای دستگاه یک پارچه هست. (به جز صدای مکالمه) یعنی صدای زنگ و مسیج و مدیا (پخش آهنگ و فیلم) یکی هست و اگه برای آهنگ صدا رو کم کنید، صدای زنگ گوشی هم کم میشه! (اینم درخواست برای رفعش زیاده)
- VPN هم تا جایی که می دونم فعلا نمیشه نصب کرد
- Notification Center هم نداره مثل اندروید - اما live tile داره که تقریبا همون کار رو انجام می ده
- موزیک پلیر اکولایزر نداره (لومیا 520)
اما محاسن هم کم نداره:
- اصلا کند نمیشه و لگ نمی زنه (می گن اگه خیلی موزیک بریزید، پلیر گوشی تو تعویض آهنگها یه مکث می کنه. من تا 4 گیگ موزیک ریختم تغییری حس نکردم) - برخلاف اندروید که خیلی سریع کند میشه
- کیفیت دوربین لومیا و ساپورت نرم افزاری فوق العاده قوی ای داره
- CPU و چیپ گرافیک قوی ای داره
- کیفیت تاچ اسکرین بالا
- قیمت واقعا قابل قبول
اگر قصد خرید دارید در تهران، از طبقات بالای علاءالدین خرید کنید (390 تا 410)
هیچ هزینه اضافی ای هم برای هیچ چیزی نپردازید
مراقب باشید گوشی رفرش نباشه (refresh, refurbish !) گوشی های رفرش روی خود گوشی و باتریش و جعبه اش هولوگرام خورده
aryobarzan1354
19-12-2013, 09:11
مراقب باشید گوشی رفرش نباشه (refresh, refurbish !) گوشی های رفرش روی خود گوشی و باتریش و جعبه اش هولوگرام خورده[/QUOTE]
دوست عزیزمنظورتون از هالوگرام چه جور لیبلیه؟شکل خاصی داره یا نه؟نوشته ای چیزی نداره؟:n13:
zahedy2006
19-12-2013, 12:53
مراقب باشید گوشی رفرش نباشه (refresh, refurbish !) گوشی های رفرش روی خود گوشی و باتریش و جعبه اش هولوگرام خورده
دوست عزیزمنظورتون از هالوگرام چه جور لیبلیه؟شکل خاصی داره یا نه؟نوشته ای چیزی نداره؟:n13:[/QUOTE]
یک هولوگرام گرده که روی همه قسمتها - مثل جعبه گوشی، خود گوشی، باتری و شارژر خورده
از اون جایی که از بازاری ها هرکاری بر میاد از جای مطمئن خرید کنید
براتون یه لینک تو صفحتون می ذارم، اونو ببینید
aryobarzan1354
23-12-2013, 14:51
دوست عزیزمنظورتون از هالوگرام چه جور لیبلیه؟شکل خاصی داره یا نه؟نوشته ای چیزی نداره؟:n13:
یک هولوگرام گرده که روی همه قسمتها - مثل جعبه گوشی، خود گوشی، باتری و شارژر خورده
از اون جایی که از بازاری ها هرکاری بر میاد از جای مطمئن خرید کنید
براتون یه لینک تو صفحتون می ذارم، اونو ببینید[/QUOTE]
از بابت راهنماییتون ممنونم.خدایش این انجمن ها خیلی گره گشای مشکلات بچه هاست.من واقعا لذت میبرم از این همکاری وهمفکری و همیاری دوستان.موفق باشید:n16:
Sepehr SS
26-12-2013, 13:23
سلام دوستان
من قصد خرید یه گوشی ویندوز فون با قیمت نهایتا یک میلیون دارم، خودم تحقیق کردم مثل اینکه Lumia 920 از همه بهتره. نظرتون چیه راجع بهش؟ زیادم دنبال برنامه و بازی و اینجور چیزها نیستم، فقط میخوام کارهای معمولی یه گوشی رو خوب انجام بده، روون باشه و کار باهاش راحت. یه مدت اندروید داشتم، خیلی مزخرف بود، میخوام مثل اون نباشه.
zahedy2006
26-12-2013, 23:55
سلام دوستان
من قصد خرید یه گوشی ویندوز فون با قیمت نهایتا یک میلیون دارم، خودم تحقیق کردم مثل اینکه Lumia 920 از همه بهتره. نظرتون چیه راجع بهش؟ زیادم دنبال برنامه و بازی و اینجور چیزها نیستم، فقط میخوام کارهای معمولی یه گوشی رو خوب انجام بده، روون باشه و کار باهاش راحت. یه مدت اندروید داشتم، خیلی مزخرف بود، میخوام مثل اون نباشه.
سلام
تو این رنج قیمت بهترین گوشی وین فونی هست. (925 اطراف 1300 هم هست)
تا اونجایی که سایر فروم ها رو می خونم کیفیت صفحه نمایش، دوربین و بدنه عالیه - از حافظه داخلی خوبی برخورداره
کلا وین فون کند نمیشه (من 520 دارم و تقریبا کامل پره - یه عالمه نرم افزار و بازی توش نصب هست) اندروید چندتا گوشی داشتم که همه کند میشدن
نرم افزار و گیم رایگان زیاد داره (مخصوصا نوکیا ساپورت خودش عالیه)
اما خود گوشی file manager نداره (قراره تو آپدیت بعدی بیاد - شایدم نیاد) اما فایل منیجر هم هست که قیمتش 1 دلاره
بقیه نرم افزارها مثل وایبر و اسکایپ رایگانه (البته جدیدا بحث چیلترینگ پیش اومده و مثلا وی چت فیلتر شده)
عیب فعلی گوشی - که قراره تو آپدیت رفع بشه - عدم استفاده از vpn هست که طبیعتا نمی تونید از وی چت فعلا استفاده کنید (+ برنامه هایی که فیلترشکن می خوان)
برای کارهای عادی که خیلی خوب جواب میده
یه مشکل برای نصب نرم افزار هم فعلا داره که بالاتر نوشتم (920 چون مموری نمی خوره نمیشه با کامپیوتر برنامه دانلود کرد و ریخت تو گوشی و از اونجا نصبش کرد. باید با خود گوشی به store وصل بشین و دانلود کنین) البته این قضیه مشکلی نداره اما مثلا من شب ها اینترنتم رایگانه و شب با pc دانلود می کنم و بعدا راحت استفاده می کنم
- برنامه کرک شه هم فعلا محدودیت نصب داره (یعنی با ترفندی میشه 2 برنامه کرک شده نصب کرد)
Sepehr SS
27-12-2013, 19:54
file manager نداره یعنی نمیشه برنامه هایی رو که میریزیم روش، بعدا پاک کنیم؟ با اون برنامه یک دلاری، فابل منیجر اضافه میشه یعنی؟
zahedy2006
27-12-2013, 23:54
file manager نداره یعنی نمیشه برنامه هایی رو که میریزیم روش، بعدا پاک کنیم؟ با اون برنامه یک دلاری، فابل منیجر اضافه میشه یعنی؟
قابلیت uninstall کردن وجود داره ... فایل منیجر برای دسترسی به حافظه ندارین و مثلا نمی تونین فایل هاتون رو بین پوشه ها منتقل کنید یا مثلا فایلی که توسط گوشی ساپورت نمیشه و هیچ برنامه ای نمی تونه نشونش بده، نی تونید ببینید
بلی، تو توضیحاتش همه قابلیت های مهم رو داره اما من خودم نصب نکردم ببینم چطوریه
khaledjaberi
31-12-2013, 03:55
سلام ، من میخوام گوشی 1520لومیا بخرم به نظرتون قیمتش چنده؟
Sepehr SS
10-01-2014, 23:59
خب من رفتم و لومیا 920 رو از نزدیک دیدم، راستش از سنگینیش خوشم نیومد و سایزش هم برام کمی بزرگه، برای همین تصمیم گرفتم 720 یا 820 بگیرم. از ظاهر 720 بیشتر خوشم اومده ولی 820 از لحاظ فنی بهتره گویا. به نظر شما 720 بهتره یا 820 ؟ هم قیمت هم هستن.
zahedy2006
11-01-2014, 19:20
خب من رفتم و لومیا 920 رو از نزدیک دیدم، راستش از سنگینیش خوشم نیومد و سایزش هم برام کمی بزرگه، برای همین تصمیم گرفتم 720 یا 820 بگیرم. از ظاهر 720 بیشتر خوشم اومده ولی 820 از لحاظ فنی بهتره گویا. به نظر شما 720 بهتره یا 820 ؟ هم قیمت هم هستن.
مسلما 820 با رم یک گیگ و سی پی یو 2 هسته 1.5 گیگاهرتز و دوربین 8
رم 1 گیگ برای اجرای بعضی بازی ها خیلی کمک می کنه
البته چیپ گرافیک 820 فکر کنم ضعیف تر بود. اما من روی 820 آسفالت رو به راحتی اجرا کردم
soheilnouri
14-01-2014, 13:19
نوکیا لومیا 720 چنده و 820 چنده؟
Sepehr SS
14-01-2014, 15:37
نوکیا لومیا 720 چنده و 820 چنده؟
هم قیمت هستن، هر دو حدودا 780 تومن. 720 خوش دست تر به نظر میرسه و باتریش هم بهتره ولی 820 رم و سی پی یو بهتری داره.
نظر من هم دوست عزیز روی گوشیه Nokia Lumia 520 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هس
به نسبت قیمت پایینش کارایی بسیار بالایی داره
موفق باشی ...
Sepehr SS
14-01-2014, 17:29
نظر من هم دوست عزیز روی گوشیه Nokia Lumia 520 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هس
موفق باشی ...
اتفاقا خودم هم دارم به این نتیجه میرسم که همین 520 رو بگیرم.
soheilnouri
14-01-2014, 20:35
موفق باشی ...
اتفاقا خودم هم دارم به این نتیجه میرسم که همین 520 رو بگیرم.
دو گوشی میخای چیکار؟
سلام دوستان
میتونید منم در مورد خرید 3 گوشی Lumia 920 , 925 , 720 راهنمایی کنید؟
بعضیا میگن 920 عالیه!
بعضیا میگن 925 عالیه!
بودجه ای که دارم حداکثر 950000 تومن هستش
:n16:
thelastblack
17-01-2014, 21:01
سلام دوستان
میتونید منم در مورد خرید 3 گوشی Lumia 920 , 925 , 720 راهنمایی کنید؟
بعضیا میگن 920 عالیه!
بعضیا میگن 925 عالیه!
بودجه ای که دارم حداکثر 950000 تومن هستش
:n16:
۹۲۵ که تو این رنج قیمت نیست.
اگه با وزن ۹۲۰ مشکلی ندارید از ۷۲۰ سرتره، اما اگه نخواستید همون ۷۲۰
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
babak_mes
23-01-2014, 00:49
اقا چجوری آسفالت و ریختی؟ میگن برنامه نمیشه ریخت روش
مردم حرفای اشتباه و الکی از سر ناآگاهی و تعصب زیاد میزنن. از لحاظ بازی و برنامه خصوصا الان که تعداد اپ ها
و بازی های معروف و با کیفیت به حد بسیار مطلـوبی رسیـده، هیـچ مشکل و کمبـودی رو احساس نخواهید کرد.
دیگه اینجوریم نیست باو : ))
برنامه داره ، از استور خودشم میشه دانلود کرد با آی پی ایران
ولی خب من استورش رو زیر و رو کردم ، فقط برنامه های ضروری رو داره به نظرم .
یعنی کلا اینقدر برنامه داره که بشه بهش گفت اسمارت فون!
parsicola
24-02-2014, 11:03
لومیا 520 نسبت به قیمت 400 هزار تومنیش حرف نداره. الان چند ماهه برای همسرم خریدمش اینقدر خوب و بی مشکل بوده که خودم هم هوس کردم گوشی بعدی یدونه لومیا بخرم. کلی هم برنامه فارسی و غیر فارسی مختلف روش ریختم. مهمتر از همه زبان فارسی رو برخلاف ویندوز هشت pc کاملا پشتیبانی میکنه. یعنی نه فقط برای sms ، بلکه تمام منو ها و نوشته ها ، تاریخ و موارد دیگه سیستم عامل هم بدون نیاز به نصب برنامه اضافی فارسی میشه. به این میگن ادای احترام به فارسی زبان های دنیا.
ایرادش: اگه تماس از دست رفته یا sms جدید داشته باشی و متوجه نشده باشی ، چراغ آلارم چشمک زن یا صدای بوقی چیزی نداره که بدون روشن کردن صفحه تصویر گوشی متوجه اون بشی. لذا باید هر از چنگاهی گوشی رو چک کنی تا متوجه بشی که میس کالی چیزی نبوده که نفهمیده باشی! ظاهرا هم بر اساس تحقیق من این نقیصه مربوط به سیستم عامل ویندوز فون میشه و لذا هیچ برنامه یا اپلیکیشنی هم برای دانلود پیدا نمی کنید که این مشکل رو حل کنه !! امیدوارم در آپدیت های آینده فکری براش بکنند.
فایل منیجر هم تو استور داره که پولیه اما من یه فایل منیجر نسبتا خوب که فکر کنم توسط نوکیا ارائه شده بود رو دانلود و نصب کردم که اون موقع برای مدتی رایگان شده بود. البته خدائیش قیمتی هم ندارند و حدود یکی دو دلاره که اونم خیلی مشکلی نیست و اگه براتون تهیه یه برنامه پولی از استور واجب بود میشه با تهیه کارتهای خرید گیفت کارت (یه چیزی مثل شارژ ایرانسل فقط برای استفاده از ماکروسافت استور که دارای پین کد هستش) که در همین تهران هم فروخته میشه این کارو انجام داد. الان تو تهران کارتهای 10 دلاری و 20 و ... رو با حدود 20 درصد که روش میکشن تهیه کرد. یادتون باشه هروقت خواستین برنامه ای رو بخرین قبل از پول دادن مدتی اونو در حالت Trial امتحان کنید اگه خوشتون اومد بعدا بخرین. مدت زمان trial بسته به نرم افزار متفاته و معمولا کمتر از یک ماهه.
۹۲۵ که تو این رنج قیمت نیست.
اگه با وزن ۹۲۰ مشکلی ندارید از ۷۲۰ سرتره، اما اگه نخواستید همون ۷۲۰
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
ممنونم بابت راهنمایی
رفتم لومیا 925 گرفتم مشکی
خیلی راضییم ازش
قابل شمارو نداره :n11:
parsicola
24-02-2014, 11:44
ممنونم بابت راهنمایی
رفتم لومیا 925 گرفتم مشکی
خیلی راضییم ازش
قابل شمارو نداره :n11:
مبارکه. فقط یکم بدنه ش تو دست امکان سر خوردن داره . لذا خرید کاور هم فراموش نشه. راستی نظر و تجربه خودت رو هم در خصوص گوشی از جمله دوربین عکاسیش در روز و شب و موارد دیگه برامون بزاری ممنون میشیم.
مبارکه. فقط یکم بدنه ش تو دست امکان سر خوردن داره . لذا خرید کاور هم فراموش نشه. راستی نظر و تجربه خودت رو هم در خصوص گوشی از جمله دوربین عکاسیش در روز و شب و موارد دیگه برامون بزاری ممنون میشیم.
مرسی
درسته بدنش لیزه. (بقول مهران مدیری تو ویلای من: لیـــــــزه :n02:)
کاور گرفتم، 20 تومن همراه با ضدخش داخلش
البته بخاطر اینکه ضدخش از کنارای گوشی بیرون میزنه، درش آوردم!
راستش مشکل عمده ای که دارم کمبود حافظه و نبود مموری کارت هستش :(
در مورد دوربین چه در شب چه در روز عالـــــی عمل میکنه
البته باطریشم زودی تموم میکنه!
کیفیت صفحه نمایش عالیه
قدرت صفحه نمایش در مقابل چاغو و کلید و فشار عالـــــیه
صدای اسپیکر خوبه
قسمت های فلزی یه حس خاصی میده تو دست :n05:
آخ خسته شدم از بس تایپ کردم :دی
Milad4171
13-04-2014, 18:35
دوستان من میخوام واسه یه نفر گوشی لومیا بگیرم. فکر کنم 520 خوب باشه.
فقط من برای اینکه بعدن به مشکل نخورم میخوام یکم راهنمایی کنید.
اینکه واقعا برنامه های اصلی واسه گوشی وجود نداره
مثلا همون فایل منیجر
برای برای استفاده از وی پی ان
برنامه های کاربردی مثل تقویم مثل بروزر غیر از اینترنت اکپلورر و برنامه های دیگه !
راستش منو قانع کرده بودن به استفاده از ویندوز فون. اما میخوام از دوستانی که دارن یه راهنمایی بگیرم که بلکل نقاط ضعف و قوت ویندوز فون نسبت به اندورید چی هست
و اینکه نسخه ی جدید اون قراره بیاد؟؟
دوستان من میخوام واسه یه نفر گوشی لومیا بگیرم. فکر کنم 520 خوب باشه.
فقط من برای اینکه بعدن به مشکل نخورم میخوام یکم راهنمایی کنید.
اینکه واقعا برنامه های اصلی واسه گوشی وجود نداره
مثلا همون فایل منیجر
برای برای استفاده از وی پی ان
برنامه های کاربردی مثل تقویم مثل بروزر غیر از اینترنت اکپلورر و برنامه های دیگه !
راستش منو قانع کرده بودن به استفاده از ویندوز فون. اما میخوام از دوستانی که دارن یه راهنمایی بگیرم که بلکل نقاط ضعف و قوت ویندوز فون نسبت به اندورید چی هست
و اینکه نسخه ی جدید اون قراره بیاد؟؟
سلام
گوشی خوبی هستش
برنامه موجوده ولی کمه البته کاربردی، نه مثل اندروید همه چی داره و بدرد نخور
فایل منیجر تو 8.1 قراره اضافه بشه ولی دسترسی به مموری فقط، نه سیستم
تقویم داره عالی، مرورگر اینترنت اکسپلورر عالی هستش براش
وی پی انــــ هم داره تو 8.1
بنظر من اگه زیاد اهل برنامه فرستادن و بازی دریافت کردن از طریق بلوتوث نیستند، وینفون بهترینه
نه لگ داره نه هنگ و بسیار روان و سازگار با بهترین برنامه ها
8.1 نسخه پیش نمایش دوشنبه 25 فروردین میاد و نسخه نهایی شاید اوایل تابستان و یا زودتر
Milad4171
13-04-2014, 20:13
ممنون ! خیلی هم عالی!
طریقه آپدیت کردن ویندوز فون آیا مشکل داره و به سختی اندورید هست یا خیر؟؟
چون ویندوز فون فک کنم اوپن سورس نیست فکر کنم نباید نصبش به سختی اندورید باشه!
رم 512 در مدل اندرویدی کمی باعث لگ زدن و کند شدن میشه. رم مورد نیاز برای سیستم عالم ویندوز فون حداقل چقدره و آیا رم 512 برای گوشی کافی هست؟
ممنون ! خیلی هم عالی!
طریقه آپدیت کردن ویندوز فون آیا مشکل داره و به سختی اندورید هست یا خیر؟؟
چون ویندوز فون فک کنم اوپن سورس نیست فکر کنم نباید نصبش به سختی اندورید باشه!
رم 512 در مدل اندرویدی کمی باعث لگ زدن و کند شدن میشه. رم مورد نیاز برای سیستم عالم ویندوز فون حداقل چقدره و آیا رم 512 برای گوشی کافی هست؟
نه اصلا مشکلی نداره و مشکلم نیست
خرید گوشی، نگاه کردن به مشخصات سیستم عامل، اگر قدیمی بود آپدیت میکنیم، به همین راحتی
اصلا! وینفون کاملا با سخت افزارهای پایین و حتی رم پایین بسیار راحت و روان هستش
arash66_2m
23-05-2014, 22:37
سلام دوستان
من میخوام گوشی وینفونی بگیرم .
اینا رو مد نظر دارم 525 و 620 رو .
525 جدید و رم 1 گیگ بدون فلش و دوربین جلو
620 قدیمی یه کم ! شاید به نظر من !!! ( اگه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن ) دوربین جلو و فلش داره و رم 512 مگ
به نظرتون کدومو بگیرم
اینم بگم که دادشم یه سال پیش 620 خریده الان هم داره مشکیش رو .
من چیکار کنم ؟ 525 بگیرم یا 620 بگیرو یه رنگ دیگش رو ؟
تو تبریز 620 - 500 تومانه
و 525 هم آل دیجیتال 500 تومنه
حداکثر هزینه ای که میخوام بکنم 550 تومانه
سلام دوستان
من میخوام گوشی وینفونی بگیرم .
اینا رو مد نظر دارم 525 و 620 رو .
525 جدید و رم 1 گیگ بدون فلش و دوربین جلو
620 قدیمی یه کم ! شاید به نظر من !!! ( اگه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن ) دوربین جلو و فلش داره و رم 512 مگ
به نظرتون کدومو بگیرم
اینم بگم که دادشم یه سال پیش 620 خریده الان هم داره مشکیش رو .
من چیکار کنم ؟ 525 بگیرم یا 620 بگیرو یه رنگ دیگش رو ؟
تو تبریز 620 - 500 تومانه
و 525 هم آل دیجیتال 500 تومنه
حداکثر هزینه ای که میخوام بکنم 550 تومانه
دوست عزیز به نظر من 525 با داشتن رم یک گیگ انتخاب معقول و آینده نگرتری نسبت به 620 است.
درود.
آیا ویندوز فون هنوز هم آلارم و یا چراغی و یا نوتیفیکشنی برای sms و غیره ندارد؟
h_kh_1367
28-04-2015, 13:42
درود.
آیا ویندوز فون هنوز هم آلارم و یا چراغی و یا نوتیفیکشنی برای sms و غیره ندارد؟
توی آپدیت دوم GDR2 ویندوزفون 8.1 یا پیش نمایش فنی اول ویندوز 10 از چراغ کلید لوگوی ویندوز به عنوان چراغ نوتیفیکیشن استفاده میشه .
ممنون.
یعنی حتی لومیا 520 رو هم آپدیت کنی وقتی اس ام اس میاد لوگوی ویندوزش روشن میشود؟
h_kh_1367
28-04-2015, 17:29
ممنون.
یعنی حتی لومیا 520 رو هم آپدیت کنی وقتی اس ام اس میاد لوگوی ویندوزش روشن میشود؟
خیر فقط گوشی هایی که کلید های اونها چراغ داشته باشه
530 چراغ داره؟ اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید کدوم مدل ها چراغ دارند؟
h_kh_1367
29-04-2015, 08:05
530 چراغ داره؟ اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید کدوم مدل ها چراغ دارند؟
سری 5XX و 6XX فکر نمیکنم چراغ داشته باشند یا کلید هاشون نرم افزاری هست . سری 7XX رو اطلاع ندارم ولی سری های 8XX - 9XX - 10XX و 15XX چراغ دارن .
گوشی های ویندوزی و یا سری لومیا را از کجا می توان خرید؟
اگه تهران هستید از بازار موبایل ایران و علاءالدین میتونید تهیه کنید
از دیجی کالا هم میتونید تهیه کنید . منتها نظرم اینه که صبر کنید تا گوشی های ویندوز 10 معرفی بشوند . چون سیستم عامل ویندوز 10 ارتقای بزرگی بوده
بازار موبایل ایران کجاست عزیز؟
بازار موبایل ایران کجاست عزیز؟
200 متر پایین تر از علاءالدین
در این بازارها بسیار کمیاب است و اگر هم داشته باشند قیمت های فضایی می گویند.
اینگونه که فهمیدم قیمت سایت های فروش آنلاین بسیار کمتر است و رقابت بهتری دارند.
از دیجی کالا هم میتونید تهیه کنید . منتها نظرم اینه که صبر کنید تا گوشی های ویندوز 10 معرفی بشوند . چون سیستم عامل ویندوز 10 ارتقای بزرگی بوده
درود.
چه زمانی عرضه می شوند؟
احتمالا پایان تابستان .
البته میتونید یک گوشی قوی بگیرید که به ویندوز 10 اپدیت بشه . مثل Lumia 930
یه سوال:
کسی که انگلیسی بلد نیست و فقط با گوشی فارسی کار کرده، آیا میتونه با ویندوزفون کار کنه؟
h_kh_1367
17-05-2015, 08:13
یه سوال:
کسی که انگلیسی بلد نیست و فقط با گوشی فارسی کار کرده، آیا میتونه با ویندوزفون کار کنه؟
تو ویندوز فون هم میتونید از زبان فارسی لذت ببرید :n10:
بدون نیاز به فلش کردن و نصب نرم افزار و ... !!! فقط کافیه از مسیر
settings > language
زبان فارسی رو انتخاب و گوشی رو یکبار restart کنید .
شرمنده یه سوال دیگه:
گوشی های نوکیا هم آیا مثل سامسونگ میشه براشون قفل و رمز گذاشت تا غیر از خود صاحب گوشی کسی نتونه بازش کنه؟ مثلن مثل سامسونگ که یه طرحی میشکی تا گوشی باز بشه یا به شکل های دیگر؟
h_kh_1367
18-05-2015, 17:11
شرمنده یه سوال دیگه:
گوشی های نوکیا هم آیا مثل سامسونگ میشه براشون قفل و رمز گذاشت تا غیر از خود صاحب گوشی کسی نتونه بازش کنه؟ مثلن مثل سامسونگ که یه طرحی میشکی تا گوشی باز بشه یا به شکل های دیگر؟
دشمنت شرمنده
گوشی های نوکیا!؟ گوشی های ویندوزفون رو میتونید رمز بزارید و تا زمانی که رمز وارد نشه نمیشه از گوشی استفاده کرد در صورتی که گوشی های اندرویدی رو میشه باز کرد !!
ضمنا گوشی های ویندوزفون قابلیت این رو دارند که حتی در صورت هارد ریست یا فلش زدن هم تا زمانی که رمزشون وارد نشه نتونید استفاده کنید .
از لحاظ امنیت خیالتون راحت ، ویندوزفون از ios هم امن تره !!
جایی هست که بشه این گوشی ها رو از نزدیک دید و تو دست گرفت و باهاشون کار کرد؟ مثل این فروشگاه ها که یه نمونه میزارن جلوی دست مشتری ها که تست کنن.
آدم از رو عکس و سایت و پشت ویترون اندازه و خوش دستی یک گوشی رو نمی تونه بفهمد.
جایی هست که بشه این گوشی ها رو از نزدیک دید و تو دست گرفت و باهاشون کار کرد؟ مثل این فروشگاه ها که یه نمونه میزارن جلوی دست مشتری ها که تست کنن.
آدم از رو عکس و سایت و پشت ویترون اندازه و خوش دستی یک گوشی رو نمی تونه بفهمد.
اگر تهران تشریف دارید یکی ، دو تا مغازه تو بازار موبایل ایران هست که یه سری از گوشیهای ویندوز فونی رو برای تست در اختیار مشتری گذاشته
تهران هستم، میشه بگید این دو تا مغازه کجاست؟
بازار موبایل ایران که تو خیابون حافظ یه مقدار پایین تر از پاساز علاالدین هستش
از در پاساژ وارد که میشید راهروی سمت راست ، دومین مغازه از سمت راست چند تا گوشی لومیا رو برای تست گذاشته ( اگر اشتباه نکنم اسمش اتصالات باید باشه )
چند تا مغازه جلوتر هم یه زمانی لومیا 930 برای تست گذاشته بود ( البته آخرین باری که رفتم اونجا برداشته بودنش )
از ورودی پاساژ اولین مغازه سمت چپ یجورایی فروشگاه نوکیا محسوب میشه . البته گوشی برای تست در معرض عموم نذاشتن ولی سوال کنید شاید برای تست در اختیارتون گذاشتن
این رو هم بگم که کلا تنوع اونچنانی نداره گوشیها و حتی خیلی از اوقات به علت زدن پسورهای اشتباه گوشی قفل شده و نمیشه باهاش کار کرد ولی ممکنه چیزی که میخواین رو پیدا کنید
آیا گوشی های نوکیا کلن گارانتی و خدمات پس از فروش ندارند؟
h_kh_1367
20-05-2015, 08:29
آیا گوشی های نوکیا کلن گارانتی و خدمات پس از فروش ندارند؟
از اونجایی که شرکت مایکروسافت بخش موبایل نوکیا رو خریده الان پشتیبانی گوشی های نوکیا با مایکروسافت هست .
شما با شماره 23013-021 تماس بگیرید ، هم در مورد فروشگاه های مایکروسافت تو ایران و هم در مورد خدماتشون برای گوشی های نوکیا پاسخگو خواهند بود .
در گوشی لومیا 630 غیر از فشردن دکمه ی پاور کنار گوشی آیا راه دیگری برای روشن شدن صفحه نمایش وجود دارد؟
سپاس.
h_kh_1367
24-05-2015, 18:24
در گوشی لومیا 630 غیر از فشردن دکمه ی پاور کنار گوشی آیا راه دیگری برای روشن شدن صفحه نمایش وجود دارد؟
سپاس.
تو گوشی های ویندوزفون لومیا می تونید با دوبار ضربه زدن به صفحه نمایش اونو روشن کنید ، ویندوزفون های غیر لومیا رو خبر ندارم .
متاسفانه دابل تپ ساپورت نمیکنه این گوشی، 630 گوشی قشنگیه ولی غیر از پردازنده دیگه هیچی ندارد.
h_kh_1367
29-05-2015, 12:05
متاسفانه دابل تپ ساپورت نمیکنه این گوشی، 630 گوشی قشنگیه ولی غیر از پردازنده دیگه هیچی ندارد.
شما مطمئنید !! فکر نکنم اینطور باشه ، معمولا همه لومیا ها این امکان رو دارند !
شما چقدر میخواهید هزینه کنید ؟
بله، تو اینترنت نگاه میکردم یه سایت میکروسافت پیدا کردم توش نوشته:
Double-tap to wake up: Lumia 430 Dual SIM, 435, 435 Dual SIM, 435 Dual SIM DTV, 520, 520T, 521, 525, 526, 532, 532 Dual SIM, 532 Dual SIM DTV, 535, 535 Dual SIM, 540 Dual SIM, 620, 625, 640 Dual SIM, 640 Dual SIM DTV, 640 LTE, 640 LTE Dual SIM, 640 XL, 640 XL Dual SIM, 640 XL LTE, 640 XL LTE Dual SIM, 720, 720T, 730 Dual SIM, 735, 820, 830, 920, 920T, 925, 925T, 930, 1020, 1320, and 1520
راستش می خواستم دو تا 630 بگیرم ولی پشیمون شدم.
Amin.P30
25-07-2015, 08:44
سلام.
دوستان یکی از رفیقامون Lumia 520 داره.
الان فقط فایل .xap رو کپی کنه توی گوشی و روش بزنه شروع به نصب شدن میکنه؟
فایل .xap رو ریخته رو گوشی نمیشه پیداش کرد.
کار خاصی باید انجام داد؟
سلام.
کار خاصی باید انجام داد؟
اول مطمئن بشید که فایل xap که مربوط به بازی یا برنامه مورد نظر هست، آخرین نسخه باید باشه(البته در ویندوزفون8.1 اگه نباشه خودش اتوماتیک دانلود میکنه)
دوم اگه نسخه ویندوزفون گوشی 8 باشه ، بعد از اینکه فایل xap رو ریختین رو گوشی (الزاما sdcard) باید گوشیتون رو یکبار خاموش و روشن کنید.حتما اینترنتتون فعال باشه و بعد وارد استور بشید و از اونجا گزینه install apps from sdcard رو بزنید(در 8.1 باید گزینه install local apps رو بزنید)
Amin.P30
25-07-2015, 20:07
اول مطمئن بشید که فایل xap که مربوط به بازی یا برنامه مورد نظر هست، آخرین نسخه باید باشه(البته در ویندوزفون8.1 اگه نباشه خودش اتوماتیک دانلود میکنه)
دوم اگه نسخه ویندوزفون گوشی 8 باشه ، بعد از اینکه فایل xap رو ریختین رو گوشی (الزاما sdcard) باید گوشیتون رو یکبار خاموش و روشن کنید.حتما اینترنتتون فعال باشه و بعد وارد استور بشید و از اونجا گزینه install apps from sdcard رو بزنید(در 8.1 باید گزینه install local apps رو بزنید)
اینترنت گوشی وصله ( 3g irancell ) ولی وقتی به فروشگاه میرم میگه:
اتصال برقرار نمی شود.
فعلا اتصال به فروشگاه با مشکل مواجه است.
لطفا یک یا دو دقیقه دیگر دوباره امتحان کنید.
چیکار باید کرد؟
اتصال برقرار نمی شود.
چیکار باید کرد؟
اول از صحت تاریخ و زمان گوشی مطمئن بشید(حالت اتوماتیک رو هم خاموش کنید)
قسمت region رو هم بر روی united states قرار بدید
h_kh_1367
28-07-2015, 14:54
سلام.
کار خاصی باید انجام داد؟
اتصال برقرار نمی شود.
چیکار باید کرد؟
اول از صحت تاریخ و زمان گوشی مطمئن بشید(حالت اتوماتیک رو هم خاموش کنید)
قسمت region رو هم بر روی united states قرار بدید
سلام
جساراتا اینجا بخش مشاوره خرید و فروش هست ، بهتر نیست برای کسب نتیجه بهتر و حفظ قوانین انجمن سوال تو بخش مناسبش پرسیده بشه ؟
انـجـمـن: Windows / ویندوز (موبایل و تبلت های مایکروسافت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.